kızlar yarın için doruk polikliniğini aradım fiyat söylemediler ama ben biliyorum fiyatını bi arkadaş baktırmıştı bhcg. 12tl filan.. cumartesi sabah bile gitsem sonucu pazartesi alabilirmişim haftasonu labratuarda değşiklik yapılcakmış bana en yakın yer orasıydı..
kendi haSTANEME GİTSEM ORASI 50TLDEN FAZLA :çok üzgünüm:
napayım bilemedim :çok üzgünüm:
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.
herşey çocuk için :lepi:
benimde çarşamba bitti d.kontrol hapım bide kırmızılar gelsin göndereyim hayırlısıyla bizde başlıyoruz çalışmalara :lepi: hadi casperrr mart ayını boş geçirmeyelim
kıss bide hamiş olursak ( inşallah) bunların dilinden kurtulamayız valla "sizi gidi mart kedilerii siziiii" diye dalga geçerler :roflol::roflol::roflol:
bugün 11.gün bugün mü süprizzzzz tırsarım ryalim yarın bi başka yerede bakıcam bakalım-tatlicadiarzu-tatlım bugün gitsen o dediğin polikiliniğe olmazmı 50 tl çok fazla bizde özel yaptırısan 30 tl ki o bile çok yani
44. HAMİŞİMİZ : YAĞMURCN - 24.02.2009 Hareket ve Morfoloji - İleri hareket %1 , Morfoloji %3 idi - Doğal yolla beklemediğinden hiçbirşey kullanmadı - Eşi son 1 ay sürekli köy cevizi yedi - 3 yıl 9 aylık evlilerdi , hiç korunmamışlardı - Daha önce bir Tüp Bebek denemesi olmuş , meleklerini erken doğumla cennete uğurlamıştı - Planı yazın bir kere daha yaptırmaktı - Mucizelere inanmak istiyordu ama bu değerlerle doğal yoldan hamile kalamaz sanmıştı - Oysa ne de yanılmıştı - "Herşey çocuk için" dedi , "Bir mucize de bize uğrar mı" dedi - Kâh sevindi , halaylar çekti ; kâh üzüldü , ağladı - Rabbim daha fazla aratmadı , mükafaatını bağışladı - Listemizde bir mucize daha yerini aldı :)) - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
ARKAŞLAR HALA İNANAMIYORUM BU LİSTEDE BENDE Mİ VARIM ŞİMDİ senağlama
Allah' ım lütfen arkdaşlarımada nasip et bu mübarek günlerin hatrına :Saruboceq:
hayde kızlar günü geçenler
HERŞEY ÇOCUK İÇİN :lepi:
kızlar bu arada alemsiniz he cevizzz heee :1rolleyes:
belli mi olur bu işler :asigim:
missmiss hoşgeldin tam yerindesin bu topicte öneridn başka ne varki hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz sana yardım edecek çoook arkdaşımız var
hadiseniz kızlarr :mymeka:
sabırsızım bende sormuştum vakti zamanında en az 30 diyolarkızlar yarın için doruk polikliniğini aradım fiyat söylemediler ama ben biliyorum fiyatını bi arkadaş baktırmıştı bhcg. 12tl filan.. cumartesi sabah bile gitsem sonucu pazartesi alabilirmişim haftasonu labratuarda değşiklik yapılcakmış bana en yakın yer orasıydı..
kendi haSTANEME GİTSEM ORASI 50TLDEN FAZLA :çok üzgünüm:
napayım bilemedim :çok üzgünüm:
mrb cnm benim eşim de de morfoloji problemi + ileri hızlı hareketlilik azlığı ve bunlara neden olan varikosel vardı eşim 04 aralıkta varikosel ameliyatı oldu şimdi sabırsızlıkla mart ayında yaptıracağımız sperm testini bekliyoruz umarım düzelme olmuştur eğer düzelme yoksa martta aşılama yaptıracaz senin eşin de de varikosel mi var
bugün 11.gün bugün mü süprizzzzz tırsarım ryalim yarın bi başka yerede bakıcam bakalım-tatlicadiarzu-
sabırsızım bende sormuştum vakti zamanında en az 30 diyolar
60 ve 50 diyen yerlerde olmuştu
tıp mekezi veya poliklinik biraz daha uygundur tahminim
aa yarın yaptırıcan demi
merhaba arkadaşıma.s.
benim şim 12 eylülde ameliyat oldu ileri hareketimiz 0
morfolojimiz ise 1
ameliyat olalı 6 ay olu ve malesefki sonuç hala aynı
dr 8 ay 1 yılın geçmesi gerektiğini söyledi en az
3 ay az süre acele etmiyomusunuz
ki inşallah düzelmiştir rabbim:Saruboceq:
harbi doğru diyosun adımız mart kedisi diye kalır. miyawwwwwwwwwwwww
olsun her şey çocok için
olsunda mart kedisi olalım dimi kız
bugün 11.gün bugün mü süprizzzzz tırsarım ryalim yarın bi başka yerede bakıcam bakalım-tatlicadiarzu-
nur bugün formundasın....kaydirigubbakcemile3
bulmuşsun topiği başı boş döktürmüşsün...kaydirigubbakcemile3
bugünkü ev sahibi sen misin canım.
kahvaltılar hazır mı?cokacimcoook
harbi doğru diyosun adımız mart kedisi diye kalır. miyawwwwwwwwwwwww
olsun her şey çocok için
olsunda mart kedisi olalım dimi kız
acele ediyorum eşim daha rahat 15 aydır korunmuyoruz bu çok zor bi şey sanırım bende takıntı oldu kafamı başka yöne çeviremiyorum eşimi ikna ettim aşılama için gerçi tutmayan yine tutmuyor sorunumuzu öğrendiğimiz ay aşılama yaptırdık belki olur diye tabi olmadı acele diyorsun da nerdeyse saatleri sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?