Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

10 tane toplandı canım. Yarın arayacaklar. Heyecan dorukta. delikafadulden

Amin canım inşallahhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar,
nevrocum yumoşların inşallah 1. kalitedir ve ikiz olarak sana geri döner,Allah yardımcın olsun a.s.
İnşallah bitanemm. :Saruboceq: Ağzından bal damlıyorrrrrr. Şeniz

nevrommmmmm nasılsın canım yarın akşam hepımız için bol bol dua etcem

İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın? Allah dualarını , dualarımızı kabul etsin inşallah. :Saruboceq:

Hadi inşallahhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt

Alındı canım çok şükür. Sizlerin güzel duaları sayesinde melekler korudu bizi. Şeniz

Nevrocum hadi güzel haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Balsurat doğumgünün kutlu olsun.Her zorluktan sonra bi kolaylık vardır derler.a.s.
Nesrin çok geçmiş olsun canım

Şeniz Şeniz Şeniz

Ben de öpüyorum güzel insannn. Tatlımmm. Bitanemmm. :1hug: :asigim: Şeniz

Canım maşallah yeğenimiz inatçı ve sıkı sıkı tutunmuş annesine. Allah sizleri korusun. İnşallah herşey güzel gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun. Şeniz

Sağol bitanemm. Senin de kandilin mübarek olsun şimdiden. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin. Şeniz

Allahım dualarımızı kabul etsin canımm. Allah razı olsunn. :Saruboceq:

yarın kadınlar gunu hepınızın kadınlar gununu
kutluyorum hepınızı opuyorum ıyı geceler bol hamişlı bır hafta dılıyorum topıgımıze
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Ben de bu vesileyle hepinizin Dünya Kadınlar Gününü kutluyorummm. Şeniz

[/QUOTE]Canım çok geçmiş olsunn. Baya kötüymüşsün sen. Allah şifanı versin tez zamanda.a.s.[/QUOTE]

sağol canım evet kötü oldum yaa...bir an önce iyileşmem lazım.

kızlar selam nasılsınız..bugün giremedim evde değildim çünkü..abimin kayınpederi vefat etti bütüngün koşuşturmayla geçti misafirler var sanırım 1 hafta kadar böyle az az girebilcem..kendinize iyi bakın beni unutmayın olurmu canlarımm..
balımın doğum günüymüş kutluyorum tüm kalbimle..balım iyiki doğdun iyiyki varsın seni çok seviyorum tatlımm..eşinle ailenle ve bebelerinle uzun ve mutlu ömürler diliyorumm..
nevom canım maşallah yumoşlara nazar değmesin hayırlısıyla kaliteli embriyolar olarak annelerine yerleşirler tatlım öpüyorum..iyi geceler kızlar hepinizi çok seviyorumm..

maşalalh canımallah nazardan saklasın...
benim koçiş hiç romantik değildir

başınız sağolsun canım...
ayriyeten çok çokta kolay gelsin...
bilirim cenaze oldumu giden gelen,işler hiç bitmez...
kendine iyi bak canıma.s.
seni hiç unuturmuyuzŞeniz

ahh bitanemm benimm :asigim:demek baya zorlayacak senin tedavi lütfen canını sıkma bitanem geç olsun da güç olmasın
geçmiş olsun canımm
ah balım ahhh sen var yasenhamile olunca hiç düşünemiyorumm
ağzından bal damlıyo tatlım ama benden iş çıkmaz yasakkelimeben sinir küpüyüm bu konudakötükedihüso
sağolasın

en iyisi dr a gitmek bitanem
gerçekten sinir bozucu
çünkü bende sendenimÇok üzgünüm çoook

başınız sağolsun canımm:1hug:

canım ne güzel yaaaa
evet burda bi aileyiz biz
bende çok seviyorum

canım benim yaaa inşallah Alahın izniyle herşey güzel olacak dualarım senle:asigim::asigim::Saruboceq:

