Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım....

canım hep aklımızda:çok üzgünüm: hayırlısıyla şu günleri bir atltatbilseler...

kızlar arada sizleri okuyabiliyorum ama fazla yazamıyorum sinyal çok az...
canım cam kenarına falan yaklaşsan biraz daha iyi olur...
hatta balkondan çok güzel olur ama bu soğukta olmazkaydirigubbakcemile3
delüm benim.....

bitanem ne desem bilmiyorum:çok üzgünüm:
neden bu insanlar hep yanlış düşüğnüyor...
kendi kızı hergün gelebilir ama sen gelinsin annnene ne kadar az gitsen daha iyiklava:klava:
ah canım ah...böyle düşünen o kadar çok insan varki....
çok takma eşine bu yüzden kızma...onunla güzel güzel konuş...sen üstüne gittikçe odaha çok annesini tutacakdır...
allah yardımcın olsun canım...

gunaydin kizlarrrr nabersiniz..ben cok mutluyum anne olamadim ama hala oluyorum buda guzel bir duyguu yigenim geliomus 2 aylikmis dun farketmisler heheheh ..insallah hepimiz anne oluruzzzzz

günaydın canıma.s.
demek hala oluyorsun:sm_cool:
gözün aydın canıma.s.
bende halayım çok güzel bir duygu:asigim:

canım gerçekten çok üzüldüm yani nasıl bir vicdan var onlarda anlamadım ya insanı annesigilden koparabilirler ama bence tavrını koy buna benzer olaylar bizde yaşadık kızkardeşim benim eltim oluyor onlar almanyada yaşıyor her türkiyeye gelişlerinde problem çıkıyordu eşi annem gilde fazla kalıcaksın diyordu ama kızkardeşim kabul etmiyordu ben ailemle daha fazla kalmak istiyorum diyordu tabi çok kavgalar çıktı ama şuan artık karışmıyor kız kardeşim ne kadar kalmak isterse o kadar kalıyor benim öyle bir sorunum yok çünkü kayın validemler mardin de yaşıyor ben diyarbakırda ama her ay gideriz ama inan aynı memlekette olsaydık benim de eşim seninkinden farklı olmazdı allahım sna yardım etsin çok zor onlara da vicdan versin :teselli:

yabangülüm sonuna kadar haklısın bu konuda .. ama eşin ve ufak beyinli ailesi bunu kabullenmiyor.. eşin ailesi hep böyledir zaten genelde.. benimkilerde ailemi hiç aramadılar 6 yıllık evliyim.. annemler arıyordu hep.. ama herşey bir yere kadar.. ne eksikleri var ki arasınlar.. takma kafana diyecem ama olmuyor.. sen gidemiyomusun annene? çok mu uzak? kocanın bu hataları bitmiyor senin.. annesiyle yatsın o zaman.. emzikli çocuk sanki her dediğine evet diyo yaa :mymeka:

kızlar artık işyerinden buraaya girmem zorlaştı bilgisayarlar çöktü yeni toparlandı yağmura ve xxy yr bakıyım dedim aama gelmemişler yağmurun msnide kapalı umarım herşey yolundadır kötü haberlerden sen koru bizleri yarabbim hepinize mutlu günler

cornelia gözün aydın canım .. sonunda istediğin oldu.. sıkıntıdan kurtuldun sositososito

canım benim ya kıyamam ben sana. elbetteki hakkın canım annene gitmek. ne demek 3 hafta olmadı.üzme kendini bak allahım sana cevap vermeni gerektirmeden ona nasıl vermiş cevabını. gerçi böyleleri genede anlamaz ya. dur bakalım belki götürür eşin dün onların gazıyla götürmemiştir bekle bakalım

ahanda bende yedım bı kırmızı kart hepsi adet belirtisi ben bılıorum kendımı iştee:)
:roflol::roflol:OOO corneliamda Kırmızı kartı yapıştırmış benim gibii çokk yaşa iştee budurrrr..Bir dahakii sefere ateşe atıcazz kartları:lepi:

Canım benim seni üzenleriii allaha havale ett..Bu nasıll bir düşünce anlayışıdırr yaa.Annene istediğin zaman gidebilirsinn.Ne demek izin vermiyolarmışş çok sinir oldum..Canım benim allaha havale ett .Rabbim herşeyii görüyorr.Hiçbir sözz arkada kalmazz.Allaha sığınn dua etklava:klava:

vay 18 kişiyiz,süperrrrr
bengusu, Balsurat, canzi3445, can_iso, casper33, cornelia35, ebrubu, Fadik+, heja, nergis55, nesrinsavas+, Rylai, sevcangoksel+, sidelya01, sunflowerr80, tuliny+, xvyz, ^^sabirsiz^^

balım sen müstakil evde mi oturuyorsun yoksa apartumanda mı sırnaşık şey
apartumanda isen komşuların yandı valla gürültüden kaydirigubbakcemile3

yabangülüm allah sana sabır versin tatlım anladığım kadarıylada vermiş zaten çünkü ben böyle bişeyi asla kabullenemem heralde eşimlede kötü olurum büyük ihtimalle kayınvalden de şimdi böyle rahat konuşuyo ama allah insana neler gösterir belli olmaz bugün kızı yanında diye çok güvenmesin,annen çokmu uzak cnm sen gidemiyomusun eşini beklemesen :sm_confused:

vay 18 kişiyiz,süperrrrr
bengusu, Balsurat, canzi3445, can_iso, casper33, cornelia35, ebrubu, Fadik+, heja, nergis55, nesrinsavas+, Rylai, sevcangoksel+, sidelya01, sunflowerr80, tuliny+, xvyz, ^^sabirsiz^^

canlar bu kalabalıga çok güzel halay yakışır bu seferde birlikteliğimize oluşturalımmı çemberimizi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canlar bu kalabalıga çok güzel halay yakışır bu seferde birlikteliğimize oluşturalımmı çemberimizi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sankim hamiş çıkmış gibi oldu sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…