- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
seninde canıma.s.avuçların açıldıgı
gözlerın yaşardıgı
ılahı esıntılerının kalplerı okşadıgı
anın bır asra bedel oldugu
yarın akşam dualarda bırleşmek dılegıyle
şimdıden hepınız kandılı mubarek olsun kızlar
canım benim tese konusunda çok bilgim yok...hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün gittik üroloğa.zaten spermiogrmda hiç sperm bulunamamıştı.
ürolog da muayeneden sonra direk mikrotese yapmamız lazım dedi.
1500 tl ücreti dedi.
başka ne hormon testi,ne varikosel vs hiç bişey demedi.
sadece spermiogram yaptrdık.
hormon vs yapılmadı.
şimdi sizden ricam
mikrotese ve tese farkı nedir?
istanbul avrupa yakasında nerde yaptırmak en iyisi ve ücreti nedir?
sizce başka bir test istemeden mikro istemesi normalmi?
bir de diyelim ki bulundu sperm,ne kadar süre donduruluyor acaba?
biz merak ettiğimzden hemen mikro yaptrmak istiyoruz ama tüp bebeği
eğer mümkün olursa en az 1 sene sonra yaptıracağız.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok umutsuzum
şimdi heyacanını anladım canım...hayırlısı olsun...ama anladığım kadarıyla ilaçların tamam değilmiş...inşalalh işe yaramıştır...Fadık canım sabah akşam gonaphene bıde ignemden 3gun kullanımlık kalmıştı onuda yaptım yumurta çatlaması içinde bogurtlen koku kaynattım sabah akşam aç karnıma içtım bunlar elımden geldı
canım ben şuan adetlerim düzelsin diye cycıo-progynova adında bir ilaç içtim yeni bitti adet olmayı bekliyorum....Fadık canım maddı yonden 3aşılamamı kışın yaptırcam o yuzden bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım tedavı ıçın
Canlarımmm ben geldimmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
10 tane yumoşum toplandı.hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:
Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz
Canlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz
slm nevrosky nbr canım uzun süredir görüşemedik iğme olmuşsun ve 10 yumoşun varmış çok sevindim banada dua edin ayın 11inde doktordayım yumoşların boyutuna bakacak klomen kullnadım ilk kez çatlama iğnesi yapacak boyundaysa canım çok sevindim senin adına bu klomenle tedavi hakkında istediğim gibi bilgi alamadım balsuta biraz yardımcı oldu sağolsun nasıl alsam ki yardım
canım insallah sole 2 tane anneleri gibi yurekleri ve yuzleri guzel bebeklerin olur insallah hersey yolunda gider once saglıklı sıkıntısız bi gebelik sonrada saglıklı uzun omurlu evlatlar nasip etsin Allahım sana ve hepimize kimsenin kucagını bos bırakmasın Allahım:Saruboceq:
maşallah canımŞeniz:hooray:
çok sevindimsositososito
sıra geldi döllenmeyesositososito
bizde merakla yarını bekleyeceğiz....tel gelince bizede haber et canım...
kendine iyi bak canım...
ağrılar hakkında ben birşey bilmiyorum:sm_confused:
Canlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
avuçların açıldıgı
gözlerın yaşardıgı
ılahı esıntılerının kalplerı okşadıgı
anın bır asra bedel oldugu
yarın akşam dualarda bırleşmek dılegıyle
şimdıden hepınız kandılı mubarek olsun kızlar
yabangülüm sen yap bi test senin geçmiş epey bi.. hadi hadi her sonuca hazırlıklı olarak yap şu testi... benim bugün gelmese en fazla yarın sabahı bekler yapardım..
günaydın kızlar kalkın artık yaa.bakın biraz daha geç kalırsanız açmıcam kapıyı haydin beklkiyorum.kızlar bu arada bana ltf dualarınızda yer verirmisiniz bu gün kan testi yaptıracagım inş kırmızılarda gelmezse.inş akşamada güzel haberlerle dönerim.beklemek ne zor şeymiş yaa ALLAhım hepimizin dualarını kabul eder inş ve en kısa zamanda bebişlerimiz bizlerle olur.bu arada nevroşum canım inş herşey yolunda gider,balcım tatlım inş sende bize güzel haberlerle dönersin.
