Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nesrinin annesine ne olmuş ki.:1shok:
Allahım sağlık sıhhat versin inşallah:Saruboceq:

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıyorum.
Çıkıcam birazdan.
Siz artık oynamaya devam edersiniz.Benim yerime de oynayın.sositososito

Balsuratın şu anda aşılaması yapılıyodur. İnşallah canı fazla yanmaz.Korktuğuna değmez.

İnşallah yarın Balsurat ve Nevrodan güzel haberler alırız.
Yarın görüşürüz fıstıklar........hihoyyyt

nesrincim Allah acil şifalar versin. İnşallah önemli bişey değildir. :Saruboceq:

merhaba arkadslar..ben gezmecı ev hanımlarına dondum...hıc bos gunum yok..kendımı gezmelere verdım..
gezdıgım ıcınde konulara tam bılemıyorum...
bugun balkafamın asılaması var..delum benım:asigim:
ınsallah hersey guzel geceer..sonunda bebsı tosun pasası hayırlsıyla gelır...:Saruboceq:
nevrom canım sende catlatıcı vurunmuusn...ne cabuk gectı senın ıslemler...cokda guzel oldu...artık bebeıslerıne daha yakınsın..hayırlısıyla 3 kısılık aılenıze yenı melek yada melekler gelecek...:ecrin_bebek::Saruboceq:
nesrıncım ve ceylın nazım sızlerede buyuk gecmısler olsun..
rabbım acıl sıfalar versın..:Saruboceq:
cornelıa canım senınde test sonuclar guzel cıkar bır an once tedavıye baslarsınız...:Saruboceq:
yaban gulum ve tulınım sızlerden guzel haberler alcaz gıbı gelıyor:CüvCüv::CüvCüv:
ınsallah belırtılerınzı habercısıdır..:Saruboceq:
yagmurun haberıde gelmıs..cok sevındım..ınsallah 9 ay hep boyle devam eder..bebisı onla olur..:Saruboceq:
unuttugum arkadslar canımsınız..cunku tum hepsını okuyamadım..bunlarda sızılerea.s.a.s.

kırmız kart goren arkadslar uzulmesınler yenı bır ay yenı bır umut...
gunu gecıp beklemeden olan arkadslar guzel haberler versıznler bızlere:CüvCüv:
RABBIM BU YOLDA YURUYEN HERKESIN YARDIMCISI OLSUN..
DUALARIM SIZLERLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm nevrocuğum nasıl geçiyor dualarım seninle ve hepimizle her şey güzel olacakj canım iyi bak kendine (buraya BEBİŞLERE demek için can atıyorum) RABİM yanında ve yanımızda olsum

pinkrose selam canım,ben geçen hafta üye olmuştum hatırlarsan ;bana özeldem mesaj atmıştın ben cevapladım ama aldın mı almadın bilemiyorum çünkü acemiydim o günlerde cevabımı almadıysan yeniden yanıtlıyabilirim canım,iyi akşamlar...

canlarım stresim geçti iyiyim şimdi doğru söylüyorsunuz stres yapmakla olmuyor bekleyip görücez artık tek tek okuyamadım tedavi de olan herkese kolaylıklar diliyorum. test yapacakların umarım güzel haberleri gelir..görüşmek üzere...

rapunzel82 ben de bu yolda yürüyenlerdenim canım,aynı zaman da yeniyim kk de.güzel dileklerin için teşekkürler aynı dilekler benden de herkese sevgiler....

canım zahmet olmazsa bidaha atarmısın bulamadım nurcancım kusura bakma olurmu..ayrıca tecrübe puanın kapalı görünüyor aç istersen

ha bi de enteresan bişey oldu eşimin sperm sayısı geçen ay 18 milyon du şimdi yıkamadan önce 48 milyon çıkmış ne acayip demi dr hareketlilik te iyi dedi çok şaşırdım
hiç bişey yapmadık bununla ilgili
yani belki de normal yolla olcakmış..
kader kısmet bu galiba...

selam kizlarhihoyyyt
kaynatmissiniz epey...bende uyusuk uyusuk yattim,kafami kaldiramadim uykudanmirmirmirmir
kizlar su maydonoz olayini bende bikac yerde okudum...
tüpler tikaliysa ve iltihap vs.varsa söküyormus akinti seklinde...
denemekte fayda var bence..ama kafama takildi mesela ben simdi yumrtlama takibi yaktiriyorum ya bi sakincasi falan olurmu ki???yoksa yapicam yani

arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..
hayırlı olsun nehircim.inşallah güzel haberlerini de alıcaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rapunzelcim en iyisini yapıyosun canım,evde oturmak insanı iyice depresif yapıyor,gez dolaş,ama bizi ihmal etme:1hug:

nesrincim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
nevrocum yarın herşey yolunda gider inşallah.dualarımız seninle :Saruboceq:
balcım,inşallah senden de güzel haberler alırız:Saruboceq:

allah beterinden korusun canım...
senin dediğine göre sadece çenesi düşükmüşkaydirigubbakcemile3
ne yapalım canım biraz da sabretmek lazım:1hug:

ne olmuş acaba:uhm:
çok çok geçmiş olsun...
allah acil şifalar versin...

görüşürüz canım:1hug::asigim:
inşallah pozitif olur....

rapunzel82 ben de bu yolda yürüyenlerdenim canım,aynı zaman da yeniyim kk de.güzel dileklerin için teşekkürler aynı dilekler benden de herkese sevgiler....
hoşgeldin canıma.s.

kızlar biz annemlere çaya gidiyoruz...
sonra görüşürüza.s.

[/B]
canimm en güzelini yapiyorsun...gez dolas ne güzel...
ama özletme kendini:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…