zambak bal limon karabiber geçmiş olsun canımm..çabuk iyileşirsin inşş..bigüzel terle at hastalığını inşş.[/QUOTE
canım gözkararımı koycam hepsinden bak bunu yapabilirim eger tarif edersen hemen kalkıp yapıcamma.s.
eminecigimm
canım allah ayırmasın....ayrıca bazı arkadaşlarımızda bulantı başdönmesi yapmıştııı
saadet hanımdan memnunmusunnn????
çok ama çok memnunum onun yanında çok rahatım arakadaş gibi doktor değil sanki melek melek
canim benim gecmis olsun!!
ihlamur kaynat bol limonlu iç, iyi gelir, bogazini yumusatir, ve yat terlemeye bak, dikkat et kendine canim, gripin en iyi ilaci bence dinlenmek
valla harzemcim laf aramizda bende rahatliga çok alistim, benim amcamin torunlari var iki kiz ama tam canavarlar, devamli gorusuruz ve benim basim çekmiyo sinir oluyor ama onlarda asiri derecede simarik hiç laftan anlamiyorlar, bisey de diyemiyorum benim cocugum oladigindan yanlis anlasilir kiskanir filan derler diye...
ama rahatliga alismis olsamda rahatim bozulsun çok istiyorum evim bana gun geçtikce daha soguk geliyo, hep aklima geliyo bi bebegim olsaydi evimin içinde civil civil sesi olsa, onunla tekrar hayata gelsem, evimin nesesi gelse, yasama sevincim gelse...
doğru söylüyorsun canım bazen dayanamıyoruz yaramaz çocuklara ama birşey diyemiyoruz yanlış anlaşılırız diye bizim olmayınca laf eden çok olur....bende bazen çok istiyorum rahatım bozulsun diye ama allahtan gelene birşey diyemeyiz 8 yıldan beri hem çok hemde az çocuk istediğim günler oluyor benimde eşimde işi nedeniyle evde pek olmuyor yanlız kalıyorum işte o zaman baya ağır geliyor bu yük sabır sabır sabır bakim gelecek elbet birgün bebişler
ayşecim gelicek canım hayırlısıyla inş bu defa gelicek koyun koyuna oynarsın bebişlerinle o zaman bol bol tatlım..
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ŞİFA BULUR SONRASI ONUN İÇİN DAHA ZOR OLACAKTIR AMA ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ CANIMkızlar annem aradı beni... ya çok üzücü bir haber aldım az önce hala çok kötüyüm yaaa...
düşen thy uçağında babamın amcasının kızı da yaralalılar arasında ve ayakları kopmuş.3 operasyon geçirmiş ve hayati tehlikesi devam ediyormuş... bugun açıklanmış isimi... hostes olarak thy de çalışıyordu...:1shok:amcalarımız hep yurtdışına uçmuşlar akşamleyinnn... kızın ismi yasemin vural... bende şimdi doğrulamak için nette aradım ve haber bu...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MÜRETTEBAT VE YOLCU LİSTESİ
Amsterdam'da düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli uçağında bulunan yolcu ve mürettebat isimleri: Hasan Tahsin Arısan (Pilot), Olgay Özgür (Pilot), Murat Sezer, Figen Eren, Perihan Özden, Ulvi Murat Eskin, Yasemin Vural.
