kıslarrr nesrinin annesini hastaneye kadırmışlar o yüzden hafta sonu yokk yaa ALLAH hepimize vucut sağlığı versinde olur bebişimizde en önemlisi sağlık . öptüm sizleri iyi haftalar çok kaynatmayın okuyamıyorum sonra.
nevrocummm inşallah yumurtaların güzel güzel toplanır.
Hadi kızlar Şappi şappi
hayırlı olsun nehircim.inşallah güzel haberlerini de alıcaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..
rapunzelcim en iyisini yapıyosun canım,evde oturmak insanı iyice depresif yapıyor,gez dolaş,ama bizi ihmal etme:1hug:merhaba arkadslar..ben gezmecı ev hanımlarına dondum...hıc bos gunum yok..kendımı gezmelere verdım..
gezdıgım ıcınde konulara tam bılemıyorum...
bugun balkafamın asılaması var..delum benım:asigim:
ınsallah hersey guzel geceer..sonunda bebsı tosun pasası hayırlsıyla gelır...:Saruboceq:
nevrom canım sende catlatıcı vurunmuusn...ne cabuk gectı senın ıslemler...cokda guzel oldu...artık bebeıslerıne daha yakınsın..hayırlısıyla 3 kısılık aılenıze yenı melek yada melekler gelecek...:ecrin_bebek::Saruboceq:
nesrıncım ve ceylın nazım sızlerede buyuk gecmısler olsun..
rabbım acıl sıfalar versın..:Saruboceq:
cornelıa canım senınde test sonuclar guzel cıkar bır an once tedavıye baslarsınız...:Saruboceq:
yaban gulum ve tulınım sızlerden guzel haberler alcaz gıbı gelıyor:CüvCüv::CüvCüv:
ınsallah belırtılerınzıhabercısıdır..:Saruboceq:
yagmurun haberıde gelmıs..cok sevındım..ınsallah 9 ay hep boyle devam eder..bebisı onla olur..:Saruboceq:
unuttugum arkadslar canımsınız..cunku tum hepsını okuyamadım..bunlarda sızılerea.s.a.s.
kırmız kart goren arkadslar uzulmesınler yenı bır ay yenı bır umut...
gunu gecıp beklemeden olan arkadslar guzel haberler versıznler bızlere:CüvCüv:
RABBIM BU YOLDA YURUYEN HERKESIN YARDIMCISI OLSUN..
DUALARIM SIZLERLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah beterinden korusun canım...ay kıslarrr bugün akşam kaynanatöre gideceğim bir kaç gün yokum ev işlerini falan yapacağım burdan ayrı kalacağımamı yanım yoksa kafamamı?maşallah çene sağlam motor tam takviye işliyor dün yanıma gelip gitmişti devamlı eltimden çocuktan bahsediyor kafamı şişiriyor allah yardımcım olsun kalbini kırmamak içinde birşey diyemiyorum çenesi hariç çok iyidir ammaaaaaa ah bide çok konuşması olmasa stres yaptım şimdiden devamlı git eltinin yanına yardımcı ol barışın bıktım bir haftadan beri hergün aynı filmi izlemekten dinlemekten geçer elbet günler ne yapalım herkesin bir huyu var değiştiremeyiz ama tekrar allah kafamın yardımcısı olsun aminnnnnnnnnn
ne olmuş acaba:uhm:kıslarrr nesrinin annesini hastaneye kadırmışlar o yüzden hafta sonu yokk yaa ALLAH hepimize vucut sağlığı versinde olur bebişimizde en önemlisi sağlık . öptüm sizleri iyi haftalar çok kaynatmayın okuyamıyorum sonra.
nevrocummm inşallah yumurtaların güzel güzel toplanır.
görüşürüz canım:1hug::asigim:canlarım stresim geçti iyiyim şimdi doğru söylüyorsunuz stres yapmakla olmuyor bekleyip görücez artık tek tek okuyamadım tedavi de olan herkese kolaylıklar diliyorum. test yapacakların umarım güzel haberleri gelir..görüşmek üzere...
hoşgeldin canıma.s.rapunzel82 ben de bu yolda yürüyenlerdenim canım,aynı zaman da yeniyim kk de.güzel dileklerin için teşekkürler aynı dilekler benden de herkese sevgiler....
merhaba arkadslar..ben gezmecı ev hanımlarına dondum...hıc bos gunum yok..kendımı gezmelere verdım..
gezdıgım ıcınde konulara tam bılemıyorum...
bugun balkafamın asılaması var..delum benım:asigim:
ınsallah hersey guzel geceer..sonunda bebsı tosun pasası hayırlsıyla gelır...:Saruboceq:
nevrom canım sende catlatıcı vurunmuusn...ne cabuk gectı senın ıslemler...cokda guzel oldu...artık bebeıslerıne daha yakınsın..hayırlısıyla 3 kısılık aılenıze yenı melek yada melekler gelecek...:ecrin_bebek::Saruboceq:
nesrıncım ve ceylın nazım sızlerede buyuk gecmısler olsun..
rabbım acıl sıfalar versın..:Saruboceq:
cornelıa canım senınde test sonuclar guzel cıkar bır an once tedavıye baslarsınız...:Saruboceq:
yaban gulum ve tulınım sızlerden guzel haberler alcaz gıbı gelıyor:CüvCüv::CüvCüv:
ınsallah belırtılerınzıhabercısıdır..:Saruboceq:
yagmurun haberıde gelmıs..cok sevındım..ınsallah 9 ay hep boyle devam eder..bebisı onla olur..:Saruboceq:
unuttugum arkadslar canımsınız..cunku tum hepsını okuyamadım..bunlarda sızılerea.s.a.s.
kırmız kart goren arkadslar uzulmesınler yenı bır ay yenı bır umut...
gunu gecıp beklemeden olan arkadslar guzel haberler versıznler bızlere:CüvCüv:
RABBIM BU YOLDA YURUYEN HERKESIN YARDIMCISI OLSUN..
DUALARIM SIZLERLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?