Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:hoppaaaa

kalkın yaramazlaaaar çoştuk bizdelikafadulden

balsurat canıııııım istek alıyon mu..
Bas Gaza yapalııımmmmııı diycektim.

bas gaza yavrum baz gaza
kim tutar seni bas gazaaaaa:dance:

kızlar günaydın oku oku bitmiyo maşallah aman nazar değmesin siz yazın bizim problemimiz okumak olsun sadece.. yoklama almadınız değilmi kızlar

Sevimli hayalett Casperimm :asigim:
:roflol::roflol:Kedi sana şunu demek istemişş:jeyyar:Casper abla bu ay iyi çalış bu ayda bereket vardırr.Sen beni dinlee taktikk tutar:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: dinleyeyim ben o kedileri taktikleri tutmazse eğer nisanda onlara 1 nisan şakası yaparım ki korksunlar benden

Cucum tebrikk ediyorumm senii sigarayı bırakmışssınnn.Sende sigara içmeyenler kervanına katıldınŞeniz

balımmm cucu duymuyor bizi geçmişe dalmış... müziğin sesiniz az daha açıp bi anons geçsene sana zahmet zamana dönsün:dance::dance:

hehe,duymadim valla:sm_confused:
öyle oldu balim..biraktim gittiiiiihihoyyyt
nesrinimmm gecmiste degildim kiz...mutfaktaydimkaydirigubbakcemile3

yav bu ne gürültü böyle,tamam uyandım bir daha uyumayacağım -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar,maşallah gürültünüzden uyuyamadım klava:

güzel bir gün geçiririz inşallah kaydirigubbakcemile2

:dance::dance::dance::dance:

balımmm cucu duymuyor bizi geçmişe dalmış... müziğin sesiniz az daha açıp bi anons geçsene sana zahmet zamana dönsün:dance::dance:

Tamam kızlarrr isteklerii topladımm benn başlıyorm şimdiii Cd taktımm dj balkafa ...Topikk müzikten coşacakk benii diğer kızlarr yakalamadan hele nevooo hehe :)kovacak beni topikten .En iyisi kimseye görünmeden kaçayımm bugun dr gidicem
:roflol::roflol::roflol:

bas gaza balım bas gazaaaaa balımmmmmmmmmmmmm

sositosositosositososito şappiii
hihoyyythihoyyythihoyyytyuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

cucum tebrik ederim bırakmışsın sigarayı:lepi: tülin şu ara benim üzerimde çalışıyo valla çok damardan giriyo kızlar sakın eline düşmeyin kurtuluş yok :roflol: :roflol:

hadi bakalım canım güzel haberlerle dönersin inşallah geç kalmadan gelki müzik topik için çoook iyi oluyor morel buluyoruz valla :teytey::teytey::teytey:

cucum tebrik ederim bırakmışsın sigarayı:lepi: tülin şu ara benim üzerimde çalışıyo valla çok damardan giriyo kızlar sakın eline düşmeyin kurtuluş yok :roflol: :roflol:

sagol canim...
bende basarili oldu valla..bence sende birak...tülinnnnnnn yetis bacimm sira Rylaideee

balummmmm...hayirdir bitanem,niye gidiosun dr a?fisfisfis

bu arada ankarada oturanlar hava nasıl kar varmı kar
canım Ankarada kar yok hava soğuk fakat perşembe itibari ile hava sıcaklığı 15 cuma 17 olacakmış sanırım ılıyacak
sen ne zaman geliyosun
ve hangi merkeze geleceksin kısmetse:uhm:

canım benim hoşgeldin
rabbim yardımcınız olsun inşallahh

çok gıcık kaptım çookk:mymeka: oha yaa onlar senin ailen ben haftanın iki günü muhakkak gidiyorum hemde sabahtan akşama kadar
Allah sabır versin tatlım

evet aşılama için morfolojinin en az %4 olmasını istiyolar
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
çok güzel bi haber rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canım
zuzu cum tebrik ederim bitanemmmmŞeniz
millet gece geçe kadar oturuyor burda kaynatıyor sonra birde çalışma yapıyor sonrada böyyyyle geçe kadar uyuyor tembel oldu bu topikteki gece kuşları valla delikafadulden
evet sorma canım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…