can_iso : 26 Şubat
smhsmh : 27 Şubat
HARZAM : 28 Şubat
sidelya01 : 01 Mart
Ceylin_naz : 03 Mart
aşk meleği : 03 Mart
yabangülüm. : 03 Mart
birebira : 03 Mart
fatınazehra : 04 Mart
osetya2007 : 06 Mart
vesta : 07 Mart
Fadik : 07 Mart
bir hayli günü geçen arkadaş var inşallah teker teker hamiş haberlerini alırız hepsi hamiş :CüvCüvlursa valla ne güzel olurdelikafadulden alahım hayırlsını versin hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq:
dün bir geldim pir geldim.hiç merak etmediniz di mi kelebeğinizi...:çok üzgünüm:
dün akşam acile gittim kızlar.zaten bir haftadır ölmüştüm kasık ağrılarından akşam da şiddetlendi.meğer enfeksiyon varmış feciiii derecede.antibiyotik, iltihap kurutucu,fitil, ağrı kesici.... bir torba ilaçla döndüm eve.artık hastanelerden de ilaçlardan da nefret ediyorummm.....senağlama
yabangülüm sen yap bi test senin geçmiş epey bi.. hadi hadi her sonuca hazırlıklı olarak yap şu testi... benim bugün gelmese en fazla yarın sabahı bekler yapardım..
adetin 5. gününden itibaren peçeteye adaçayı yağını (acı elma yağı da deniliyor) damlatıyorsun iç çamaşırına koyuyorsun.. 1 hafta bunu uyguluyorsun.. biraz yakıyor bazen de kaşındırıyor.. ama iltihap varsa söküyormuş.. ben arada yapıyorum.. peçeteyi 4' e katlayıp gece tampon gibi de sıkıştırabilirsin.. ileri iktirme ama.. ben korkuyorum kimisi ileri koyuyormuş.. inş faydası olur canım.. Şeniz
senağlama senağlama senağlamatEK KELİME İLE BERBATTII ..Biliyordum zaten başıma gelicekleriii biliyodumm.Hani acımıcaktı kızlar:a015::a015::a015:
Kızlarr geçmişe dönemiycem sonra msjları okurum.Doğum günüm için yazdığınız msjlar içinn çokk çokk sağolun kızlar iyiki varsınızzz hepinizöpüyorum
dün bir geldim pir geldim.hiç merak etmediniz di mi kelebeğinizi...:çok üzgünüm:
dün akşam acile gittim kızlar.zaten bir haftadır ölmüştüm kasık ağrılarından akşam da şiddetlendi.meğer enfeksiyon varmış feciiii derecede.antibiyotik, iltihap kurutucu,fitil, ağrı kesici.... bir torba ilaçla döndüm eve.artık hastanelerden de ilaçlardan da nefret ediyorummm.....senağlama
Güle güle minos
İyi gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?