Apartman canım üst katta polis komşum vardı şimdiye kadar şikayet gelmedii.Artık gelemezdeee evden taşındı üst kat boşş.Alttada yaşlı kadın teyze varr .Geçen toplantı oldu.Eşime diyorumkii beni şikayet ettilermi müzik sesine dedim :roflol:Hayırr dedisırnaşık şeysırnaşık şeymaşallah deyimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Apartman canım üst katta polis komşum vardı şimdiye kadar şikayet gelmedii.Artık gelemezdeee evden taşındı üst kat boşş.Alttada yaşlı kadın teyze varr .Geçen toplantı oldu.Eşime diyorumkii beni şikayet ettilermi müzik sesine dedim :roflol:Hayırr dedisırnaşık şeysırnaşık şeymaşallah deyimkaydirigubbakcemile3
Nesrinim hadi gözünaydınnn:jeyyar:
kızlar yağmurcandan veya xvyz den haber yok mu arkadaşlar
yok canım henüz
inşallah iyi haberlerini alırız onlardan
slm kızlarr nasılsınız canlarım birşey sorcam size kafama takıldı doktor bana klomen verdi ya ben onu adetimin 3.günü başladım 5 gün günde bir tane içiyorum beni ayın 11 gel dedi ama bana birşey demedi klomeni ilk kullanıpta doktora giden varsa bana anlatsın neler yaptıklarını acaba yumoşlara mı bakr ki bilemedim kan testi falan istiyorlar mı peki bunun aşılamayla ilgisi var mı
amin canım :Saruboceq: bizim hasret 74 gün sonra bitecek inşallah,sizinde hayırlısıyla bir an önce biter bu özlem ve her şey daha güzel olur hepimiz için a.s.
Hepinize merhabalar canım arkadaslarım a.s.
Uzun süredir buraya yazamıyordum.Malum azospermi.Bir gelişme olmadığı içinde hiç yazasım gelmiyordu.Ama artık birseyler yapma zamanı geldi.
Hayırlısıyla 25 inde İstanbuldayım ve tedaviye baslıyoruz. kaydirigubbakcemile5
Rabbim insallah hepimizim yardımcısı olsun. :Saruboceq:
Nevocum bende pembe listeye girmek istiyorum.Rezervasyon yapıyormusun kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
İşin sakası bir yana arkadaslar dualarınıza ihtiyacımız var.Eğer eşimdde sperm bulunursa tüp bebek deniycez.İnsallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür:hooray:
ahanda bende yedım bı kırmızı karthepsi adet belirtisi ben bılıorum kendımı iştee:)
slm kızlarr nasılsınız canlarım birşey sorcam size kafama takıldı doktor bana klomen verdi ya ben onu adetimin 3.günü başladım 5 gün günde bir tane içiyorum beni ayın 11 gel dedi ama bana birşey demedi klomeni ilk kullanıpta doktora giden varsa bana anlatsın neler yaptıklarını acaba yumoşlara mı bakr ki bilemedim kan testi falan istiyorlar mı peki bunun aşılamayla ilgisi var mı
canım allah yardımcınız olsun inşallah tüpbebek denemeniz başarıyla sonuçlanır bitanem, senide pembiş köşemizde görmek istiyoruz hayırlısıyla :lepi:
Vavelyam canım tedaviye başlayacağına çokk sevindim.Hayırlı olsunn.Allahın izniylee sperm buluncakk ve tedavine hayırlısı ile başlıcaksınn.Dualarımız seninlee.Sende dualarr ett.Rabbimin bir ol demesiylee her muzice gerçekleşirr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nesrinim hadi gözünaydınnn:jeyyar:
Canım KK dayım aslında ama yazacak seylerim hep aynı .Sonucu sıfır olan sperm testleri.Hormon testleri falan filan.Vavelya canım uzun zamandır seninle karşılaşmamıştım
özledim valla seni çok güzel bi haberle geldin
inşallah Allah gönlüne göre verir canım arkadaşım
senide o pemde köşede görmeyi o kadar isterimki
şimdiden tedavin hayırlı olsun
Allahında izniyle eşinde sperm bulunacak ve sende hamiş kalıcaksın
dualarım bu yönde:Saruboceq:
yok canım:çok üzgünüm:
xvyz bir ara geldi ama yazmadı:çok üzgünüm:
bengusu ve nesrincim ikinizinde ilk ve son ayrılığı olur inşalalh...
balum ya darılma ama sen biizm bina da olsan eşim seni çoktan binadan attırmıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim bu konuda çok hassas...daha bu sabah 7:30 da altkattan tıkırtı geliyor diye;
kim bu saatte davul çalan dedikaydirigubbakcemile3
ve alt kata indikaydirigubbakcemile3
yabancı değiller zaten abisinin evi yeğenlerine kızdı geldikaydirigubbakcemile3
amman maşallah diyelim senin komşularına nazar değmesin...
yoksa alimallah kapıda kalırsınız...
çünkü seni hiçkimse kabul etmezkaydirigubbakcemile3Şeniz
yok canım:çok üzgünüm:
xvyz bir ara geldi ama yazmadı:çok üzgünüm:
bengusu ve nesrincim ikinizinde ilk ve son ayrılığı olur inşalalh...
balum ya darılma ama sen biizm bina da olsan eşim seni çoktan binadan attırmıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim bu konuda çok hassas...daha bu sabah 7:30 da altkattan tıkırtı geliyor diye;
kim bu saatte davul çalan dedikaydirigubbakcemile3
ve alt kata indikaydirigubbakcemile3
yabancı değiller zaten abisinin evi yeğenlerine kızdı geldikaydirigubbakcemile3
amman maşallah diyelim senin komşularına nazar değmesin...
yoksa alimallah kapıda kalırsınız...
çünkü seni hiçkimse kabul etmezkaydirigubbakcemile3Şeniz
Canım ben 3.aydır kullanıyorum..Ama ben adetin 5.günü başlıyorum 5 gün içiyorumm.İlaç bittikten sonra 3.gün yumuş takibi için doktor çağırıyor gidiyorum :) Ayın 11 inde çağırdıysa 8 gün sonra yani ..ilacın ne zaman bitiyorkiii.ilacın bittiğinde çağırması gerekirdii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?