Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabırsızım istedğin börek olsun kuzum hemen yapar
veririm sana
can _iso canım inşallah değerleri iyidir
sevcancım nekötü canım 5e kdar çalışmak ben şimdi boş boş duruyorum diye sinir oluyorum sen neyapıyorsun

kızlar günaydınnnnn canlarım ya dün gelemedim işlerim çok yogundu maşallah keyifler yerinde döktürmüşsünüz yağlar kediler falan.nesrincim geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda güzel haberler alırsın.nevroşum inş ilk ve son denemen olur canım.Canlar ALLAH kimsenin emeğini umutlarını boşa çıkarmasın inş.

Nesrincim canım çokk geçmiş olsunn Çok üzüldüm ya.Allahım inşallahh mucizelerinden bir şifada hostes için versiniz..En çokta uçaktaki görevlilere koptiktekilere üzüldüm :çok üzgünüm:

yok canım açık öğretim değil
mali mğşavirlik bitirme sınavları

inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım

çok özlemişim kızlar sizi ya bir gün gelmedim mecburiyetten aklım hep sizdeydi haydi yeni bir hamiş haberi alalımda canlanalım artık

nesrincim çok büyük geçmiş olsun.duyduğum zaman üzülmüştüm.
şimdi üzüntüm iki katına çıktı.
rabbim acil şifalar versin hemyasemine hem tüm yaralılara .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canumm özledik senii:asigim:
ama şaşkınım ben 24. demi umurtladın off yaa bende gene günüde olmadım benim ne zaman oluyo acaba
çıldırıcam yaaaaaa

İyi geceler arkadaşlar....Yarın istanbul yolcusuyuz.........
canım güzel haberlerle gel
sağlıcakla git gel inşallah

canım benim Allah acil şifalar versin
çok üzüldüm yaa
inşallah iyileşir sağlığına kavyşur

smhsmh kız niye sessiz duruyon ordakaydirigubbakcemile3

anladım geçmişi okuyon dimikaydirigubbakcemile3

seni akıllı kız senii
evet bebişim
akşam gene kaynatmışlar
bu tulişin kocası nerdeyse:mymeka:

kızlar hepinize günaydın....çalışanların işleri hemencecik bitiversin
bugün kalabalığız yarına in cin top atar bu saatlaerde topikte

saolun kızlarrrsenağlamasenağlama

nesrincim Rabbim şifasını versin, çok üzüldüm gerçekten.

aysecim merhaba...ben yattımda noldu kabız oldum...
hayatımda 2. kez oldum ve transferden 3 günsonra...
bir dahakine gezicem, iş yapıcam kendimi yormayacağım ama yatağa tıkılmıycam
ağlama krizleri geçirdim psikolojim mahvolmuştu valla

inşallah iyi sonuç alırsınız bekliyoruz canım

slm kızlar nasılsınız bakalım
geçmişi okudum ve geldimm
hatta çıkıyorumm evişleri beni beklerr
gelirim inşallah işler bitinceee

nesrincim allah yardımcısı olsunn akrabanızaa:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrr bugün benim moral biraz bozuk adet oldum ama adetim eskisi gibi değil rengi kahverengi gibi ve eskisi gibi fazla olmuyorum acaba ilaç kullanıyorum ondan mıyki bilemedim ya

cok haklisin bu diken konusunda
bence sende diken olki insanlara o zaman yararsin

canim benim cok uzuldum gercekten cok gecmis olsun insallah durumu duzelir allahim sevdiklerine bagislasin yaaaaa

canim aramiza hosgeldin ama daha oncede gelip yazmisin bu arada senin durumun cok kotu degil moralini yuksek tut mikro ile sansin cok yuksek insallah
allahim daha fazla bekletmesin

canim cok gecmis olsun gercekten senin durumun daha zor evlenmeden boyle bir seyi ogrenmek allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin insallah nisanlinin durumuda duzelir

günaydın kızlarrr bugün benim moral biraz bozuk adet oldum ama adetim eskisi gibi değil rengi kahverengi gibi ve eskisi gibi fazla olmuyorum acaba ilaç kullanıyorum ondan mıyki bilemedim ya

gunaydin canim moralini bozma durmak yok yola
devamkaydirigubbakcemile2

bu arada gunaydin kizlar
bugun hafta sonu sayimiz az demekki
insallah bu ara guzel haberlere ihtiyacimiz var mart girmesi ile bu kara bulutlar gitsin ustumuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…