CANIM LÜTFEN ÜZÜLME SABIRLI OLUP ALLAHIN UYGUN GÖRDÜĞÜ ZAMANI BEKLEMEMİZ LAZIM İSYAN ETMEYELİM YETERKİ ELBET BİZLERDE BEBİŞLERİMİZ ESAĞLIKLA KAVUŞACAĞIZkızlar negatif kesinleşti
CANIM AĞLATTIN BİZİ senağlamasenağlamasenağlamaANNESİNDEN BEŞİNE
Canım yavrum ne kadar özlemiştik seni.tam 7 seneden sonra evimize mutluluk ,neşe getirdin.Baban bana bakarken gözlerinin içi gülüyordu çünkü biliyordu ki;sen vardın içimde..Sana kalbimin en güzel köşesini ayırdım,birbirinden güzel çiçeklerle donattım..Ama sen kalamadın benimle bitanem..Sen gittin gideli kalbimde sana ayırdığım köşedeki çiçeklerimin hepsi soldu..Ancak yine sen gibi tatlı mı tatlı bir kardeş göndermeden ordaki çicekler açmıyacak sanırım..Canım yavrum biliyorum ki inşş babanla beni cennette bekliyor olacaksın..SENİ ÇOK ÖZLÜYORUMM BİTANEMMM...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
BEBİŞTEN ANESİNE
Canım anneciğim ne olur artık üzülme..Bende biliyorum beni ne kadar özlediğini ve istediğini..Hastanede beni senden aldıklarında ilk uyandIğın zaman sözlerin "BEBEĞİMİ NERDE GETİRSİNLER BANA" hala kulaklarımda çınlıyor..Annneciğim bende senin özlemini bilerek o kadar çok çaba gösterdim ki senle kalmak için..Her dua edişinde yeniden hayata tutunmaya çalıştım..Ama olmadı annemm küçük kalbim buna dayanamadı yenik düştü..Ama ben cennetle babamla seni bekliyor olacağım..Sana söz veriyorum anne babamla senin elini tutup orda hiç BIRAKMAYACAĞIMM..
TEBRİKLERRRRRR CANIM BAK İŞTE GELDİ GELDİ DEDİN AMA BEBİŞ GELMİŞ CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLICAKLAkızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
CANIM ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN TÜM KALBİMİZLE BEBEİŞLERİNİN GELMESİ İÇİN DUA EDECEĞİZ İNŞALLAH SENDE ANNELİK DUYGUSUNU TADACAKSIN ALLAHIN İZNİYLEallah hepimize göstersin bebelerimizi.11 de dularaınızlayım kızlar .kulun kula duasıdua çok öenmli biliyorsunuz arkadaşlar....
HAYIRLI ZAMANDA HİÇ ANLAMADAN ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN GELİR MERAK ETME KENDİNİ ÜZME LÜTFEN HERŞEYİN VAKTİ ZMANI VAR TEEDAVİ GERÇEKTEN MASRAFLI BİR SÜREÇ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİ YOLLASIN SANAiyi akşamlar kızlar...
xvyz canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akşam üstü girdim arkadaşımızın hamiş haberini görünce herkes sevinmişken moral bozmayım diye bişey yazmadım, aslında daha güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı,hastaneye gittik benim kist hala duruyo adet olunca belki atılır dedi doktorum ama bilmiyorum işte adet olursam 5.gün gitcem tekrar, daha kötüsü kocişin sonuçlar berbat çıktı, hiç beklemiyoduk böyle bi durum, 2 aydır hem ilaç hem keçiboynuzu kullanıyodu ama maalesef sayı milde 33 milyondan 17 milyona düşmüş ileri hızlıda %12 den % 0 a düşmüş ürolog önümüzdeki cumartesi varikosel ameliyatı dedi, benim doktorumda acilen tüp bebek dedi arada kaldık ama bu ara tüp bebek zor, işlerden dolayı, önce ameliyat olsunda yaza kalacak büyük ihtimalle bizim tedavi, 4 aydır her gidişimizde "tedaviye başlıcaz artık" diyerek gittiğim hastaneden her defasında başka bi sorunla çıktım 5.ayımızda da aynısı oldu ve ağustosa kadar bidaha gitmemek üzere çıktım hastaneden rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
CANIM LÜTFEN KENDNİ ÜZME BEBİŞİNE ÖYLE DAH ÇOK ZARAR VERİRSİN CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN ALLAHIM SANA YARDIM EDECEK VE BEBİŞİN SENİNLE KALACAK CANIM BÜTÜN DUALARIMIZ SENİNLEKızlar herkese merhabalar
ben çok iyi değilim yine moralim bozuldu :çok üzgünüm:
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM EN KISA ZAMANDA İYİ HABERİNİ ALIRIZmerhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
