Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yavyum sizin son çalışma gününüz ama benim değil.-tatlicadiarzu-
Ben yarında burdayım malesef.-tatlicadiarzu-
O yüzden günleri şaşırdım.kafamçokkarıştı
Allah şaşırtmasın.:Saruboceq:

valla bende yoldan çıktım hayırlısı bakalım

canım altta oturan olsa ne yazar. :jeyyar:

her şey çocuk için

Kıslar ben napıyım tam 5 yıl oldu
kader kısmet işi olmadımı olmuyo işte
bende çok takıtorum ama
hiç doğru değil yaptığımız

Canım ben repe de razıyım.
Anladın sen onu....:jeyyar:

günaydın kızlar neler yapıyorsunuz bakalımmmmmmmmmmmmm öpüyorummmmmmmmm hepiniziiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende çok takıtorum ama

çok haklısın bitanemmm:asigim:
herşey kader kısmet
Allahın izniyle inşallah:Saruboceq:

evet kızlar çok pahalı büyük ihtimalle pazartesi alıcam sonucu

ben her iki aşılamamdada 11. gün adet olmuştum sabah erken saatte hemde.
belki bugün yaptırsanda olur ama geç döllenme falan olduysa çıkmazsa
madem pazartesi alacaksın pazartesi sabahı versen öğleden sonrada alırdın hemde tam 14. gün oluyo olmazmı ki öyle:uhm:

kızlar aşkolsun yaaa.nezaman buraya yazmaya kalkışsam kendi kendime yine cevap gelmicek diyorum ve hakkatende öyle oluyo her günaydınım cevapsız kalıyo sadece birbirni tanıyanlar kendi aralarında konusuyı benim gibilerin yazdıklarıda kimse cevap vermeden geri sayfalarda kalıyo.anlıyorum birbirinizi tanıyosunuz tabiki kendi aranızda daha fala yazısacaksınız ama bizede bi mrb deseniz.zaten buara yanlız olduğumu fazlasıyla hissediyorum neyse size iyi günlar ar-kadaslarrr

bende çok takıtorum ama

aslında dikkat ediyorumda hep ummadık anda - ümitlerin kesildiği anda - kafaya takılmadığı ayda geliyo bu bebişler

öyle olmak lazım ama yapamıyoruz işte. bir gün iki gün yapsak 3. gün mutlaka kafaya takıyoruz.

haklısın tatlım daha garanti olur hem :1hug:

Öyle deme sevgi.
Mesajları teker teker okuyup, cevap yazıyoruz.
İşyerinde olduğumuz içinde hızlı cevap yazamıyoruz(kendi adıma söylüyorum)
Neler yapıyosun anlat bakalım.
Tedaviye başladın mı sen?

günaydin kizlar...hayirli cumalar olsun insallah...herkesin dualari kabul olsun...

doktora gittim geldim...yumoslar büyüyor sükür..11mm olmuslar ve 20 tane var suan...
hormonlar iyiye dogru gidiyor..sadece su e2 hormonum baslarda 20lerdeydi simdi 90 olmus..600leri bulmasi gerekiyormus...
tiroid testi yaptilar,sükür bisey cikmadi...
birde bana kasiklarinda yanma,cekilme ,batma hissi varmi dedi..hepside var bende...cok iyi dedi..
ignenin dozunuda artirdi..haftaya persembe yine gidicem....
iste böyle kizlar....hepinize desteginiz icin cok tesekkür ediyorum,iyiki varsiniz...
ufak islerim var,sonra hemen gecmisi okucam...

KIzlar günaydın hayırlı cumalar olsun rabbim göznüllerimizdeki dileklerimizi biliyor cümlesini nasip etsin hepimize
sabırsızım malesef burda da fiyatlar hep uçuk ben 35 ytl vermiştim geçenlerde geçikme yaşayınca bence sende yarın ver snucu pazartesi alırız sıkma canını geç olsunda güç olmasın

smshım seninlede neçok benziyoruz kıs bizimde haziranda 2yıl oolcak biz daha test yaptırmadık doktor siizi beklemeye almış herlade bende diyorum eşime eğer değerleerde düzelme olmassa aşılama denermiyiz diyorum olur diyor ama onunda üüzlüp kafaya takmasını istemiyorum çünkü eşim eplepsi hastası evlendikten 6ay sonra ortaya çıktı yıkıldık bi 6ay sonrada bebekle ilgiliş sorunlar çıktı inşalalh artık herşey düzelirde bizlerde bebişlerimize kavuşuruz

cucum hadi hayırlısı güzelim bak yumoşların hareketli çıktılar iğneler işe yarıyor anlaşılan anne olmana az kaldı bebişim

ah canıııımm kıyamam:teselli: dur yarın ben geliimde senin yerine çalışayım sen yat dinlen evdesüprizzzzz arkadaşlıklar bu günler içindir değilmi kaydirigubbakcemile5 ayrıca herşey çocuk için ( konuyla ne alakası vardı bilmem ama söyliim dedim:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…