Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben tüp bebek tedavisine basladim.cumartesi doktora gidecegim,ozaman bakacaklar yumurtalari,yani daha dün basladik tadaviyeye
hadi hayırlısıyla tedavin başlamış canım benim inşş bebişlerinde gelicek tatlım..

balımın bugün tombiş yumoşları kendilerini göstericekler hadi cicim hayırlısıyla gel olurmu ben akşam öğrenirim kaç tane yumoşun olduğunu öptüm tatlımm..

günaydın canım hoşgeldin

sanada günaydın tatlım hoş geldin

selam canım nasılsın..
günaydın kızlar nasılsınız a.s.
sanada günaydın biz iyiyiz sen nasılsın canım..

inşş başlamaz canım tamamen kendi iradesinde

ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı

bırakırsın canım zamanı geldiğinde inşş sende bırakırsın hayırlısıyla tatlıma.s.

hayırlı günler kısssslar dünden beri giremiyordum topiğe misafirleri vardı ve gene bir sayfa birikmiş mecbur çirter çifter okuyacağım eşim evde gelir birazdan ...... resimler için yorumlarınıza teşekkür ederim canlar gelen yorumları yeni okudum çok çok sağolasınız

herkese günaydınnnnnnnn gerci nerdeyse öğlen oldu ama..........herkes iyimi bakalımmm

ya ben zaten kendime söz vermişim hamiş kalırsam kesin bırakıcam ama ondan önce zor çünkü zaten stres altındayım bir de onu bırakırsam hepten kafayı yerim ama biliyorum tüp bebek zamanı doktor bırak diyicek nasıl yaparım bilmiyorum bakalım inşallah zamanla bırakırım

Hoşgeldin.Nerelerde kaldın hemşerim.a.s.
Neler yaptın.Var mı sende gelişmeler....
Yeni evin hayırlı olsun.a.s.
Özledik seni.:1hug:a.s.

pink rose canım sağol ben de iyiyim yalnızım annem mersinde evliyim ama hala annem bir yere gidince çok zor geliyor bana sanki bir yanım eksik kalıyor allahım hiç birimizin annesini başından eksik etmesin ben çok anneciyim annemsiz bir çarşıya bile çıkmak istemiyorum gözümü uykudan açtığım gibi ilk işim onu aramak oluyor allahtan çok yakın oturuyoruz muhakkak iki günde bir görüşürüz

sabırsızz tatlım nasılsın umarım daha iyisindir arkadaşım biliyorum yazamıyosun ama en azından okuyosun biz burda bekliyoruz seni cnmm toparlanda gel bi an evvel :1hug: :asigim:

bahaneeeeeee:mymeka:
ben senden beterdim bitanem valla..ay stresliyim bi tane yakiyim,ay daha erken bi tane yakiyimm...
inatlas kendinle,bebegimden önemli degil de..
bak tuliny bana su sözü kafama dank ettiii
"o kadar igne vurup delik desik ediyorsun kendini yumoslarim büyüsün diye,bi taraftanda elindeki zehirle öldürüyorsun hepsini"
hakliydi ama ben kabul etmek istemiyordummm
bahanelerinde yüzles ve bi kerede at elinden canim yaa

kesin öyle hain bir plana kurban gitmeyeyim bir de:roflol::roflol::roflol:

kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:

canım haklısın bahane tabi ama bilemiyorum çünkü benim kocişim hayatında ne sigara ne alkol kullanmamış ama spermleri çok kötü yani sigara içseydi ondan diyicektim tabi burda sigara sağlığa yararlıdır demiyorum ama her şey allahtan ben bırakırsam bile sağlığım için bırakıcam yani yumoşlar için değil eşim yeni evliyken benimle sigara için çok tartıştı kullanmamı istemiyordu bana diyordu ki sen sigara ictiğin için bebeğimiz olmuyor taki doktora gitti sorun onda çıkınca karışmadı ben de stres yapmadım ve kızıma hamiş kaldım inşallah bırakırım hem sağlığıma hemde bütçeme zarar

amin canım hepimize. hem ders çalışıp hemde işde çalışmak hakkatten zor oluyo.

kırmızılar gelmemiş inşallah bir sürpriz yapar canım sana.doktora da bebiş için gidersin artık.

aşk_meleği bende seninle aynı durumdayım.
İşyerimden izin almak çok zor.:çok üzgünüm:
Bi izin istesem çok işimiz var başka zaman gitsen olmaz mı falan diyolar.
Hemen suratlarını asıyolar.Çok üzgünüm çoook
Bakalım ben ne zaman doktora gidicem.Durduğum yerde sayıyorum,böyle bebek gelir mi ama.:CüvCüv:

canım hoş geldin hadi bakalım yeni bir başlangıç yeni umutlar demek.inş hayırlı ugurlu olurda bebişin gelir

canım demek tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı inşallah bu son tedavin olur ve bebişini kucağına alırsın :CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…