kıss sevcaan hayrola pek dalgınsın hadi hafta içi karıştırıyoruzda bu hayır mübarek cuma günü (özellikle işin son günü ve ertesi günün cumartesi olması açısından kaydirigubbakcemile3 ) unutulurmu hiç
canım sen benim enerjime bakam kahvaltı hazır edemedim gittim yattım bi daha...nolur beni bağışla....burda sabah yeni oldu çünkü
ya ben zor yoldan çıkarım beni de çkardınız...mart diye diye....Allahtan alt katta oturan yokdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eee napalım HERŞEY ÇOCUK İÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNnn :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benimde nerdeyse 2 yıla yaklaştı
bende sürekli zaman sorunu beklemek sorunu ortaya çıktıkça
hoşlanmıyorum ama
geç olsunda güç olmasın sağlıcakla olsun istiyorum
relaks olmaya çalış lütfen (söyleyene bak -tatlicadiarzu-)
Allah yardımcınız olsun canım:Saruboceq:
canım sen benim enerjime bakam kahvaltı hazır edemedim gittim yattım bi daha...nolur beni bağışla....burda sabah yeni oldu çünkü
ya ben zor yoldan çıkarım beni de çkardınız...mart diye diye....Allahtan alt katta oturan yokdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eee napalım HERŞEY ÇOCUK İÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNnn :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kıslar ben napıyım tam 5 yıl oldu
kader kısmet işi olmadımı olmuyo işte
bende çok takıtorum ama
hiç doğru değil yaptığımız
evet kızlar çok pahalı büyük ihtimalle pazartesi alıcam sonucu
Kıslar ben napıyım tam 5 yıl oldu
kader kısmet işi olmadımı olmuyo işte
bende çok takıtorum ama
hiç doğru değil yaptığımız
haklısın tatlım daha garanti olur hem :1hug:ben her iki aşılamamdada 11. gün adet olmuştum sabah erken saatte hemde.
belki bugün yaptırsanda olur ama geç döllenme falan olduysa çıkmazsa
madem pazartesi alacaksın pazartesi sabahı versen öğleden sonrada alırdın hemde tam 14. gün oluyo olmazmı ki öyle:uhm:
kızlar aşkolsun yaaa.nezaman buraya yazmaya kalkışsam kendi kendime yine cevap gelmicek diyorum ve hakkatende öyle oluyo her günaydınım cevapsız kalıyo sadece birbirni tanıyanlar kendi aralarında konusuyı benim gibilerin yazdıklarıda kimse cevap vermeden geri sayfalarda kalıyo.anlıyorum birbirinizi tanıyosunuz tabiki kendi aranızda daha fala yazısacaksınız ama bizede bi mrb deseniz.zaten buara yanlız olduğumu fazlasıyla hissediyorum neyse size iyi günlar ar-kadaslarrr
Yavyum sizin son çalışma gününüz ama benim değil.-tatlicadiarzu-
Ben yarında burdayım malesef.-tatlicadiarzu-
O yüzden günleri şaşırdım.kafamçokkarıştı
Allah şaşırtmasın.:Saruboceq:
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?