Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim benim gecmis olsun!!
ihlamur kaynat bol limonlu iç, iyi gelir, bogazini yumusatir, ve yat terlemeye bak, dikkat et kendine canim, gripin en iyi ilaci bence dinlenmek

sagol canım benim allah razı olsunn sabahdır yatıyorummm
gidicem zaten şimdiii
a.s.a.s.a.s.

ayşecim gelicek canım hayırlısıyla inş bu defa gelicek koyun koyuna oynarsın bebişlerinle o zaman bol bol tatlım..

valla kızlar benimde evde eltimin çoçukları var 3de oğlan bende rahatlıpa alışkanım sakinliğe sessizliğe valla ben hiç dayanamıyorum sese ben bağırıyorum gercekten çünkü bazen başım hiç cekmiyor evi bozulmasın diye evede yollamaz kırılırsa kırılsın umrumda değil onun evi bozulmıcak diye ben kimsenin sesini cekeme gercekten

geçmiş olsun zambakçım adaçayı elma varsa evde karışık kaynat iç kaynat dediysem çay gibi demle herbelist dr lar bitkileri kaynatmayın demleyin diyorlar canım yoksa faydası olmuyormuş.....eğer bide göğsünde hırıltı varsa bizim buralarda çok yaparlar karabiberle zeytinyağını karıştırıp tavada iyice ısıtırlar daha sonra onu göğsüne yani sinene iyice masaj yapıp yedirirler sonra üzerine ya bez yada peçete koyar terletirler baya iyi gelir test edip onaylanmıştır onuda söyleyeyim bide öksürük için papatya buğusu eger varsa evde hemen yap derim çokımu şey söyledim ne ben bitkilere çok düşkünümdürde evimde hemen hemen her türlü bitki var hergün kaynatır mutlaka içerim galiba bu yüzden kolay kolay hasta olmam çok şükür

harzemcim canım benim çok sagolll nebilgili hatunsunnn
neyse ben çıkıyorum kızlarr görüşmek üzereee

Zambakım canım çok geçmişş olsun..Rabbim acil şifalar versin sana inşallahh güç kuvvett versin sana allaha emanet ol a.s.

eminee gecmis olsun, insallah tez zamanda bunyen alisir ilaclara...
bebisler için nelere katlaniyoruz, yeterki olsunlar...

harzm belli bi zaman sonra esimle bile konusacak konu bulamiyorum, biz 5.5yillik evliyiz, simdi aksamlar tv aciliyo esim koltukta bakarken uyuya kaliyo, ben diger koltukta el isi filan yapiyorum ve bazi oluyorki butun gece tek laf etmiyoruz, ama bebegimiz olsa boylemi olur, bi çocuk nelere kadir, ben gercekten çok zorlaniyorum artik, o kadar çok tedaviler gordumki yoruldum biraz ama yinede devam edecegim, bazen kizim sen delirdin diyorum, kafamda kuruyorum, bebegimle hep konusuyorum, hatta onun için gunluk bile tutuyorum, ona olan ozlemimi anlatiyorum, hiç gormedigi biseyi insan ozlermi hiç?? ama ben çok ozluyorum, kizkardesimin 3yasinda oglu var, birtek onu gordugumde içim biraz rahatliyo, gercekten teyze anne yarisi oluyormus, onu çok seviyorum, allahtan o'da beni çok seviyo ve bana anne diyo, teyze dedirtemiyorum, teyze olmak buysa anne olmak nasildir bilmiyorum!!

of yaa bugun misafirlige gidecegim esimin akrabalarina, ama su an hiç istemiyorum, içimdeki duygular yine yuze vurdu ve agliyorum!!! toparlanmaliyim, toparlanmaliyim

ayşecim gelicek canım hayırlısıyla inş bu defa gelicek koyun koyuna oynarsın bebişlerinle o zaman bol bol tatlım..

insallah canim bazen hasreti daha çok hissetiriyo kendini, iste bugunde o gunlerden biri,
allah hepimizi en yakin zamanda anne olmayi nasip eder insallah

ay kız emine yoksa eltinlerle berabermi oturuyonuz aaaaaaaaa ben dayanamam doğrusu allah yardımcın aolsun canım bizde zamanında eltimlerle beraber iki katlı ev alacaktık ama ben razı olmadım eşimi ikna ettim vazgeçirdim şimdi hala kiradayım ama kafam rahat zaten çatlak eltim kaynım geçinemiyoz bide altlı üstlü kesin birbirimizi öldürürdük ilk evlendiğim sıralarda aynı mahallede karşı karşıya oturuyorduk hemen hemen hergün bizdelerdi bir misafirim gelse kenler onlardan önce gelir otururlardı bizde rahat edemezdik sonra kaynım başlardı çok şey ikram ediyormuşum çok mafraf yapıyormuşum siz böyle adam olamazsınız kendi çok adam oldu ya [evine fazla kişi gelmez gelsede eşiyele tartışır millet pişman olur]kafa ütüler dururdu eşimde biliyodu rahat edemiyeceğimizi ama annesigil bastırıyordu beraber olun bırakmayın birbirinizi falan ah ahhhhhhhhh o günler geldi aklıma kız tekrar allah yardımcın olsun

