iyiyiz canım çok sağol sen nasılsın benim adetim bitti tam çalışma zamanımız ama üzerimizde bir yorgunluk bir isteksizlik eşim bana ben eşime bakıyoruz hiçç birşey yok canım olsun ne yapalım artık bir dahaki aya deneriz bizde valla insan bazen gerçekten kendisi için çalışmak istiyor pisikolojikman çocuğa endekslendik ya o yüzden olmuyordadelikafadulden
ıtuliny iki ayrı hastanede 2 ayrı fiyat verdıler, ssk anlaşmalı ozel hastane 2700tl dedi.diğeri özel üniversite hastanesi ssk sadece yüzde 10unu karsılıyomrus o haldeyken 5000tl dedi(.çift taraflı varıkosel olunca belkı 2 katıdır..)rahim filmini niye cekıyorlar?hiç bir problemım yok gıbı gorunsede cekıyorlar mı?yada şöyle sorayım tüp bebek tedavisine başlarsak zaten cekmıyorlar mı herkesinkini..?eğer forumda yasak değilse hastane ismi ve dr ismini bana yazabilir misin?sizin ameliyatınız mikrocerrahi yöntemiyle mi oldu?
Çok pahalı tutmuş ameliyat benim eşimde oldu gerçi bi sene oldu olalı ama 750 ytlye olmuştu özle hastanede ssk değil hadi yüzde yüz zam olsa 1500 tl olsun 5000 gerçekten çok ben o paraya geçen ay tüp bebek denedim ama ne yazıkki olmadı gerçi bizim ameliyattan sonra değerlerimiz düzelmedi hatta tüp bebek yaptırdığımız yer keşke ameliyat olmasaymışın dedi eşime. Tabi sizin fikrinizi etkilemek istemiyorum yanlış anlama başımdan geçenleri yazıyorum
sabah evden bir çıktım apartmanın kapısında sitenin kedisi gelmiş bekliyo. 2 gündür ne zaman çıksam evden kapıda bekliyo kafayı kaldırıyo bana bakıyo arabaya binene kadarda peşimden gelip seyrediyo.
mart diyeye kediler diyeye kedi kapıma dayanmış. sizce bişiler mi demek istiyoki
yada çok çalışman lazım çok mu diyo içinden
Caspercım merhaba.Mersin merkezdemi oturuyorsunuz acaba
cucu-pete cim çok güzel bir adım atmıssın.Rabbim bu cabanı bosa cıkarmasın.Annelik arzusu böyle birsey işte.en büyük bağımlılıklardan bile vazgecirir insanı :)
Tebrik ediyorum.İnsallah bir daha hiç baslamazsın
cok sagolun canlarim...hersey bebis icin:lepi:cucuummm aferın sana yavrum tebrık ederım benım eşimde bıraktı kızlar 29ocaktan beri içimıo morfolojısı düzelsin die bebiş için bakın bebek bizlere neler yaptırıo allahtan ben içmiorum nefret edıorum ıyyy
ne azi beee,bi dövmedigin kalmisti,neler neler saydi bana tuliny millet:roflol:iyide yapti...kocaman öpüyorum canim seni,birinin kafama vurmasi gerekiyordu artik:sm_cool:cücüm inan çok mutluyum bu durumda az da olsa katkım olduğu için.. inş bir daha da eline almazsın o mereti.. altın kızları da gönderdin demek hadi geçmiş olsun delikafadulden öğleye görüşürüz canım.. hangi rüyadasın acaba fisfisfis
sabah evden bir çıktım apartmanın kapısında sitenin kedisi gelmiş bekliyo. 2 gündür ne zaman çıksam evden kapıda bekliyo kafayı kaldırıyo bana bakıyo arabaya binene kadarda peşimden gelip seyrediyo.
mart diyeye kediler diyeye kedi kapıma dayanmış. sizce bişiler mi demek istiyoki
günaydınnnnhihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden evet bence onun bakışlarını ciddiye al boşuna sana gelmemiştir o çooookkkk çalış :roflol::roflol::roflol:
nesrincim günaydın. şafak kaç kızzzz
günaydın canım nasılsın bakalım eşinle buluşma heyecanın nasıl :teytey::teytey:a.s.a.s.
Nesrininnn canım hadiii gözünaydınn dieyimm eşin geliyimişşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Sevimli hayalett Casperimm :asigim:sabah evden bir çıktım apartmanın kapısında sitenin kedisi gelmiş bekliyo. 2 gündür ne zaman çıksam evden kapıda bekliyo kafayı kaldırıyo bana bakıyo arabaya binene kadarda peşimden gelip seyrediyo.
balışşşşşş kızzz günaydııın gördüm gelmişsinnn... kalkmadı daha bu tembellerr...
sen DJ olsana gene... son sesle bir müzik açta uyansın bu tembellerhihoyyytsositososito:lepi::sm_cool::dance:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenTamam nesrinn başlayalım yine hadiyin kızlarr hala uyuyormusunuzz ortalık müziktenn yıkılıyorrr..
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?