Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

adet olmuştum üstüne birde grip oldum tam oldu.

tabi canım mart diye şartlanacak değilsiniz biz mart diye kedi diye takılıyoz yoksa ne zaman endekslenmezsek bebişlere o ay bize süpriz yaparlar biliyoruzda bir türlü beceremiyoruz işte

sabah evden bir çıktım apartmanın kapısında sitenin kedisi gelmiş bekliyo. 2 gündür ne zaman çıksam evden kapıda bekliyo kafayı kaldırıyo bana bakıyo arabaya binene kadarda peşimden gelip seyrediyo.

mart diyeye kediler diyeye kedi kapıma dayanmış. sizce bişiler mi demek istiyoki
yada çok çalışman lazım çok mu diyo içinden

evet çok pahalı..üniversite hastanesi..siz nerede ameliyat oldunuz yasak deilse bana dr ve hastane adını verebılırmısınız?ameliyatınız mikrocerrahi yöntemiyle oldu değil mi?[/QUOTE]

Canım biz bi drun özel muaynanesine gidiyoduk ismi cemalettin bey ama istanbuldan ne yazıkki taşınmış eşim geçenlerde aradı kendisini ama bulamadı yardım etmeyi çok isterdim ama ne yazıkki :1no2: eğer bulursakn nerde olduğunu mutlaka yazarım

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden evet bence onun bakışlarını ciddiye al boşuna sana gelmemiştir o çooookkkk çalış :roflol::roflol::roflol:

cok sagolun canlarim...hersey bebis icin:lepi:
ne azi beee,bi dövmedigin kalmisti,neler neler saydi bana tuliny millet:roflol:iyide yapti...kocaman öpüyorum canim seni,birinin kafama vurmasi gerekiyordu artik:sm_cool:

allah iyiligini versin sabah sabah güldürdün beni:roflol:
benimde karsi komsumla dün kapida karsilastik,kedisi benim eve dalmaya calisti ama izin vermedim...
var bu kedilerde biseyler amaaa cözemedim dahakaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden evet bence onun bakışlarını ciddiye al boşuna sana gelmemiştir o çooookkkk çalış :roflol::roflol::roflol:

yada kediler dedikodularını yaptıklarımızı duyup kendi işinize bakısn siz bizim çalışmalara karışmayın taklitlerimizden sakının mı demek istedi kaydirigubbakcemile3:roflol:

ama öyle olsaydı tüline gitmesi gerekmezmiydi kiii:uhm:

nesrincim günaydın. şafak kaç kızzzz

günaydın casperim ayın 15 gibi gelicek işte az kaldıdelikafadulden

günaydın canım nasılsın bakalım eşinle buluşma heyecanın nasıl :teytey::teytey:a.s.a.s.

iiyiyim canzi sen nasılsınŞeniz heyecan doruktaaahihoyyyt

cucuuuu kız hadi gözünaydın kurtulmuşsun sigara denen illetten laelaelaelaelaesırnaşık şey

Nesrininnn canım hadiii gözünaydınn dieyimm eşin geliyimişşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

balışşşşşş kızzz günaydııın gördüm gelmişsinnn... kalkmadı daha bu tembellerr...

sen DJ olsana gene... son sesle bir müzik açta uyansın bu tembellerhihoyyytsositososito:lepi::sm_cool::dance:

Sevimli hayalett Casperimm :asigim:
:roflol::roflol:Kedi sana şunu demek istemişş:jeyyar:Casper abla bu ay iyi çalış bu ayda bereket vardırr.Sen beni dinlee taktikk tutar:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenTamam nesrinn başlayalım yine hadiyin kızlarr hala uyuyormusunuzz ortalık müziktenn yıkılıyorrr..

:roflol::roflol::roflol:

Cucum tebrikk ediyorumm senii sigarayı bırakmışssınnn.Sende sigara içmeyenler kervanına katıldınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…