canım benim rahmim de tersmiş. Daha önce dr. un birisi ilişkide yüz üstü yat demişti. Onun haricinde gittiğim birkaç dr.a da danıştım. sırt üstü ve beline yastık koy falan dediler. Ama hangisi doğru tam bilemiyorum. Herkesin ki farklıymış. Dr bana kiminin sağa, kiminin sola, kiminin ki de arkaya dönük olur, Bu sorun olmaz demişti.
canım benim rahmim de tersmiş. Daha önce dr. Un birisi ilişkide yüz üstü yat demişti. Onun haricinde gittiğim birkaç dr.a da danıştım. Sırt üstü ve beline yastık koy falan dediler. Ama hangisi doğru tam bilemiyorum. Herkesin ki farklıymış. Dr bana kiminin sağa, kiminin sola, kiminin ki de arkaya dönük olur, bu sorun olmaz demişti.
kızlar bişe sorucam ilişkiye girmeden önce maydonuzu kaynatıp buharına oturuyomuşsun 5 dk falan sonra ilişkiye giriyomuşsun duydunuz mu bana acayip geldi ama çok yapan varmış ne işe yarıyoki acaba :sm_confused:
kıssssslar kendime çok faydalı bir bitki çayı hazırladım içiyorum buyrun istiyorsanız sizede ikram edeyim canlarım:içelim:ben içiyorum hepimize şifa olur inşallahhhhhhhhhhhh
canım ben maydonoz buharını iltihap varsa kurutsun diye öyle yapıldıgını duymuştum ama ilişki konusundan haberim yok valla çok ilginç geldi bana
CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU
ay kıslarrr bugün akşam kaynanatöre gideceğim bir kaç gün yokum ev işlerini falan yapacağım burdan ayrı kalacağımamı yanım yoksa kafamamı?maşallah çene sağlam motor tam takviye işliyor dün yanıma gelip gitmişti devamlı eltimden çocuktan bahsediyor kafamı şişiriyor allah yardımcım olsun kalbini kırmamak içinde birşey diyemiyorum çenesi hariç çok iyidir ammaaaaaa ah bide çok konuşması olmasa stres yaptım şimdiden devamlı git eltinin yanına yardımcı ol barışın bıktım bir haftadan beri hergün aynı filmi izlemekten dinlemekten geçer elbet günler ne yapalım herkesin bir huyu var değiştiremeyiz ama tekrar allah kafamın yardımcısı olsun aminnnnnnnnnn
valla bende anlamadım cnm ama o kadar çok yapan varmışki yanlız mantığını çözemedim yolları falanmı açıyo napıyoki bu maydonoz fisfisfis CADIARZU denesek mi acaba :uhm:
her gülün bir dikeni olurmuş canım ne yalaım birazcık katlanırsın artık çok konuşmasına ya kötü biri olsaydı daha zor olurdu hem kötü hem çeneli hiç çekilmez valla delikafaduldendelikafadulden:1no2::1no2:
elektirikcim normal yoldan mı tedavi ile mi hamile kaldın anlatırmısın
Normal yoldan canım.Çok şükür.2 sene önce falandı sizin durumunuz katiyetle tüp bebek dediler,bizde birkere aşılama yaptırdık.Bebek olmamıştı.Ondan sonra zaten eşim 2.kez varikosel ameliyatı oldu. ozamandan bu zamana başka hiçbi teknik denemedik.Bu yaz hazirana kadar bebek doğal yoldan olmassa yazın tüp yaptırıcaktık.Bak Allah doğal yoldan verdi.Demekki olabiliyomuş.Varikosel ameliyatı iyi yapılırsa sonucu iyi etkiliyor.Eşimin ilk ameliyatı pek iyi yapılmamış güya oldukça uzman biriydi.Tabi hemen varikosel tekkarladı.
Birde canım bilemem tabi ama ana baba duası çok geçiyor.Bilmiyorum benşm kalbime öyle geliyor.Benim annem babam,kayınvalidem dua konusunda benden çok yapmışlardır.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..
Balsuratcım,hadi canım gönlümüz seninle.Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?