iyiyiym tatlım a.s.inş canım ya sen nasıl oldun kızlar bu arada mona nın yumiş sayısı süper yaaa ALLAHım inş onlardan 2 yada 1 tutunurda annesine bizide sevincine ortak eder kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
inşallah canım yaa sen aşılama yaptırmış biri olarak bana accuk bilgi verebilir misin?
bana şimdi aşılama dediklerinde hemen başlayacaklarmı yoksaaa bi kaç ay yumurta takipi felanmıyapılcak senağlama
Canım hadi hayırlısı o güzel haber inşallah içimden geçen olur
o kırmızılar 9 ay boyunca hiçççççç gelmez
sağol canım benim şifayı kapmışım vallaha. dün yakalnadım yerine imza atarken kız. allahtan can-iso insaflı affetti beni. yoksa neler yapacaktı bana kimbilir.
kaç gün geçti canım hadi bakalım inşallah bu gecikmenin sonu halay olur canım benim.:1hug:
sağol canım benim şifayı kapmışım vallaha. dün yakalnadım yerine imza atarken kız. allahtan can-iso insaflı affetti beni. yoksa neler yapacaktı bana kimbilir.
kaç gün geçti canım hadi bakalım inşallah bu gecikmenin sonu halay olur canım benim.:1hug:
nasıl yakaladım ama :roflol::roflol: canııım hastamı oldun seeeen :teselli:kıyamaaam iyiki ceza vermemişim dün sana bidaha yaramazlık yapma olurmu uslu uslu oturyasakkelime
canim ya sizin ne zaman 2 milyona dustu ben cok iyi biliyordum sperm sayinizi
ayrica dr direkt tup bebek dese o zaman rapor alman kolaylasmiyormu
canım benim bildiğim kadarıyla sperm sayısı 5milyonun altındaysa heyet raporu alamıyor ve aşılama yaptıramıyorsun.direkt tüp bebeğe geçiş yaptırıyorsun...sağol canım inşallah görüşeceğiz Rabbim nasip ederse...
haklısın canım tek bir testle olmaz...ama zaten biz yakın zaman da yine test vermeyi düşünüyoruz....Canım benim bu konuda bir bilgim yok. 3 spermigoram isterler belli aralarla. Hepsi aynı çıkarsa dediğin gibi olabilir.
canlarım herkeze günaydın diyim önce çok özledim sizi yaa nasıl bir bagımlılık bu gelmememin sebebi ders çalışmaya çalışıyorum malüm sınavlara 1 aydan az kaldı ama aklım hep burda keşke sınavda topikle ilgili sorular çıksa :dance: :dance: :dance:hepsi full olurdu eminim
][/B]
Canım bana yumurta takibi yapmamışlardı , direkt başlamışlardı. Ama bazen yumurta takibi yaptıkları da oluyor bazı kişilere. Benim orada tanıdık vardı. Zaman kaybı olmasın , boşuna beklemeyeyim diye onu atlatmıştı. Orda ne olur bilemem tatlım. Sen istemiyormusun yumurta takibi. Değerleriniz yükselmiş. Belki yumurta takibi ile oluverir. a.s.
Pinkimm canımm benim çokk sefiyom seni :asigim:
Canımm iyikii senii tanımışımm:asigim:
1 aydırrr hergünn konuşuyorzz seninle msndeHakkını helall et canım dinledin benii..Hasta olduğum zaman hep yanımdaydınn ..Hep bana morel verdinn çokkkk destek oldun ..Benim doktorummuş gibi konuştun terapi gibi geldi ..Bana güçlü olduğumuu ,sağlıklı olduğumu aşılandın beynime :)Allah razı olsun senden canım iyiki seni tanımışım.öPÜYORUM SENİİ :asigim:
yaa arkadaslar yagmurcn dan haber var mi...cok sayfa geciyor nasil yakalayacam sizi
Sağol tatlımmm. Amin inşallahhh. :Saruboceq: İvit zaman akıp gidiyor. :dance: Bebişime daha da yakınlaşıyorum belki de. :sm_cool: Ama uzaklaşmadığım kesim. O hep aynı uzaklıktaydı. :1rolleyes: Olsa olsa yakınlaşıyorumdur. hihoyyyt hihoyyyt
canım ocak ayı 31 çekiyodu ben 3 şubatta olmuştum. şubat 28 düşünülürse daha 3 gün var dicem ama hiç belirtisi falan da yok önceden şişkinlik olurdu bel ağrısı falan şimdilerde hiç bişey yok daha.ama bu ay resmen düşünmemeye çalıştım stres yapıyorum diye nasıl olsa biz düşünsekte düşünmesekte o gelecegi zaman gelcek değil mi tatlım ben biraz su koyverdim o konuda aramızda kalsın yerimseniben yerimseniben yerimseniben
FADİKCİM inşallah eşinin bağkurla olan sorun çözülür ve sende tedaviye başlarsın biran önce...
