Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucu-pete cim çok güzel bir adım atmıssın.Rabbim bu cabanı bosa cıkarmasın.Annelik arzusu böyle birsey işte.en büyük bağımlılıklardan bile vazgecirir insanı :)
Tebrik ediyorum.İnsallah bir daha hiç baslamazsın

cucuummm aferın sana yavrum tebrık ederım benım eşimde bıraktı kızlar 29ocaktan beri içimıo morfolojısı düzelsin die bebiş için bakın bebek bizlere neler yaptırıo allahtan ben içmiorum nefret edıorum ıyyy

evet çocuğu var 3 yaşında bir oğlu var gecenin yarısında ve günün her saatinde bangır bangır bağırdığı zavallı bir çocuğu var.karşısında 50 yaşında adam varmış gibi bağırıyor çocukcağıza ve bu kadın ikinciyi düşünüyor hayret ki ne hayret

yaa geçmişi özlüyorum hayatımda ilk defa.(sanırım tedaviden ve sıkıntılarımdan kaçış bilinçaltımda bu düşünce tarzı) gözüm kitaplığıma takılıyor orada ünivers,tedeyken aldığım kitabı görüyorum "o zamanlar ne kadar tasasızmışım "diyorum
yine maddi manevi sıkışacağız. bir de insan tüpbebekte hamile olduğuna bile sevinemez ki.yani o kadar hamile kalınıyor ya kimyasal gebelik ya dışgebelik ya boş gebelik vs vs.. veya düşüklerle sonuçlanıyor.doktorlar normal bebeklerle tüpbebekler arasında düşük riski açısından hiç fark yok dese bile böyle bir şeyin olmadığını çok iyi biliyoruz 9 ay yüreğimiz ağzımızda kalarak ki ben hamile kalsam var ya çocuğuma doğana kadar oda moda kıyafet mıyafet almam ha valla bak..

geçmişş olsunn bitanem Allah şifanı versinnn :Saruboceq::Saruboceq:

bebiş iyi teyzesi ellerinizden öper ee artık doğuma yaklaşıyoruz Allahın izniyle Rabbim sağlıcakla göstersin o günleri inşAllah ..hepinizede tattırsın aynı duyguyu :Saruboceq:

Çok sağol canım..eşime okuyayım bu yazıyı...:1hug:[/QUOTE]

bişey değil tatlımm öptümm bademm yanaklarından:teselli:

canım anlıyorum seni bazen insanların tesellileri işkence ve anlamsız gibi geliyor insanı..rabbimde bizi böyle deniyor..bakalım kulum sabredecek mi,yoksa isyan mı edecek dermiş..eğer sabrederse er veya geç mutlaka mükafatlandırmış..ama bu dünyada ama öbür dünyada..sabret canım sabrının mükafatını elbet bir gün alacaksın

Son düzenleme:

cücüm inan çok mutluyum bu durumda az da olsa katkım olduğu için.. inş bir daha da eline almazsın o mereti.. altın kızları da gönderdin demek hadi geçmiş olsun delikafadulden öğleye görüşürüz canım.. hangi rüyadasın acaba fisfisfis

tuliny gece kuşusun sende ben gibi canım sıkıldı benimde tek başıma kemsecikler yok topikte

evet canım.. uykum geliyor bu pcnin başında ama yatakta dön dön uyuyamıyorum.. duştan çıktım.. memişlere yağı sürdüm delikafadulden masaj yaptım.. saçımı kuruttum.. birazdan da yatarım.. bu akşam pek kalabalık olmamış.. kızlardan da hayırlı haberler gelir inş.. sen ne yapıyosun? bu ay çalışıcaktınız siz :jeyyar: bitti de mi geldin delikafadulden

Son düzenleme:

ne yapıyım ya uyku tutmadı benide takılıyım dedim ama kismecikler yok ortada

memişlere sürr bakem yağları,benimkiler daha ihtiyacı yok bakalım şimdilik..zaten bomba gibi oldular bu ay nedense hiç büyümezlerdi..tombiş tombiş oldular:sm_cool:
yokk kıss ne bitmesi daha adetin üçüncü günümdeyim bugün ..inşş biterse çalışacağız tam gazkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

varmış daha.. olsun benim daha gelmedi cumartesi herhalde randevusu delikafadulden sonra hsg perhiz bitince de çalışmaya devam denk gelirse bahtımıza artık kaydirigubbakcemile3

varmış daha.. olsun benim daha gelmedi cumartesi herhalde randevusu delikafadulden sonra hsg perhiz bitince de çalışmaya devam denk gelirse bahtımıza artık kaydirigubbakcemile3

denk getirsin sen kedileri takip et yeterdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Allah ıma bin şükür benim eşimde bıraktı. hergün 2pakete yakın içen adam artık hiç içmiyor. Aslında ilk önceleri "sen beni bırakırsın, sigarayı bırakamazsın diyordum" sonra bigün ne olduysa birden bire bi oturuşta yarım paket sigara içti. paketi bitirdi ve çakmağını bana verdi. şaşırdım bile. ne oluyo böyle diye "al bu çakmağı. artık içmiycem"dedi. 2aydır mşlh içmiyor. inşlh böyle devam eder. hem bebişimiz için hem ekonomimiz için iyi olur inşlh.

Günaydın Canlar bugün nasılız bakalım..

epeydir yoktum ama aranıza döndüm çok şükür. ev değiştirdik, yerleştik, güle güle oturuna gelen-giden
derken sizleri ihmal ettim. ee af edersiniz mi acaba:tomato:

hepinizi çok özlediiiiim. :1hug:hemen geçmişe biz göz atayım. bakalım pempe köşkte kimler var:dance:

herkese günaydınlar günümüz güzel geçsin hayırlı haberler almak dileğiyle :Saruboceq::enbuyukkk:

kızlarrrrr günaydınnnnnn :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hadi kalkın yaa nerdesiniz gece kuşları sizi, bugün lütfen yağmur ve xyvz den güzel haberler alalım ncinar tebrik ederim cnm miniğin kalp atışlarını duymuşsun kim bilir ne güzel bi andır allahım bizede nasip et :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canlarım. nasılız bugün. her zamanki gibi gece kuşları boş bırakmamış maşallah.

ya mart ayı dedik dedik herkes adet. bende dahil marta çalışmalara başlayamadık bir türlüüüüüü ama neyse ki mart 31 gün kızlar yırttıkkk:roflol::roflol:

millet gece geçe kadar oturuyor burda kaynatıyor sonra birde çalışma yapıyor sonrada böyyyyle geçe kadar uyuyor tembel oldu bu topikteki gece kuşları valla delikafadulden

iyiyiz canım çok sağol sen nasılsın benim adetim bitti tam çalışma zamanımız ama üzerimizde bir yorgunluk bir isteksizlik eşim bana ben eşime bakıyoruz hiçç birşey yok canım olsun ne yapalım artık bir dahaki aya deneriz bizde valla insan bazen gerçekten kendisi için çalışmak istiyor pisikolojikman çocuğa endekslendik ya o yüzden olmuyorda delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…