Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fadık canım sabah akşam gonaphene bıde ignemden 3gun kullanımlık kalmıştı onuda yaptım yumurta çatlaması içinde bogurtlen koku kaynattım sabah akşam aç karnıma içtım bunlar elımden geldı

Fadık canım maddı yonden 3aşılamamı kışın yaptırcam o yuzden bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım tedavı ıçın

seninde canıma.s.

canım benim tese konusunda çok bilgim yok...

Fadık canım sabah akşam gonaphene bıde ignemden 3gun kullanımlık kalmıştı onuda yaptım yumurta çatlaması içinde bogurtlen koku kaynattım sabah akşam aç karnıma içtım bunlar elımden geldı
şimdi heyacanını anladım canım...hayırlısı olsun...ama anladığım kadarıyla ilaçların tamam değilmiş...inşalalh işe yaramıştır...
hayırlısı olsun canım...

Fadık canım maddı yonden 3aşılamamı kışın yaptırcam o yuzden bunları yapıyorum sen neler yapıyorsun canım tedavı ıçın
canım ben şuan adetlerim düzelsin diye cycıo-progynova adında bir ilaç içtim yeni bitti adet olmayı bekliyorum....

Canlarımmm ben geldimmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

10 tane yumoşum toplandı. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:

Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:

Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt

Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.

İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım. Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz

maşallah canımŞeniz:hooray:
çok sevindimsositososito
sıra geldi döllenmeyesositososito
bizde merakla yarını bekleyeceğiz....tel gelince bizede haber et canım...
kendine iyi bak canım...
ağrılar hakkında ben birşey bilmiyorum:sm_confused:

slm nevrosky nbr canım uzun süredir görüşemedik iğme olmuşsun ve 10 yumoşun varmış çok sevindim banada dua edin ayın 11inde doktordayım yumoşların boyutuna bakacak klomen kullnadım ilk kez çatlama iğnesi yapacak boyundaysa canım çok sevindim senin adına bu klomenle tedavi hakkında istediğim gibi bilgi alamadım balsuta biraz yardımcı oldu sağolsun nasıl alsam ki yardım

arkadaşlar benim ailem uzakta olduğu için sadece telefonla görüşebiliyoruz sizi ailem gibi gördüm suratınızı görmesemde bir anne. bir arkadaş. bir dost bir kardeş bildim hepinizi aynı değeri verdim eşimin yazdığı bir şiiri paylaşmak istiyorum benim için çok değerli ve anlamlı o şiir arkadaşlar

Erişilmeyen güzellik var sende
Melek kadar safsın işte
İnancını ihmal etmesende
Ne kadar iyi olcak gelecek
Elinden bırakma huzuruda sevgiyide
baş harflerimden bir şiir çok hoşuma gitti eşim ben seni çok seviyorum ya bugün balık yemeğe gitti arkadaşlar ben catalzeytinde oturuyorum gemide balık yedik baş başa kimse yoktu düğünümüzde dans ettiğimiz şarkı dilimizde aşk sözcükleri kızlarrrrr böyle insanın çoçuğu çok şeker çok tatlı olur öle değil mi hepinizi anlatıyorum eşime sizi kıskanıyor çünkü o hep ilk omak istiyor zaten o hep ilk sizleride tabi çok ama çok seviyorum

şemiyoruz telefon harici ben sizi ailem gibi gördüm arkadaşlarEr

canım benim cok sevindim istirahate devam bizim bebekler nazlı zaten zor bulduk gelmemek icin naz yaptılar bakalım dogunca neler yapıcaklar insallah dogarlarsa ben ısırmayı dusunuyorum benimkini teyzesi naniknanik insallah kalp atıslarını duyarsın ve saglıkla kucagına alırsın alırız :Saruboceq: Ya mubdiyi unutma yatarken kendin oku ben ole yapıyorum

canım insallah sole 2 tane anneleri gibi yurekleri ve yuzleri guzel bebeklerin olur insallah hersey yolunda gider once saglıklı sıkıntısız bi gebelik sonrada saglıklı uzun omurlu evlatlar nasip etsin Allahım sana ve hepimize kimsenin kucagını bos bırakmasın Allahım:Saruboceq:

Yumoşlarım toplandı canımm. İnşallah yumoşların güzel büyümüştür bitanemm.. Aşağıdaki verdiğim linklere bir bak istersen. Klomenle ilgili paylaşımlar var. Orda daha çok soru soracak kişi bulursun.. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/asila...lomen-tedavisi-gorenlerin-paylasim-alani.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/249509-yumurta-takibi-yaptiranlarin-bulusma-noktasi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/asila...gnyl-ignesi-kullananlarin-paylasim-alani.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-hamilelige-ugrasanlar-veya-hamileler.html

Aminnnn canımmm inşallahhhhhh. Allah razı olsunn.. Çok güzel bir duaydı. Öpüyorum seni. Allahım senin bebeğini de bağışlasın , nazarlardan saklasın. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallahhhhhhh. :Saruboceq:

Fadiğimmmm.. Şeniz :asigim: Sağol bitanem. Haberdar edeceğim tabiki. Şeniz

nevrom canım çok sevındım yarın akşam senın ve hepımız için dua edecegım yarın gece peygamber efendımızın dogdugu gece uzun bır dua edecegım hepımız için canım inşşşşşşş rabbım kabul eder