bizim burda tüp bebeğe 2010 marta gün veriyorlar düşün artık...
FADİKCİM inşallah eşinin bağkurla olan sorun çözülür ve sende tedaviye başlarsın biran önce...
bizim burda tüp bebeğe 2010 marta gün veriyorlar düşün artık...
aslında bir ay yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi denesek iyi olur demi? hiç olmazsa aşılama 2 ye düşmüş belki 3. bi sans olur bize çunku 2 aşıladan sonra tüp bebek için 2 yıl daha beklememiz gerekiyo . anlıyabiliyosun beni demi sende bekledin canım ne bileyim . ama senin adına çok sevindim canım herşey birden oluverdi adetinin zamanında olması ne güzel inşallah RABBİM tüm kademelerin önündeki engelleri hep böle kaldırır. hemen toplanacakmı yumutaların ne zamna toplanır tahmini
kıss balkafaaa.. ne o biyeremi gidiyonn..hani bursaya annene falansa sölede gelemde buluşak kıss..:mymeka:
canım balım ne demek o öle yaa sen iyi ve güçlüsünki ben bişey yapmadım sana sen neysen o sun sadece umudun biraz azalmıştı endişelerin vardı farkındamısın bilmiyorum ama sen çok akıllı tatlı ve iyi kalplisin bende seni çok seviyorum hakmıı varsa helal olsun elbette..ama senin içindeki inanç ve sevgiyle aştın biçok şeyi canım inan bana içindeki ALLAHIN vermiş olduğu gücü ve akıllı ve sağlıklı olunca herşeyin aşılacağını hiç unutma canım benim.Şeniz.şimdi gidiyorum akşam burdayım.hazırlanıp kursuma gidicem ..
hepinizi çok seviyorum kızlar bugünlük hoşçakalın..:a015:
ya aslında üzgündüm ben bugün benim kırmızılar geldi diye amaa..bu balkafa sayesinde unuttum ve içime yaşama sevinci doğdu yinee..her zaman olduğu gibii..olsun aylar torbayamı girdi soğan kürüne başlıyim bari gün olur tedaviyede başlarıkk..a.s.
kıss balkafaaa.. ne o biyeremi gidiyonn..hani bursaya annene falansa sölede gelemde buluşak kıss..:mymeka:
canım balım ne demek o öle yaa sen iyi ve güçlüsünki ben bişey yapmadım sana sen neysen o sun sadece umudun biraz azalmıştı endişelerin vardı farkındamısın bilmiyorum ama sen çok akıllı tatlı ve iyi kalplisin bende seni çok seviyorum hakmıı varsa helal olsun elbette..ama senin içindeki inanç ve sevgiyle aştın biçok şeyi canım inan bana içindeki ALLAHIN vermiş olduğu gücü ve akıllı ve sağlıklı olunca herşeyin aşılacağını hiç unutma canım benim.Şeniz.şimdi gidiyorum akşam burdayım.hazırlanıp kursuma gidicem ..
hepinizi çok seviyorum kızlar bugünlük hoşçakalın..:a015:
ya aslında üzgündüm ben bugün benim kırmızılar geldi diye amaa..bu balkafa sayesinde unuttum ve içime yaşama sevinci doğdu yinee..her zaman olduğu gibii..olsun aylar torbayamı girdi soğan kürüne başlıyim bari gün olur tedaviyede başlarıkk..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?