NUR canım eşim türkiyeye izmir limanına veya izmit limanına gelecek inş 10güne kadar,bu vesileyle görüşeceğiz inş...
nesrinciiim canım gözün aydın hadi bakalım biran önce gelsin kocişin ne heyecanlısındır sen şimdiiiiii sengözlerimebaksanab
evet canım yaa 3 katına çıkmış olucak ileri hareket hemde diğerlerindede değerlerinde yukselme var %87 olmuş %91 bu tabii 3 katı olarak yukselmiş demek . ama bu seferde doktor değerler yükseliyo aşılama yapmayalım dermi yaa yasakkelimesenağlama
kıs seni ALLAH ne etmesinnn bu süpürgeye binen sey uçağa binip gitmekmi demek sırnaşık şey:dance::roflol:
NUR canım eşim türkiyeye izmir limanına veya izmit limanına gelecek inş 10güne kadar,bu vesileyle görüşeceğiz inş...
Fadikcim tam tarih kesin belli değil ama çok yakın bir zamanda olacağını bilyorum
Balışımmm canım evet aşılama sayısı 2ye düşürüldü ve hakkı bitenler tüp bebeğe sevkidilio heyet raporu ile birlikte...
Nevrocum ,canım hayırlısı olsun hakkında... inşallah mükafatını alacaksın güzel bir şekilde... geri sayım başladı demek...
Özloşum canım benim sen nasılsın?perşembeye az kaldı heyecan var mı?
Dün gece sana sordum da niye cevap vermedin kızz. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız ..ebrubu ne güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
merhaba kizlar migde agrim yuzunden doktora gittim geldim bir sey yok dedi muayene etti normal dedi
bir iki ilac yazip yolladi beni
nevrom benim kirmizi kart yavasca geliyo canim
daha adet sokturucum bitmemisti belki asilama olur diye umud ediyordum ama migde ilaci girdi isin icine 1 ay onu kullanicam canim
bir dahaki adet tarihimi kestiremiyorum canim onun icin bir sey diyemiyorum
kızlar bir soru da benden...
ben burda öğrendiğim kadarıyla aşılam için 4-5 milyom sperm şartmış...
peki rapor almak için sayı 4 milyon olmasa bile yine aşılamamı gerekir...
biliyorsunuz bizim değerler şuan 2 milyon.eğer bir değişiklik olmassa ben rapor almak için aşılama yaptıracakmıyım....yoksa biizm gibi hastalara direk tüp bebeye geçiş izni varmı....
Balışımmm canım evet aşılama sayısı 2ye düşürüldü ve hakkı bitenler tüp bebeğe sevkidilio heyet raporu ile birlikte...
Nevrocum ,canım hayırlısı olsun hakkında... inşallah mükafatını alacaksın güzel bir şekilde... geri sayım başladı demek...
Özloşum canım benim sen nasılsın?perşembeye az kaldı heyecan var mı?
biliyorsunuz bizim değerler şuan 2 milyon.eğer bir değişiklik olmassa ben rapor almak için aşılama yaptıracakmıyım....yoksa biizm gibi hastalara direk tüp bebeye geçiş izni varmı....
hadi hayırlısı canım yaa rüyanı da görmüşün...var gibi yok gibi garip bi heyecan korkulu ama güzel bebişe az kaldı diye .inşşallah tabii . bugun ruyamda gördüm aşılama oluyodum ve doktor kesin tuttu diyodu. benim rüyalarım hep çıkar hemde bire bir . umarım bu ruyamda çıkar canım . ben herkesi hamile kalmadan rüyamda gördüm tüm yakınlarımı hemde hastaneye gidip öğreniş şekillerine göre . oy oyyy velet sen bana neler ettinn gellde ben senin heryerinin öpüp koklamazmıyım ısırıp ısırıp seni çıldırtmazmıyım :jeyyar:gamyoncuiremsu
:lepi::sm_cool::sm_cool:Evett nevom allahın izniyleeee tedaviyee başladııı..Canım benim sefiyomm seni :asigim:
herkese günaydınlara.s.
güzel haberler gelmesi dileklerimle....
özlemezmiyiz anacımŞeniz
geçmiş olsun canıma.s.
tez zaman da atlatırsın inşallah...
bitanem bebişini yüce mevlam sağlıcakla size bağışlasın....
inşallah bugün kalp atışını da duyarsınız....
canım kocişin kesin geliyormu...
geliyorsa ne zaman....
canım kesin diye biliyorum...
ama yinede arkadaşalrda cevap yazsınlar bakalım....
Kızlarr size bir sorum var:jeyyar:
Devlet tüp bebe için aşılama sayısını 2 ye düşürmüştü demi öyle aklımda kalmıştı.gerçekliği nedirr:jeyyar::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?