-badem-, butterfly 's', edebiyatci_16, , nur krp ,pembe gülümm ,fadiğimmm sizler nasılsınız??
bitanem benim...cok sagol,hersey yolunda sükür...sagol canim, denedim ama bakalim oldumu
ne yapalim canim sevinclerde huzunlerde bizim için
slm canim nasilsin? senin tedavi nasil gidiyor?
iyi geceelr kızlar yatmadan bı bakam dedim cucum gelmiş vay senı alışverişe gidecem gelecem dedin daha ortada yoksunn nerdesın nan:)))
yagmurum bitanem off gel artık bı haber ver bıze yaa neredesınnnnnn
Merhaba güzel annecik iyiyim ben de..Sen nasılsın? kırmızı ginseng kullanmaya başladım ..Netten araştırma yapıyordum...
merhabalar kizlar...umarum herkes iyidir,gecmisi okuyamadim nolur bugünlük kusura bakmayin...
misafirlerim yeni gittiler hemen bilgisayara kostum...
canlarim BEN SIGARAYI BIRAKTIM....TULINY sayesinde....
cok cok cok tesekkür ederim canim arkadasim....2 gündür agzima almadim,aslada almicam...gözümün önünde paket duruyor ama elimi bile sürmedim....
simdi cok yorgunum sabah 7 de kalktim...kendimi zorlayip gecmise göz atmaya calisicam
cucum bravo. sgarayı bıraktığın için benden sana kocaman rep gelecekti ama veremedim yakın zamanda mı verdimki hatırlamıyorumda. ama unutmam veririm bir ara
iyi olmana sevindim bitanem o kullandığın şey ne pek anlamadımm
ŞenizŞenizŞenizcucummm bitanem tebrik ederimmm senii o illeti bıraktığın için Rabbim tekrar eline almayı nasip etmesin inş ben hamiş olduğum günden beri elime sürmedim allahım inş birdahada göstermez gerçekten çok pis ve illet bişi yaa
kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
biraktim,bittiiiiiiiii,yok artik.....bebegim icin,sagligim icin,gelecegim icin attim elimden bu lanet sigarayi....Tuliny canim Allah senden razi olsun bana vesile oldugun icin...
canım çok çok sevindim:1hug:
canım senin bu resmi görünce aklıma geldi bende buna benzer resimler eklemiştim...
isterseniz burdan bakabilirsiniz....
insanı çok etkiliyor:1no2:
içen arkadaşlar ne olur bırakmak için biraz çaba gösterrin....
çünkü sağlığımız herşeyden önemli...
http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...-tiryakilik/236656-anti-sigara-resimleri.html
sagol bitanemmm:1hug:
ben hergün birakicam derdim,ama dilde...kalben ve beynen aslaaaa birakamam saniyordum..en uzun birakmisligim 5 bilemedin 6 saatti ki benim icin mucizeydi...
isteyince oluyormus...ben bile hayret ettim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?