insallah canim hayirli haberlerinide aliriz:CüvCüv:teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sabah kanamam oldu baya o yüzden gittim dr.a sonra test istedi tekrar..
sabirsiz canim yola devam,melekler bizden kacarsa biz onlara kosarizselam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..
offffffffffffffff içim sıkılıo geneee allahım yardım et sen bize dayanma gücü ver yarabbim
ya kizlar bende ticker istiyorum ama olmuyo nasil yapiyosunuz?
hrazem canim sagol bende bi deneyeyim, denidigin gibi bendede sorun var msji gonderdim an msj yonlendiriliyo diye bi sayfa açiliyo oysa normalde direk ekleniyodu!!!
hayirdir cornelia ne oldu canim?
haklisin pinkim hersey yuce rabbimden hersyein hayirlisini o bilir
hayirdir canim insallah
bu ara cok SIKILIYORSUN:uhm:
ayyyy yaaaaaaaaaa benim internette problem var devamlı kopup duruyor ama sadece bu sayfada yapıyor acaba sitedemi bişey var sizdede aynısı oluyormu sayfalar çok geç açılıyor
ayşecimm
arama burdan tatlımyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/198325-evlilik-takvimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
bilmiıyorum kızlar cok sıkılıorum artık hiçbişiyi kaldıramıom buraya her geldiğimde üzülerek çıkıorm burdakı kötü haberrler benı cok kötü yapıo cok etkılenıom kendımde olmuş gibi psikolojım bozuluo bide adet olamadım ya iyice sıkıntı bastı göğüslerim şişti akıntım var belım agrıo heraykı adet belırtılerım var bı türlü olamadım iyice sıkıldım..senağlamasenağlama:çok üzgünüm:senağlama
inanin artik topige girmeye korkuyorum...
giricemde bi kötü haber alicam diye...senağlama
ama sizdende kopamiyorum....
XVYZ canim benim...insallah hersey yoluna girer..lütfen üzülme,düsse bile gelecekte saglikli bebeklerin olucak...Rabbim hayirlisini versin...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?