Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rapunzel;cornelıa canım senınde test sonuclar guzel cıkar bır an once tedavıye baslarsınız...
saol rapunzelım ve fadiğimm inş güzel çıkarda bebegime yaklaşrım biran önce:)

ben çıkıyorum.eşim telefon etti,canlı müziğe götürecek beni,hepinizi öptüm.nevrocum,balkafam,nehir dualarım sizlerle...

balıııııııııııııııım
aşılaması bitmiş midir acep?
çok merak ediyorum

nehir çokgüzel canım yaa.hadi hayırlısıyla hamiş olursun inşş çalışmaları sıklaştırın..
tatlım inşallah çalışmaya gerek kalmaz çünkü yarn transferim var
ben çıkıyorum.eşim telefon etti,canlı müziğe götürecek beni,hepinizi öptüm.nevrocum,balkafam,nehir dualarım sizlerle...

iyi eğlenceler hayatım teşekkürler...

fadikcim sana da teşekkür edrim ve burdaki herkese iyi ki varsınız...

:içelim:

Kızlar ben geldimmmmmm. delikafadulden hihoyyyt Nasılsınız bakalım? Vakit kaybetmeden hemen geçmişi okuyorum , sonra da listelerle ilgilenmeliyim. Arada bir banyo yapıp geleceğim. Bu gece erken yatarım. Yarın yumoşleri topluceklermiş kaydirigubbakcemile3

hııh neyse oldu nevroşş hadi hayırlı olur inşallah ah banada heycan geldi aşılamayı atlayıp tatil dönemimde direk tüp yaptırmak istiyorum.....

Arkadaşlar, ne güzel herkes yeni umutlara yelken açmış! Balcım, Nevrocum ve diğer aşılama yaptıracaklar dilerim Rabbim sizlere hayırlısını versin..

canlarım bu güzel dileklerinizi tek tek okudum ve hepinize için teşekkür ediyorum.her şey yolunda gider hepimizin de umarım dileğimiz gerçekleşir.bana dua eden ve etmeyen,edemeyen,dünyanın her hangi bir yerinde bebişini bekleyen ve özleyen herkese beişleri gelsin.iyi ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzz.
balsurat aşılaman hayırlı olsun.halaya az kaldı desene....:teytey::teytey::teytey
nevrocuğum sana da şimdiden geçmiş olsun.zaten hiç bir şey duyulmuyor,ne ağrı ne sızı.ben çok huzurlu uyandım narkozdan.hiç ama hiç korkmadım.nasibimde varsa çıksın gelsin dedim hep...hala da öyle diyorum...kaliteli yumoşların haberlerini bekliyoruz...bol şanslaaaaaaaaaaar...:Saruboceq:

cok sevindim tatlim,heyecanla bekliyoruzdelikafadulden
sen keyfine bak,zaten kimsecikler yok bu arabenneyaptımki
ay bitanem cok az kaldi senin mutlu sonuna,melegin gelicek insallah..bizde bol bol halay cekicez burda:teytey::Saruboceq:

herkese iyi geceler kizlar,belliki erkenden uyudunuz...bende biraz ders calisip uyurum sanirim..iyi geceler...a.s.

nevrom işallah yumoşların güzel güzel döllenir sonra annesine tutunurlar..ikiz bebişlerin olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek:işallah..allah yardımcın olsun canım...:Saruboceq:

tatlım inşallah çalışmaya gerek kalmaz çünkü yarn transferim var

.

iyi eğlenceler hayatım teşekkürler...

fadikcim sana da teşekkür edrim ve burdaki herkese iyi ki varsınız...

:içelim:
transferin hayırlı olsun canım inşş hamile haberlerinide alırız hayırlısıyla.a.s

canımm yarın herşey yolunda gidicek yumoşların güzelce toplanıp döllenip sana geri dönücek hayırlısıyla tatlımm..dualarım seninle bitanem..a.s.

nasılsın canım..maydanozu dene istersen umarım faydalıdır..a.s.

balımın bugün aşılaması vardı inşallah iyi geçmiştir. korkmamıştır.inşallah 1 gün sonra küçük balım için halayları çekeriz. o şimdi dinleniyodur.yarın haberini alırız mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…