amin canım hepimize. hem ders çalışıp hemde işde çalışmak hakkatten zor oluyo.
kırmızılar gelmemiş inşallah bir sürpriz yapar canım sana.doktora da bebiş için gidersin artık.
günaydın canım hoş geldin ben burdayım yanlız değil sin
canım demek tedaviye başlıyorsun hadi hayırlısı inşallah bu son tedavin olur ve bebişini kucağına alırsın :CüvCüv::ecrin_bebek:
ewet canım bakalım martın 17 sinde adet görcem 3.günü gel iğnelerinle dedi.bakalım bu sefer başka hastalarını kavuşturduğu gibi benide kavuşturcak mı allahın izniylea.s:Saruboceq:
sonunda biri sesimi duydu nasılsın arkadasım umarım hersey yolunda:1hug:
kızlar ben çıkıyorum abimlere gidicem anca akşam gelirim inşallah ben gelene kadar xvyz ve yağmurun hayırlı haberlerini alırız öptüm Şeniz kendinize iyi bakın a.s.
sağol canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bebişin seni sıkıntıya sokuyormu yoksa çokmu uslu annesigünaydın kızlar nasılsınız bakalım..tedavide olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ...inşallah iyi sonuçlar alırsınız...
hayırlısı olsun canım inşallah herşey senin için iyi olurcasperim canım ALLAh zihin açıklığı vesin,inş başarılı olursun canım.kızlar bu arada haftaya cumartesi başka bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalm nolcak.bu arada hala muallaktayız kartlardan ses yok bekliyoruz
bende birşey yapmıyorum canım yaza kadar beklemedeyim yanlız değilsin yani hayırlısı olduğu zaman bizlerde başlarız inşallah birşeylere kendini sıkıntıya sokma tatlımgünaydın kızlar oh ohh maşalalh bakıyorumda müzkler falan topic coşmuş en kötü günümüzböyle olsun yağmurdan ve xxyden hala haber yok heralde nerde bunlarya inşalalh kötü bişey yoktur
nesrincim dün resmine yaptığım yorumları okdunmu
herkes negüzel bebiş için bişeyler yapıyor ben hiçbişey yapmıyorum gelirmiki böyle buna canım çok sıkılıyo yaa nezaman bende doktora gidicem eşimin işyeri iyice problem iizn alamıyor ben desen aynı ne olcak böyle hepinizi seviyorum mutlu günler olsun bebişlerimiz artık gelsin bebiş günleri yapalım bizde :)
canım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsalmış o yüzden sabred HERŞEY ÇOCUK İÇİNuffffffffffffffffff ya kızlar bugünde hiç iyi değilim ben ya bu klomen yedi bitirdi çok miğde bulantısı baş dönmesi yapıyor içmek istemiyorummm içmeyi bırakınnn yüzünü dahi artık görmek istemiyorum klomen seni ama seni yencem bir gün görceksin klomen
hayırlısı olsun canım tedavin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunkızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
onlar için önemli değilki canım evli olmak hayırlısı olsun ne diyelim allah analı babalı büyütsünKızlar duydunuz mu?
Deniz Uğur diye bir oyuncu var.
Tamer Karadağlı'yla beraberdi bi ara.
Şimdi de Reha Muhtar'la birlikteymiş.
Ve Reha Muhtardan hamileymiş.İkizleri olucakmış.:CüvCüv::CüvCüv:
Bu nasıl iş ya.Evlenmeden hamile kalıyolar.Çok üzgünüm çoook
kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
cnm bu sefer hayırlı olur inşallah yaa içinede sinmiş doktor hadi hayırlısı a.s.
betercim canım tedavin hayırlı olsun tatlım bebişler gelsin hemencik inşşş ..ahh darısı başıma inşş
canım allah yardımcın olsun...uffffffffffffffffff ya kızlar bugünde hiç iyi değilim ben ya bu klomen yedi bitirdi çok miğde bulantısı baş dönmesi yapıyor içmek istemiyorummm içmeyi bırakınnn yüzünü dahi artık görmek istemiyorum klomen seni ama seni yencem bir gün görceksin klomen
canım ben teklifini kabul etmiştim....ilkbhar günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz işte krizin etkileri şirketlri etkiledikçe nasıl olalım bunada
şükür sen nasılsın
emine geçmiş olsun canım inşallah emeklerin boşa gitmez
sevcan günaydın
fadikcim arkadaşım olursun davet göndermiştim nasılsın bugün
cucu ammada işin varmış heeel
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun...kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
Kızlar duydunuz mu?
Deniz Uğur diye bir oyuncu var.
Tamer Karadağlı'yla beraberdi bi ara.
Şimdi de Reha Muhtar'la birlikteymiş.
Ve Reha Muhtardan hamileymiş.İkizleri olucakmış.:CüvCüv::CüvCüv:
Bu nasıl iş ya.Evlenmeden hamile kalıyolar.Çok üzgünüm çoook
allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin...kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell
canzicim çok sağolbirtanem arbbim artık bizlerinde yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım Ankarada kar yok hava soğuk fakat perşembe itibari ile hava sıcaklığı 15 cuma 17 olacakmış sanırım ılıyacak
sen ne zaman geliyosun
ve hangi merkeze geleceksin kısmetse:uhm:
canım benim hoşgeldin
rabbim yardımcınız olsun inşallahh
çok gıcık kaptım çookk:mymeka: oha yaa onlar senin ailen ben haftanın iki günü muhakkak gidiyorum hemde sabahtan akşama kadar
Allah sabır versin tatlım
evet aşılama için morfolojinin en az %4 olmasını istiyolar
çok güzel bi haber rabbim sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canım
zuzu cum tebrik ederim bitanemmmmŞeniz
evet sorma canım yaaaaa
canım benden çok eşimin içine sindi.gayet net açıkladı herşeyi durumunuz bu.biz zaten tüp bebek olayına geçmediğimiz söyledik.nuri bey .eray ve erkna beyi çok iyi tanıyor beraber çalışmışlar.ben hiç bişi demedim.eşim erkan beyi de beğenmişdi.bakalım nuri beyde gayet kibar bir dr a.s
canim ben tüp bebek tedavisine basladim.cumartesi doktora gidecegim,ozaman bakacaklar yumurtalari,yani daha dün basladik tadaviyeye
ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?