EDEBİYATCIIII
canım seni okadar iyi anlıyorummkii hatta hepimizz anlıyoruzz:teselli:
bende hayatımda birmucize olup dogal yoldan hamile kalacagımı hiç sanmıyordum ama bu topikk bana umut moral olduuu
tamam belki hergünümüz bebek konuşmakla geçiyor olabilir ama bu topige girmeyince bebek aklından çıkıyormu pekii....
bende bazenn allahım diyorumm böyle insanlara bebek veriyorsunda neden bize vermiyorsun diyorummm allahımm isyan kabul etmesin
inanıyorumki böylesi bizim için hayırlı demekkii .....
o düşüncesiz komşunla olabildigince konuşmaa görüşmeee
hepimizin çevresinde böylelerii varrr
inan çocuk dogurmaktan ziyade onu güzel yetiştirmek çok daha önemli
o komşunun yetiştirecegi çocugu varr sen düşünnn:uhm::uhm:
civcivim tatlı hamişim benim.beni senden başka soran yok zaten. :çok üzgünüm:
iyi olmaya çalışıyorum canım.yalnız bir haftadır kasık ağrılarından mahvoldum.sanki adet oluyorum gibi çook feci.Ama bakıyorum hiiiçç kırmızı kart yok.üşüttüm mü naptım ne bileyim...
sen nasılsın canım?bebişin nasıl annesi ?karnını dövmeye başladı mı?Öptüm yeğenimi ..Şeniz
İkinizi de Allahım korusun,esirgesin...
Eşim bu siteye girmemi istemiyorsürekli kafama takılıyormuş ve ben rüyalarımda görüyorum ya tüpbebeği uykuda çok huzursuzmuşum bunu sitede okuyup sürekli tüpbebeği düşünmeme bağlıyor
ama sitedeki herkes bana umut verdi hep .. benim ilk denememden kalan fobim nedeniyle şimdi de karar verdik ya yeniden denemeye o fobilerim hortladı huzursuzluğumun tek sebebi bu.
2003 te denedikten sonra ooh rafa kaldırmıştım aklıma getirmeden her ay umudumu da yütürmeden hayatıma devam ediyordum ama BZİM NORMAL YOLLA BEBEĞİMİZ ASLA OLMAZ Kİ BUNU NİYE KABULLENEMİYORUM İLERİ HAREKET SIFIRKEN BİR İNSAN NASIL HAMİLE KALABİLİR İMKANSIZ BU..RABBİM İSTERSE VERİR TABİ AMA RABBİM DE HER ŞEYİ BİR SEBEBE BAĞLAMIŞ BENİM HAYAIMDA BU ÇEŞİT BİR MUCİZE OLACAĞINA İNANMIYORUM ARTIK BEN.UMUTLANDIKÇA BATIYOR İNSAN. UMUDU KESMEDİKÇE İMTİHANI DAHA ÇOK ACI VERİYOR İNSANA.İSYANLARDA OLMAK İSTEMİYORUM BANA YAKIŞMIYOR AMA GALİBA SINIRDAYIM BEN ..İSYAN HAŞA TABİ Kİ AMA ALLLAHIM NOLUR AFFET ÇEVREMDE GÖRDÜĞÜM ŞEYLERE KATLANAMIYORUM
Kadın gelmiş bana "ayy ne güzel bebeğin olmasa bile ayakta durabiliyorsun seni herkese anlatıyorum bebeği yok ama dert etmiyo neşeli vs diye" diyor bu söylenir mi?
Komşum dün güya teselli edecek beni 2. denemem olacağını söylemek zorunda kaldım da (eşim eşine söyleyince duymuş ) komşum beni şöyle teselli ediyor "bak mesela ben ilk denememizde hamile kaldım şükür ki.anlamadım bile korunmadık 2 kere beraber olduk o ay hamile kaldım sonra bebek düşük yerleşmiş bana doktor iğne verdi progesteronmuş ay ölecektim o iğnelerden,başka doktora gttim tüpbebek mi dedi yoo dedim meğer tüpbebekten sonra verilen iğnelermiş!!!!
Bu ne biçim moral vermek? Bu nasıl teselli?BEN BIKTIM USANDIM 9 SENEDİR BÖYLE İNSANLARDAN!!! YETER ARTIK ALLAHIM BEN DAYANAMIYORUM NASIL OLUYOR DA BÖYLE KİŞİLERİN ÇOCUĞU OLURKEN HERKESİ DÜŞÜNEN KALBİ KIRILACAK DİYE KORKAN BEN ANNELİĞE LAYIK GÖRÜLMÜYORUM!!!!!!!!! NEDEN NEDEN NEDEN!!! DÜN BEBEK GÖRMEYE GİTTİM KADIN BEBEĞİ ODADAN ÇIKARMADI YAA... SANKİ ÇOK DAMERAKLIYDIM BEBEĞİNE OFFF..
merhabalar kizlar...umarum herkes iyidir,gecmisi okuyamadim nolur bugünlük kusura bakmayin...
misafirlerim yeni gittiler hemen bilgisayara kostum...
canlarim BEN SIGARAYI BIRAKTIM....TULINY sayesinde....
cok cok cok tesekkür ederim canim arkadasim....2 gündür agzima almadim,aslada almicam...gözümün önünde paket duruyor ama elimi bile sürmedim....
simdi cok yorgunum sabah 7 de kalktim...kendimi zorlayip gecmise göz atmaya calisicam
evet canım.. uykun geliyor bu pcnin başında ama yatakta dön dön uyuyamıyorum.. duştan çıktım.. memişlere yağı sürdüm delikafadulden masaj yaptım.. saçımı kuruttum.. birazdan da yatarım.. bu akşam pek kalabalık olmamış.. kızlardan da hayırlı haberler gelir inş.. sen ne yapıyosun? bu ay çalışıcaktınız siz :jeyyar: bitti de mi geldin delikafadulden
varmış daha.. olsun benim daha gelmedi cumartesi herhalde randevusu delikafadulden sonra hsg perhiz bitince de çalışmaya devam denk gelirse bahtımıza artık kaydirigubbakcemile3
cucuummm aferın sana yavrum tebrık ederım benım eşimde bıraktı kızlar 29ocaktan beri içimıo morfolojısı düzelsin die bebiş için bakın bebek bizlere neler yaptırıo allahtan ben içmiorum nefret edıorum ıyyy
günaydın canlarım. nasılız bugün. her zamanki gibi gece kuşları boş bırakmamış maşallah.
ya mart ayı dedik dedik herkes adet. bende dahil marta çalışmalara başlayamadık bir türlüüüüüü ama neyse ki mart 31 gün kızlar yırttıkkk:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?