Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay canim kiyamam sana:1hug:
valla benim bi fikrim yok..prospektüsünü okusan bi aslinda...özür dilerim yardimci olamadim canim benim...bol bol dinlen okea.s.

okudum tatlımm yazıyor başdönmesi yapar diyee...merak ettim kullanan diğer arkadaşlara da böyle bişey oldu mu diyee...dinleniyorumm ama yatıp dinlenmek değil yani...zaten doktor normal hayata devam edebilirsin dedi...ama ben bugün teyzeme gittimm..çay doldururken elime döktüm elim yandı bayağı :çok üzgünüm:..eşim de kızdı bana ya karnına gelseydi diyee.klava:..allah koruduu....bi daha bi yere gitmek yokkk....

duygucum bende progestan kullanıyorum bahsettiğin şikayetler bendede var malesef ilaçtan bende hoşlanmıyorum ama doktorum almam gerektiğini söyledi zamanla alışırsın geçmiş olsun tatlım

evet canımmm inşallah zamanla alışırızz..yeterki bebişler gelsin dimi ama..herşey bebişler için..hayırlısı artıkkk....:ecrin_bebek::CüvCüv:

ay kiyamam sana yaa
dikkat et kendine bitanem...a.s.
gidiceksin tabii ama lütfen dikkat et kendine..allah korusun daha feci seyler olabilirdi

duygusummm dua et banada olur mu,yarin kontrole gidicem yine-tatlicadiarzu-

iyi aksamlar kizlar iyi sohbetler
duygu canim o haptan bende almistim ilk gunler dunya basima yikiliyor saniyordum gozlerim falan kayiyordu yani ama sonra vucut alisiyor ilk hafta cekersin canim
gece yatmadan once al yada aldiginda isin olmasinki yat dinlen

kizlar ben yarin icin ufak tefek hazirliklar yapicam ve daha saclarima fön cekicem
malum süslü anneler olucas bizzzhihoyyyt
sonrada yatarim zaten...bu defa gercekten gidiyorum...:tomato:
mucuk mucuk hepinize...kaynatin bol bol..seviorum siziii:asigim:

tatlim aramiza hosgeldin...topikce sana hosgeldin demeye tenceyle gelelim o zamanyerimseniben
a.s.

gelin valla bende sıkılıyordum, bol bol kk'dan konuşuruzkaydirigubbakcemile5

ay kiyamam sana yaa
dikkat et kendine bitanem...a.s.
gidiceksin tabii ama lütfen dikkat et kendine..allah korusun daha feci seyler olabilirdi

duygusummm dua et banada olur mu,yarin kontrole gidicem yine-tatlicadiarzu-

etmezz olurmuyumm tatlımm benimmmm......inşallah güzell haberlerle dönersinn..senin de bebişin en yakın zaman da gelecekkk inanıyorumm benn....

iyi akşamlar kızlar herkesler iidr inşallah...size b işey danışacağım benim ayın 21 nde hastalanmam gerekiyordu 25 ne kadar gelmedi 25 nde pembemsi bişey geldi sonra durdu bu sabah ta pembemsi çok azbişey geldi sonra bişey yok acaba adet olamıor muyum söktürücü kullansam mı ssizce böle bişey yaşayan var mı?

hoşgeldin asicim.. nasılsın yerimseniben

cücüm iyi geceler canım.. inş güzel gelişmelerle dönersin.. süslen süslen kaydirigubbakcemile5 aynısını bende yapcam birazdan..