CANIM HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR LAFINA BEN ÇOK İNANIRIM BAK HASTALANMASYDIN EŞİNİN SANA OLAN DUYGULARINI ÖĞRENEMİCEKTİN CANIM ÇOKKK GÜZEL OLMUŞ EŞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİZDE GELİR DAHA DA PEKİŞİR SEVGİNİZkızlar dün doktora gittim klomen kullanıyorum dün çok kötüydüm başım miğdem fenaydı kendi evime cıkmıştım camaşırları makinadan cıkarmak için başım döndü istifar ettim hole cıktım başım gene dönmeye başladı bayılmışım o ara gerisi hatırlamıyorum tabi eşim gelmiş allah tarafından değil mi hemen apar topar catalzeytin hastanesine götürüldüm doktor klomen kullandığım için hap falan vermedi normaldir dedi birde biraz bünye zayıfmış hapı kaldıramamış dedi dün inanılmaz şekilde kötüydüm birşey daha söyleeyim mi kızlar benim eşim çok ama çok utangactır komiktirde sever ama belli edemeyenlerdendir dün o kadar korkmuş ki ağlıyordu ve bana binlerce kez seni seviyorum dedi tabi çok mutlu oldum biz severek evlenmedik ama sonradan çok aşık olduk bende onu çok seviyorum bugün sabah kaltım kaynanam altımda ben üstte oturuyorum kaynanama inerken kapıyı açtım her merdivende bir gün toplaya toplaya indim aşağıya eve girdim eşimin elinde yüzük parmağıma taktı ölüm sensizlikse sensizlik ölümdür zaten dedi bana onu çok ama çok seviyorum akşam bende ziyafet var kızlar bugün biraz daha iyiyim ama genede başım dönüyor
KIZLAR ben geldim ama çıkıcam elimi kaldıracak halde degilim kızlara bibakayım demiştim ama duramıycamm-tatlicadiarzu-
grip öksürük var 2gündür-tatlicadiarzu-
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kızlar ne yapıyım bifikir verin ilaç kullandım ama yokkk
azhafiflese bile yeter
Rapunzelimmm canım nerdesinn özledimm seni hiç göremiyorum kaç gündürr seni msn yoksun :çok üzgünüm:
KIZLAR ben geldim ama çıkıcam elimi kaldıracak halde degilim kızlara bibakayım demiştim ama duramıycamm-tatlicadiarzu-
azhafiflese bile yeter
çok geçmiş olsun canıma.s.KIZLAR ben geldim ama çıkıcam elimi kaldıracak halde degilim kızlara bibakayım demiştim ama duramıycamm-tatlicadiarzu-
azhafiflese bile yeter
kızlar dün doktora gittim klomen kullanıyorum dün çok kötüydüm başım miğdem fenaydı kendi evime cıkmıştım camaşırları makinadan cıkarmak için başım döndü istifar ettim hole cıktım başım gene dönmeye başladı bayılmışım o ara gerisi hatırlamıyorum tabi eşim gelmiş allah tarafından değil mi hemen apar topar catalzeytin hastanesine götürüldüm doktor klomen kullandığım için hap falan vermedi normaldir dedi birde biraz bünye zayıfmış hapı kaldıramamış dedi dün inanılmaz şekilde kötüydüm birşey daha söyleeyim mi kızlar benim eşim çok ama çok utangactır komiktirde sever ama belli edemeyenlerdendir dün o kadar korkmuş ki ağlıyordu ve bana binlerce kez seni seviyorum dedi tabi çok mutlu oldum biz severek evlenmedik ama sonradan çok aşık olduk bende onu çok seviyorum bugün sabah kaltım kaynanam altımda ben üstte oturuyorum kaynanama inerken kapıyı açtım her merdivende bir gün toplaya toplaya indim aşağıya eve girdim eşimin elinde yüzük parmağıma taktı ölüm sensizlikse sensizlik ölümdür zaten dedi bana onu çok ama çok seviyorum akşam bende ziyafet var kızlar bugün biraz daha iyiyim ama genede başım dönüyor
senağlamaay kız ağlatacan beni gözlerim doldu ama ağlayamam çocukların maskarası olurum zaten meraklanıp duruyolar gelip gidip bakıyolar ne yazıyorum diye neyseki diğer bilgisayarda oyun oynuyolar yoksa rahat vermezler laelaelaelaelaecanım benim ya belki benimde eşim hergün yanımda olsa bizde sizin gibi olurduk yani pek konuşacak konular bulamazdık bazen iyiki böyle işi var diyorum doğru söylüyorsun bir çocuk olsa zaten çok konu çıkar evin neşesi dolar ama ne yapalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış inşallah canım tez zamanda bebişine kavuşursun......benimde kız kardeşimin 7 aylık kızı var eşim evde yokken çağırırım beraber kalırız zaten gelir hemen benim üstüme atar sen bak ben yoruldum der beraber bile yatarız herşeyiyle ben ilgilenirim maması bezi banyosu yani tam annesi gibi olurum benim yok ama kardeşim bana anneliği yaşatmaya çalışıyor allah razı olsun ondan ama şimdilerde yarılacağız galiba eşine diğer ilden iş teklifi geldi oda sıcak bakıyor teklife uzaklaşacağız yani nasıl depresyondayım anlatamam o konuda benim minik bebişim uzaklara gidecek daha yeni biz oyunlar oynamaya başlamıştık halbukigamyoncuiremsuevet canım ha teyze ha anne değişen birşey yokeminee gecmis olsun, insallah tez zamanda bunyen alisir ilaclara...
bebisler için nelere katlaniyoruz, yeterki olsunlar...
harzm belli bi zaman sonra esimle bile konusacak konu bulamiyorum, biz 5.5yillik evliyiz, simdi aksamlar tv aciliyo esim koltukta bakarken uyuya kaliyo, ben diger koltukta el isi filan yapiyorum ve bazi oluyorki butun gece tek laf etmiyoruz, ama bebegimiz olsa boylemi olur, bi çocuk nelere kadir, ben gercekten çok zorlaniyorum artik, o kadar çok tedaviler gordumki yoruldum biraz ama yinede devam edecegim, bazen kizim sen delirdin diyorum, kafamda kuruyorum, bebegimle hep konusuyorum, hatta onun için gunluk bile tutuyorum, ona olan ozlemimi anlatiyorum, hiç gormedigi biseyi insan ozlermi hiç?? ama ben çok ozluyorum, kizkardesimin 3yasinda oglu var, birtek onu gordugumde içim biraz rahatliyo, gercekten teyze anne yarisi oluyormus, onu çok seviyorum, allahtan o'da beni çok seviyo ve bana anne diyo, teyze dedirtemiyorum, teyze olmak buysa anne olmak nasildir bilmiyorum!!
of yaa bugun misafirlige gidecegim esimin akrabalarina, ama su an hiç istemiyorum, içimdeki duygular yine yuze vurdu ve agliyorum!!! toparlanmaliyim, toparlanmaliyim
senağlamaay kız ağlatacan beni gözlerim doldu ama ağlayamam çocukların maskarası olurum zaten meraklanıp duruyolar gelip gidip bakıyolar ne yazıyorum diye neyseki diğer bilgisayarda oyun oynuyolar yoksa rahat vermezler laelaelaelaelaecanım benim ya belki benimde eşim hergün yanımda olsa bizde sizin gibi olurduk yani pek konuşacak konular bulamazdık bazen iyiki böyle işi var diyorum doğru söylüyorsun bir çocuk olsa zaten çok konu çıkar evin neşesi dolar ama ne yapalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış inşallah canım tez zamanda bebişine kavuşursun......benimde kız kardeşimin 7 aylık kızı var eşim evde yokken çağırırım beraber kalırız zaten gelir hemen benim üstüme atar sen bak ben yoruldum der beraber bile yatarız herşeyiyle ben ilgilenirim maması bezi banyosu yani tam annesi gibi olurum benim yok ama kardeşim bana anneliği yaşatmaya çalışıyor allah razı olsun ondan ama şimdilerde yarılacağız galiba eşine diğer ilden iş teklifi geldi oda sıcak bakıyor teklife uzaklaşacağız yani nasıl depresyondayım anlatamam o konuda benim minik bebişim uzaklara gidecek daha yeni biz oyunlar oynamaya başlamıştık halbukigamyoncuiremsuevet canım ha teyze ha anne değişen birşey yok
aaaaaaaaaaaaaaaa tek kalmışım burada ama ben korkarım yanlızlıktan desem inanmayın zaten genelde yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?