canım catalzeytinde doktor yok ben kastamonuya gidiyorum 2 saat yol cekiyohayır canım yok
eminecim merhaba... benim bilgim yok ama kızlar birazdan cevaplar sorunu... tedavin hayırlı olsun... çatalzeytinde mi tedavi görüyorsun...
ohh senin az kalmış ne güzel darısı benim başıma...benimde kocişim yazın gelcek ve bizde ertelenmiş olan balayımızı yapıcağız inş...:lepi:
yahu siz nerden görüyosunuz bakim kaç kişiyiz kim onlıne kim diil :uhm: :uhm: :sm_confused:
yahu siz nerden görüyosunuz bakim kaç kişiyiz kim onlıne kim diil :uhm: :uhm: :sm_confused:
ilaçım yarın bitiyor ama 11 gel dedi bilemiyorum ki
:uhm:Şimdi hesapladım o zaman adetinin 15.gününe denk geliyorr ..doktorunu dinle canım ..:sm_confused:
gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
canim gecmis olsun hep bi aksilik cikiyor mide ilacini almasan o kadarmi kotude 1 ay kullancan
hayirlisi olsun bakalim
asim canim ilacimi alicam cunku gene o sanci gelicek diye odum kopuyor en azindan ilacla 1 ayda kurtulup bebis tedavisine baslarim insallah :Saruboceq:
tedaviye basladiktan sonra o sanci tutarsa o zaman ayvayi yerim ilacta icemem :sm_confused:
yani simdi sirasiyla gidicem ilk migde ilacim sonraki ay adetim gelirse duzenli asilama insallah:CüvCüv:
eee o zaman ne oluyor anlatsana canım
canım msj yazdığımız yerin altında yazıyor kullanıcılar okuyanlar :1hug:
canım aşağıda mesaj yazdığımız butonun altında yazıyo şu kadar ziyaretçi falan diye kimler varsa yanyana yazıyo olanları en aşağıda
Canımmm çok sevindimmm. :asigim: :dance: Sen de bebeğien yakınlaşmışsın bitanemm. :sm_cool: İnşallah ilk ve son denemen olur. Bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun. Dualarım sizinle. Allahım hakkınızda hayırlısını versin tabi öncelikle. Çok isterim seni pembe köşeyi almayı. Her zaman yerin hazır canımmmmmm. :hooray:
herkese mrb arkadaslar umarım iyisinizdir...
:1rolleyes:Canım doktorun çağırdığı gün ultrasonla doktor yumurtanın büyüklüğüne bakıcakk.Yeterli olgunluğa gelincede çatlatıcı iğneni ne zaman vurduracağını söylüyorr :) ve hangi günler ilişki vs
Çok tesekkür ederim Nevo cum.İnsallah yaklasmısımdır.Rabbim den sadece hakkımızda hayırlısını istiyorum.Zorumuzu kolaya cevirsin insallah.İstanbulda hersey iyi giderse yaklasık 25 gün kalıcaz.Umarım sonunda Bebeğimle dönerim Mersine :CüvCüv:
Mrb kendi adıma iyi olmak için uğraşıyorum inşallah sende iyisindir
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?