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt oleyyyy çok sevindim yaaa.canım benim inşallah kucağına alırsın minik mucizeni...

yarın kadınlar gunu hepınızın kadınlar gununu
kutluyorum hepınızı opuyorum ıyı geceler bol hamişlı bır hafta dılıyorum topıgımıze
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

canım sorduğun soruyu arkadaş cevaplamış ama akıntı kişiden kişiye değişiyor.yumurtalıklarının verdiği tepkiye bağlı.bence de ilaçlarının tamam olmaması sebebiyle de olabilir.bilemiyorum Allah yardımcın olsun .belki de yumoşların büyümüştür kendi kendine sesizce...yerimseniben

evet yarın hep beraber dua edelim arkadaşlar.Rabbim dularımızı kabul eder inşallah....

Son düzenleme:

canım çoook sevindim.yumurta sayın da çok güzel.tam ideal bir sayı.keşke benim de 10-12 civarı yumurtam olsa.bir embriyologla görüştüm çok yumurtam olduğu için ebriyolarımın kalitesi düşüyormuş.

Şikayetlerinin hepsi normal.ayaklarını sıcak tutmanı ve bol bol su içmeni öneririm.gazın olmasa da varmış gibi gelir sana zorlama sakın.Ama geldiğinde de tutmamaya çalış.Bol bol dinlen.bebeler gelmeden kendini toparla bir an önce.
tekrar söylüyorum 2,5- 3 litre su tüket, kesinlikle kabız olmaman gerekiyor.ev işi yapma ama minik yürüyüşler yap evin içinde.bağırsakların hareket etsin.transferden sonra da bu şekilde devam et.
Çoook öpüyorum seni canım.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah...

nevrom 10 tane yumos var:Saruboceq::Saruboceq:
ınsallah bunların ıkısı gobusune konacak:CüvCüv:

kelebegım gecmış olsun canıma.s.a.s.
yagmurcan bebısını gormusun cok sevındım..ınsallah saglıkla gelecek bebegın..:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim.ilaçlar ağrılarımı azalttı biraz.geç de olsa aklım başıma geldi.Artık daha dikkatli olucam.havalar da ısınırsa daha iyi olurum ayaklarımı üşütmem hiç değilse.

yabangülüm sen yap bi test senin geçmiş epey bi.. hadi hadi her sonuca hazırlıklı olarak yap şu testi... benim bugün gelmese en fazla yarın sabahı bekler yapardım..

canım gelmezse p.tesi yaptırabilirim ancak.ama karnım gergin,göğüslerim ağrıyor..belki adet olabilirim.eli kulağındadır.ama gelmezse yinede test yaptırırım..

Canım inşallah güzel haberlerini alırız. İmkansız diye bir şey yok çünkü. a.s.

Sağol meleğimmm. Güzel geçti çok şükür. Sizlerin duaları sayesinde. a.s.

Teşekkürler bitanemm. Bebişime hiç bu kadar yakın olmamıştım. :asigim:

Canımm üzülme lütfenn. :teselli: Başa sarmak gibi olacak ama tedavi edilmeli. Çektiğin zorlukların farkındayım. Kolay değil kortizonlar , iğneler. Allah yardımcın olsun. Şifa versin. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırım senin. :içelim:

Asicimmm sizlerin bu güzel duaları varken zaten işlerimin rast gitmemesi mümkün mü. Çok mukaddes insanlarsınız hepiniz. yerimseniben

Canım kendini sıktın sanırım. Yoksa acımıyordu. Seni rahatlatmak için öyle demedik. Ama herkesin ağrı eşiği farklı tabi. İnşallah bebişin seninledir. Artık oldu bitti. Acısı da geçti. Unut ve pozitif şeyler düşün tatlımm. Ağrın varsa doktoruna da sanışmayı ihmal etme. a.s.

nevromunda yumoşları toplanıyo yada toplanmıştır saatini bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun inşallah her şey güzel geçer.

duaraımız seninle nevrom

Canımmm Allah razı olsun. Sizlerin beni düşündüğünüzü hissettim orada beklerken. Hepiniz çok iyisiniz. İyiki varsınız canımm. Şeniz

Canım sağlık olsun. Başka şeyler olabilir mi dedik ama kandırık yapmış adet azıcık. İnşallah HSG sorunsuz ve güzel sonuçlu olur canım. Mart ayında çok çalışarak bebişine kavuşursun inşallah bitanemm. Şeniz

Yok canım aksilik olmadı çok şükür. Allahım işlerimi rast getirdi. Biraz ağrım oldu ama iyiyim şimdi. Ara ara sızılar oluyor. Şeniz

ayyy bu sitede erkek faktörü olup yine de normal yolla hamile kalnları okuyunca umudum artıyor sonra yok ya benimki olmaz ki deyip yine bozuyorum
mart hamilesi olmayacağım kesin 9 yıldır olmadı bu ay mı olacak ?????

Öyle deme canım bu işler belli olmaz. yerimseniben

Canım çok geçmiş olsunn. Baya kötüymüşsün sen. Allah şifanı versin tez zamanda.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…