hoşgeldin kebelek kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlarrrr ben geldim.........
hoşgeldin kebelek kaydirigubbakcemile3
balıııııııııııııııım
aşılaması bitmiş midir acep?
çok merak ediyorum
tatlım inşallah çalışmaya gerek kalmaz çünkü yarn transferim varnehir çokgüzel canım yaa.hadi hayırlısıyla hamiş olursun inşş çalışmaları sıklaştırın..
ben çıkıyorum.eşim telefon etti,canlı müziğe götürecek beni,hepinizi öptüm.nevrocum,balkafam,nehir dualarım sizlerle...
Kızlar ben geldimmmmmm. delikafadulden hihoyyyt Nasılsınız bakalım? Vakit kaybetmeden hemen geçmişi okuyorum , sonra da listelerle ilgilenmeliyim. Arada bir banyo yapıp geleceğim. Bu gece erken yatarım. Yarın yumoşleri topluceklermiş kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldimmmmmm. delikafadulden hihoyyyt Nasılsınız bakalım? Vakit kaybetmeden hemen geçmişi okuyorum , sonra da listelerle ilgilenmeliyim. Arada bir banyo yapıp geleceğim. Bu gece erken yatarım. Yarın yumoşleri topluceklermiş kaydirigubbakcemile3
transferin hayırlı olsun canım inşş hamile haberlerinide alırız hayırlısıyla.a.statlım inşallah çalışmaya gerek kalmaz çünkü yarn transferim var
.
iyi eğlenceler hayatım teşekkürler...
fadikcim sana da teşekkür edrim ve burdaki herkese iyi ki varsınız...
:içelim:
canımm yarın herşey yolunda gidicek yumoşların güzelce toplanıp döllenip sana geri dönücek hayırlısıyla tatlımm..dualarım seninle bitanem..a.s.Kızlar ben geldimmmmmm. delikafadulden hihoyyyt Nasılsınız bakalım? Vakit kaybetmeden hemen geçmişi okuyorum , sonra da listelerle ilgilenmeliyim. Arada bir banyo yapıp geleceğim. Bu gece erken yatarım. Yarın yumoşleri topluceklermiş kaydirigubbakcemile3
selam kizlarhihoyyyt
kaynatmissiniz epey...bende uyusuk uyusuk yattim,kafami kaldiramadim uykudanmirmirmirmir
kizlar su maydonoz olayini bende bikac yerde okudum...
tüpler tikaliysa ve iltihap vs.varsa söküyormus akinti seklinde...
denemekte fayda var bence..ama kafama takildi mesela ben simdi yumrtlama takibi yaktiriyorum ya bi sakincasi falan olurmu ki???yoksa yapicam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?