canımm inşallah benim vucüdumda alışırr...çok kötü oluyor insann....genellikle annemde oldugum için başım döner dönmezz yatıyorum ama ayağa kalktıgımda kötü..neyse bebiş için değerr..kendine iyi bakk tatlımm..öptümm

kürtaj sonrası hala lekelenlenmelerim oluyor..Ama kahverengiye dönüştü..Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum...Ama adet olur olmaz 7. günü doğum kontrol hapına başlayacağım..Her hangi bir kist oluşması ihtimaline karşı...Hem de yumurtlamayı engellemek için..Adetin 21. günü yine co-cultur için rahimden parça aldıracağım ve yine hiç bir sorun olmazsa sonraki gelecek adetin 3.günü mikro tedavisine başlatacağım...2 den fazla embriyo koydurmak istemiyorum...Umarım yeterli döllenme ve bölünme olur da dondurulacak embriyolarım da bulunur...Kesinlikle embriyo redüksiyonu düşünmüyorum..Zaten 2 meleğim yok yere gittiler ...senağlama...Bir de kendim ölüm fermanını imzlayaman bebeklerimin...lazer traşlama da düşünüyorum...Ama ah keşke bir Allahın kulu dr şu rahim ağzına bakıp dikiş atsaydı da bebeklerim mezarda olacaklarına hala benimle olsalardı ne vardı sanki...senağlama

hamileliğim gerçekleşirse 12. haftada serklaj ve nidilat denen rahim kasılmalarını engelleyen şu ilaçtan da alacağım..sonra yatak istirahati ,gerekirse hastanede yatacağım..dr ları gece gündüz demeden,saate bakmadan arayacağım en ufak bir rahatsızlık hissettğimde..Hiç umrumda değil onların rahatları ya da rahatsızlıkları...ihmalleri yüzünden sağlıklı olan,kalpleri pıt pıt atan 2 yavrukuşumu mezra gömmek zorunda kaldım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bunları diğer arkadaşlarda yararlansın diye yazıyorum..Çünkü acı tecrubelerin tekrarı olmasın istiyorum..Allah düşmanımın bile başına vermesin...Aylarca ,yıllarca beklediğin dualar ettiğin,hayatını onlara göre şekillendirmeye çalıştığın canının içindeki canları toprağa vermek hayattaki acıların belkide en büyüğü......

Eskiden bu konuda çok araştırma yaptığımı sanırdım..az bile yapıyormuşum...hele neden bilemedik şu nidilat denen rahim kasılmalarını önleyici ilacı diye kahroluyorum...eczanelerde fiyatı sadece 3 ytl vivarı olan bir ilaç...keşke bilebilseydim...keşke...........

söylencek çok şey var ama....

Allah yardım eder de aynı şeyleri bir daha yaşamam inşallah...

Tekrar kendi evimin banyosunda ayakta doğum yapmak istemiyorum..bebeklerimi gömmek istemiyorum......................:a015:

test yaptın mı ki? hemen niye adet söktürücü alayım mı diyosun CADIARZU

bence hemen ilaç alma canım.. malesef adetten kesin emin olmadığımız zaman negatif görme olasılığını da göz önüne alıp testi yapmalıyız.. kızlar hep yerleşme kanamasından bahsediyorlar.. belki de öyle birşeydir.. ilaç alma arkadaşım emin olmadan..

bademcim inş bu kez herşey senin için sorunsuz devam eder.. sonunda mucizelerine kavuşursun.. sağlıkla büyütürsün inş..

canımm bademimmm inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamazsınnn.....ama ben inanıyorumm kiii allah seni o kadar mutlu edecek kii...o mucizelerinn yine seninle olacakk hem de kendiğilinden ben buna yürekten inanıyorumm...herşeyin hayırlısı tatlımm..allah gönlüne göre versinn....:ecrin_bebek:

bademcim inş bu kez herşey senin için sorunsuz devam eder.. sonunda mucizelerine kavuşursun.. sağlıkla büyütürsün inş..

Sağolun arkadaşlar..Allahım bana bu acıyı tekrar yaşatmaz inşallah...

Bu arada arkadaşlar göğüslerinizde cildinizde damarlarda belirginleşme olursa bu da hamileliğin belirtilerinden biri.....

kızlar bir ayrıntıda benden göğüs ucunuz koyulaşırsa bu da belirtidir.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…