hadi hayırlısıyla tedavin başlamış canım benim inşş bebişlerinde gelicek tatlım..canim ben tüp bebek tedavisine basladim.cumartesi doktora gidecegim,ozaman bakacaklar yumurtalari,yani daha dün basladik tadaviyeye
balımın bugün tombiş yumoşları kendilerini göstericekler hadi cicim hayırlısıyla gel olurmu ben akşam öğrenirim kaç tane yumoşun olduğunu öptüm tatlımm..:teselli::1hug:Canım seni çokk iyi anlayabiliyorum.Yaşadıklarının hepsinii bende yaşadım geçen ayy ve artıkk o atom bombasınıı içmiycem dedim.Ama dayanamadımm bu ayyda içtim ve hiçbirşeyy olmadıı bana allahıma dualar ettimm bana yardımm ettii o 5 gün su gibi akıp geçtii.sabret canım dua ettt inan bir dahaki ay öyle olmucaksınn bana güvennŞeniz
günaydın canım hoşgeldin
sanada günaydın tatlım hoş geldin
sanada günaydın biz iyiyiz sen nasılsın canım..günaydın kızlar nasılsınız a.s.
inşş başlamaz canım tamamen kendi iradesindecucu-pete sigarayı bırakmana çok sevindim canım.
İnşallah bi daha hiç başlamazsın.
Benim eşimde 1 yıl önce bıraktı.Bi daha da ağzına sürmedi.
Ben tekrar başlar diye düşünüyodum,bırakamaz diye düşünüyodum ama iradesine sahipmiş adamcağız.
HERŞEY ÇOCUK İÇİN.delikafadulden
ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı
ÖZLOŞUM GÜNAYDINsırnaşık şey
sendemiiii delikafadulden valla tülin duymasın arkadaşım bende dün söz verdim azaltcam diye :lepi:
ayy hadi iyi haberlerle dön bitanemmmm:Saruboceq:
evet canim benim
hersey cocuk icin....sükür bitti gittiiiiihihoyyyt
canim isteyince valla oluyormus..
ben bile yaptiysam inan herkes yapar...
sen bence tulinyden randevu al,sana terapilere baslasinkaydirigubbakcemile3
Günaydın Canlar bugün nasılız bakalım..
epeydir yoktum ama aranıza döndüm çok şükür. ev değiştirdik, yerleştik, güle güle oturuna gelen-giden
derken sizleri ihmal ettim. ee af edersiniz mi acaba:tomato:
hepinizi çok özlediiiiim. :1hug:hemen geçmişe biz göz atayım. bakalım pempe köşkte kimler var:dance:
ya ben zaten kendime söz vermişim hamiş kalırsam kesin bırakıcam ama ondan önce zor çünkü zaten stres altındayım bir de onu bırakırsam hepten kafayı yerim ama biliyorum tüp bebek zamanı doktor bırak diyicek nasıl yaparım bilmiyorum bakalım inşallah zamanla bırakırım
günaydın kızlar selam olsun hepinize
yuppiiiiiiiiiiiiiiii, tebrikler canım...sağlam irade örneği
bu kediler senin kabusun olmasında casper ne diyeyim
sana karşı bir plan olabilir mesela
o kedi sabah kaçta çıkıp arabana kaç adımda yürüdüğünü falan belirleyip
merkeze bildiriyor olabilir
senin için güzel planları vardır belki
günaydın arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr kimse yokmu yahuuuuuuu
bahaneeeeeee:mymeka:
ben senden beterdim bitanem valla..ay stresliyim bi tane yakiyim,ay daha erken bi tane yakiyimm...
inatlas kendinle,bebegimden önemli degil de..
bak tuliny bana su sözü kafama dank ettiii
"o kadar igne vurup delik desik ediyorsun kendini yumoslarim büyüsün diye,bi taraftanda elindeki zehirle öldürüyorsun hepsini"
hakliydi ama ben kabul etmek istemiyordummm
bahanelerinde yüzles ve bi kerede at elinden canim yaa
casperim canım ALLAh zihin açıklığı vesin,inş başarılı olursun canım.kızlar bu arada haftaya cumartesi başka bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalm nolcak.bu arada hala muallaktayız kartlardan ses yok bekliyoruz
günaydın kızlar oh ohh maşalalh bakıyorumda müzkler falan topic coşmuş en kötü günümüzböyle olsun yağmurdan ve xxyden hala haber yok heralde nerde bunlarya inşalalh kötü bişey yoktur
nesrincim dün resmine yaptığım yorumları okdunmu
herkes negüzel bebiş için bişeyler yapıyor ben hiçbişey yapmıyorum gelirmiki böyle buna canım çok sıkılıyo yaa nezaman bende doktora gidicem eşimin işyeri iyice problem iizn alamıyor ben desen aynı ne olcak böyle hepinizi seviyorum mutlu günler olsun bebişlerimiz artık gelsin bebiş günleri yapalım bizde :)
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?