Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar soğan kürü o kadar da kötü değil sıcak olmayınca daha iyi bir dikişte içilebiliyor çok da faydalı bence mutlaka deneyin zorlayın kendinizi

ağzından bal damlıyor.işallah işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
canzi3445;5612170]can_iso : 26 Şubat:CüvCüv:
smhsmh : 27 Şubat:CüvCüv:
HARZAM : 28 Şubat:CüvCüv:
sidelya01 : 01 Mart:CüvCüv:
Ceylin_naz : 03 Mart:CüvCüv:
aşk meleği : 03 Mart:CüvCüv:
yabangülüm. : 03 Mart:CüvCüv:
birebira : 03 Mart:CüvCüv:
fatınazehra : 04 Mart:CüvCüv:
osetya2007 : 06 Mart:CüvCüv:
vesta : 07 Mart:CüvCüv:
Fadik : 07 Mart:CüvCüv:

adetin 5. gününden itibaren peçeteye adaçayı yağını (acı elma yağı da deniliyor) damlatıyorsun iç çamaşırına koyuyorsun.. 1 hafta bunu uyguluyorsun.. biraz yakıyor bazen de kaşındırıyor.. ama iltihap varsa söküyormuş.. ben arada yapıyorum.. peçeteyi 4' e katlayıp gece tampon gibi de sıkıştırabilirsin.. ileri iktirme ama.. ben korkuyorum kimisi ileri koyuyormuş.. inş faydası olur canım.. Şeniz

yabangülüm sen yap bi test senin geçmiş epey bi.. hadi hadi her sonuca hazırlıklı olarak yap şu testi... benim bugün gelmese en fazla yarın sabahı bekler yapardım..

cucu, casper sizler de sağolun canlarım.
İlaçları alıyorum ama çok yorgunluk veriyorlar.Ağır geldi galiba biraz.
Bu arada az önce kırmızı kartı da yedim hadi hayırlısı..kafamçokkarıştı
Artık fitili bırakmam lazım.Dr adet başlayınca bırak demişti.En azından bir iki gün kullanabilseydim bari...
Ama neyse 16 martta tüp bebek dr umla randevum var.o zamana kadar enfeksiyon da kırmızılar da bitmeli.yoksa enfeksiyon için çok fena azar işiticem galiba...

gecmis olsun canim dikkat et kendine oda cok zor oluyor

yabangülüm sen yap bi test senin geçmiş epey bi.. hadi hadi her sonuca hazırlıklı olarak yap şu testi... benim bugün gelmese en fazla yarın sabahı bekler yapardım..

merakli melahat seniiiiiiiiiiii

insallah gunu gecen arkadaslarimiz surpriziniz gelsinnnnnnnnnnnnnnnn
bizlerde halay cekelim yafuuuuuuuuuuuuu
su listeyi 50 yapsaydik 1. dogurmadan
bu arada gercekten kizlar ya listenin basindakilerin dogumu yaklasti galiba
allahim onlari evlatlariyla birlikte korusun

hıımmm çok yakar gibi geldi bana.
peki sen yapınca faydasını görüyor musun?
bir de peçete erimiyor mu, parça parça olmuyor mu?ne çok sordum :uhm:

canım ben de korkarım ileri itemem.bir de kaçarsa utanırım dr a da gidemem valla....kaydirigubbakcemile3

asicim sağol canım.İnşallah 50 ye sen de girersin tez zamanda ...:1hug:

bu arada liste cidden kalabalıkmış.hadi kızlar.İnşallah bu ay topikte hami ş patlaması olur.hihoyyyt

yok canım o kadar da yakmıyor.. tahriş etmiyor öyle.. yoktu herhalde ki akıntım olmadı.. peçetenin kalitelisini kullan şekerim.. günlük pedde olur.. ama ped çok ince geldi bana.. tam birebir teması olmuyor boşluk kalıyor arada gibi geldi bana.. delikafadulden hem kaliteli hem hesaplı olan peçeteden al hiçbişey olmuyor.. itme sende benim gibi oraya denk gelicek gibi koy gece.. istersen bütün gün dursun.. rahat edemezsen gecedece geceye dene.. dene bu ay hazır adetinde gelmiş.. faydası olucak mı bakalım..

kızlar slm nasılsınız canlarım tulıny gordum :asigim:burdasın nassılsın canım:teselli:

slm kızlar,
nevrocum yumoşların inşallah 1. kalitedir ve ikiz olarak sana geri döner,Allah yardımcın olsun a.s.

balım doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın ve aşılaman sana bebiş getirsin inşallah :1hug:

geçmiş olsun canım a.s.

bengüsu kaçar kaydirigubbakcemile3

serenalar iyiyim canım sen nasılsın yerimseniben

bengüüü nereye hemen yeni geldin ... bi hoş beş edelim heyyy kime diyom ben... kaydirigubbakcemile

anladım kalitelisinden alırım.ya da sargı bezinin arasına pamuk koyup yapayım bari.
canım adet bitimi beşinci gün mü?yoksa başlangıcından itibaren beşinci gün mü?adetim 5 gün sürmüyor bazen de...

kızlarya benım bu ay kasıklarım agrımasına ragmen akıntım olmadı nedendırkı normalmı

kızlar eşim bi çıkıp hava alalım diyor.. görüşürüz iyi sohbetler size.. öptüm bütün topiği Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…