günaydın kızlar bugün kahvaltılar kimden
cumartesi çalışanlar geçtilermi işlerinin başına
:))) öğleye kdar mahkum gerçi sevcancım seninki 5e kdardı değilmi
inşallah zamn çabuk geçer seninde
nesrincim geçmiş olsun umarım annen iiyidir acil şifalar diliyorum
yabangülüm başka bi topicte senin bebek içinyaptığın patiklerden gördüm çok harika ellerin dert görmesin
nevrocum allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yumoşların toplanır spermlerle buluşur
seninde halayına az kaldı desene allah yardımcın olsun
cas _iso canım eşine allah yardım etsinbiran önce çıkar inşallah ameliyattan ameliyatı başarılı geçerve çabukcak anne olursun
can- iso allah yardımcınız olsun tatlım allah şifa versin eşine nevrommm allah seninde yardımcın olsun cnm gittikçe yaklaşıyosun bebişine allahın izniyle balımmm sen nasıl oldun cnm umarım kolay geçmiştir aşılaman
kizlar günaydin...
sabah sabah doktorum aradi esimi...telefona uyandik..
persembe günü tahlillerim cikmamisti,ben önemli bi degisiklik olursa ararim demisti..
yükseliyor diye sevindigimiz e2 hormonu aniden düsmüs..90lardaydi 60a düsmüs..
diger hormonlarimda istenmeyen sekilde degismisler,tam bilgimiz yok suan..
yeni bir igne cikmis..onu deneyelim demis doktor
o güne kadar puregona devam edicem,persembe günü hersey yeniden basliyor
o kadar moralim bozuldu ki anlatamam
canim benim dualarimiz seninle insallah allahim iyi kalbinin mukafatini versin sana
insallah allahim dualarimizi kabul eder ve guzelce dollenirler ve hic rahatsizlik duymadan evine gelirsin
balsurat canim dualarimizla hediyeni gonderebiliriz insallah
allahim arkadasimiz icin dularimizi kebul eyle
bebegi ona guzel bir dogum gunu hediyesi versin
yuzun guler canim insallah
iyiki dogdun iyiki varsin:CüvCüv:
senağlama senağlama senağlamatEK KELİME İLE BERBATTII ..Biliyordum zaten başıma gelicekleriii biliyodumm.Hani acımıcaktı kızlar:a015::a015::a015:
Kızlarr geçmişe dönemiycem sonra msjları okurum.Doğum günüm için yazdığınız msjlar içinn çokk çokk sağolun kızlar iyiki varsınızzz hepinizöpüyorum
nevromunda yumoşları toplanıyo yada toplanmıştır saatini bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun inşallah her şey güzel geçer.
duaraımız seninle nevrom
nevrocum yeni tarihim 3 nisanmış.. mart ayını bi köşesinden yakalayabilecekmiyiz bakalım.. 16 martta hsg var.. sonrasında bi kaç gün perhiz varmış.. tam da çalışma günlerine denk geliyor ama nasip kısmet artık..
senin işlerin nasıl geçiyor acaba nevrocum? inş bir aksilik yoktur.. haberini bekliyoruz.. Şeniz
ayyy bu sitede erkek faktörü olup yine de normal yolla hamile kalnları okuyunca umudum artıyor sonra yok ya benimki olmaz ki deyip yine bozuyorum
mart hamilesi olmayacağım kesin 9 yıldır olmadı bu ay mı olacak ?????
dün bir geldim pir geldim.hiç merak etmediniz di mi kelebeğinizi...:çok üzgünüm:
dün akşam acile gittim kızlar.zaten bir haftadır ölmüştüm kasık ağrılarından akşam da şiddetlendi.meğer enfeksiyon varmış feciiii derecede.antibiyotik, iltihap kurutucu,fitil, ağrı kesici.... bir torba ilaçla döndüm eve.artık hastanelerden de ilaçlardan da nefret ediyorummm.....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?