ayy bende bende ya evde hiç bişi kalmadı kadın olmak ne kötü markettee gidip eve gelip etrafı toparlamam lazım 2gündür elim hiçbişeye kalkmıyor etrafı bugünden
toparlıyımda yarına bi işim kalmasın
açıköğretimmi okuyosun tatlım ondan mı ders çalışıyorusn benimde çalışmam laımda nerdeeee
artık son3hafta falan çalışırım ben :)
günaydın kızlar nasılsınız? kociş test yaptırmaya gittide bi bakiim bizim şekerler naapıyo dedim bende 12 de hastaneye gidecem umarım bu kez bi terslik çıkmaz hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar, canlarııım dua edin olurmu bizim için öpüyoru m hepinizi öğleden sonra girer sonuçları aktarırım size hoşçakalın....
canumm özledik senii:asigim::lepi:bacularııım:lepi:
uzun zamandır girmiyorum topiğe
biraz işlere verdim kendimi
birazda bebek meselesinden soyutladım
bakalım böylesi nasıl olacak diye deneme içindeyim
bu ay normalde bugün adet olmam lazımdı geçen aya göre hesaplarsam
fakat yine yumurtlamam geç oldu
adetimin 24. günü yumurtladım:çok üzgünüm:
ve eminimki olmayacak
çünkü o kadar geç bir zamanda
kaliteli bir yumurta oluşmaz sanıyorum
1 haftam var ve şimdiden ağrılarım başladı
her neyse
nevomla görüştük bugün tüp bebe için dr gitmiştidelikafadulden
kuşum çok sevindim inşallah ilk denemende hamile kalırsın:asigim:
hepinizi kocamanca öpüyorumŞeniz
canım güzel haberlerle gelİyi geceler arkadaşlar....Yarın istanbul yolcusuyuz.........
canım benim Allah acil şifalar versinkızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
smhsmh kız niye sessiz duruyon ordakaydirigubbakcemile3
anladım geçmişi okuyon dimikaydirigubbakcemile3
saolun kızlarrrsenağlamasenağlama
sagol canim bende iyi sayilirim, iste biraz gripli gibiyim ama dikkat ediyorum transferden once atlatmam lazim, malum transferden sonra ilaç kullanmamaliyim.
aslinda benim içinde gec olmasi biraz iyi oldu, hemen ust uste iki transfer biraz yorucu olabilirdi simdi en azindan onumde daha on gunum var, basarisiz transferi tamamen atlatim dinlenmek için, ve tabii kose bucak koca evi temizlemek için, :lepi:
bu sefer transferden sonra yorgan dosek yatmicem, yavas yavas gunluk hayatima devam edecegim, rabbim ol dedikten sonra yatsamda ziplasamda o tutacak, yatmakta insani psikolojik olarak çok yoruyo
günaydın kızlar nasılsınız? kociş test yaptırmaya gittide bi bakiim bizim şekerler naapıyo dedim bende 12 de hastaneye gidecem umarım bu kez bi terslik çıkmaz hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar, canlarııım dua edin olurmu bizim için öpüyoru m hepinizi öğleden sonra girer sonuçları aktarırım size hoşçakalın....
