Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yok canım demezler. Belli bir yerden sonra geçecekler zaten. Siz istediğinizi belirtin zaten para değil mi , uçarak yaparlar. klava:

Canım benim bu konuda bir bilgim yok. 3 spermigoram isterler belli aralarla. Hepsi aynı çıkarsa dediğin gibi olabilir.

canlarım herkeze günaydın diyim önce çok özledim sizi yaa nasıl bir bagımlılık bu gelmememin sebebi ders çalışmaya çalışıyorum malüm sınavlara 1 aydan az kaldı ama aklım hep burda keşke sınavda topikle ilgili sorular çıksa :dance: :dance: :dance:hepsi full olurdu eminim

canım ya en önemliside huzur ve mutluluk zaten ALLAH onu hepimizden eksik etmesin inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tatlım geçmiş olsun inş eşinin değerleri birden tavan yaparda sende halay çektirirsin bize
:teytey: :teytey: :teytey: dualarımızdasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

süper kararın için tbr canım ya kızlar düşünebiliyomusunuz bebişlerin hasreti bize sağlıgımızı getiriyor aslında ne güzel değil mi canım inş bir halayda sen çektirirsin :teytey: :teytey: :teytey:

Günaydın kıslar,
inşallah dünden çok daha güzel bi gün olur
kötülükler kalksın artık üzerimizden
amin canım inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım inş bebişin seni hiç bırakmaz ve sağlıcakla kucagına alırsın bebişini :Saruboceq:

geldim canım iyiyim tşk sen nasılsın :uhm:casperime de tşk yok yazdırmadıgı için peki canlar yarından itibaren ev sahibeliğine başlıyorum tekrar

nesrincim canım inş eşinle kavuşursunuz bir an önce ALLAH kimseyi eşinden sevdiğinden ayrı koymasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sidelyacım nasılsın canım
bende niye gelmiyo diyodum
ders çalışıyon demekki:uhm:
inşallah sınavların istediğin gibi güzel geçer:Saruboceq:

Sağol tatlımm. Amin inşallahh. Ne güzel cümleler kurmuşsun hakkımda. Allah razı olsun. :1hug: :asigim:

Güzel düşünmüşsünüz canım. :lepi: O zamana kadar kendinizi toparlayın. Moralinizi kazanın. Gücünüzü edinin. kaydirigubbakcemile5 Hayırlısıyla başlayın. İnşallah ilk denemenizde pozitifi görür , bebeğinizi ya da bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız bitanemm. :Saruboceq:

casperim canım çok geçmiş olsun demin yazcaktım unutmuşum kızlar bu arada benim kırmızılardan ses seda yok normalde erken gelirlerdi geç kaldılar hayırdır inş.bu arda kızlar acayip bir duygu var içimde sanki sevindirici bi haber duycakmışım gibi

Yok canım demezler. Belli bir yerden sonra geçecekler zaten. Siz istediğinizi belirtin zaten para değil mi , uçarak yaparlar. klava:

bitanem ssk ya gidiyorum ben. özel olsa 10 kere yaptırırıdım şimdiye kadar bakalım perşembe ne diyecek armancığımmmsırnaşık şeyhihoyyyt

İnşallah güzelimm. İnşallahhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey: :teytey:

yok şekerim ben öle zamanını görmüyorum . zamanı gelenleri görüyorum ama mutlaka senide görücem ve görür görmez nesrinnnnnnnnnnnn zaman geldii koş eve diycemm :))))) o ay olan olcak hihi aman ALLAHIN işine karışılmaz ALLAH bilir şekerim hepimizn vakti gelince anne olucaz inşallah:CüvCüv:

Sidelyacım nasılsın canım
bende niye gelmiyo diyodum
ders çalışıyon demekki:uhm:
inşallah sınavların istediğin gibi güzel geçer:Saruboceq:

iyiyiym tatlım a.s.inş canım ya sen nasıl oldun kızlar bu arada mona nın yumiş sayısı süper yaaa ALLAHım inş onlardan 2 yada 1 tutunurda annesine bizide sevincine ortak eder kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Hadi inşallah canımmm. :teytey: :teytey: Kaç gün geçti tatlım? :dance:

Anladım tatlım. Konuşunca onlar da hee der. sengözlerimebaksanab a.s.

inşallah canım yaa sen aşılama yaptırmış biri olarak bana accuk bilgi verebilir misin?
bana şimdi aşılama dediklerinde hemen başlayacaklarmı yoksaaa bi kaç ay yumurta takipi felanmıyapılcak senağlama

Hadi inşallah canımmm. :teytey: :teytey: Kaç gün geçti tatlım? :dance:

canım ocak ayı 31 çekiyodu ben 3 şubatta olmuştum. şubat 28 düşünülürse daha 3 gün var dicem ama hiç belirtisi falan da yok önceden şişkinlik olurdu bel ağrısı falan şimdilerde hiç bişey yok daha.ama bu ay resmen düşünmemeye çalıştım stres yapıyorum diye nasıl olsa biz düşünsekte düşünmesekte o gelecegi zaman gelcek değil mi tatlım ben biraz su koyverdim o konuda aramızda kalsın yerimseniben yerimseniben yerimseniben

Canım hadi hayırlısı o güzel haber inşallah içimden geçen olur
o kırmızılar 9 ay boyunca hiçççççç gelmez

sağol canım benim şifayı kapmışım vallaha. dün yakalnadım yerine imza atarken kız. allahtan can-iso insaflı affetti beni. yoksa neler yapacaktı bana kimbilir.

kaç gün geçti canım hadi bakalım inşallah bu gecikmenin sonu halay olur canım benim.:1hug:

kızlaaarrr maaşallah yine yetişemiyorum sohbetlere, ben veletlerin başına geçiyorum sonra geldiğimde kaaaaçç sayfa geçmiş oluyo onları okumaktan yazmaya zaman kalmıyo sonrada, accık yavaş yazın yahu

ya kızlar birde bu geçen cumartesi varya eşimin ablası düşük yaptı 3 aylık.bu onun 2 düşüğü ALLAHtan bir tane kızı varda teselli buluyor.bundan öncekide hastaneye doguma gittiğinde suyu geldikten sonra beklemişler normal dogum olsun diye bebiş anne karnında ölmüştü.yani sen 9 ay bekle dogacagı gün olacak iş değil dicen ama demekki yiyecek ekmegi yokmuş.şimdide bu rabbim ne verirse hayırlısı versin artık denecek söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…