Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitanem ssk ya gidiyorum ben. özel olsa 10 kere yaptırırıdım şimdiye kadar bakalım perşembe ne diyecek armancığımmmsırnaşık şeyhihoyyyt

Canım ben zeynepkamildeyim zaten ve burda 2010a gün veriliyor :çok üzgünüm:

canım inşş çok yaklaştın büyük güne ve kavuşmaya az kaldı tatlım..hayırlısıyla inşşş...a.s.

Amin canım inşallahh. :Saruboceq: Allahım hayırlısını versinn. Ben hep pozitif düşünmeye devam ediyorum. Kendimi kaptırmadan , canımı sıkmadan , vesvese yapmadan. Sonuç ne olursa olsun zaten hakkımda hayırlısı oldu diyeceğim. :lepi:

ayy ne güzel en azından sağlık kurumlarından faydalanıp raporla falan hallediyosunuz kızlar, bizde özele gidip bayılıvercez paraları, inşallah gerek kalmaz ama tüpbebek yaptıracağımız zaman 1 yıllık evli oluyoz kimse bize rapor neyim vermez yafffkafamçokkarıştı

selam kızlar.. nasılsınız?

çok kişiye yazıcaktım ama unuttum.. hepinize en güzel dilekleri diliyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin..
nesrin izmire gelirsen görüşürüz artık hee yerimseniben

.kızlar meraba nasılsınız..benim canım çok sıkkın o kadar yalnızımki derdimi anlatabileceğim kimsem yok.kimse beni anlamıyor herkes üstüme üstüme geliyor..

FADİKCİM inşallah eşinin bağkurla olan sorun çözülür ve sende tedaviye başlarsın biran önce...

bizim burda tüp bebeğe 2010 marta gün veriyorlar düşün artık...

ilk düşündüğüm hastalerden biriydi sizin ora....
demek 2010:çok üzgünüm:
maşalalh nevro ne güzel rapor çıkar çıkmaz başladı...
zeynep kamil çok kalabalık olur...
ama gerçi burası istanbul burda bu gibi işler hep gün vermekle oluyor

.kızlar meraba nasılsınız..benim canım çok sıkkın o kadar yalnızımki derdimi anlatabileceğim kimsem yok.kimse beni anlamıyor herkes üstüme üstüme geliyor..

canım insan bazen kendini yanlız hissedebilir ama burdaki herkes seninle birlikte canım buraya gel sinirlendiğin şeyleri anlat ve rahatla canım kşmse içinde o güzel canını sıkmaya değimez canım sağlığını sakın kaybetme insan düşünmekten stresten hasta olabilir :teselli:

evet canım malesef istanbulun zorluklarnı yaşıycaz özellerde çok para ve insanı teredütte bırakıyorlar biri bana demişti ki özellerde bazen ilk denemede tutmasın diye transfer bile yapmıyorlarmış insan valla güveni kalmıyor iyi yerlerde çok pahalı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :uhm::uhm:

Hala Yağmurcn ve xvyz'den hiç haber gelmedi. Dualarımızı esirgemeyelim kızlar. :Saruboceq: Eminim zaten dilinizden düşürmüyorsunuzdur. Bir haberimiz olsa , rahatlasak güzel bir haber gelse. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…