arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..
Kızlar herkese merhabalar
ben çok iyi değilim yine moralim bozuldu :çok üzgünüm:
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
cnm yarın yaptırcak test
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
iyi pazarlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız,ben çok gribim ağzım burnum yara içinde her yerim ağrıyor kafamçokkarıştı
yeni hamismiz varmış xwyzcim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:
yağmurcum dualarımızdasın canım acabalar bitmiyor değilmi, sen içini ferah tut canım,inşallah haftaya meleğin annişine ben buradayım anne beni merak etme ben iyiyim diyecek :CüvCüv:
nevrocum tedavin hayırlı olur sonu bebiş olur inşallah :ecrin_bebek:
rabbim o güzel gönlündeki dilekleri hayırlısıyla gerçekleştirsin canım :1hug:
herkesi çok çok öpüyorum Şeniz sanal öpücükten gribim bulaşmaz nasıl olsa senağlama
arkadaşlar merhaba,
günaydın topiğimizin gülü..afiyet bal şeker olsun göbişinde
bebiş olsun inşşş...
jeyannd..
ağlattın beni...
bu aralar aşk şarkıları bile bana bebeklerimi hatırlatıyor................senağlama senağlama
merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
iyi pazarlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız,ben çok gribim ağzım burnum yara içinde her yerim ağrıyor kafamçokkarıştı
yeni hamismiz varmış xwyzcim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:
yağmurcum dualarımızdasın canım acabalar bitmiyor değilmi, sen içini ferah tut canım,inşallah haftaya meleğin annişine ben buradayım anne beni merak etme ben iyiyim diyecek :CüvCüv:
nevrocum tedavin hayırlı olur sonu bebiş olur inşallah :ecrin_bebek:
rabbim o güzel gönlündeki dilekleri hayırlısıyla gerçekleştirsin canım :1hug:
herkesi çok çok öpüyorum Şeniz sanal öpücükten gribim bulaşmaz nasıl olsa senağlama
arkadaşlar merhaba,
bu arada benimklava: kırmızılar klava:yine geldi gelemiyeceseler.. klava: klava:yeni adet tarihim 30 mart olur sanırım nevrocuğum
eşimlede ameliyat işini bir ay ertelemeye karar verdik..zaten macuna bu ayın ortalarına doğru başlamıştık..hiç olmazsa en azından bir ay denemek istiyoruzz..mart ayında çalışmalara hız kazandırcazz..malum mart yadelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?