- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
amin canım....evet canım malesef istanbulun zorluklarnı yaşıycaz özellerde çok para ve insanı teredütte bırakıyorlar biri bana demişti ki özellerde bazen ilk denemede tutmasın diye transfer bile yapmıyorlarmış insan valla güveni kalmıyor iyi yerlerde çok pahalı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :uhm::uhm:
canım hep aklımızda:çok üzgünüm: hayırlısıyla şu günleri bir atltatbilseler...Hala Yağmurcn ve xvyz'den hiç haber gelmedi. Dualarımızı esirgemeyelim kızlar. :Saruboceq: Eminim zaten dilinizden düşürmüyorsunuzdur. Bir haberimiz olsa , rahatlasak güzel bir haber gelse. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım cam kenarına falan yaklaşsan biraz daha iyi olur...kızlar arada sizleri okuyabiliyorum ama fazla yazamıyorum sinyal çok az...
hatta balkondan çok güzel olur ama bu soğukta olmazkaydirigubbakcemile3
delüm benim.....:roflol::roflol: ewet nevom bu bebede benim gibiii ..Ufaklıkk gel bakayım yanımaa sennn:jeyyar:
:sm_cool:Müzikksizzz hayatt olmaz benim içinnn:sm_cool:
sositosositoSabahtan akşama kadarr müzikk dinlenirmii deliyimm işteee sositososito
:sm_cool:Tv nin sesi 2 kumanda ile son ses açılıyorrrr .:sm_cool:
Ve başlıyorum kudurmaya müiziğin temposuu ooo yeee :roflol::roflol:
Akşam olduğundada IşıKLaR KaPaNıYoR ..tamm discoo tarzı
:dance:Müzik ruhunn gıdasııı sağlık kaynağı:dance:
bitanem ne desem bilmiyorum:çok üzgünüm:eşim p.tesi,salı evde oluyor krizden dolayı.pazar günü beni annemgile götür dedim.daha geçen hafta annengil burdaydı dedi.neyse p.tesi sabah kaynanamı doktora götürdü tahlil vermişler saat 2 de alacaklarmış.eşim aldı eve geldi annengile gitmiyormusun dedi.bende niye hazırlan akşam annengile gideriz demedin dedim.oda ben yemekten önce gidemem dedi.bende saat 6 da oraya gidiyoruz 8-9 gibi kalkalım diyorsun dedim.3 saat neyine yetmiyor o kadar meraklıysan sabah 6 da git otur annegilde dedi.küstü götürmedi.kaynanamgile gittik onlara anlattı tabi onlar beni haksız onu haklı çıkardılar.en son 2-3 hafta önce gitmiştik annemgile..kaynanam şimdi içinden bize kızıyordur dedi görümcemde kızanın işi gücü rast gelsin dedi..yani beni babamın evine gönderiyor.kaynamda daha annesigil 1 hafta önce burdalardı kocan ne diyorsa o olur..artık sen evlisin orası geride kaldı dedi.evli görümcemde 2 günde bir burda.benimde hakkım annemgile gitmek.eşim 3 hafta olmadan götürmüyor.kaynanam turpun seyreği iyidir fazla giderseniz değeriniz olmaz diyor söyleye söyleye eşimi bu hale getirdi..eşim daha pazara kadar götürmem dedi.kaynanamda ne acelesi var götürürsün dedi.akşam çay süzdüm kaynanama çayı döktü eline geldi eli kızardı dedim allahım sen çok büyüksün. o kadar laf söylediler çayı eline döktü..her zaman böyleler onların yüzünden çok huzurumuz kaçtı eşim onların ağzına bakar hep...çok yıprandım artık.bu hayattan hiç bir beklentim yok iyi olarak..ters gelmiş ters gider
neden bu insanlar hep yanlış düşüğnüyor...
kendi kızı hergün gelebilir ama sen gelinsin annnene ne kadar az gitsen daha iyi
ah canım ah...böyle düşünen o kadar çok insan varki....
çok takma eşine bu yüzden kızma...onunla güzel güzel konuş...sen üstüne gittikçe odaha çok annesini tutacakdır...
allah yardımcın olsun canım...
gunaydin kizlarrrr nabersiniz..ben cok mutluyum anne olamadim ama hala oluyorum buda guzel bir duyguu yigenim geliomus 2 aylikmis dun farketmisler heheheh ..insallah hepimiz anne oluruzzzzz
günaydın canıma.s.
demek hala oluyorsun:sm_cool:
gözün aydın canıma.s.
bende halayım çok güzel bir duygu:asigim: