evet canım yaa 3 katına çıkmış olucak ileri hareket hemde diğerlerindede değerlerinde yukselme var %87 olmuş %91 bu tabii 3 katı olarak yukselmiş demek . ama bu seferde doktor değerler yükseliyo aşılama yapmayalım dermi yaa yasakkelimesenağlama
kızlar bir soru da benden...
ben burda öğrendiğim kadarıyla aşılam için 4-5 milyom sperm şartmış...
peki rapor almak için sayı 4 milyon olmasa bile yine aşılamamı gerekir...
biliyorsunuz bizim değerler şuan 2 milyon.eğer bir değişiklik olmassa ben rapor almak için aşılama yaptıracakmıyım....yoksa biizm gibi hastalara direk tüp bebeye geçiş izni varmı....
evet canım doğru söylüyorsun canım allah hayırlısını versin hiç bir zaman çocuğum olmuyor diye isyan etmedim etmemde verende allah alanda allah zaten böyle şeyleri cahil allah korkusu olmayan insanlar yapar ve mutlak alırlar mukafatlarını yinede allah yardımcısı olsun sabırlık versin kendineklava:benim eltimde zamanında köyde kadının birinin hamile olduğunu duymuştuk onun tepkisini hala unutamam elin kötü karılarının çocuğu oluyor benim neyim eksik deyim bir tencere yemeği salonun ortasına fırlatmıştı tabi ortalık 56 olmuştu sonra ortalığı biz temizledik oda ağlamakla meşgul oldu dengesizkafamçokkarıştıhalbuki kadın kötü değil sadece çelimsiz zayıf falan yani ona göre kötü oluyor...geçenlerde kendininde çocuğu oldu tüpbebek doğumun ertesi günü eşiyle birbirlerini yemişlerbüyük kavga etmişler kaynım çocukta yok gözümde sende topla eşyaları git artık dayanacak gücüm kalmadı hamile olduğundan beri burnumdan getirdin sevincimi hiç yaşatmadın tiksindirdin beni herşeyden demiş kaynanam görümcem olmasa yemin edip gönderecekmişti:tomato:eeeeeee kendi kimseyi beyenmiyordu her hamiş haberinde nasıl ağlayıp depresyon olayları yapıyordu işte herşeyi allah görüyor çocuk oldu mutsuzlar hiç kimse bebiş için sevinememiş bile bakalım sonu ne olacak böyle giderse görümcem kaynım gönderecekmiş hiçbirşey umrunda değil gözünde çocukta yok artık diyor 13 yıl çocuk diye beklediler oldu neler yapıyorlar olan zavallı bebişe olacak:ecrin_bebek:aman ben bebek diye tutturmuyorum kocamla mutlu mesut yaşayım yeter:Saruboceq:allah eşlerimizle aramızı her daim mutlu huzurlu kılsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızzlarrrr
bugün eşimi hastaneye aldılar varikosel ameliyatı olacak
dua edin benim için moralim çok bozuk zaman geçmek bilmiyor
bu arada bugün sürekli deprem olup duruyo çok korkuyom benÇok üzgünüm çoook
Geçen sene bu zamanlar 7,19 olan FSH'ım bu sene 6'lara düşmüş. Sigarayı bırakmıştım 8 ay önce. Başka birşey yapmadım. Kürler falan. Doktor onun etkisinin olduğunu söyledi. Sigara yumurta rezerv ve kalitesini çok kötü etkiliyormuş. Kullanan arkadaşlar sizler de bırakın. Onsuz da yaşanıyor. Haziran ayından beri bir fırt bile çekmedim. Aramıyorum. 10 yıldır içiyordum. Hiç bırakamam sanıyordum. Bebiş için vermiştim bu kararı. Şimdi ise çok memnunum. Kendi sağlığımı geri kazanıyorum. Çok güzelmiş sigarasız hayat.
