hoşgeldin aramıza canım bizdede aynı sorun var azosperm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bazen değişiyormuş spermler kimi zaman çıkar kimi zamanda çıkmazmış bazı azo vakalarında belki bu sefer çıkar çıkmazsada zaten tıp ilerledi microtese olurarkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..
slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik, dun gece okan bayulgene takildim, karadeniz kolbasti sov vardi, balsurtala jeyan geldi aklima)
nesrin gecmise bakamadim nbr canim?
yagmurcana ne oldu?
emineee hıoşgeldin canım nasılsın... memleketim nasıl?delikafadulden
klava: klava: Piş kıymızılayyyyy klava: kaydirigubbakcemile3 Tamam canım işliyorum.
Evet evet güzel düşünmüşsünüz. Martta patlama bekliyoruz zatenn. :lepi: :teytey:
KIZLAR ben geldim ama çıkıcam elimi kaldıracak halde degilim kızlara bibakayım demiştim ama duramıycamm-tatlicadiarzu-
grip öksürük var 2gündür-tatlicadiarzu-
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kızlar ne yapıyım bifikir verin ilaç kullandım ama yokkk
azhafiflese bile yeter
canım bol limonlu bol bol ıhlamur iç bence
KIZLAR ben geldim ama çıkıcam elimi kaldıracak halde degilim kızlara bibakayım demiştim ama duramıycamm-tatlicadiarzu-
azhafiflese bile yeter
doğru söylüyorsun canım bazen dayanamıyoruz yaramaz çocuklara ama birşey diyemiyoruz yanlış anlaşılırız diye bizim olmayınca laf eden çok olur....bende bazen çok istiyorum rahatım bozulsun diye ama allahtan gelene birşey diyemeyiz 8 yıldan beri hem çok hemde az çocuk istediğim günler oluyor benimde eşimde işi nedeniyle evde pek olmuyor yanlız kalıyorum işte o zaman baya ağır geliyor bu yük sabır sabır sabır bakim gelecek elbet birgün bebişlervalla harzemcim laf aramizda bende rahatliga çok alistim, benim amcamin torunlari var iki kiz ama tam canavarlar, devamli gorusuruz ve benim basim çekmiyo sinir oluyor ama onlarda asiri derecede simarik hiç laftan anlamiyorlar, bisey de diyemiyorum benim cocugum oladigindan yanlis anlasilir kiskanir filan derler diye...
ama rahatliga alismis olsamda rahatim bozulsun çok istiyorum evim bana gun geçtikce daha soguk geliyo, hep aklima geliyo bi bebegim olsaydi evimin içinde civil civil sesi olsa, onunla tekrar hayata gelsem, evimin nesesi gelse, yasama sevincim gelse...
zambak bal limon karabiber geçmiş olsun canımm..çabuk iyileşirsin inşş..bigüzel terle at hastalığını inşş.[/QUOTE
canım gözkararımı koycam hepsinden bak bunu yapabilirim eger tarif edersen hemen kalkıp yapıcamma.s.
eminecigimm
canım allah ayırmasın....ayrıca bazı arkadaşlarımızda bulantı başdönmesi yapmıştııı
saadet hanımdan memnunmusunnn????
azhafiflese bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?