Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar ben cikiyorum,kocisim erken geldi bugün..hihoyyyt
herkese hayirli aksamlar diliyorum...tüm dualarimiz kabul olsun...yarin sabah gelemem,doktora gidicem,dualarinizi esirgemeyin...öpüyorumŞeniz

slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:

canim benim ya insallah hersey boyle sorunsuz devam eder

tsk ederim canim sende kendine ve bebisine dikkat et

[

Merhaba canım seninle konuşmak hiç kısmet olmadı sanırım,inşallah aldığın test uğurlu gelir de en kısa zamanda hamiş kalırsına.s.

evet canım yeni katıldım aranıza bir hafta olmadı daha sanırım ama ayağım uğurlu geldi gibi...geldiğim gün asi döndü aramıza geçmişten takip ettim..ertesi gün yagmurcan hamiş haberi yani bilmiyom buu topikte kesin bir uğur olduğunu inanmaya başladım..bende test aldım kendime bakarsın işe yarar..hihoyyyt[/QUOTE]

mrb canim aramiza hosgeldin insallah guzel sohbetlerde bulunur birbirimizin guzel haberlerine halay cekeriz

canim benim masallah valla cok guzel yumurtalrin insallah guzel sonuclar alacaksin allahin izni ile:CüvCüv:

cucuuum canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim sositososito umarım bebişine 1 adım daha yaklaşmışındır ve çok bekletmeden gelir artık:Saruboceq:

Gel bacum gel.
Yarın sen çalış da ben accuk yatayım.mirmirmirmir

HERŞEY ÇOCUK İÇİN.....delikafadulden

canım sitem etmek istemiyorum ama bu hep böyle bak bitek sen cvb verdin geride kaldı yazdıklarım.hayır anlamıyorum ben yanlış bişeymi söyledim arkadaslara yada herhangi bi konuda kalplerinimi kırdım.neyse saol canım tedavime buay başlıyorum aşılamaolcak ama rahim filmi çektircem öncesinde.cesaretimi toplayabilirsem tabi...gerci doktorum cektirmene gerek yok dedi ama bakalım sen ne alemdesin arkadasım....

canım kesin tesadüf olmuştur. burda öyle bir ayrım yok kesinlikle. herkesin ne zaman müsait olacağı belli olmuyo canım.bizlerde geldiğimizde kimseyi tanımıyoduk öyle bişi olsaydı bizlerde kaynaşamazdık canım .

bu arada hoşgeldin aramıza anlatmak istermisin kendi öykünü

cucu yumoşların büyümesi çok güzel.
İnşallah e2 hormonun da düzene girer fıstığım.

selam kızlar...
ben turkıyedeyım tup bebek tedavısıne basladım..daha şnce tedaavı olmus arkadalara sormak ıstıyorum..ben ıgne alıyorum ama bana ıyı gelmıyorr sızdede öglemıydı???embrıyolar konulurken acı cekıyormuysun???neden herzaman acıların en buyugunu kadınlar cekıyorlar anlamıyorum

cucum hadi biraz daha yaklaşıyorsun. yumoşlarda iyi çok şükür. hr şey hep böyle yolunda gider inşallahda bebişine kavuşursun inşallah

ben senin bu topige yazdigin ilk msjda hatirliyorum bastan giristen beri hatali msjlar yaziyorsun yine oyle bir gundesin bir sorun varsa kenide ara bence basta yoksa seni tanimiyoruz ne gibi bi gicikligimiz olabilir
kendi kenidne bir kuruntun var bence senin
hergirdiginde bizi birseyle sucluyorsun simdide ayrimcilikmismirmirmirmir

bu bir yada iki seferliğe mahsus değil hep böyle cvbsız kalıyorum.neyse önemli değil...saol canım hoşbulduk bakalım aşılama için adetimi bekliyorum gerci pek umudum yok ama aşılamadan yana...

emriyo transferinde acı çekilmiyor tabiki zorluğu var idrara sıkışık oluyosun ama abartılcak birşey yok
iğneler nasıl iyi gelmiyor anlamadım FATOŞ

arkadsım ben ayrımcıklık yapıyosunuz mu dedim asıl bastan beri bana bi tavrı olan sensin ben gayet güzel bi dille cvb alamadığımı yazdım hatalı bişey söylemedim kusura bakma ama kötü gününde olan sensin.gıcıklığınız varda demedim nerden uyduruyon ayrımcınız ve bana gıcıksınız dediğimii.kimseyi suclamadım ilk girdiğim günden beri slm verip alamıyorum bak sende yazmışsın ilk günden beri böyle diye.çok sert konusuyosun kimseye çıkış yapmadım sadece bi sorunmu var merak ettim...

sevgicim geçmişi okumaktan cevap yazılamıyor güncele yetişelemiyor....yoğunluk çok fazle burada...
merhaba inşaallah hsg temiz çıkar ve tedavi yoluna adım atarsın hayırlısıyla....
eşinde mi sorun var canım seninde?

cucuuuuuuuuu hoşgeldin, ne güzel haberlerle geldin
benimde 22 yumurtam vardı son günler taşıyamıyordum kendimi resmen ağırlık yapıyordu....
e2 bende 50 başlayıp 900 de bitmişti sanırım...
yükselir merak etme...
ah canım Rabbim yolunu açık etsin

bu bir yada iki seferliğe mahsus değil hep böyle cvbsız kalıyorum.neyse önemli değil...saol canım hoşbulduk bakalım aşılama için adetimi bekliyorum gerci pek umudum yok ama aşılamadan yana...

her şey nasip kısmet daha baştam umudum yok diye başlarsan baştan kaybetmiş olursun bence.
önce olumlu düşünmeye yönlendir kendini

sizde sorun ne

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
eşimde morfoloji sorunu var.önerisi olan var mı yada bu problemi olanlar.

