Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
44. HAMİŞİMİZ : YAĞMURCN - 24.02.2009 Hareket ve Morfoloji - İleri hareket %1 , Morfoloji %3 idi - Doğal yolla beklemediğinden hiçbirşey kullanmadı - Eşi son 1 ay sürekli köy cevizi yedi - 3 yıl 9 aylık evlilerdi , hiç korunmamışlardı - Daha önce bir Tüp Bebek denemesi olmuş , meleklerini erken doğumla cennete uğurlamıştı - Planı yazın bir kere daha yaptırmaktı - Mucizelere inanmak istiyordu ama bu değerlerle doğal yoldan hamile kalamaz sanmıştı - Oysa ne de yanılmıştı - "Herşey çocuk için" dedi , "Bir mucize de bize uğrar mı" dedi - Kâh sevindi , halaylar çekti ; kâh üzüldü , ağladı - Rabbim daha fazla aratmadı , mükafaatını bağışladı - Listemizde bir mucize daha yerini aldı :)) - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.

ARKAŞLAR HALA İNANAMIYORUM BU LİSTEDE BENDE Mİ VARIM ŞİMDİ senağlama

Allah' ım lütfen arkdaşlarımada nasip et bu mübarek günlerin hatrına :Saruboceq:

hayde kızlar günü geçenler

HERŞEY ÇOCUK İÇİN :lepi:

kızlar bu arada alemsiniz he cevizzz heee :1rolleyes:
belli mi olur bu işler :asigim:

missmiss hoşgeldin tam yerindesin bu topicte öneridn başka ne varki hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz sana yardım edecek çoook arkdaşımız var
hadiseniz kızlarr :mymeka:

yağmurcan canım benimm tebrikl ederiyorum eşini ve senii gözünüz aydın inşallahh rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder kuzunu tatlımmmm
darıs bizimde başımızaaa

kızlar yarın için doruk polikliniğini aradım fiyat söylemediler ama ben biliyorum fiyatını bi arkadaş baktırmıştı bhcg. 12tl filan.. cumartesi sabah bile gitsem sonucu pazartesi alabilirmişim haftasonu labratuarda değşiklik yapılcakmış bana en yakın yer orasıydı..
kendi haSTANEME GİTSEM ORASI 50TLDEN FAZLA :çok üzgünüm:
napayım bilemedim
:çok üzgünüm:

ben buarada nevromm yedim kırmızı kartı hehehe bugün 3. günüm dr a gideceğim inşallah hayırlı olur pöffffffffffffffff

tatlım bugün gitsen o dediğin polikiliniğe olmazmı 50 tl çok fazla bizde özel yaptırısan 30 tl ki o bile çok yani

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.

mrb cnm benim eşim de de morfoloji problemi + ileri hızlı hareketlilik azlığı ve bunlara neden olan varikosel vardı eşim 04 aralıkta varikosel ameliyatı oldu şimdi sabırsızlıkla mart ayında yaptıracağımız sperm testini bekliyoruz umarım düzelme olmuştur eğer düzelme yoksa martta aşılama yaptıracaz senin eşin de de varikosel mi var

harbi doğru diyosun adımız mart kedisi diye kalır. miyawwwwwwwwwwwww

olsun her şey çocok için

olsunda mart kedisi olalım dimi kız

tatlım bugün gitsen o dediğin polikiliniğe olmazmı 50 tl çok fazla bizde özel yaptırısan 30 tl ki o bile çok yani
bugün 11.gün bugün mü süprizzzzz tırsarım ryalim yarın bi başka yerede bakıcam bakalım-tatlicadiarzu-

yağmurcn öncelikle seni ve eşini çok tebrik ediyorum ben topiğe bayağıdır girememiştim taşınma ameliyatlar falan(varikosel) hikayeni okuyunca dayanamadım ağladım senin için mutluluktan ağladım Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tekrar hayırlı olsun

sabırsızım bende sormuştum vakti zamanında en az 30 diyolar
60 ve 50 diyen yerlerde olmuştu
tıp mekezi veya poliklinik biraz daha uygundur tahminim
aa yarın yaptırıcan demi

merhaba arkadaşıma.s.
benim şim 12 eylülde ameliyat oldu ileri hareketimiz 0
morfolojimiz ise 1
ameliyat olalı 6 ay olu ve malesefki sonuç hala aynı
dr 8 ay 1 yılın geçmesi gerektiğini söyledi en az
3 ay az süre acele etmiyomusunuz
ki inşallah düzelmiştir rabbim:Saruboceq:

acele ediyorum eşim daha rahat 15 aydır korunmuyoruz bu çok zor bi şey sanırım bende takıntı oldu kafamı başka yöne çeviremiyorum eşimi ikna ettim aşılama için gerçi tutmayan yine tutmuyor sorunumuzu öğrendiğimiz ay aşılama yaptırdık belki olur diye tabi olmadı acele diyorsun da nerdeyse saatleri sayıyorum

olsun her şey çocok için

olsun be casperiiim, hatta hepimiz mart ayı sonunda hamiş olalım hep kedilermi çalışacak ki bu mart sıra bizde:lepi::lepi:herşey çocuk için :lepi:

nur bugün formundasın....kaydirigubbakcemile3
bulmuşsun topiği başı boş döktürmüşsün...kaydirigubbakcemile3
bugünkü ev sahibi sen misin canım.
kahvaltılar hazır mı?cokacimcoook

canım sen benim enerjime bakam kahvaltı hazır edemedim gittim yattım bi daha...nolur beni bağışla....burda sabah yeni oldu çünkü

olsun her şey çocok için

ya ben zor yoldan çıkarım beni de çkardınız...mart diye diye....Allahtan alt katta oturan yokdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eee napalım HERŞEY ÇOCUK İÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNnn :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

herkese günaydın arkadaslar umarım herkes iyidir.şu mübarek cuma gününde rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah aminnnnnnnnna.s.

kızlar hayırlı cumalar bu arada....Rabim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin

benimde nerdeyse 2 yıla yaklaştı
bende sürekli zaman sorunu beklemek sorunu ortaya çıktıkça
hoşlanmıyorum ama
geç olsunda güç olmasın sağlıcakla olsun istiyorum
relaks olmaya çalış lütfen (söyleyene bak -tatlicadiarzu-)
Allah yardımcınız olsun canım:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…