Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma güzelim dünde ben ilk ignemi vurunca bir mide bulantisi birde bas agrisi okadar korkumtumki bugundemi yinemi ayni olacagim diye ama cok sükür bugün iyiyim

ilkbhar günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz işte krizin etkileri şirketlri etkiledikçe nasıl olalım bunada
şükür sen nasılsın
emine geçmiş olsun canım inşallah emeklerin boşa gitmez
sevcan günaydın
fadikcim arkadaşım olursun davet göndermiştim nasılsın bugün
cucu ammada işin varmış heeel

canım üşütme sıcak tut kendini inşş bebiş geliyordur hayırlısıyla

canlarim ben yatiyorum artik...hepinizi kocaman öpüyorum...yarin insallah güzel haberler aliriz...yagmurum,xvyzcim dualarimdasiniz....
hayirli geceler

canım sigaradan kurtulmuşsun tebrik ediyorum ben bırakalı 1 yıla yaklaşıyor hayatta yaptığım en akıllıca iş diye düşünüyorum .al bu çiçekler benden sanaa.s.

sorma güzelim dünde ben ilk ignemi vurunca bir mide bulantisi birde bas agrisi okadar korkumtumki bugundemi yinemi ayni olacagim diye ama cok sükür bugün iyiyim

iğne mi vuruldun sen canım hımm ben daha vurulmadım şimdilik klomen kullanıyorum ilk kullanışım ve bugün sonunu içtim allshın izniyle yumoşlarına falan baktılar mı senin canımeğer klomen kullandıysan sonra ne gibi tekikler istiyor doktor canım

ask melegi,cucu-pete,ealsnas,eminee,fadik,gözdem,nur-krp,pink-rose,rylai,sidelya,smhsmh,sunflowerr
hepinize günaydin kizlar

İlkbaharcim sanada günaydin. Ben topiği hergün ziyaret ediyorum ama çok yazmıyorum. Bakıyorum hep yeni hamile yeni haber varmı diye. Burası bağımlılık yapıyor gercekten.

canim allah hepimize sabir versin.ayni seyi gecenlerde bende yasadim.arkadasim diyorki ilkdefada hamile kaliyorum ve rahimime yapisip kaliyor okadar zoruma gittiki. ama malesef bizim elimizdemi hersey allahin elinde.erkektede olsa sorun veya hanimdada olsa bu allahin takdiri zaten elimizde olsaydi hepimiz canimizin istedigi zaman hamile kalmayi dilerdik.bu allahin takdiri buna razi olmak zorundayiz ve sebeplere dayanmamiz lazim...mesela o kadar özürlü cocuklar varki onlar kendilerimi tercih ediyorlar...onun icin biz her zaman rabbimden hayirli saglikli evlatlar vermesini isteyelim ve sabirla bekliyelim.....

sagol bitanem sigara inatsa ben daha inadimmmmkaydirigubbakcemile5
ask melegi,cucu-pete,ealsnas,eminee,fadik,gözdem,nur-krp,pink-rose,rylai,sidelya,smhsmh,sunflowerr
hepinize günaydin kizlar
günaydin tatlimmmmmmmhihoyyyt
yok kiz...evin yaninda eczane var,hemen gittim geldim bile,esimi aradim banka islerinide o gidecek,eccik naz yaptim

kurtuldum valla bitanem,o kadar mutluyumki
yarin doktorumda cok sevinecekkkkhihoyyyt

canim ben tüp bebek tedavisine basladim.cumartesi doktora gidecegim,ozaman bakacaklar yumurtalari,yani daha dün basladik tadaviyeye

:teselli::1hug:Canım seni çokk iyi anlayabiliyorum.Yaşadıklarının hepsinii bende yaşadım geçen ayy ve artıkk o atom bombasınıı içmiycem dedim.Ama dayanamadımm bu ayyda içtim ve hiçbirşeyy olmadıı bana allahıma dualar ettimm bana yardımm ettii o 5 gün su gibi akıp geçtii.sabret canım dua ettt inan bir dahaki ay öyle olmucaksınn bana güvennŞeniz

balkafa sen listeye 50-60 tane şarkı sırala... Sen gelene kadar idare edelim...
hadi çabuk git gel canım... Güzel haberlerl dön inşallah

hadi bakalım canım güzel haberlerle dönersin inşallah geç kalmadan gelki müzik topik için çoook iyi oluyor morel buluyoruz valla :teytey::teytey::teytey:
Sağolasınızz kızlarr Tamam nesrinn ben ayarlayımm şarkı listesinii iyi fikirrsırnaşık şey
balummmmm...hayirdir bitanem,niye gidiosun dr a?fisfisfis
Cucum canım yumoşları görmeye gidiyorumm kaç taneler bakalım :CüvCüv:

cucu-pete sigarayı bırakmana çok sevindim canım.
İnşallah bi daha hiç başlamazsın.
Benim eşimde 1 yıl önce bıraktı.Bi daha da ağzına sürmedi.
Ben tekrar başlar diye düşünüyodum,bırakamaz diye düşünüyodum ama iradesine sahipmiş adamcağız.
HERŞEY ÇOCUK İÇİN.delikafadulden

Sağolasınızz kızlarr Tamam nesrinn ben ayarlayımm şarkı listesinii iyi fikirrsırnaşık şey

Cucum canım yumoşları görmeye gidiyorumm kaç taneler bakalım :CüvCüv:
ayy hadi iyi haberlerle dön bitanemmmm:Saruboceq:
evet canim benim
hersey cocuk icin....sükür bitti gittiiiiihihoyyyt

ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı

canim isteyince valla oluyormus..
ben bile yaptiysam inan herkes yapar...
sen bence tulinyden randevu al,sana terapilere baslasinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…