şükürler olsun canım benim yaaa
inşallah dahada güzel haberler alacaksın
kucağına sağlıcakla aldığın günleride göreceksin inşallah:Saruboceq:

Canlarım günaydın öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun .. Bugün bol bol dua edelim kızlar aklımdasınız nicklerlede olsa umarım herşey gönlünüzce olur tabi benimde

Nevrom Cnm Allah yardımcın olsun bu yolda yüzünü güldürsün inşallah şimdi zamanda geçmez sana iki yavrunda sıksıkı tutunur inşallah

Balımmm balkafa çok mu acıdı ( senin canında tatlı biraz heralde geçmiş olsun cnm inşallah bebiiş veya bebişler tutunmuşturda çektiğin acılara değimiştir cnmm.. umarım şimdi iyisindir..

Günü geçen arkaşlarım hiç mi merak etmiyorsunuz bi test yapın bayağada var yani... Umarım sizinde süpriz bebekleriniz elmiştir....

kızlar günatdın hepinizin kandilini kutluyorum bu güzel günde RABİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN inşş kucaklarımızı bebeşlerle doldursun .b ayrıca bu gün bizim gümümüz düya kadınlar günü hepinizin kadınlar günü kutlu olsun nevrocum canım sana ve senin gibi olan tüm kader arkadaşlarıma dua ediyorum ne güzel bir tesadüfdürki kandildeyiz inşş her sşey güzel olacak haber ver merak ediyorum ALLAHIM NE OLUR DUY SESİMİZİ HEPİMİZİN

günaydin kizlar
kandiliniz mübarek olsun...rabbim dualarinizi kabul etsin insallah...
tabii kadinlar gününüzde kutlu olsun canlarima.s.

canim öyle sevindim ki anlatamam:lepi:
insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin,dualarimdasin bitanema.s.

oyyy melegimin melekleri geliyor allahin izniyle...:Saruboceq:
Rabbim su mübarek günde tüm dilek kapilarini acsin insallah canim..
bitanem sivi gidalar tüketmeye calis,bagirsaklarina yüklenme yani,birde sicak su torbasi varsa ayaklarinin altina,belinin altina koymani tavsiye ederim:1hug:

canim öyle..basa sariyorum...
napiyim hersey güzel Allahimdan...bundada bir hayir var diyip son gayret devam edecegim..
herseyin hayirlisi olsun...:Saruboceq:

evet zorlayacak bitanem...
dün ilk defa disa vurdum,oturdum agladim..esimde cok üzüldü..
hic kolay degilmis aslinda,onu anladim...
ama olsun canim,napayim var bundada bir hayir demekki...:Saruboceq:

arkadaşlar üroloğun direk mikrotese yapalım dediğini
yazmıştım.sadece spermiograma bakarak söyledi.
hormon testi vs istemedi.
kafamız çok karıştı.
sizce biz yine de hormon testi,kromozom testi vs yaptıralımmı?
kime nasıl inanacağız bilemiyoruz.
özel hastane olduğu için acaba ticari mi bakıyorlar diye de düşünüyor insan.
hangi hormon testlerini yaptıralım?
bir de azospermi olup,hiç sperm bulunamayıp sonradan eşi ilaç kullanarak
sperm oluşan var mı?
ne olur yardım edin kızlar.
çok kötüyüm

günaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin....

