Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..
hoşgeldin aramıza canım bizdede aynı sorun var azosperm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bazen değişiyormuş spermler kimi zaman çıkar kimi zamanda çıkmazmış bazı azo vakalarında belki bu sefer çıkar çıkmazsada zaten tıp ilerledi microtese olur

slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik, dun gece okan bayulgene takildim, karadeniz kolbasti sov vardi, balsurtala jeyan geldi aklima )

hoşgeldin aysecim nasılsın bitanem... bayılıyorum bende kolbastıya flash tv de birpprogram var herhafta sonu mutlaka izliyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nesrin gecmise bakamadim nbr canim?
yagmurcana ne oldu?

bnde iyiyim canım yağmur ultrasona girmiş ve kese pek düzgün görünmüyor ve düşük tehlikesi var demişler... haftaya tekrar ultrasona girecekmiş canım...

yağmurcan dualarımız seninle canım inşallah bebişin seni bırakmaz san süpriz yaptı geldi annesi bırakırmı seni hiç :ecrin_bebek:biliyorum canım ne kadar düşünme olumsuz desek ama senin aklından yinede çıkmayacaktır sen rabbime yönel ona sığın hakkında ne hayırlıysa onu verrir canım inşallah bugünleri atlatır burda hamişliğinle ilgili güzel şeyler anlatırsın:CüvCüv:

xvyz tbr ederim canım seni sağlıkla mutlulukla eline almayı nasip etsin rabbim sana senin adına sevindim
yağmurcan canım kendiniz fazla strese sokma hemen moral bozmak yok yola devam edelim canım k.i.b

klava:klava: Piş kıymızılayyyyy klava: kaydirigubbakcemile3 Tamam canım işliyorum.

Evet evet güzel düşünmüşsünüz. Martta patlama bekliyoruz zatenn. :lepi: :teytey:

dövklava: onları nevromm gelmesinler mart ta klava:

hadi kıslarr her şey bek içinn :lepi:mart ayında hamiş patlaması olacak topikteee delikafadulden:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
yagmurcum uzulme ne olur stres yapma, stres vucudu çok yipratiyo, bebisinde etkilenmesin, sen ilk hamileliginde ne kanamalar gormussun dusuk olmamis, simdide insallah bisey olmaz, rabbim bebegini korusun, ve yat dinlen, hadi kucuk anne dualarimiz seninle

ay kızlar yaaaaa ne zormuş bu çok çocukla ilgilenmek 3 günden beri üç çocuk ne iş bitiyor ne yorgunluk yahu amanın galiba ben çok rahatlığa alışmışım yedir içir yatır kalk yine aynı işlem baya zor geliyor artık halbuki bekarken alışıktım yeğenlerime bakıyordum ama dediğim gibi rahatlığa alışmış bünye allah yardımcısı olsun görümcemin hep bana derdi al götür şunlardan birini sende kalsın hepsine koşturmaktan yoruluyorum diye ben gülerdim doğru söylüyormuş garibim kafamçokkarıştı

KIZLAR ben geldim ama çıkıcam elimi kaldıracak halde degilim kızlara bibakayım demiştim ama duramıycamm-tatlicadiarzu-
grip öksürük var 2gündür-tatlicadiarzu-
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kızlar ne yapıyım bifikir verin ilaç kullandım ama yokkk
azhafiflese bile yeter

canım bol limonlu bol bol ıhlamur iç bence

valla harzemcim laf aramizda bende rahatliga çok alistim, benim amcamin torunlari var iki kiz ama tam canavarlar, devamli gorusuruz ve benim basim çekmiyo sinir oluyor ama onlarda asiri derecede simarik hiç laftan anlamiyorlar, bisey de diyemiyorum benim cocugum oladigindan yanlis anlasilir kiskanir filan derler diye...
ama rahatliga alismis olsamda rahatim bozulsun çok istiyorum evim bana gun geçtikce daha soguk geliyo, hep aklima geliyo bi bebegim olsaydi evimin içinde civil civil sesi olsa, onunla tekrar hayata gelsem, evimin nesesi gelse, yasama sevincim gelse...

zambak bal limon karabiber geçmiş olsun canımm..çabuk iyileşirsin inşş..bigüzel terle at hastalığını inşş.

kızlar dün doktora gittim klomen kullanıyorum dün çok kötüydüm başım miğdem fenaydı kendi evime cıkmıştım camaşırları makinadan cıkarmak için başım döndü istifar ettim hole cıktım başım gene dönmeye başladı bayılmışım o ara gerisi hatırlamıyorum tabi eşim gelmiş allah tarafından değil mi hemen apar topar catalzeytin hastanesine götürüldüm doktor klomen kullandığım için hap falan vermedi normaldir dedi birde biraz bünye zayıfmış hapı kaldıramamış dedi dün inanılmaz şekilde kötüydüm birşey daha söyleeyim mi kızlar benim eşim çok ama çok utangactır komiktirde sever ama belli edemeyenlerdendir dün o kadar korkmuş ki ağlıyordu ve bana binlerce kez seni seviyorum dedi tabi çok mutlu oldum biz severek evlenmedik ama sonradan çok aşık olduk bende onu çok seviyorum bugün sabah kaltım kaynanam altımda ben üstte oturuyorum kaynanama inerken kapıyı açtım her merdivende bir gün toplaya toplaya indim aşağıya eve girdim eşimin elinde yüzük parmağıma taktı ölüm sensizlikse sensizlik ölümdür zaten dedi bana onu çok ama çok seviyorum akşam bende ziyafet var kızlar bugün biraz daha iyiyim ama genede başım dönüyor

canim benim gecmis olsun!!
ihlamur kaynat bol limonlu iç, iyi gelir, bogazini yumusatir, ve yat terlemeye bak, dikkat et kendine canim, gripin en iyi ilaci bence dinlenmek

Rapunzelimmm canım nerdesinn özledimm seni hiç göremiyorum kaç gündürr seni msn yoksun :çok üzgünüm:

doğru söylüyorsun canım bazen dayanamıyoruz yaramaz çocuklara ama birşey diyemiyoruz yanlış anlaşılırız diye bizim olmayınca laf eden çok olur....bende bazen çok istiyorum rahatım bozulsun diye ama allahtan gelene birşey diyemeyiz 8 yıldan beri hem çok hemde az çocuk istediğim günler oluyor benimde eşimde işi nedeniyle evde pek olmuyor yanlız kalıyorum işte o zaman baya ağır geliyor bu yük sabır sabır sabır bakim gelecek elbet birgün bebişler

canım ğer dut pekmezin varsa ılık suya bir tatlı kaşığıat karıştır iç öksürüğe giribe iyi geliyor bende öle yapmıştım bir ara birde limonu sade sık bardağa öle içmeye calışgecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…