Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar kizlar...umarum herkes iyidir,gecmisi okuyamadim nolur bugünlük kusura bakmayin...
misafirlerim yeni gittiler hemen bilgisayara kostum...
canlarim BEN SIGARAYI BIRAKTIM....TULINY sayesinde....
cok cok cok tesekkür ederim canim arkadasim....2 gündür agzima almadim,aslada almicam...gözümün önünde paket duruyor ama elimi bile sürmedim....
simdi cok yorgunum sabah 7 de kalktim...kendimi zorlayip gecmise göz atmaya calisicam

sagol canim, denedim ama bakalim oldumu

ne yapalim canim sevinclerde huzunlerde bizim için

slm canim nasilsin? senin tedavi nasil gidiyor?
bitanem benim...cok sagol,hersey yolunda sükür...
persembe günü kontrolüm var...yaklasmisimdir insallah melegime..sen nasilsin?

iyi geceelr kızlar yatmadan bı bakam dedim cucum gelmiş vay senı alışverişe gidecem gelecem dedin daha ortada yoksunn nerdesın nan:)))

yagmurum bitanem off gel artık bı haber ver bıze yaa neredesınnnnnn

canim benim.hehe öyle oldu valla...kayinvalidem ve ekibi bendeydi..az önce gittiler,düsün 2 posta yemek,cay meyve derken hic oturmadim inan...
gözüm kapaniyor simdi...yarin öglene kadar uyumak istiyorumbenneyaptımki

iyi geceler kızlar. geldiğimden beri ders çalışıyordum. gözlerim görmez oldu yatayım dedim. ama size bakmadanda gidemedim. aklım kızlarda kaldı. yağmur ve xvyz haber yok sanırım.

bu gecede merakla uyuyacam desenize. allahım yardımcıları olsun haklarında hayırlısı olsun allahım inşallah meleklerini bağışlar onlara.

bundan sonra telefon rehberi yapacam ya bu sitede kaydedilen bir yer yok dimi. gelmeyeni aramak için çatlıyoz burada meraktan:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

biraktim,bittiiiiiiiii,yok artik.....bebegim icin,sagligim icin,gelecegim icin attim elimden bu lanet sigarayi....Tuliny canim Allah senden razi olsun bana vesile oldugun icin...

Son düzenleme:
cucum bravo. sgarayı bıraktığın için benden sana kocaman rep gelecekti ama veremedim yakın zamanda mı verdimki hatırlamıyorumda. ama unutmam veririm bir ara

ncinar canim güzel haberini okudum..nasil sevindim anlatamam...
sükürki melegin seninle ve insallah birakmicak annesiiikaydirigubbakcemile5
darisi yagmurum ve xvyz icin olsun insallah...
onlardan haber yok sanirim canlar...:1no2:

Merhaba güzel annecik iyiyim ben de..Sen nasılsın? kırmızı ginseng kullanmaya başladım ..Netten araştırma yapıyordum...

iyi olmana sevindim bitanem o kullandığın şey ne pek anlamadımm

ŞenizŞenizŞenizcucummm bitanem tebrik ederimmm senii o illeti bıraktığın için Rabbim tekrar eline almayı nasip etmesin inş ben hamiş olduğum günden beri elime sürmedim allahım inş birdahada göstermez gerçekten çok pis ve illet bişi yaa

amin bitanem...inan esimde sasirdi...o kadarda sevindi cünkü kendiside icmiyordu...benki 1 saat bile icmesem dayanamazdim...misafirin kizlari mutfakta ictilerde ictiler,inanin giremedim mutfaga bulandim resmen kokudan...nasil yaptim hayret ediyorum ama benim icin milat yanikaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

biraktim,bittiiiiiiiii,yok artik.....bebegim icin,sagligim icin,gelecegim icin attim elimden bu lanet sigarayi....Tuliny canim Allah senden razi olsun bana vesile oldugun icin...

canım çok çok sevindim:1hug:

canım senin bu resmi görünce aklıma geldi bende buna benzer resimler eklemiştim...
isterseniz burdan bakabilirsiniz....
insanı çok etkiliyor:1no2:
içen arkadaşlar ne olur bırakmak için biraz çaba gösterrin....
çünkü sağlığımız herşeyden önemli...

http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...-tiryakilik/236656-anti-sigara-resimleri.html

sagol bitanemmm:1hug:
ben hergün birakicam derdim,ama dilde...kalben ve beynen aslaaaa birakamam saniyordum..en uzun birakmisligim 5 bilemedin 6 saatti ki benim icin mucizeydi...
isteyince oluyormus...ben bile hayret ettim:lepi:

sagol bitanemmm:1hug:
ben hergün birakicam derdim,ama dilde...kalben ve beynen aslaaaa birakamam saniyordum..en uzun birakmisligim 5 bilemedin 6 saatti ki benim icin mucizeydi...
isteyince oluyormus...ben bile hayret ettim:lepi:

maşallah diyelim canım:1hug::lepi:Şeniz
inşallah daha da ağzına koymassın:1hug:

canlar ben yatıyorummirmirmirmir
hepinize hayırlı gecelera.s.

civcivim tatlı hamişim benim.beni senden başka soran yok zaten. :çok üzgünüm:

iyi olmaya çalışıyorum canım.yalnız bir haftadır kasık ağrılarından mahvoldum.sanki adet oluyorum gibi çook feci.Ama bakıyorum hiiiçç kırmızı kart yok.üşüttüm mü naptım ne bileyim...

sen nasılsın canım?bebişin nasıl annesi ?karnını dövmeye başladı mı?Öptüm yeğenimi ..Şeniz
İkinizi de Allahım korusun,esirgesin...

canlarim ben yatiyorum artik...hepinizi kocaman öpüyorum...yarin insallah güzel haberler aliriz...yagmurum,xvyzcim dualarimdasiniz....
hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…