Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim yaaa süpersin sabah sabah güldürdün beni o ne güzel resim öle keşke yaza böyle girebilsek hepimiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende hala bişey yok ama ağrılarım arttı geliyorum diyoo klava:

nur bugün formundasın....kaydirigubbakcemile3
bulmuşsun topiği başı boş döktürmüşsün...kaydirigubbakcemile3
bugünkü ev sahibi sen misin canım.
kahvaltılar hazır mı?cokacimcoook

Günaydın ablacım.
Süper bi resim bulmuşsun gene.:asigim:
Ay inşallah hepimiz böyle oluruz.:CüvCüv:
Göbişimiz şiş, elimizde örgüler.:CüvCüv:
Bu günü geçenler arasından en az 5 tane hamiş çıksa keşke bugündelikafadulden

herkese günaydıııııınnnhihoyyythihoyyyt
nasılsınız topiğin şekerleriyerimseniben aramızda hala uyuyanlar var sanırım :mymeka: kalkın kızlaaaar hadi kahvaltıya cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

hamamda erkek mi var acaba kızlar Çok üzgünüm çoook
kıs beni ne güldürdün bi bilsen:roflol: :roflol: :roflol:
canım kan testi yaptırmadan sakın kullanma hem neden kullanmak istiyosun daha kaç gün geçmişte bırak kendi olsun
amin canım aminn Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Canlarım hepinize iyi geceler. Şeniz Ben de listeleri güncelleyip hemen yatıyorum. mirmirmirmirYarın öğleden sonra ancak gelirim. Merak etmeyin. Doktordan nasıl haberlerle döneceğim bakalım. :1rolleyes: :dance:
seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canım
inşallah hayırlı haberlerle geleceksin:lepi:

Allah sizi ne etmeye emiii:CüvCüv:
inşallah şifa olur bitanemm
bizimde evde ceviz vardı dün eşime yermisin dedim yok dedi

canım inşallah
çok tatlısın çook
ama ben umutlu değilim pek:çok üzgünüm:

valla akşam bizde kocişle cevize başladık bide paktım poşet yarıya indi.
bizimkide köy cevizi diil. yağmurların cevizi aldığı kişiden sipariş etmeli

mart ayı geliyor mart ayıııııııı haydi kızlar başlayın çalışmaya :roflol:
benimde dün akşam d.kontrol hapım bitti çok şükür. haftaya kırmızılarda gelir sonra inşaatın temelini atmaya başlarız:jeyyar:

her şey çocuk için

haydi nesrin - nur - sevcan - rylai - aymes - can iso - polat

yağmuru yormayalım artık sloganı ben devraldım haydin bakalım

her şey çocuk için

haydi nesrin - nur - sevcan - rylai - aymes - can iso - polat

yağmuru yormayalım artık sloganı ben devraldım haydin bakalım

herşey çocuk için :lepi:
benimde çarşamba bitti d.kontrol hapım bide kırmızılar gelsin göndereyim hayırlısıyla bizde başlıyoruz çalışmalara :lepi: hadi casperrr mart ayını boş geçirmeyelim
kıss bide hamiş olursak ( inşallah) bunların dilinden kurtulamayız valla "sizi gidi mart kedilerii siziiii" diye dalga geçerler :roflol::roflol::roflol:

günaydınn kızlarr.hayırlı cumalarr....allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...nevrocumm canımm benimm elim iyi fakat sıcak suya deydirdiğim zaman acıyorr....görüşürüz tatlımmmm öptümmm..

Kılzar günaydınlarrr herkeseee hihoyyyt
umarım herkeslerrr iyilerrr inşallah
Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah karınlarımız bebişler dolsunnn :CüvCüv: :Saruboceq:

Bu arada kızlar ehliyet sınavı sonuçları açıklandı geçmişimmmmm :hooray:
bi trafik canavarı daha çıkıyo trafiğe delikafadulden
gamyoncuiremsu delikafadulden

kıss sevcaan hayrola pek dalgınsın hadi hafta içi karıştırıyoruzda bu hayır mübarek cuma günü (özellikle işin son günü ve ertesi günün cumartesi olması açısından kaydirigubbakcemile3 ) unutulurmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…