Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy kızlar bu deniz uğur benden tam 1,5 ay küçük ikizleri oluyor.birde dr bana yaşınız diyor.tedavi görüyormuş zaten deniz uğur .evli olmayanlar tüp bebek tedavisi oluyormu acep:uhm:

kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell

ohhhh ohhhhhhhhhh hamile kalan kalana maşallah

:mymeka:REHA MUHTAR VE DENİZ UĞUR:1shok::1shok:

gülben ergenin 2.hamiş olduğunu duyunca çok sevdim nedense... anneliği gülbene yakıştırdığımdan galiba...

ayyy kızlar bu deniz uğur benden tam 1,5 ay küçük ikizleri oluyor.birde dr bana yaşınız diyor.tedavi görüyormuş zaten deniz uğur .evli olmayanlar tüp bebek tedavisi oluyormu acep:uhm:

canım bu doktor dediğin gibi inşallah son tedavin olur. bebişinde sağlıklı bir şekilde gelir inşallah.

bende okumuştum ama tüb bebek değildi okuduğ yerde ailede zaten ikiz gebelik varmış ırsi demişti.ama saklıyoda olabilirler.

ben şimdi çoğu kişiden saklıyorum ya tedavi olayını çocuğu olmayan ve düşünmüyoruz diyenlere inanmıyorum başımızda var ya

inşallah pinkcim bu son dr ve son tedavidir.büyük merakla adetimi beklicem.
canım benim inşallah bu topikde umutla bekleyen tüm arkadaşalrımın yüzünü gülerken görürüm.ŞenizŞeniz

inşş canım benim inşş hayırlısıyla bu sondur ve bebğine kavuşursun tatlımm..
kızlar ben kaçıyorum pazara gidicem anneme falan işte.akşam gelirim artık..balım ultrasonla haşır neşirdir bu saatler inş güzel haberler alırız akşama hoşçakalın canlarım..

caspercim benim ailemde de var eşimin ailesinded var ikiz gebelik.canım ben nette okudum sabah gazetesine röportaj vermiş tüp bebekmiş]

Son düzenleme:
:uhm:kıslarr bana fikir verinn bu adetlerim tepe taklak oldular ..geçen ay 6-7 gün sürdü ve fazla kanamam oldu..bu ayda 3sürdü fazla kanamam olmadı..bugün 4. günüm ama hiç bir tık yok ..bana ne oliyyyyyyy .bütün düzenim altüst oldu neden acaba:uhm:

canım inşş bu ay olumlu sonuçlar alırsın:CüvCüv::Saruboceq:

canım yaşını bilmiyorum ama benim başıma geldi.evlendiğim zaman 6 gün sürerdi adetim hamilelikden sonra 10 gün oldu.yaşım 30 u geçince 3 güne düştü.dr önemli değil adet oluyorsun önemli olna bu sayya fazlatakılma bazen yaş ilerleyince günde azalma olabilir dedi:sm_confused:

Betercim hayırlı olsun inşallah bu sefer tam 12 den vurucaksın
Allah yadımcın olsun içimden bi ses bu sefer güzel haber gelicek diyo ama hadi ahyırlısı bakalım

merhaba kızlar bende de hala adet yok test yapmakta korkutuyo ya yine tek çizgi çıkarsa diye belki yarın yaparım hiçç adet olucak bi durum yok evlendikten sonra bu sorunlar çıktı tam düzene girdi derken yine başa döndük inşllh hepimiz için hayırlısı olur

Dün akşam reha muhtarı haberle izledim ikizlerim olucak falan dedi ama kimden olduğunu bilmiyodum çok şaşırdım evlide değiller he hay Allahım ya:1shok::1shok: şok oldum gerçekten

Betercim hayırlı olsun inşallah bu sefer tam 12 den vurucaksın
Allah yadımcın olsun içimden bi ses bu sefer güzel haber gelicek diyo ama hadi ahyırlısı bakalım

ayy aymescim beni ne çok mutlu ettin bilemezsin.her dr dönüşü hep isim seçerdim.hiç konuşmadan gelirken eşim dedi hayret 5 yıldır ilk kez isim beğenmiyoruz ne oldu sana dedi gülerek.ben de kız olursa nuriye erkek olrsa nuri koayrız dedim dr ismi nuri bu arada .ilk defa hevesim olmadan gittim heyecan yok nedense içimde yanlız tedavide eksi ve artılarınız var dediği zman yüreğim ağzıma geldi.dedim eyvah çocuğunuz olmıcak dicek sandım.aymescim canım çok istiyorum umarım ikinci kez anneliği tadarım.:Saruboceq:

Gülben ergende hamişleymiş he maşallah magazin haberleride kaçmıyo kıslar gözünüzden ondanda haberim yoktu.
Benim bi arkadaşım vardı gülben ergenin ilk hamileliğinde oda hamile kalmıştı biz beraber jkalıcaktık sözde bende tabi tık yoktu. Oda bana üzülme ikinci hamilaliğine yetişirsiniz ozaman kalırsın demişti.
Yine geç kaldım bak kadın 2. ye hamile kalmış düşünsenize ne kadar uzun zamandır uğraşıyorum hamile kalabilmek içinh.
Bide aklıma ne geldi eğer tüp bebeğim tutmuş olsaydı demekki aynı zamana denk gelicekmiş ama kısmet olmadı işte:çok üzgünüm:

canlarım nasılsınız ben de aranızdayım sizleri hergün çok özlüyorummmmmmmm RABBİM bebiş isteyenlerin kucaklarını doldursun inşALLAH canlarım hepinizin duaları kabul olsunnnnnnnnnnnn benimki de.........

Dün akşam reha muhtarı haberle izledim ikizlerim olucak falan dedi ama kimden olduğunu bilmiyodum çok şaşırdım evlide değiller he hay Allahım ya:1shok::1shok: şok oldum gerçekten

NE DUYDUN CANİKOM HİÇ ANLAMADIMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…