Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar duydunuz mu?
Deniz Uğur diye bir oyuncu var.
Tamer Karadağlı'yla beraberdi bi ara.
Şimdi de Reha Muhtar'la birlikteymiş.
Ve Reha Muhtardan hamileymiş.İkizleri olucakmış.:CüvCüv::CüvCüv:
Bu nasıl iş ya.Evlenmeden hamile kalıyolar.Çok üzgünüm çoook

canım demek tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı inşallah bu son tedavin olur ve bebişini kucağına alırsın :CüvCüv::ecrin_bebek:

ewet canım bakalım martın 17 sinde adet görcem 3.günü gel iğnelerinle dedi.bakalım bu sefer başka hastalarını kavuşturduğu gibi benide kavuşturcak mı allahın izniylea.s:Saruboceq:

ewet canım bakalım martın 17 sinde adet görcem 3.günü gel iğnelerinle dedi.bakalım bu sefer başka hastalarını kavuşturduğu gibi benide kavuşturcak mı allahın izniylea.s:Saruboceq:

inşallah canım inşallah bu sefer yüzün güler allahmı emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum abimlere gidicem anca akşam gelirim inşallah ben gelene kadar xvyz ve yağmurun hayırlı haberlerini alırız öptüm Şeniz kendinize iyi bakın a.s.

sidelyacım umarım güzel bir başlangıç olur.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..tedavide olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ...inşallah iyi sonuçlar alırsınız...
sağol canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bebişin seni sıkıntıya sokuyormu yoksa çokmu uslu annesi
hayırlısı olsun canım inşallah herşey senin için iyi olur
bende birşey yapmıyorum canım yaza kadar beklemedeyim yanlız değilsin yani hayırlısı olduğu zaman bizlerde başlarız inşallah birşeylere kendini sıkıntıya sokma tatlım
canım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsalmış o yüzden sabred HERŞEY ÇOCUK İÇİN hayırlısı olsun canım tedavin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun onlar için önemli değilki canım evli olmak hayırlısı olsun ne diyelim allah analı babalı büyütsün
kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell

kadına bak ya ikinciyi doğuruyor hemen ne güzel hayırlısı olsun

canzicim çok sağolbirtanem arbbim artık bizlerinde yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm bu sefer hayırlı olur inşallah yaa içinede sinmiş doktor hadi hayırlısı a.s.

cnm bu sefer hayırlı olur inşallah yaa içinede sinmiş doktor hadi hayırlısı a.s.

canım benden çok eşimin içine sindi.gayet net açıkladı herşeyi durumunuz bu.biz zaten tüp bebek olayına geçmediğimiz söyledik.nuri bey .eray ve erkna beyi çok iyi tanıyor beraber çalışmışlar.ben hiç bişi demedim.eşim erkan beyi de beğenmişdi.bakalım nuri beyde gayet kibar bir dr a.s

betercim canım tedavin hayırlı olsun tatlım bebişler gelsin hemencik inşşş ..ahh darısı başıma inşş

betercim canım tedavin hayırlı olsun tatlım bebişler gelsin hemencik inşşş ..ahh darısı başıma inşş

inşallah pinkcim bu son dr ve son tedavidir.büyük merakla adetimi beklicem.
canım benim inşallah bu topikde umutla bekleyen tüm arkadaşalrımın yüzünü gülerken görürüm.ŞenizŞeniz

herkese hayırlı günler canlara.s.
aslında ben sabah gelmiştim...
geçmişi okurken net gitti...
o yüzden günaydın diyemedim.....

canım allah yardımcın olsun...
balsuratta senin gibiydi ama maşallah şimdi iyi....

canım ben teklifini kabul etmiştim....

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun...
inşalalh hiçbir engel çıkmaz da bebişin gelir annesine.....

yeni duydum canım

allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin...
gülben ergen ilk bebeğini düşürdüğünde bende düşük yapmıştım:çok üzgünüm:
maşalalh o şimdi 2. ye hamile.....

canzicim çok sağolbirtanem arbbim artık bizlerinde yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiiinnnnnnnnnnnn......

canım haftaya 14 dünde gelicem bir aksilik olmaz ise gelip sınava girip geri dönecem

sevindim cnm inşallah bu son olur dediğin gibi başka şeye gerek kalmaz sen hamişşş olda doktor kim olursa olsun :CüvCüv: :lepi:

canim ben tüp bebek tedavisine basladim.cumartesi doktora gidecegim,ozaman bakacaklar yumurtalari,yani daha dün basladik tadaviyeye

hadi hayirlisi canim benim insallah hersey yolunda gider ve yuzumuz guler

ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı

aynen canim benim bende bi birakip bir basliyorum birakmistim 3aydan sonra negatifi gorunce geri basladim esim nefret ediyor sigaradan onun sayesinde 1 2 tane iciyorum

canim benim insallah bu dr sana ugur getirir ve hersey yolunda gider

anaaaaaaaaa yinemi darisi bizlere insallah

kizlar gec geldim bugun arkadasim vardi kahvaltida rejim gitti benim yafu
bu arada bugun sakin niyeyse buralar
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…