- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
Cucum tebrikk ediyorumm senii sigarayı bırakmışssınnn.Sende sigara içmeyenler kervanına katıldınŞeniz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:hoppaaaa
kalkın yaramazlaaaar çoştuk bizdelikafadulden
balsurat canıııııım istek alıyon mu..
Bas Gaza yapalııımmmmııı diycektim.
bas gaza yavrum baz gaza
kim tutar seni bas gazaaaaa:dance:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenTamam nesrinn başlayalım yine hadiyin kızlarr hala uyuyormusunuzz ortalık müziktenn yıkılıyorrr..
:roflol::roflol::roflol:
Sevimli hayalett Casperimm :asigim:
:roflol::roflol:Kedi sana şunu demek istemişş:jeyyar:Casper abla bu ay iyi çalış bu ayda bereket vardırr.Sen beni dinlee taktikk tutar:roflol::roflol:
Cucum tebrikk ediyorumm senii sigarayı bırakmışssınnn.Sende sigara içmeyenler kervanına katıldınŞeniz
balımmm cucu duymuyor bizi geçmişe dalmış... müziğin sesiniz az daha açıp bi anons geçsene sana zahmet zamana dönsün:dance::dance:
günaydın canım gece kuşumuz uyanmış hoşgeldin bakalım a.s.a.s.
:dance::dance::dance::dance:
balımmm cucu duymuyor bizi geçmişe dalmış... müziğin sesiniz az daha açıp bi anons geçsene sana zahmet zamana dönsün:dance::dance:
Tamam kızlarrr isteklerii topladımm benn başlıyorm şimdiii Cd taktımm dj balkafa ...Topikk müzikten coşacakk benii diğer kızlarr yakalamadan hele nevooo hehe :)kovacak beni topikten .En iyisi kimseye görünmeden kaçayımm bugun dr gidicemhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:hoppaaaa
kalkın yaramazlaaaar çoştuk bizdelikafadulden
balsurat canıııııım istek alıyon mu..
Bas Gaza yapalııımmmmııı diycektim.
bas gaza yavrum baz gaza
kim tutar seni bas gazaaaaa:dance:
bas gaza balım bas gazaaaaa balımmmmmmmmmmmmm
sositosositosositososito şappiii
hihoyyythihoyyythihoyyytyuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:[/QUO
süpersiniz kızlar :dance: :dance: :dance: :dance:
sabah sabah çok güzel gidiyorr haydi oturmayın :teytey: :teytey: :teytey:
Tamam kızlarrr isteklerii topladımm benn başlıyorm şimdiii Cd taktımm dj balkafa ...Topikk müzikten coşacakk benii diğer kızlarr yakalamadan hele nevooo hehe :)kovacak beni topikten .En iyisi kimseye görünmeden kaçayımm bugun dr gidicem
cucum tebrik ederim bırakmışsın sigarayı:lepi: tülin şu ara benim üzerimde çalışıyo valla çok damardan giriyo kızlar sakın eline düşmeyin kurtuluş yok :roflol: :roflol:
Tamam kızlarrr isteklerii topladımm benn başlıyorm şimdiii Cd taktımm dj balkafa ...Topikk müzikten coşacakk benii diğer kızlarr yakalamadan hele nevooo hehe :)kovacak beni topikten .En iyisi kimseye görünmeden kaçayımm bugun dr gidicem
canım Ankarada kar yok hava soğuk fakat perşembe itibari ile hava sıcaklığı 15 cuma 17 olacakmış sanırım ılıyacakbu arada ankarada oturanlar hava nasıl kar varmı kar
canım benim hoşgeldinHepinize merhabalar canım arkadaslarım a.s.
Uzun süredir buraya yazamıyordum.Malum azospermi.Bir gelişme olmadığı içinde hiç yazasım gelmiyordu.Ama artık birseyler yapma zamanı geldi.
Hayırlısıyla 25 inde İstanbuldayım ve tedaviye baslıyoruz. kaydirigubbakcemile5
Rabbim insallah hepimizim yardımcısı olsun. :Saruboceq:
Nevocum bende pembe listeye girmek istiyorum.Rezervasyon yapıyormusun kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
İşin sakası bir yana arkadaslar dualarınıza ihtiyacımız var.Eğer eşimdde sperm bulunursa tüp bebek deniycez.İnsallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür:hooray:
çok gıcık kaptım çookk:mymeka: oha yaa onlar senin ailen ben haftanın iki günü muhakkak gidiyorum hemde sabahtan akşama kadareşim p.tesi,salı evde oluyor krizden dolayı.pazar günü beni annemgile götür dedim.daha geçen hafta annengil burdaydı dedi.neyse p.tesi sabah kaynanamı doktora götürdü tahlil vermişler saat 2 de alacaklarmış.eşim aldı eve geldi annengile gitmiyormusun dedi.bende niye hazırlan akşam annengile gideriz demedin dedim.oda ben yemekten önce gidemem dedi.bende saat 6 da oraya gidiyoruz 8-9 gibi kalkalım diyorsun dedim.3 saat neyine yetmiyor o kadar meraklıysan sabah 6 da git otur annegilde dedi.küstü götürmedi.kaynanamgile gittik onlara anlattı tabi onlar beni haksız onu haklı çıkardılar.en son 2-3 hafta önce gitmiştik annemgile..kaynanam şimdi içinden bize kızıyordur dedi görümcemde kızanın işi gücü rast gelsin dedi..yani beni babamın evine gönderiyor.kaynamda daha annesigil 1 hafta önce burdalardı kocan ne diyorsa o olur..artık sen evlisin orası geride kaldı dedi.evli görümcemde 2 günde bir burda.benimde hakkım annemgile gitmek.eşim 3 hafta olmadan götürmüyor.kaynanam turpun seyreği iyidir fazla giderseniz değeriniz olmaz diyor söyleye söyleye eşimi bu hale getirdi..eşim daha pazara kadar götürmem dedi.kaynanamda ne acelesi var götürürsün dedi.akşam çay süzdüm kaynanama çayı döktü eline geldi eli kızardı dedim allahım sen çok büyüksün. o kadar laf söylediler çayı eline döktü..her zaman böyleler onların yüzünden çok huzurumuz kaçtı eşim onların ağzına bakar hep...çok yıprandım artık.bu hayattan hiç bir beklentim yok iyi olarak..ters gelmiş ters gider
evet aşılama için morfolojinin en az %4 olmasını istiyolaraşılama yaptıracaktık buay fakat aşılama bölümündeki hocaya spermiyogramını yazdım eşimin.doktor morfoloji %1 aşılama zor tüp bebklede %50 şans diyince heyecanım gitti umutsuzluğa kapıldım zaten çok umudumda yoktu
çok güzel bi haber rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canımkızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
zuzu cum tebrik ederim bitanemmmmŞenizmerhabalar kizlar...umarum herkes iyidir,gecmisi okuyamadim nolur bugünlük kusura bakmayin...
misafirlerim yeni gittiler hemen bilgisayara kostum...
canlarim BEN SIGARAYI BIRAKTIM....TULINY sayesinde....
cok cok cok tesekkür ederim canim arkadasim....2 gündür agzima almadim,aslada almicam...gözümün önünde paket duruyor ama elimi bile sürmedim....
simdi cok yorgunum sabah 7 de kalktim...kendimi zorlayip gecmise göz atmaya calisicam
evet sorma canım yaaaaamillet gece geçe kadar oturuyor burda kaynatıyor sonra birde çalışma yapıyorsonrada böyyyyle geçe kadar uyuyor tembel oldu bu topikteki gece kuşları valla delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?