Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız balışşş cekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye ne olurkötükedihüso

Vavelya canım uzun zamandır seninle karşılaşmamıştım
özledim valla seni çok güzel bi haberle geldin
inşallah Allah gönlüne göre verir canım arkadaşım
senide o pemde köşede görmeyi o kadar isterimki
şimdiden tedavin hayırlı olsun
Allahında izniyle eşinde sperm bulunacak ve sende hamiş kalıcaksın
dualarım bu yönde:Saruboceq:

kızlar yağmurcandan veya xvyz den haber yok mu arkadaşlar

hayır canım yok

eminecim merhaba... benim bilgim yok ama kızlar birazdan cevaplar sorunu... tedavin hayırlı olsun... çatalzeytinde mi tedavi görüyorsun...

amin canım :Saruboceq: bizim hasret 74 gün sonra bitecek inşallah,sizinde hayırlısıyla bir an önce biter bu özlem ve her şey daha güzel olur hepimiz için a.s.

ohh senin az kalmış ne güzel darısı benim başıma...benimde kocişim yazın gelcek ve bizde ertelenmiş olan balayımızı yapıcağız inş...:lepi:

Canımmm çok sevindimmm. :asigim: :dance: Sen de bebeğien yakınlaşmışsın bitanemm. :sm_cool: İnşallah ilk ve son denemen olur. Bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun. Dualarım sizinle. Allahım hakkınızda hayırlısını versin tabi öncelikle. Çok isterim seni pembe köşeyi almayı. Her zaman yerin hazır canımmmmmm. :hooray:

Canım ben 3.aydır kullanıyorum..Ama ben adetin 5.günü başlıyorum 5 gün içiyorumm.İlaç bittikten sonra 3.gün yumuş takibi için doktor çağırıyor gidiyorum :) Ayın 11 inde çağırdıysa 8 gün sonra yani ..ilacın ne zaman bitiyorkiii.ilacın bittiğinde çağırması gerekirdii:uhm:

kızlar yağmurcandan veya xvyz den haber yok mu arkadaşlar

yok canım:çok üzgünüm:
xvyz bir ara geldi ama yazmadı:çok üzgünüm:

bengusu ve nesrincim ikinizinde ilk ve son ayrılığı olur inşalalh...

balum ya darılma ama sen biizm bina da olsan eşim seni çoktan binadan attırmıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim bu konuda çok hassas...daha bu sabah 7:30 da altkattan tıkırtı geliyor diye;
kim bu saatte davul çalan dedikaydirigubbakcemile3
ve alt kata indikaydirigubbakcemile3
yabancı değiller zaten abisinin evi yeğenlerine kızdı geldikaydirigubbakcemile3
amman maşallah diyelim senin komşularına nazar değmesin...
yoksa alimallah kapıda kalırsınız...
çünkü seni hiçkimse kabul etmezkaydirigubbakcemile3Şeniz

canlar halayımız genişleyecege benziyo sayımıza bir bakın 19.ancak tedavide olanları şöyle alıcaz çok yorulmucak onlar. öyle değilmi casperim

amaaannnn ne güzel gitgide kalabalıklaşıyoruz haa mart ayında bi patlama olursa sizin bebelere benim sınıf yetmicek valla kaydirigubbakcemile3

canım allah yardımcınız olsun inşallah tüpbebek denemeniz başarıyla sonuçlanır bitanem, senide pembiş köşemizde görmek istiyoruz hayırlısıyla :lepi:

Cok tesekkür ederim .Rabbim hepimize o güzel listeye girmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

Dilimden geldğince etmeye calısıyorum Balcım.rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın insallah.Umarım size iyi haberler verebilirim.

Canım KK dayım aslında ama yazacak seylerim hep aynı .Sonucu sıfır olan sperm testleri.Hormon testleri falan filan.
Şimdi tedaviye baslayacağımız için umut doldu içim ve sizlerle paylasmak istedim.
Duaların için de Allah razı olsun.
Rabbim hepinizin kalbine göre versin :Saruboceq:

klava:klava:klava:klava:Ulaa şimdii geleceklerr ha :roflol:Ne yapayım valla...Benimm yaşama bağlayan şey eşim ,ailem ve müzik .Manyak deşarjj oluyorumm....Müziksizz bir gün bile düşünemiyorum ...ezan okuduğunda kapanır sadece.. Bide eşimin akşam eve gelme saatlerinde:roflol::roflol:sositosositosositososito

sağol Fadikcim :1hug:

ilaçım yarın bitiyor ama 11 gel dedi bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…