sorma güzelim dünde ben ilk ignemi vurunca bir mide bulantisi birde bas agrisi okadar korkumtumki bugundemi yinemi ayni olacagim diye ama cok sükür bugün iyiyimuffffffffffffffffff ya kızlar bugünde hiç iyi değilim ben ya bu klomen yedi bitirdi çok miğde bulantısı baş dönmesi yapıyor içmek istemiyorummm içmeyi bırakınnn yüzünü dahi artık görmek istemiyorum klomen seni ama seni yencem bir gün görceksin klomen
canım üşütme sıcak tut kendini inşş bebiş geliyordur hayırlısıylacivcivim tatlı hamişim benim.beni senden başka soran yok zaten. :çok üzgünüm
iyi olmaya çalışıyorum canım.yalnız bir haftadır kasık ağrılarından mahvoldum.sanki adet oluyorum gibi çook feci.Ama bakıyorum hiiiçç kırmızı kart yok.üşüttüm mü naptım ne bileyim...
sen nasılsın canım?bebişin nasıl annesi ?karnını dövmeye başladı mı?Öptüm yeğenimi ..Şeniz
İkinizi de Allahım korusun,esirgesin...
canlarim ben yatiyorum artik...hepinizi kocaman öpüyorum...yarin insallah güzel haberler aliriz...yagmurum,xvyzcim dualarimdasiniz....
hayirli geceler
sorma güzelim dünde ben ilk ignemi vurunca bir mide bulantisi birde bas agrisi okadar korkumtumki bugundemi yinemi ayni olacagim diye ama cok sükür bugün iyiyim
ask melegi,cucu-pete,ealsnas,eminee,fadik,gözdem,nur-krp,pink-rose,rylai,sidelya,smhsmh,sunflowerr
hepinize günaydin kizlar
kızlar günaydın nasılsınız..hayırlı günler..
Eşim bu siteye girmemi istemiyorsürekli kafama takılıyormuş ve ben rüyalarımda görüyorum ya tüpbebeği uykuda çok huzursuzmuşum bunu sitede okuyup sürekli tüpbebeği düşünmeme bağlıyor
ama sitedeki herkes bana umut verdi hep .. benim ilk denememden kalan fobim nedeniyle şimdi de karar verdik ya yeniden denemeye o fobilerim hortladı huzursuzluğumun tek sebebi bu.
2003 te denedikten sonra ooh rafa kaldırmıştım aklıma getirmeden her ay umudumu da yütürmeden hayatıma devam ediyordum ama BZİM NORMAL YOLLA BEBEĞİMİZ ASLA OLMAZ Kİ BUNU NİYE KABULLENEMİYORUM İLERİ HAREKET SIFIRKEN BİR İNSAN NASIL HAMİLE KALABİLİR İMKANSIZ BU..RABBİM İSTERSE VERİR TABİ AMA RABBİM DE HER ŞEYİ BİR SEBEBE BAĞLAMIŞ BENİM HAYAIMDA BU ÇEŞİT BİR MUCİZE OLACAĞINA İNANMIYORUM ARTIK BEN.UMUTLANDIKÇA BATIYOR İNSAN. UMUDU KESMEDİKÇE İMTİHANI DAHA ÇOK ACI VERİYOR İNSANA.İSYANLARDA OLMAK İSTEMİYORUM BANA YAKIŞMIYOR AMA GALİBA SINIRDAYIM BEN ..İSYAN HAŞA TABİ Kİ AMA ALLLAHIM NOLUR AFFET ÇEVREMDE GÖRDÜĞÜM ŞEYLERE KATLANAMIYORUM
Kadın gelmiş bana "ayy ne güzel bebeğin olmasa bile ayakta durabiliyorsun seni herkese anlatıyorum bebeği yok ama dert etmiyo neşeli vs diye" diyor bu söylenir mi?
Komşum dün güya teselli edecek beni 2. denemem olacağını söylemek zorunda kaldım da (eşim eşine söyleyince duymuş ) komşum beni şöyle teselli ediyor "bak mesela ben ilk denememizde hamile kaldım şükür ki.anlamadım bile korunmadık 2 kere beraber olduk o ay hamile kaldım sonra bebek düşük yerleşmiş bana doktor iğne verdi progesteronmuş ay ölecektim o iğnelerden,başka doktora gttim tüpbebek mi dedi yoo dedim meğer tüpbebekten sonra verilen iğnelermiş!!!!
