Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fadikcim tam tarih kesin belli değil ama çok yakın bir zamanda olacağını bilyorum
Balışımmm canım evet aşılama sayısı 2ye düşürüldü ve hakkı bitenler tüp bebeğe sevkidilio heyet raporu ile birlikte...
Nevrocum ,canım hayırlısı olsun hakkında... inşallah mükafatını alacaksın güzel bir şekilde... geri sayım başladı demek...
Özloşum canım benim sen nasılsın?perşembeye az kaldı heyecan var mı?

sidelyaa geldinmi canım nasılsın? dün ben topiğin yoklamasını alırken casper yerine imza attı yakaladım hemen, bidaha devamsızlık yapma emikaydirigubbakcemile
aferiiiiin bugün herkes burda arada firariler var ama olsun, hayırlısıyla yağmurdan ve xvyz den haber alsak herşey daha güzel olacak, ncınarda pıt pıtları duyup gelecek inşallah

hadi kızlar şu mart ayını boş geçirmeyin, hamiş patlaması olsun bende sonra sizin bebelerle bi kreş açacam sizi bekliyorum hadi hadi çalışın:lepi:

nesrinciiim canım gözün aydın hadi bakalım biran önce gelsin kocişin ne heyecanlısındır sen şimdiiiiii sengözlerimebaksanab

sağol canım hemde ne heyecan baksana yerimde duramıyorum he hedelikafadulden

yaw sen hemen kendi kendine stres yapmasana alla alla:mymeka:
dur hele perşembeye az kaldı gösterecez dedik yaalülülülülülü
bu arada herşeyde bir hayır vardır küçük hanım az bekle bakalım:tomato:

kıs seni ALLAH ne etmesinnn bu süpürgeye binen sey uçağa binip gitmekmi demek sırnaşık şey:dance::roflol:

he he süpürge değel o bikerem uçak
delikafaduldendelikafadulden
önce uçağa binip gidicem kocişin yanına
sonra sevinecem kavuştuk diye,
sonra bişiler olcak
sonra heyecanla beklemeye başlıcaz
sonra bir bakmışız :CüvCüv:
sonra da Allahın izniyle :ecrin_bebek:

var gibi yok gibi garip bi heyecan korkulu ama güzel bebişe az kaldı diye .inşşallah tabii . bugun ruyamda gördüm aşılama oluyodum ve doktor kesin tuttu diyodu. benim rüyalarım hep çıkar hemde bire bir . umarım bu ruyamda çıkar canım . ben herkesi hamile kalmadan rüyamda gördüm tüm yakınlarımı hemde hastaneye gidip öğreniş şekillerine göre . oy oyyy velet sen bana neler ettinn gellde ben senin heryerinin öpüp koklamazmıyım ısırıp ısırıp seni çıldırtmazmıyım :jeyyar:gamyoncuiremsu

kızlar bir soru da benden...
ben burda öğrendiğim kadarıyla aşılam için 4-5 milyom sperm şartmış...
peki rapor almak için sayı 4 milyon olmasa bile yine aşılamamı gerekir...
biliyorsunuz bizim değerler şuan 2 milyon.eğer bir değişiklik olmassa ben rapor almak için aşılama yaptıracakmıyım....yoksa biizm gibi hastalara direk tüp bebeye geçiş izni varmı....

nesrincim inşallah bir aksilik çıkmaz ve buluşursunuz:sm_cool::sm_cool:

Herkese günaydın kızlar... bu ay hamilelik fikrinden biraz uzak kalıcam desem de yapamıyorum.bu site hakkaten bağımlılık yapıyor....
biliyorsunuz en son ikinci aşılamamdan sonra eşimin morfollojisinin sıfır olduğunu öğrenip sizlerle paylaşmıştım.çok şaşkındım.son bir haftadır da rüyalarıma giriyor hep.şurda iki ay doktor falan düşünmeyelim ruhen biraz rahatlayalım dedik fakat bilinçaltı izin vermiyor bu seferde.

nevrocum sen nasıl bişeysin yaaaaa.bu kadar pozitif,insanların her sorduğuna bıkmadan tek tek cevap yazan,bu uğurda kocişini bile ihmal edebilien.helal olsun valla.ne diyim sana.allah sana nurtopu gibi ,bacakları boğum boğum,tam ısırmalık sağlıklı evlatlar versin...

bu arada teşekkür edememiştim.geç de olsa cevabın içiin teşekkür ederim.biz yaz tatilinde tüp bebek yaptırmaya karar verdik.umarım doğru karar vermişizdir.zaten marmarada tüp bebek hakkımız doğmuştu.onu değerlendiricez.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

bebekleri tehlikede olan anneler için dua ediyorum.umarım bebekleri sımsıkı tutunur onlara.
okula gitmek üzere cıkmam gerekiyor.sevgiler...

günaydın kızlar nasılsınız ..ebrubu ne güzel yazmışsın canım ellerine sağlık

Pinkimm canımm benim çokk sefiyom seni :asigim:
Canımm iyikii senii tanımışımm:asigim:
1 aydırrr hergünn konuşuyorzz seninle msndeHakkını helall et canım dinledin benii..Hasta olduğum zaman hep yanımdaydınn ..Hep bana morel verdinn çokkkk destek oldun ..Benim doktorummuş gibi konuştun terapi gibi geldi ..Bana güçlü olduğumuu ,sağlıklı olduğumu aşılandın beynime :)Allah razı olsun senden canım iyiki seni tanımışım.öPÜYORUM SENİİ :asigim:

canim gecmis olsun hep bi aksilik cikiyor mide ilacini almasan o kadarmi kotude 1 ay kullancan
hayirlisi olsun bakalim

canim ya sizin ne zaman 2 milyona dustu ben cok iyi biliyordum sperm sayinizi
ayrica dr direkt tup bebek dese o zaman rapor alman kolaylasmiyormu

Sağol tatlımmm. Amin inşallahhh. :Saruboceq: İvit zaman akıp gidiyor. :dance: Bebişime daha da yakınlaşıyorum belki de. :sm_cool: Ama uzaklaşmadığım kesim. O hep aynı uzaklıktaydı. :1rolleyes: Olsa olsa yakınlaşıyorumdur. hihoyyyt hihoyyyt

canım benim bildiğim kadarıyla sperm sayısı 5milyonun altındaysa heyet raporu alamıyor ve aşılama yaptıramıyorsun.direkt tüp bebeğe geçiş yaptırıyorsun...sağol canım inşallah görüşeceğiz Rabbim nasip ederse...

hadi hayırlısı canım yaa rüyanı da görmüşün...
bide benim için bak hele bana sıra ne zaman gelecek...
hele o velet bi doğsun bende ısıracam valla... arkadaşıma çektirdiklerinin öcünü alcam he he he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim.

Kıslar maşallah okadar hızlı ilerliyosunuzki yetişemiyorum hızınıza aman nazar değmesin topiğimize

benimde bilgim yok canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…