Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşbulduk pinkcim,kociş gelmeden bitireyim diye hızlı hızlı okuyorum,başım döndü laelaelaelaelae

canım herşey yolunda gider inş bebişlerin seninle kalır hayırla ve sağlıkla inşş canım..dualarım seninle tatlıma.s.

yağmurcum şimdi okudum canım,inşallah herşey yolunda gider,dualarımız seninle a.s.

arkadaşlar bana ataköy civarında sperm testi yaptırmak için düzgün biryer önerebilecek olan var mı?
medical park bahçelievler hastanesine gittik ama orda yaptırmadan çıktık,
hiç hoşumuza gitmedi hastane konsepti,
lab. görevlisinin üslubu vs.
biz daha yeni yeni başlıyoruz bu yolculuğa.belirsizlikler daha can sıkıcı aslında.
ama daha önce eşimde azosperm olduğunu öğrenmiştik fakat sonra
hem evliliğimiz uzun olmadığından acele etmedik,
hem çalışma temposu,hem eşimin ve benim
yurtiçi yurtdışı kongreleri,seminerleri,
aslında hep ihmal ettik belki de işin doğrusu, ama artık
bebeğimiz olacaksa da olmayacaksa da bilmek istiyoruz

ben çıkıyorum canlarım,kociş geldi tam da zamanında,sonra görüşürüz,herkese iyi pazarlar a.s.

İyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız?

Rasyonelmart aramıza hoşgeldina.s.

Yağmurcuğum dur umutsuzluğa düşme inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunacak Allah büyüktür,kendini strese sokma.:Saruboceq:dualarımız seninle canıma.s.

zencefil canım nasılsın neler yapıyosun yarın sabo için dualar edicez hayırlısıyla positif görücek inşş bi halay daha çekeriz inşşşşş..ALLAHIM hepimize hayırlı hamilelikler yaşatsın hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun hepimizi İNŞALLAH ...:Saruboceq::Saruboceq:

Canım lütfen aklına kötü şeyler getirme. Doktor bunu ihtimal dahilinde söylemek durumunda kalmış. Ama hepimiz inanıyoruz ki bebeğin sana sıkı sıkı tutundu , bişiycik olmayacak. Dualarımız sizinle. :Saruboceq: Lütfen relax olmaya çalış. :1hug: a.s.

merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.

Canım bence güzel haberler vereceksin bize. Mutluluğu erteleme çok gecikmeden şu kan testini yaptır. a.s.

Tatlım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun yaa. Kıyamam sanaa. Hele o yaralar seni perişan ediyordur. Ben çok kötü oluyorum öyle olunca.. Allah acil şifalar versin tatlım. a.s.

Güzel dileklerin için çok teşekkürler bitanem. Allah razı olsun. Amin inşallahhh. :Saruboceq: :CüvCüv:

arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..

Canım aramıza hoşgeldin. Azosperm sorunu varmış sanırım. Testi yeniledikten sonra inşallah güzel haberlerle dönersin arkadaşım. :1hug: a.s.

jeyannd..

ağlattın beni...

bu aralar aşk şarkıları bile bana bebeklerimi hatırlatıyor................senağlama senağlama

seni üzdüysem kusura bakma canımın içi ama bende aynı durumdayım seninle..her şey ağlatıyor beni bu aralar..umarım en kısa zamanda tekrar anneliği tadarsın canım:Saruboceq:

canım dualarımız seninle olacak ..umarım bir daha kontrolünde herşey yoluna girmiş olur:Saruboceq:

merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.

canım benim inşş halayını çekeriz hafta içi burda:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..

h.g canım aramıza..inşş canım hepimizin dileği aynı:Saruboceq:

bu arada benimklava: kırmızılar klava:yine geldi gelemiyeceseler..klava:klava:yeni adet tarihim 30 mart olur sanırım nevrocuğum

eşimlede ameliyat işini bir ay ertelemeye karar verdik..zaten macuna bu ayın ortalarına doğru başlamıştık..hiç olmazsa en azından bir ay denemek istiyoruzz..mart ayında çalışmalara hız kazandırcazz..malum mart yadelikafaduldendelikafadulden

klava:klava: Piş kıymızılayyyyy klava: kaydirigubbakcemile3 Tamam canım işliyorum.

Evet evet güzel düşünmüşsünüz. Martta patlama bekliyoruz zatenn. :lepi: :teytey:

yağmurcum canım benim hiç moralini bozmaaaaamirmirmirmir
bak göreceksin bebişin seninle olacak inşallah...
biz hergün neler görüyoruz hastanede yaaa. geçen komşum geldim ind.abortus demişler kadın bize geldi ve bebişi gördük kalbi pıt pır atıyordu. onlara göre kürtajdıa.s
senin yapacağın moralini yüksek tutmak ve kafandaki butun olumsuz düşünceleri atmak olsun...Rabbim eminim dularımızı kabul edecektir ve bebişini senden almayacaktır...:1rolleyes:

slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik, dun gece okan bayulgene takildim, karadeniz kolbasti sov vardi, balsurtala jeyan geldi aklima )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…