Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım catalzeytinde doktor yok ben kastamonuya gidiyorum 2 saat yol cekiyo

nesrin savaş albümlerin çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşım

vavelya hayırlısı olsun canım.. inş son denemeniz olur.. bebişle dolu bir karınla 9 ay geçirirsin.. kaydirigubbakcemile3
yeni arkadaşlar var bakıyorlar kaydirigubbakcemile3 buyrun buyrun kızlar gelin..

canim insallah bebisinin kalp atisini gumbur gumbur duyarsin
yatmak zor ama olsun hersey iyi olsundaa.s.

eee o zaman ne oluyor anlatsana canım

:1rolleyes:Canım doktorun çağırdığı gün ultrasonla doktor yumurtanın büyüklüğüne bakıcakk.Yeterli olgunluğa gelincede çatlatıcı iğneni ne zaman vurduracağını söylüyorr :) ve hangi günler ilişki vs

canım msj yazdığımız yerin altında yazıyor kullanıcılar okuyanlar :1hug:

canım aşağıda mesaj yazdığımız butonun altında yazıyo şu kadar ziyaretçi falan diye kimler varsa yanyana yazıyo olanları en aşağıda

gördüümm gördümm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:sm_cool: :sm_cool: hiç dikkat etmemişim valla sağolun kızlar :roflol:

Çok tesekkür ederim Nevo cum.İnsallah yaklasmısımdır.Rabbim den sadece hakkımızda hayırlısını istiyorum.Zorumuzu kolaya cevirsin insallah.İstanbulda hersey iyi giderse yaklasık 25 gün kalıcaz.Umarım sonunda Bebeğimle dönerim Mersine :CüvCüv:

canım doktorum şöle dedin bu ayın 11 kadar 2 günde bir ilişkiye gir dedi tabi bende dinliyorum sanada mı öle dedi canım peki bu klomen illetini de içiyomuyuz o süre içinde peki sana da ilk klomen tedavinde iğne yaptı mı

kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım

ahanda bir mersinli buldum. vavelya sen mersindenmişsin ben yeni görüyorum

kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım

ay canım böle mutlu görünce seni bende mutlu oldum sen bebeğinle yat bende eşimle ben onu çok özlüyorum ya işi yakın dahi olsa 5 dakikalık yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…