Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepinize merhabalar canım arkadaslarım a.s.
Uzun süredir buraya yazamıyordum.Malum azospermi.Bir gelişme olmadığı içinde hiç yazasım gelmiyordu.Ama artık birseyler yapma zamanı geldi.
Hayırlısıyla 25 inde İstanbuldayım ve tedaviye baslıyoruz. kaydirigubbakcemile5
Rabbim insallah hepimizim yardımcısı olsun. :Saruboceq:
Nevocum bende pembe listeye girmek istiyorum.Rezervasyon yapıyormusun kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
İşin sakası bir yana arkadaslar dualarınıza ihtiyacımız var.Eğer eşimdde sperm bulunursa tüp bebek deniycez.İnsallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür :hooray:

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun,inşallah sizin için her şey daha güzel olacak :Saruboceq:

canım inş ALLAH elinizi kucagınızı boş çevirmez tatlım dualarımız seninle ve senin gibi olan hepimize ALLAH bu yolda en kısa zamanda bebişlerimizle kucaklarımızı doldurur.

hayırlısı olsun canım inşallah tüm kalbimizle senin için dua edeceğiz inşallah sperm bulunur ve tüp bebek yaparsın ve hemen hamiş kalırsın canım allahım hep yanınızda olsun canım :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canıma.s.
yokluğunu farketmiştima.s
ama profilinden bakdığımda senii kk da gördüm...
buraya gelmemeni anlıyorum...
canım dualarımız hep sizinle...
allahyardımcınız olsun...
inşalalh eşinde sperm bulunur...
sana pembe köşede kocaman bir yer veririz...sen hiç merak etme bitanem....
yüce mevlam yüzünüzü güldürür inşallah.....

cnm allah yardımcınız olsun inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar kocişimle konuştum şimdi:dance: 45sn.lik bir görüşme oldu tabi.:çok üzgünüm:..uluslar arası olduğu için çok pahalı... idareli konuşuyorum...benneyaptımki

sadece seni çok seviyorum demek için aradım dedi ve kapattı :1rolleyes:yerimseniben

canım Allah yardımcın olsun,inşallah sizin için her şey daha güzel olacak :Saruboceq:

canım inş ALLAH elinizi kucagınızı boş çevirmez tatlım dualarımız seninle ve senin gibi olan hepimize ALLAH bu yolda en kısa zamanda bebişlerimizle kucaklarımızı doldurur.

cnm allah yardımcınız olsun inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım , gönlü güzel arkadaslarım.Allah hepinizden razı olsun.Bende sürekli hepimiz için dua ediyorum.Rabbim hiç birimizi evlat özlemiyle sınamasın ve tedavilerimizde kolaylıklar versin. :Saruboceq:
İnsanın sizler gibi pozitif arkadasları olması cok güzel kaydirigubbakcemile5 :1hug:

çok romantik :asigim: bazen eşim beni aradığında kontör biteceğinde diyor ki 50 sn var ona göre konuşalım bizde birbirimizi sevdiğimizi söyleyerek bu süreyi dolduruyoruz senağlama

canım allah yardımcınız olsun inşallah tüpbebek denemeniz başarıyla sonuçlanır bitanem, senide pembiş köşemizde görmek istiyoruz hayırlısıyla :lepi:

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH SEVGİNİZİ BİR ÖMÜR BOYU DAİM ETSİN :1hug:

sağol canım amin cümlemizin...

çok romantik :asigim: bazen eşim beni aradığında kontör biteceğinde diyor ki 50 sn var ona göre konuşalım bizde birbirimizi sevdiğimizi söyleyerek bu süreyi dolduruyoruz senağlama
bengusu canım eminim sen beni daha iyi anlıyorsundur..:asigim:. ve tabiki bende seni... umarım bu eşlerimizden son ayrılığımız olur...Şeniz

ay ay kıyamam ben sana..ALLAH tez zamanda birbirinize kavuşturur inş

balım sen müstakil evde mi oturuyorsun yoksa apartumanda mı sırnaşık şey
apartumanda isen komşuların yandı valla gürültüden kaydirigubbakcemile3
Apartman canım üst katta polis komşum vardı şimdiye kadar şikayet gelmedii.Artık gelemezdeee evden taşındı üst kat boşş.Alttada yaşlı kadın teyze varr .Geçen toplantı oldu.Eşime diyorumkii beni şikayet ettilermi müzik sesine dedim :roflol:Hayırr dedisırnaşık şeysırnaşık şeymaşallah deyimkaydirigubbakcemile3
Vavelyam canım tedaviye başlayacağına çokk sevindim.Hayırlı olsunn.Allahın izniylee sperm buluncakk ve tedavine hayırlısı ile başlıcaksınn.Dualarımız seninlee.Sende dualarr ett.Rabbimin bir ol demesiylee her muzice gerçekleşirr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Nesrinim hadi gözünaydınnn:jeyyar:

sağol canım cümlemizin:1rolleyes:
canım eminim ben seni daha iyi anlıyorsundur :teselli:ve tabi ki de bende seni... umarım bu eşlerimizden son ayrılığımız olur... Rabbim başka ayrılık göstermesin...:1hug:

sağol canım amin cümlemizin...

bengusu canım eminim sen beni daha iyi anlıyorsundur..:asigim:. ve tabiki bende seni... umarım bu eşlerimizden son ayrılığımız olur...Şeniz

amin canım :Saruboceq: bizim hasret 74 gün sonra bitecek inşallah,sizinde hayırlısıyla bir an önce biter bu özlem ve her şey daha güzel olur hepimiz için a.s.

slm kızlarr nasılsınız canlarım birşey sorcam size kafama takıldı doktor bana klomen verdi ya ben onu adetimin 3.günü başladım 5 gün günde bir tane içiyorum beni ayın 11 gel dedi ama bana birşey demedi klomeni ilk kullanıpta doktora giden varsa bana anlatsın neler yaptıklarını acaba yumoşlara mı bakr ki bilemedim kan testi falan istiyorlar mı peki bunun aşılamayla ilgisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…