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ŞİFA BULUR SONRASI ONUN İÇİN DAHA ZOR OLACAKTIR AMA ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ CANIM
kızlar negatif kesinleşti
CANIM LÜTFEN ÜZÜLME SABIRLI OLUP ALLAHIN UYGUN GÖRDÜĞÜ ZAMANI BEKLEMEMİZ LAZIM İSYAN ETMEYELİM YETERKİ ELBET BİZLERDE BEBİŞLERİMİZ ESAĞLIKLA KAVUŞACAĞIZ
CANIM AĞLATTIN BİZİ senağlamasenağlamasenağlama
TEBRİKLERRRRRR CANIM BAK İŞTE GELDİ GELDİ DEDİN AMA BEBİŞ GELMİŞ CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLICAKLA
allah hepimize göstersin bebelerimizi.11 de dularaınızlayım kızlar .kulun kula duasıdua çok öenmli biliyorsunuz arkadaşlar....
CANIM ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN TÜM KALBİMİZLE BEBEİŞLERİNİN GELMESİ İÇİN DUA EDECEĞİZ İNŞALLAH SENDE ANNELİK DUYGUSUNU TADACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLI ZAMANDA HİÇ ANLAMADAN ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN GELİR MERAK ETME KENDİNİ ÜZME LÜTFEN HERŞEYİN VAKTİ ZMANI VAR TEEDAVİ GERÇEKTEN MASRAFLI BİR SÜREÇ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİ YOLLASIN SANA
CANIM LÜTFEN KENDNİ ÜZME BEBİŞİNE ÖYLE DAH ÇOK ZARAR VERİRSİN CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN ALLAHIM SANA YARDIM EDECEK VE BEBİŞİN SENİNLE KALACAK CANIM BÜTÜN DUALARIMIZ SENİNLE
merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM EN KISA ZAMANDA İYİ HABERİNİ ALIRIZ
CANIM HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR LAFINA BEN ÇOK İNANIRIM BAK HASTALANMASYDIN EŞİNİN SANA OLAN DUYGULARINI ÖĞRENEMİCEKTİN CANIM ÇOKKK GÜZEL OLMUŞ EŞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNİZDE GELİR DAHA DA PEKİŞİR SEVGİNİZ

ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİMİZE İYİ BAKMALIYIZ ÇÜNKÜ İLAÇ KULLANAMDIĞIMZ İÇİN ZOR İYİLEŞİYOTRUZ SENDE KEND,NE İYİ BAK BİRAN ÖNCE İYİLEŞ DEVAMLI SICAK BİRŞEYLER İÇ CANIM

Canım bu konularda hiç bilgim yoktur maalesef. Acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun bitanemm. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canıma.s.
inşalalh tez zamanda iyileşirsin....

canım sana da çok geçmiş olsuna.s. demek klomen seni çok etkiledi....
ama başka bir rahatsızlık olmamasına sevindim...
canım allah mutluluğunuzu daim etsin....

senağlamaay kız ağlatacan beni gözlerim doldu ama ağlayamam çocukların maskarası olurum zaten meraklanıp duruyolar gelip gidip bakıyolar ne yazıyorum diye neyseki diğer bilgisayarda oyun oynuyolar yoksa rahat vermezler laelaelaelaelaecanım benim ya belki benimde eşim hergün yanımda olsa bizde sizin gibi olurduk yani pek konuşacak konular bulamazdık bazen iyiki böyle işi var diyorum doğru söylüyorsun bir çocuk olsa zaten çok konu çıkar evin neşesi dolar ama ne yapalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış inşallah canım tez zamanda bebişine kavuşursun......benimde kız kardeşimin 7 aylık kızı var eşim evde yokken çağırırım beraber kalırız zaten gelir hemen benim üstüme atar sen bak ben yoruldum der beraber bile yatarız herşeyiyle ben ilgilenirim maması bezi banyosu yani tam annesi gibi olurum benim yok ama kardeşim bana anneliği yaşatmaya çalışıyor allah razı olsun ondan ama şimdilerde yarılacağız galiba eşine diğer ilden iş teklifi geldi oda sıcak bakıyor teklife uzaklaşacağız yani nasıl depresyondayım anlatamam o konuda benim minik bebişim uzaklara gidecek daha yeni biz oyunlar oynamaya başlamıştık halbukigamyoncuiremsuevet canım ha teyze ha anne değişen birşey yok

aaaaaaaaaaaaaaaa tek kalmışım burada ama ben korkarım yanlızlıktan desem inanmayın zaten genelde yanlızım

benim yegenim daha yeni konusuyo biraz tembel, her sabah kalkip kapinin yanina gidiyomu anne ayse diyomus kuzum benim, onu severken içimde degisik duygular oluyo hiç bilmedigim sanki yuregim cosuyo, benim oglum olcanmi diyorum evet diyo, kardesim ikinciye hamile ama ilk yegenimin yeri ayri, herhalde çocugum olsa ancak bu kadar severim, deselerki canini verirmisin galiba dusunmeden veririm...
insan alisiyo ayrilik senin için zor olacak, tamda sevilme zamani, bide kiz çocuklarin su isve nazlari yokmu allahim deli ediyo beni )

aaaaaaaaaaaaaaaa tek kalmışım burada ama ben korkarım yanlızlıktan desem inanmayın zaten genelde yanlızım

ben elimi yuzumu yikamaya gittim, birazdan gorumcemler gelir beraber, esimin akrabalarina gidecez, bi senedir gitmiyordum,hep gorumcemlerde rastlarsam gorusuyorduk aslinda pek ayagim çekmiyo mutlaka bebek konusu açiliyo ve tedavide oldumuzu bilmiyorlar..

kaç saatten beri kimseler yazmamış yemek vaktiydiya belkim ondandır kıssssssssslarrrrr bu topik alışmamış yanlızlığa sonra küsmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…