Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay kıslarrr bugün akşam kaynanatöre gideceğim bir kaç gün yokum ev işlerini falan yapacağım burdan ayrı kalacağımamı yanım yoksa kafamamı?maşallah çene sağlam motor tam takviye işliyor dün yanıma gelip gitmişti devamlı eltimden çocuktan bahsediyor kafamı şişiriyor allah yardımcım olsun kalbini kırmamak içinde birşey diyemiyorum çenesi hariç çok iyidir ammaaaaaa ah bide çok konuşması olmasa stres yaptım şimdiden devamlı git eltinin yanına yardımcı ol barışın bıktım bir haftadan beri hergün aynı filmi izlemekten dinlemekten geçer elbet günler ne yapalım herkesin bir huyu var değiştiremeyiz ama tekrar allah kafamın yardımcısı olsun aminnnnnnnnnn

canım benimde ters olduğunu söylemişti doktor ama önemli değil hamilelik için sorun olmaz demişti. bizde sanırım ırsi çünkü anneminde öyle ama ben ve kardeşim olmuşuz.

aman doktorlarında birini sölediği diğerini tutumuyo . Hocalar gibi töbe töbe . Sen nasıl biliyosan öle yap insan kendi vucudunu daha iyi tanır

kızlar bişe sorucam ilişkiye girmeden önce maydonuzu kaynatıp buharına oturuyomuşsun 5 dk falan sonra ilişkiye giriyomuşsun duydunuz mu bana acayip geldi ama çok yapan varmış ne işe yarıyoki acaba :sm_confused:

canım ben maydonoz buharını iltihap varsa kurutsun diye öyle yapıldıgını duymuştum ama ilişki konusundan haberim yok valla çok ilginç geldi bana
CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

canım ben maydonoz buharını iltihap varsa kurutsun diye öyle yapıldıgını duymuştum ama ilişki konusundan haberim yok valla çok ilginç geldi bana
CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

valla bende anlamadım cnm ama o kadar çok yapan varmışki yanlız mantığını çözemedim yolları falanmı açıyo napıyoki bu maydonoz fisfisfis CADIARZU denesek mi acaba :uhm:

her gülün bir dikeni olurmuş canım ne yalaım birazcık katlanırsın artık çok konuşmasına ya kötü biri olsaydı daha zor olurdu hem kötü hem çeneli hiç çekilmez valla delikafaduldendelikafadulden:1no2::1no2:

valla bende anlamadım cnm ama o kadar çok yapan varmışki yanlız mantığını çözemedim yolları falanmı açıyo napıyoki bu maydonoz fisfisfis CADIARZU denesek mi acaba :uhm:

bilmem ki CADIARZU CADIARZU CADIARZU

doğru söylüyon canım

elektirikcim normal yoldan mı tedavi ile mi hamile kaldın anlatırmısın

Normal yoldan canım.Çok şükür.2 sene önce falandı sizin durumunuz katiyetle tüp bebek dediler,bizde birkere aşılama yaptırdık.Bebek olmamıştı.Ondan sonra zaten eşim 2.kez varikosel ameliyatı oldu. ozamandan bu zamana başka hiçbi teknik denemedik.Bu yaz hazirana kadar bebek doğal yoldan olmassa yazın tüp yaptırıcaktık.Bak Allah doğal yoldan verdi.Demekki olabiliyomuş.Varikosel ameliyatı iyi yapılırsa sonucu iyi etkiliyor.Eşimin ilk ameliyatı pek iyi yapılmamış güya oldukça uzman biriydi.Tabi hemen varikosel tekkarladı.
Birde canım bilemem tabi ama ana baba duası çok geçiyor.Bilmiyorum benşm kalbime öyle geliyor.Benim annem babam,kayınvalidem dua konusunda benden çok yapmışlardır.

eklektik canım adınıza çok sevindim inş problemsiz bir dönem geçirirsin canım tekrar tbr

eklektik canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey gönlünce olur inşallah.

kıslarrr nesrinin annesini hastaneye kadırmışlar o yüzden hafta sonu yokk yaa ALLAH hepimize vucut sağlığı versinde olur bebişimizde en önemlisi sağlık . öptüm sizleri iyi haftalar çok kaynatmayın okuyamıyorum sonra.

nevrocummm inşallah yumurtaların güzel güzel toplanır.

ohhhh kaydirigubbakcemile2hihoyyyt sevcan coştu. Yürü be sevcanım kim tutar seni. delikafadulden

Bende alıştığım için olmadığına 10 geçsin öyle bakıcam diyordum.Yok kendini daha çok üzüyorsun.ya bebek varsa O kadarda bekletme benceya varsa?
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Balsuratcım,hadi canım gönlümüz seninle.

nevrocum Allah inanıyorum bu kadar duayı boş çevirmez.Bence bu topik gerçekten uğurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…