Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kablosuz ağ yakaladım ama sinyal çok düşük .. gidip geliyorrr...

minos canim gecmis olsun insallah hemen duzelir
badem canim nasilsin nasil gidiyor biliyorum zor ama biraz alistinmi
insallah melekelerin kardeslerini gonderecek allahin izniyle

insallah canim hayirli haberlerinide aliriz:CüvCüv:

ayşaaaaaaa 4840 sayfada nevro yazmış bilgileri güncellemiş ya orda en altta yazmış hemde çok güzel kolaycak yapıyoz inşallah doğru sayfayı yazmışımdır

kızlar bugün kara bulutlar var üzerimizde atalım olumsuzlukları üzerimizde..ALLAHIM yardım et bize ..
kızlar hayır şer biz bilemeyiz moral bozmak yok..ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin bize inşş..

kızlar bugün kara bulutlar var üzerimizde atalım olumsuzlukları üzerimizden..ALLAHIM yardım et bize ..
kızlar hayır şer biz bilemeyiz moral bozmak yok..ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin bize inşş..bugün hava kapalı internet çok ağır yarım saattir gitmiyo yazdığım mesajım..

ayyyy yaaaaaaaaaa benim internette problem var devamlı kopup duruyor ama sadece bu sayfada yapıyor acaba sitedemi bişey var sizdede aynısı oluyormu sayfalar çok geç açılıyor

offffffffffffffff içim sıkılıo geneee allahım yardım et sen bize dayanma gücü ver yarabbim

sabirsiz canim yola devam,melekler bizden kacarsa biz onlara kosariz

hrazem canim sagol bende bi deneyeyim, denidigin gibi bendede sorun var msji gonderdim an msj yonlendiriliyo diye bi sayfa açiliyo oysa normalde direk ekleniyodu!!!

hayirdir cornelia ne oldu canim?

haklisin pinkim hersey yuce rabbimden hersyein hayirlisini o bilir

hayirdir canim insallah
bu ara cok SIKILIYORSUN:uhm:

bilmiıyorum kızlar cok sıkılıorum artık hiçbişiyi kaldıramıom buraya her geldiğimde üzülerek çıkıorm burdakı kötü haberrler benı cok kötü yapıo cok etkılenıom kendımde olmuş gibi psikolojım bozuluo bide adet olamadım ya iyice sıkıntı bastı göğüslerim şişti akıntım var belım agrıo heraykı adet belırtılerım var bı türlü olamadım iyice sıkıldım..senağlamasenağlama:çok üzgünüm:senağlama

inanin artik topige girmeye korkuyorum...
giricemde bi kötü haber alicam diye...senağlama
ama sizdende kopamiyorum....
XVYZ canim benim...insallah hersey yoluna girer..lütfen üzülme,düsse bile gelecekte saglikli bebeklerin olucak...Rabbim hayirlisini versin...senağlama

ayyyy yaaaaaaaaaa benim internette problem var devamlı kopup duruyor ama sadece bu sayfada yapıyor acaba sitedemi bişey var sizdede aynısı oluyormu sayfalar çok geç açılıyor

canım ben mozilla firefox dan bağlanmama rağmen
site çok yavaş haklısın
kötükedihüsoklava:

yok yok sorun sitede başka şeylerde hemen açılıyor şimdi bankacılık işlemlerimi yaptım tekrar buraya geldim aynı sorun benim bilgisayarda olsa hiçbir şey yapamazdım sadece burda yavaşlık kıl olmaya başladım birazdan her yerimi kıl saracak böyle giderse burdanda ayrılamıyorum aaaaaaa sorun varsa çözsünler hemencik yaaaaaaaaa

sagol canim, denedim ama bakalim oldumu

ne yapalim canim sevinclerde huzunlerde bizim için

slm canim nasilsin? senin tedavi nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…