kızlar görümcemin oğluyla başbaşayım o diğer pc de ben lattop başında eşim ve onlar bebek hayırlamaya gittiler eltime çcuk gitmedi benimle kaldı oda sevmez benim gibi yengesini valla ben gitmediğim için pişman değilim iyikide gitmiyorum o zatlar için gururumu ayaklar altına almaya deymez kaynanam dahada gitsen sen yemin ettiysen 3 gün oruç tut olur diyor antika karı hemen unutmuş gelininin dün kendine neler yaptığını benim bildiğimi sanmıyor galiba görümcem anlattı dün kaynana bebişi kucağına bebişi alıp yatırınca eltim kiyameti koparmış gözlerini öyle bir ayırmışki milleti korkutmuş tabi kavgalar olmuş kocası niye böyle yapıyosun sizinkiler sevince sevince oluyor bizimkilere gelince niye böyle yapıyorsun diye kavga etmişler yeter yaptığın bıktırdın beni hamile kaldığın günden beri demiş zorla sakinleştirmişler ve hala kaynanama tehtidler savuruyormuş ben ayağa kalkim sana neler yapacam neler demiş derler ya bu dünyada diken yararmış halada onun peşine pervane oluyorlar oh iyi yapıyor onlara zaten hep derdi bir bebeğim olsun sizin burnunuzdan getirecem diye iyikide dün bende gitmemişim banada birşey deseydi bebişi unutur saç baş yolardık herhalde zaten gitmemde o kadar zorlamaya ne yapardım bilemem ahhh ahhhhhhh eşimde zavallı benden yanamı olsun onlardan yanamı şaşırdı garibim ailesi arıyor barışın gidin diye bende gitmem diye depresyonda aslında üzülmüyorum herşey sırayla birkaç ay önce ben sinir oluyodum sıra onda zaten hep kendi taraflarını çekerler ama inadım inat vazgeçmem oooooooo baya yazmışım yahu sizinde başınızı ağrıttım ne yapim sizden başka içimi dökecek anlatacak kimse yok birtek burada rahatlıyorum sizlerin fikirlerinizi alıyorum hani derler ya söyleme dostuna söyler dostuna diye burda yakınımdakilere desm çoğalır laf salata olur ama siz sırcısınız hepimiz aynı dertten müzderapız bukadar yeter sanırım
kızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
ben de sizdenim sorunumuz erkek infertilitesi sayı 3 miyon hareket her alanda yüzde 1
2. mikro denememize mayısta başlayacağız ama ben çok korkuyorum.ilki tutmmaıştı ya bir de kötü anılarım oldu.
erkek infertilitesinde hiçbir çare yok mikrodan başka keçiboynuzu kürü vs palavra..en azından bizde işe yaramadı sadece keçiboynuzu pekmezi kullanınca sayı artmıştı ama küründe her şey aynı ..
başka önerileriniz varsa bana özelden yazar mısınız?
bir de erkek infertilitesinde durumu bizim gibi ya da bizden kötü olup da hamiş kalan var mı mikro yoluyla ya da normal yolla??? bunu da özelime yazar mısınız lütfenn öyle ihtiyacım var ki
anladım canım ayrıca bugun bır garıplık var ya benden kaynaklanıyor sızlerın yazdıklarını ben çok geç okuyabılıyorum..Bunun daha kolay bır yolu varmı?yada yanlış yaptığım bır şeymi var?
Sonrasında benım nişanlım yaptırdığı bır test sonucu HİÇ spermı olmadığını öğrenmiş yani azospermı tabı bununla savaşmaya çalışıyorum nişanlımın sorununu tam anlamıyla çözmeye çalışıyorum yakın zamanda çalıştığım hastanede bir test yaptırmayı düşünüyoruz ve onu ÇOK SEVİYORUM ama bazen kafam çok karışmıyor degıl ÇOK SIKILIYORUM..Tabıkı şu an hamılelık için dırek bırşeyler yapamıyoruz sadece ıkımız biliyoruz ama oncesınde neler yapabılırız nişanlıma faydalı olacak ne gıbı ılaçlar kullanabılırız bu tür ilaçlar varmı?umut varmı arkadaşlarBana lütfen yardım edin...Bu arada yakın zaman içinde evlenmeyi düşünürken şimdi nişanlım erteliyor çok sarsıldı Sanırım bunun müjdesi yüce tanrımda ama sizledende güzel şeyler duymak istiyorum...
günaydın kızlarrr bugün benim moral biraz bozuk adet oldum ama adetim eskisi gibi değil rengi kahverengi gibi ve eskisi gibi fazla olmuyorum acaba ilaç kullanıyorum ondan mıyki bilemedim ya
aaa kimsecikler kalmamış sevcancım yanlızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?