amin canım inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Günaydın kıslar,
inşallah dünden çok daha güzel bi gün olur
kötülükler kalksın artık üzerimizden
gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
sidelyaa geldinmi canım nasılsın? dün ben topiğin yoklamasını alırken casper yerine imza attı yakaladım hemen, bidaha devamsızlık yapma emikaydirigubbakcemile
aferiiiiin bugün herkes burda arada firariler var ama olsun, hayırlısıyla yağmurdan ve xvyz den haber alsak herşey daha güzel olacak, ncınarda pıt pıtları duyup gelecek inşallah
ayyy ayyy nevocummm darılmışmı bana
görmedim canım yaa görsem mutlaka cevap yazardım dikkatimden kaçmış pardonnn:1hug::1hug::1hug:
Herkese günaydın kızlar... bu ay hamilelik fikrinden biraz uzak kalıcam desem de yapamıyorum.bu site hakkaten bağımlılık yapıyor....
biliyorsunuz en son ikinci aşılamamdan sonra eşimin morfollojisinin sıfır olduğunu öğrenip sizlerle paylaşmıştım.çok şaşkındım.son bir haftadır da rüyalarıma giriyor hep.şurda iki ay doktor falan düşünmeyelim ruhen biraz rahatlayalım dedik fakat bilinçaltı izin vermiyor bu seferde.
nevrocum sen nasıl bişeysin yaaaaa.bu kadar pozitif,insanların her sorduğuna bıkmadan tek tek cevap yazan,bu uğurda kocişini bile ihmal edebilien.helal olsun valla.ne diyim sana.allah sana nurtopu gibi ,bacakları boğum boğum,tam ısırmalık sağlıklı evlatlar versin...
bu arada teşekkür edememiştim.geç de olsa cevabın içiin teşekkür ederim.biz yaz tatilinde tüp bebek yaptırmaya karar verdik.umarım doğru karar vermişizdir.zaten marmarada tüp bebek hakkımız doğmuştu.onu değerlendiricez.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
bebekleri tehlikede olan anneler için dua ediyorum.umarım bebekleri sımsıkı tutunur onlara.
okula gitmek üzere cıkmam gerekiyor.sevgiler...
Yok canım demezler. Belli bir yerden sonra geçecekler zaten. Siz istediğinizi belirtin zaten para değil mi , uçarak yaparlar.klava:
süper kararın için tbr canım ya kızlar düşünebiliyomusunuz bebişlerin hasreti bize sağlıgımızı getiriyor aslında ne güzel değil mi canım inş bir halayda sen çektirirsin :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim bildiğim kadarıyla sperm sayısı 5milyonun altındaysa heyet raporu alamıyor ve aşılama yaptıramıyorsun.direkt tüp bebeğe geçiş yaptırıyorsun...sağol canım inşallah görüşeceğiz Rabbim nasip ederse...
hadi hayırlısı canım yaa rüyanı da görmüşün...
bide benim için bak hele bana sıra ne zaman gelecek...
hele o velet bi doğsun bende ısıracam valla... arkadaşıma çektirdiklerinin öcünü alcam he he he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sidelyacım nasılsın canım
bende niye gelmiyo diyodum
ders çalışıyon demekki:uhm:
inşallah sınavların istediğin gibi güzel geçer:Saruboceq:
casperim canım çok geçmiş olsun demin yazcaktım unutmuşum kızlar bu arada benim kırmızılardan ses seda yok normalde erken gelirlerdi geç kaldılar hayırdır inş.bu arda kızlar acayip bir duygu var içimde sanki sevindirici bi haber duycakmışım gibi
bitanem ssk ya gidiyorum ben. özel olsa 10 kere yaptırırıdım şimdiye kadar bakalım perşembe ne diyecek armancığımmmsırnaşık şeyhihoyyyt
Anladım tatlım. Konuşunca onlar da hee der. sengözlerimebaksanab a.s.
Hadi inşallah canımmm. :teytey: :teytey: Kaç gün geçti tatlım? :dance:
casperim canım çok geçmiş olsun demin yazcaktım unutmuşum kızlar bu arada benim kırmızılardan ses seda yok normalde erken gelirlerdi geç kaldılar hayırdır inş.bu arda kızlar acayip bir duygu var içimde sanki sevindirici bi haber duycakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?