Hoşgeldin aramıza missmiss.. morfoloji değişiklik gösterebiliyormuş.. düzelmesii için ilaç yokmuş doktorumuz öyle demişti.. sevcan havuç kürü demiş ben bilmiyordum.. ben yapamam eşim sigara içiyor malesef.. inş sorununuz bir an önce düzelir ..

sabırsızım hakkaten pahalı ya.. bizim burda 18 tl demişti poliklinik.. sonucunu pazartesi alıcak olduktan sonra bekleyip pazartesi yaptır.. belki uygun bir yerde bulabilirsin canım .. inş bu kez seni yanıltırlar ve pozitif sonucu alırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ameliyat olalı çok yeni sayılır sizin.. malesef sabırla beklemek lazım. ilk 3 ayda değişiklik göstermeyebilir hatta düşebilir.. bünyeye göre değişiklik gösterebiliyormuş ama yine de en az 6 aydan önce düzelme başlamıyor canım.. bizim 9. ay düzelmeye başladı.. sıkılmak yok stres yok sadece zamannnn kaydirigubbakcemile5

sevgicim merhaba.. bir ara ncınar arkadaşımız da senin gibi düşünmüştü ama sonra pişman oldu.. kasıtlı birşey yyapılmaz.. bende geçmişi okuyordum.. sürekli sayfa yenilemeyenler vardır.. işi olanlar vardır.. o ara başkasına yazıp sayfa aşağı inince senin yazdığını göremeyen vardır.. hepimiz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.. sende dışlanmış hissetme lütfen.. çok sık gelmiyorsun sanırım.. tedaviniz hayırlı olsun.. inş bu yolda fazla gecikmezsiniz..

bu arada bugün hastanede sıra beklerken kedileri gördüm :1shok: kaydirigubbakcemile3 biri kocaman erkek olan oydu galiba.. dişi de hemen kuyruğunu kaldırıyo hazır vaziyette bekliyo .. gel beni hallet diye :roflol: :roflol: mart gelmesede canı mı çekti nedir :roflol: insanlardan utandılar da eternitin üstüne çıktılar..artık ne yaptılar göremedim :jeyyar: :jeyyar:

arkadaşlara katılıyorum bende mesela netteki sorunlardan dolayı geçmişi çoğu zaman okuyamadan dalıyorum konuların ortasından kaydirigubbakcemile3 evde zaman olursa okuyabiliyorum ancak, oyüzden sitem etme kimseye, bizim topikte ayrımcılık asla yoktur olmazda zaten, rahim filmi çektircem demişsin sana tavsiyem gerek yok deseler bile çektir mutlaka, bende ilk zamanlarda gerek yok diye düşündüm ama sonra çektirmeye karar verdim ve ozaman hem rahim ağzının hemde sağ tüpün kapalı olduğu ortaya çıktı oyüzden bi baktır ki aklında şüphe kalmasın bence tabii yinede sen bilirsin

etmezz olurmuyumm tatlımm benimmmm......inşallah güzell haberlerle dönersinn..senin de bebişin en yakın zaman da gelecekkk inanıyorumm benn....

hoşgeldin asicim.. nasılsın yerimseniben

cücüm iyi geceler canım.. inş güzel gelişmelerle dönersin.. süslen süslen kaydirigubbakcemile5 aynısını bende yapcam birazdan..
hepinizden Allah razi olsun kizlar....:1hug:
güzel melegim benim...Rabbim herseyi gönlüne göre versin...cok talihsiz seyler yasadin,hepimiz acini hissediyoruz..ne kadar güzel bir insansin ki bizleri düsünüyorsun...bundan sonra Rabbim sana en güzel mucizeleri yasatsin bitanem:Saruboceq:
yüregine saglik bitanem..cok icten bir dua...amin amin amin:Saruboceq:
Canlarım hepinize iyi geceler. Şeniz Ben de listeleri güncelleyip hemen yatıyorum. mirmirmirmirYarın öğleden sonra ancak gelirim. Merak etmeyin. Doktordan nasıl haberlerle döneceğim bakalım. :1rolleyes: :dance:
nevrommm insallah güzel haberlerle dönersin melegim...hersey gönlüne göre olsun canim:Saruboceq:
delüü güldürdün beni sabah sabah:roflol:
cevizleri yediriyoruz bebekleri kucakliyoruzzzzz:lepi:

kiz caduuu,ehliyetin kuyrugu yamuk..düzeltmek icin birer kahve söylersin bize artikkaydirigubbakcemile3hayirli ugurlu olsun canim...bebislerini o park senin bu park benim gezdirirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…