tuliny kısmet değilmiş canım üzülme.martta iyi çalışmalar...
cucupete beni yanlış anlama ama misafir falan uğraşma canım tedavi olurken yaaa.Anladığım kadarıyla kendini çok yoruyorsun.Allah emeklerini boşa vermesin inşallah diğer tedavinde herşey daha güzel olur.
sidelya mutlu haberlerini bekliyoruz canım.
nevro inşallah 1. kalite bir sürü yumurtan olmuştur canım.Az kaldı inşallah herşey güzel olacak...
10 tane toplandı canım. Yarın arayacaklar. Heyecan dorukta. delikafadulden
KK NIN EN GÜSELL TOPİĞİNİN EN GÜSEL KISLARI SLMM hepinizekaydirigubbakcemile3
mona rosa canım inş tutunur bebişlerin dualarım seninle:Saruboceq:
balım inş seninde güzel haberlerinizi alırız burdan..aşılaman mevyesini verir inş:Saruboceq:
nevrom canım inş ilk ve son denemeniz olur canım..bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana:Saruboceq:
hepinizi çokk sefiyorummm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt
Amin canım inşallahhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah bitanemm. :Saruboceq: Ağzından bal damlıyorrrrrr. Şenizslm kızlar,
nevrocum yumoşların inşallah 1. kalitedir ve ikiz olarak sana geri döner,Allah yardımcın olsun a.s.
nevrommmmmm nasılsın canım yarın akşam hepımız için bol bol dua etcem
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın? Allah dualarını , dualarımızı kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
büyük ihtimal toplanmıştır...belkide minik minik bebişte olmuşalrdır:asigim:
yüce rabbim bebişlerini bu ay gönderir inşalalh:Saruboceq:
hep bebişler demek geliyor içimden:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizmş olcak ne:asigim:
Hadi inşallahhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt
selam kızlar. Nevronun yumişleri başarıyla alınmıştır inşallah.
Balımın da aşılaması vardı sanırım bugün, Allah yardımcısı olsun. Mutlu haberlerle gelsinler inşallah.
butterfly geçmiş olsun sana da. Allah acil şifalar versin.
Fadikcim yeni yaşın hayırlı olsun. Tez zamanda kucağın bebişlerinle dolsun inşallah. a.s.
Alındı canım çok şükür. Sizlerin güzel duaları sayesinde melekler korudu bizi. Şeniz
Nevrocum hadi güzel haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Balsurat doğumgünün kutlu olsun.Her zorluktan sonra bi kolaylık vardır derler.a.s.
Nesrin çok geçmiş olsun canım
Şeniz Şeniz Şeniz
bugun pek kimsecikler yok buralarda eminimki bu havalar duzelsin hepiniz kacicaksiniz demi
yok oyle hiiiiiiiii ona gore
nevro canim aklim sende insallah mutludursun
ve yumoslarinda mutludur kavustular bugun ohohohohohohohohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada annelerine kavusacaklar canim opuyorummmmmmmm
Ben de öpüyorum güzel insannn. Tatlımmm. Bitanemmm. :1hug: :asigim: Şeniz
Canlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
Canım maşallah yeğenimiz inatçı ve sıkı sıkı tutunmuş annesine. Allah sizleri korusun. İnşallah herşey güzel gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun. Şeniz
avuçların açıldıgı
gözlerın yaşardıgı
ılahı esıntılerının kalplerı okşadıgı
anın bır asra bedel oldugu
yarın akşam dualarda bırleşmek dılegıyle
şimdıden hepınız kandılı mubarek olsun kızlar
Sağol bitanemm. Senin de kandilin mübarek olsun şimdiden. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin. Şeniz
nevrom canım çok sevındım yarın akşam senın ve hepımız için dua edecegım yarın gece peygamber efendımızın dogdugu gece uzun bır dua edecegım hepımız için canım inşşşşşşş rabbım kabul eder
Allahım dualarımızı kabul etsin canımm. Allah razı olsunn. :Saruboceq:
yarın kadınlar gunu hepınızın kadınlar gununu
kutluyorum hepınızı opuyorum ıyı geceler bol hamişlı bır hafta dılıyorum topıgımıze:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
Ben de bu vesileyle hepinizin Dünya Kadınlar Gününü kutluyorummm. Şeniz