Kızlar duydunuz mu?
Deniz Uğur diye bir oyuncu var.
Tamer Karadağlı'yla beraberdi bi ara.
Şimdi de Reha Muhtar'la birlikteymiş.
Ve Reha Muhtardan hamileymiş.İkizleri olucakmış.:CüvCüv::CüvCüv:
Bu nasıl iş ya.Evlenmeden hamile kalıyolar.Çok üzgünüm çoook
kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell
Kızlar duydunuz mu?
Deniz Uğur diye bir oyuncu var.
Tamer Karadağlı'yla beraberdi bi ara.
Şimdi de Reha Muhtar'la birlikteymiş.
Ve Reha Muhtardan hamileymiş.İkizleri olucakmış.:CüvCüv::CüvCüv:
Bu nasıl iş ya.Evlenmeden hamile kalıyolar.Çok üzgünüm çoook
ayyy kızlar bu deniz uğur benden tam 1,5 ay küçük ikizleri oluyor.birde dr bana yaşınız diyor.tedavi görüyormuş zaten deniz uğur .evli olmayanlar tüp bebek tedavisi oluyormu acep:uhm:
inşallah pinkcim bu son dr ve son tedavidir.büyük merakla adetimi beklicem.
canım benim inşallah bu topikde umutla bekleyen tüm arkadaşalrımın yüzünü gülerken görürüm.ŞenizŞeniz
canım bu doktor dediğin gibi inşallah son tedavin olur. bebişinde sağlıklı bir şekilde gelir inşallah.
bende okumuştum ama tüb bebek değildi okuduğ yerde ailede zaten ikiz gebelik varmış ırsi demişti.ama saklıyoda olabilirler.
ben şimdi çoğu kişiden saklıyorum ya tedavi olayını çocuğu olmayan ve düşünmüyoruz diyenlere inanmıyorum başımızda var ya
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
:uhm:kıslarr bana fikir verinn bu adetlerim tepe taklak oldular ..geçen ay 6-7 gün sürdü ve fazla kanamam oldu..bu ayda 3sürdü fazla kanamam olmadı..bugün 4. günüm ama hiç bir tık yok ..bana ne oliyyyyyyy .bütün düzenim altüst oldu neden acaba:uhm:
canım inşş bu ay olumlu sonuçlar alırsın:CüvCüv::Saruboceq:
caspercim benim ailemde de var eşimin ailesinded var ikiz gebelik.canım ben nette okudum sabah gazetesine röportaj vermiş tüp bebekmiş]
Betercim hayırlı olsun inşallah bu sefer tam 12 den vurucaksın
Allah yadımcın olsun içimden bi ses bu sefer güzel haber gelicek diyo ama hadi ahyırlısı bakalım
Dün akşam reha muhtarı haberle izledim ikizlerim olucak falan dedi ama kimden olduğunu bilmiyodum çok şaşırdım evlide değiller he hay Allahım ya:1shok::1shok: şok oldum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?