Bu ne biçim moral vermek? Bu nasıl teselli?BEN BIKTIM USANDIM 9 SENEDİR BÖYLE İNSANLARDAN!!! YETER ARTIK ALLAHIM BEN DAYANAMIYORUM NASIL OLUYOR DA BÖYLE KİŞİLERİN ÇOCUĞU OLURKEN HERKESİ DÜŞÜNEN KALBİ KIRILACAK DİYE KORKAN BEN ANNELİĞE LAYIK GÖRÜLMÜYORUM!!!!!!!!! NEDEN NEDEN NEDEN!!! DÜN BEBEK GÖRMEYE GİTTİM KADIN BEBEĞİ ODADAN ÇIKARMADI YAA... SANKİ ÇOK DAMERAKLIYDIM BEBEĞİNE OFFF..
sagol bitanem sigara inatsa ben daha inadimmmmkaydirigubbakcemile5günaydın kızlar selam olsun hepinize
yuppiiiiiiiiiiiiiiii, tebrikler canım...sağlam irade örneği
bu kediler senin kabusun olmasında casper ne diyeyim
sana karşı bir plan olabilir mesela
o kedi sabah kaçta çıkıp arabana kaç adımda yürüdüğünü falan belirleyip
merkeze bildiriyor olabilir
senin için güzel planları vardır belki
günaydin tatlimmmmmmmhihoyyytask melegi,cucu-pete,ealsnas,eminee,fadik,gözdem,nur-krp,pink-rose,rylai,sidelya,smhsmh,sunflowerr
hepinize günaydin kizlar
yok kiz...evin yaninda eczane var,hemen gittim geldim bile,esimi aradim banka islerinide o gidecek,eccik naz yaptimilkbhar günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz işte krizin etkileri şirketlri etkiledikçe nasıl olalım bunada
şükür sen nasılsın
emine geçmiş olsun canım inşallah emeklerin boşa gitmez
sevcan günaydın
fadikcim arkadaşım olursun davet göndermiştim nasılsın bugün
cucu ammada işin varmış heeel
canım üşütme sıcak tut kendini inşş bebiş geliyordur hayırlısıyla
canım sigaradan kurtulmuşsun tebrik ediyorum ben bırakalı 1 yıla yaklaşıyor hayatta yaptığım en akıllıca iş diye düşünüyorum .al bu çiçekler benden sanaa.s.
günaydın fıstıkkk h.g nbr canımm nasılsın
canim ben tüp bebek tedavisine basladim.cumartesi doktora gidecegim,ozaman bakacaklar yumurtalari,yani daha dün basladik tadaviyeyeiğne mi vuruldun sen canım hımm ben daha vurulmadım şimdilik klomen kullanıyorum ilk kullanışım ve bugün sonunu içtim allshın izniyle yumoşlarına falan baktılar mı senin canımeğer klomen kullandıysan sonra ne gibi tekikler istiyor doktor canım
uffffffffffffffffff ya kızlar bugünde hiç iyi değilim ben ya bu klomen yedi bitirdi çok miğde bulantısı baş dönmesi yapıyor içmek istemiyorummm içmeyi bırakınnn yüzünü dahi artık görmek istemiyorum klomen seni ama seni yencem bir gün görceksin klomen
ask melegi,cucu-pete,ealsnas,eminee,fadik,gözdem,nur-krp,pink-rose,rylai,sidelya,smhsmh,sunflowerr
hepinize günaydin kizlar
kızlar günaydın nasılsınız..hayırlı günler..
balkafa sen listeye 50-60 tane şarkı sırala... Sen gelene kadar idare edelim...
hadi çabuk git gel canım... Güzel haberlerl dön inşallah
Sağolasınızz kızlarr Tamam nesrinn ben ayarlayımm şarkı listesinii iyi fikirrsırnaşık şeyhadi bakalım canım güzel haberlerle dönersin inşallah geç kalmadan gelki müzik topik için çoook iyi oluyor morel buluyoruz valla :teytey::teytey::teytey:
Cucum canım yumoşları görmeye gidiyorumm kaç taneler bakalım :CüvCüv:balummmmm...hayirdir bitanem,niye gidiosun dr a?fisfisfis
ayy hadi iyi haberlerle dön bitanemmmm:Saruboceq:Sağolasınızz kızlarr Tamam nesrinn ben ayarlayımm şarkı listesinii iyi fikirrsırnaşık şey
Cucum canım yumoşları görmeye gidiyorumm kaç taneler bakalım :CüvCüv:
evet canim benimcucu-pete sigarayı bırakmana çok sevindim canım.
İnşallah bi daha hiç başlamazsın.
Benim eşimde 1 yıl önce bıraktı.Bi daha da ağzına sürmedi.
Ben tekrar başlar diye düşünüyodum,bırakamaz diye düşünüyodum ama iradesine sahipmiş adamcağız.
HERŞEY ÇOCUK İÇİN.delikafadulden
ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?