Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok şükür canım ya Allahın izniyle herşey yoluna giriyo artık
aklıma gelince yine kötü olup ağlıyıp sızlanıyorum ama elden gelen bişey yok
can-iso arkadaşımızdı sanırım dün bi olay anlattı burda çok etkilendim ondan
gerçi ben isyan etmedim ama yinede neden ben diye sordum hep
şimdi hiç yorum yapmıycam bu konuyla ilgili artık elbet bundada vardır bi hayır
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için

inşallah canım yaa sen aşılama yaptırmış biri olarak bana accuk bilgi verebilir misin?
bana şimdi aşılama dediklerinde hemen başlayacaklarmı yoksaaa bi kaç ay yumurta takipi felanmıyapılcak senağlama

Canım bana yumurta takibi yapmamışlardı , direkt başlamışlardı. Ama bazen yumurta takibi yaptıkları da oluyor bazı kişilere. Benim orada tanıdık vardı. Zaman kaybı olmasın , boşuna beklemeyeyim diye onu atlatmıştı. Orda ne olur bilemem tatlım. Sen istemiyormusun yumurta takibi. Değerleriniz yükselmiş. Belki yumurta takibi ile oluverir. a.s.

kızlar ya benimde cenem düştü bu arada :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Canım hadi hayırlısı o güzel haber inşallah içimden geçen olur
o kırmızılar 9 ay boyunca hiçççççç gelmez

hayırlısı tatlım rabbim ne hayırlısıysa onu versin hepimize inş :Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun taze sıkılmış meyve suyunu ihmal etme tatlım ben hep öyle durumlarda portakal greyfurt mandalina birde limonu meyve sıkacagından geçirir atom yaparım kendime çok iyi geliyor oyy ooyy canisocum tatlım tekrar sağol sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
inş benim pek umudum yok tatlım yaaa sanırım arada ders kaçırdım çünkü hem ders programınıda vermedin sen bana henüz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nasıl yakaladım ama :roflol::roflol: canııım hastamı oldun seeeen :teselli:kıyamaaam iyiki ceza vermemişim dün sana bidaha yaramazlık yapma olurmu uslu uslu oturyasakkelime

canim ya sizin ne zaman 2 milyona dustu ben cok iyi biliyordum sperm sayinizi
ayrica dr direkt tup bebek dese o zaman rapor alman kolaylasmiyormu

canım anmeliyattan önce 2 milyondu sonra 8 milyona çıktı...daha sonrada 2 milyona düştü salında ameliyattan öncekinden daha çok düşmüş çünkü volümü az...çok ince hesap edecek olursak şimdilik çok kötüye gidiyor:çok üzgünüm:

cevap için çok sağol canım...eşimin bağkuru şuan dondurulmuş durumda onu bir halledebilsek dr a gitmeyi düşünüyoruz....
bakalım ne diyecekler...
hakkımızda hayırlısı nasılsa öğle olsun....
Canım benim bu konuda bir bilgim yok. 3 spermigoram isterler belli aralarla. Hepsi aynı çıkarsa dediğin gibi olabilir.
haklısın canım tek bir testle olmaz...ama zaten biz yakın zaman da yine test vermeyi düşünüyoruz....
ondan sonra da artık bir hastaneye sorarız...

hoşgeldin canıma.s.
allah zihin açıklığı versin...
inşalalh sınav da başarılı olursun....[/B]

aslında bir ay yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi denesek iyi olur demi? hiç olmazsa aşılama 2 ye düşmüş belki 3. bi sans olur bize çunku 2 aşıladan sonra tüp bebek için 2 yıl daha beklememiz gerekiyo . anlıyabiliyosun beni demi sende bekledin canım ne bileyim . ama senin adına çok sevindim canım herşey birden oluverdi adetinin zamanında olması ne güzel inşallah RABBİM tüm kademelerin önündeki engelleri hep böle kaldırır. hemen toplanacakmı yumutaların ne zamna toplanır tahmini

kıss balkafaaa.. ne o biyeremi gidiyonn..hani bursaya annene falansa sölede gelemde buluşak kıss..:mymeka:
canım balım ne demek o öle yaa sen iyi ve güçlüsünki ben bişey yapmadım sana sen neysen o sun sadece umudun biraz azalmıştı endişelerin vardı farkındamısın bilmiyorum ama sen çok akıllı tatlı ve iyi kalplisin bende seni çok seviyorum hakmıı varsa helal olsun elbette..ama senin içindeki inanç ve sevgiyle aştın biçok şeyi canım inan bana içindeki ALLAHIN vermiş olduğu gücü ve akıllı ve sağlıklı olunca herşeyin aşılacağını hiç unutma canım benim.Şeniz.şimdi gidiyorum akşam burdayım.hazırlanıp kursuma gidicem ..
hepinizi çok seviyorum kızlar bugünlük hoşçakalın..:a015:
ya aslında üzgündüm ben bugün benim kırmızılar geldi diye amaa..bu balkafa sayesinde unuttum ve içime yaşama sevinci doğdu yinee..her zaman olduğu gibii..olsun aylar torbayamı girdi soğan kürüne başlıyim bari gün olur tedaviyede başlarıkk..a.s.

yaa arkadaslar yagmurcn dan haber var mi...cok sayfa geciyor nasil yakalayacam sizi

yok tatlım bizde bekliyoruz, bende seni yakalayamıyorum bi türlü, haber alınca bende sana haber veririmkaydirigubbakcemile5

FADİKCİM inşallah eşinin bağkurla olan sorun çözülür ve sende tedaviye başlarsın biran önce...

bizim burda tüp bebeğe 2010 marta gün veriyorlar düşün artık...

canım inşş çok yaklaştın büyük güne ve kavuşmaya az kaldı tatlım..hayırlısıyla inşşş...a.s.

Kız ben de geçti sandıydımm. kaydirigubbakcemile3 İnşallah içine doğuyordur canım. İnşallah halayını çekmek nasip olur. :Saruboceq:

FADİKCİM inşallah eşinin bağkurla olan sorun çözülür ve sende tedaviye başlarsın biran önce...

bizim burda tüp bebeğe 2010 marta gün veriyorlar düşün artık...

hangi hastanede canım 2010 a gün veriyorlar ???? ben zeynep kamilde yapmayı düşünüyorumda tüp bebek bölüm başkanı tanıdık daha henüz hiç gitmedim dışardan muayanesine gidicem bakalım ayyy o kadar çok geçe gün verirlerse biz daha önce 2 aşılam denemmeiz lazım sonra tüp bebek :uhm::uhm::uhm:

Canım neden 2 sene beklemen gerekiyor onu anlamadım ben. :uhm: Tabi yumurta takibi ile başlasan iyi olur. Şansını denersin. Sonra aşılamaya geçersin. yerimseniben

Canım belki bu haftasonu olabilir yumurta toplama. Allah razı olsun canım güzel dileklerin için , çok sağol. :1hug: :asigim:

Canım benimm allaha emanett oll öpüyorumm senii güzell resim boyamalarr :hooray:Akşama geldinmi kudururuzz artıkk danss falan koparızzzz :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

Bebişim insanın bal gibi arkadaşı olunca yaşama sevincini kaybetmez zaten. Arasıra hüzünlense de genelde mutlu ve cıvıl cıvıldır. Tam zamanında neşe kattı desene. Adet olduğumuz günler en çok morale ihtiyacımız olduğu günler. Soğan kürüne başla bakalım canım. Tedaviye önceden hazırlan. Sonrasında da inşallah pozitif sonuçlu bir tedavin olur. :Saruboceq: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…