E
EU2
Ziyaretçi
kizlar ben cikiyorum,kocisim erken geldi bugün..hihoyyyt
herkese hayirli aksamlar diliyorum...tüm dualarimiz kabul olsun...yarin sabah gelemem,doktora gidicem,dualarinizi esirgemeyin...öpüyorumŞeniz
slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
canim benim ya insallah hersey boyle sorunsuz devam eder
kızlar nasılsınız? karabulutlar gitmiş sayfamızın üzerinden .nevrosky canım çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz.asicim sana da çok üzülüyodum eşinle barışmana gerçekten çok sevindim. kalbim hepinizle inanın her an dua ediyorum sizi seviyorum moralinizi yüksek tutun hepinizi öpüyorum unutmayın hamiş kalanların çoğu aklından bu fikri uzaklaştırdığında hamiş kalmıştı.
tsk ederim canim sende kendine ve bebisine dikkat et
[
Merhaba canım seninle konuşmak hiç kısmet olmadı sanırım,inşallah aldığın test uğurlu gelir de en kısa zamanda hamiş kalırsına.s.
evet canım yeni katıldım aranıza bir hafta olmadı daha sanırım ama ayağım uğurlu geldi gibi...geldiğim gün asi döndü aramıza geçmişten takip ettim..ertesi gün yagmurcan hamiş haberi yani bilmiyom buu topikte kesin bir uğur olduğunu inanmaya başladım..bende test aldım kendime bakarsın işe yarar..hihoyyyt[/QUOTE]
mrb canim aramiza hosgeldin insallah guzel sohbetlerde bulunur birbirimizin guzel haberlerine halay cekeriz
günaydin kizlar...hayirli cumalar olsun insallah...herkesin dualari kabul olsun...
doktora gittim geldim...yumoslar büyüyor sükür..11mm olmuslar ve 20 tane var suan...
hormonlar iyiye dogru gidiyor..sadece su e2 hormonum baslarda 20lerdeydi simdi 90 olmus..600leri bulmasi gerekiyormus...
tiroid testi yaptilar,sükür bisey cikmadi...
birde bana kasiklarinda yanma,cekilme ,batma hissi varmi dedi..hepside var bende...cok iyi dedi..
ignenin dozunuda artirdi..haftaya persembe yine gidicem....
iste böyle kizlar....hepinize desteginiz icin cok tesekkür ediyorum,iyiki varsiniz...
ufak islerim var,sonra hemen gecmisi okucam...
canim benim masallah valla cok guzel yumurtalrin insallah guzel sonuclar alacaksin allahin izni ile:CüvCüv: