- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
büyük ihtimal toplanmıştır...belkide minik minik bebişte olmuşalrdır:asigim:nevromunda yumoşları toplanıyo yada toplanmıştır saatini bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun inşallah her şey güzel geçer.
duaraımız seninle nevrom
çok sağol canımŞenizgunaydın fadıgım...
bende ole dıyorum kısmet degılmıs zaten sehır dısı felan vardı..esımle bosanma sebebım olurdu..bır de sehır dısı yatılıydı..delikafadulden
kocıs calıssın bende gezeyımdelikafadulden
bu arada senın gununde beklemeler arasında yoksa sende:CüvCüv:
neden olmasın ben senden hep mucıze bır haber beklıyorum...
yanlıs anlamassan sonucta senın daha once hamıslıklerın var....
belkı bu seferde gelebılır saglıkla
kızlar aslında benim günüm geçti sayılmaz...can_iso : 26 Şubat
smhsmh : 27 Şubat
HARZAM : 28 Şubat
sidelya01 : 01 Mart
Ceylin_naz : 03 Mart
aşk meleği : 03 Mart
yabangülüm. : 03 Mart
birebira : 03 Mart
fatınazehra : 04 Mart
osetya2007 : 06 Mart
vesta : 07 Mart
Fadik : 07 Mart
bir hayli günü geçen arkadaş var inşallah teker teker hamiş haberlerini alırız hepsi hamiş :CüvCüvlursa valla ne güzel olurdelikafadulden alahım hayırlsını versin hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq:
kelebeyim çok çok geçmiş olsuna.s.dün bir geldim pir geldim.hiç merak etmediniz di mi kelebeğinizi...:çok üzgünüm:
dün akşam acile gittim kızlar.zaten bir haftadır ölmüştüm kasık ağrılarından akşam da şiddetlendi.meğer enfeksiyon varmış feciiii derecede.antibiyotik, iltihap kurutucu,fitil, ağrı kesici.... bir torba ilaçla döndüm eve.artık hastanelerden de ilaçlardan da nefret ediyorummm.....senağlama
canım sorun hormonlardaysa ilaçlrını düzenli kullansan belki allahın izniyle düzelir...merhaba kızlar hala adet görmedim doktorada gitmedim gitsem yine aynı test yapıcak yine vericek bir sürü ilac göndericek 19 şubatta adet oldum 42 ci gündü doktora gittim kist falan yoktu sadece hormonlarda sorun çıktı onun içinde glugophace diye bi ilaç verdi adetin bittigi günden sonramı sayıyoruz yoksa ilk oldugun günden mi 2kere test yaptım çıkmadı cevap verirseniz sevinirim
evet canım kürü içmenin püf noktası bir çekişte içiceksin...kızlar soğan kürü o kadar da kötü değil sıcak olmayınca daha iyi bir dikişte içilebiliyor çok da faydalı bence mutlaka deneyin zorlayın kendinizi
canım gerçekten öyle çok kötü bir tadı yok...elitu sağol canım inşallah bir an önce iyileşirim...
fadikçim teşekkür ederim.evet bir soğan kürü deneyim bakayım.
burnumu sıkıp içicem artık ne yapayım HERŞEY ÇOCUK İÇİN di mi ama???????
yerimseniben
hoşgeldin asicima.s.bugun pek kimsecikler yok buralarda eminimki bu havalar duzelsin hepiniz kacicaksiniz demi
yok oyle hiiiiiiiii ona gore
nevro canim aklim sende insallah mutludursun
ve yumoslarinda mutludur kavustular bugun ohohohohohohohohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada annelerine kavusacaklar canim opuyorummmmmmmm
çok sağol canım:1hug:ama bugün balın doğum günüa.s benim değil...selam kızlar. Nevronun yumişleri başarıyla alınmıştır inşallah.
Balımın da aşılaması vardı sanırım bugün, Allah yardımcısı olsun. Mutlu haberlerle gelsinler inşallah.
butterfly geçmiş olsun sana da. Allah acil şifalar versin.
Fadikcim yeni yaşın hayırlı olsun. Tez zamanda kucağın bebişlerinle dolsun inşallah. a.s.
çok sevindim canım:1hug:Canlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
ilaç içtiğin halde adet olmadınmı canım...peki dr ilaç bitince ne zaman adet olacağın hakkında birşey söylemedimi....fadik arkadaşım zaten ilaçlarımı kullanıyorum gecen ay doktora gidince ultrasonada girdim kist falan varmı diye ama temiz cıktı kilo alıyordum oda hormonumun yükselmesindenmiş hiç bişey demedi kullan 3 ay sonra gel dedi bu arada hamile kallabilirsin dedi glugophace ilacımın adı bugün 49 cu gün oluyo doktora sordum bekle dedi
arkadaşlar 19 şubat degil yanlış yazmışım 19 ocak olucak kafa kalmadıki
fadık canım nasılsın ben bır soru sordum kımse cvp yazmadı yumurtalarım gelışmesı için dr verdıgı gunluk ılaçlardan içtım kasıklarımda agrı var ama akıntım olmadı hanı yumurta gelıştıgınde akıntı olurmuş ya aklıma takıldı neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?