Canlarımmm günaydınnnnnn. İyi pazarlarrrr.. hihoyyyt

Öncelikle Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. :Saruboceq: Bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualar kabul olsun. Açılan eller geri çevrilmez. Allah hakkımızda hayırlısını veriyor ve verecektir. Birbirimiz için ettiğimiz dualar da en makbul olanlardır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü de kutluyorum. Kadın olmak gerçekten kolay değil. Ama burada tanıdığım herkes hakkını veriyor. Kocalarımıza iyi bir eşiz. Çocuklarımıza iyi bir anne. Daha hamile kalmadan yaşadığımız o heyecan ve sorumluluk duygusu bizim nasıl bir anne olacağımızın da göstergesi. Evlerimizle ilgilenen , kadir kıymet bilen , gözü yükseklerde olmayan , kalpleri temiz , üzerimize düşen herşeyi yapan , fedekar kadınlarız bizler. Duyarlıyız , ilgiliyiz , duacıyız. Bugün bizim günümüz. Ve bizler mükafatlandırılacağız. Buna eminim. Öyle ya da böyle , er ya da geç. Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz

Hastaneden aradılar. Dün 10 yumurtam toplanmıştı. Bunlardan 8 tanesini işleme almışlar. 2 tanesi olgun değilmiş. 8 tanesinden 4 tanesi döllenmiş. :asigim: Bölünmeleri takip ediliyormuş. Yarın arayıp yine bilgi vereceklermiş. Herşey yolunda giderse Pazartesi öğleden sonra ya da Salı sabahtan transferiniz olabilir dediler. Eşimin biraz morali bozuldu. Hani yarısı döllenmeyince biraz ümitsizliğe kapıldı sanki. Belli etmek istemese de ben öyle anladım. Hani daha bölünmeme ihtimalleri de olabilir diye düşünüyor sanırım. Ama ben yine de iddia ediyorum ; hayatımın hiçbir evresinde bebeğime bu kadar çok yaklaşmadım. Yaklaştıran Allahıma da şükürler olsun. Eğer kısmetimde varsa bu embriyolar yaşama tutunur. 1 tane de olsa sağlıklı kalır. Transferim gerçekleşir. Onları çok seviyorum. Çünkü onlar benim yavrularım. Eğer sağlıklı olmayı başarabilirlerse benimle olacaklar. Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Zaten çoğunlukla yerleştirilen 2 ya da 3 embriyo. Kalitesi önemli. Eşime bunu anlatmaya çalıştım. Elbette anladı ama ne kadar içi ferahladı bilmiyorum. :1rolleyes:

Burdan ellerimi açıp dua ediyorum. Bu mübarek günde. :Saruboceq:

Allahımm ; Hakkımda hayırlısı ise bu zamana kadar işlerimi rast getirdiğin gibi yine rast getirirsin. Sen "ol" dedikten sonra neler olmaz ki. Eğer kısmetimde varsa ben anne olmak istiyorum. Vaktim zamanım geldiyse bu mutluluğu tatmak istiyorum. Sana sığındım. Senden dilerim. Üzerime düşenleri yaptım , yapıyorum. Tedaviye uyuyor , önerileri dinliyorum. Yönergeleri her zaman takip ediyorum. Bundan sonrasını da sana havale ediyorum. Senden gelen herşeye razıyım ve hazırım. İsyanım kesinlikle olmayacak. Sen hakkımızda hayırlısını ver Allahımm. Aminn. :Saruboceq:

Hem kandilinizi ve Kadınlar gününüzü kutlamak , hem de hakkımdaki gelişmelerden haberdar etmek için geldim kızlar. :1hug: Şimdi çıkacağım. Ama günün ilerleyen saatlerinde muhakkak geleceğim. Sizlerin hakkını ödeyemem. a.s. Hepinizi çok seviyorum. :asigim: O dualarınız var ya her zaman yardımcım oldu. :Saruboceq: Hepiniz dualarımdasınız. :Saruboceq: Allaha emanet olun. Şeniz

günaydın kızlarrr mevlit kadınlinizi kutlarım ve hepinizin kadınlar gününüde kutlarım inşallah bugün güzel haberler alırız

Canım önerilerini dikkate alacağım. Bugün daha iyiyim sanki. Şişlik biraz indi. Karnımın üzerine yattım da gece..

Aminn canım inşallahh. İlgin için çok teşekkürlerrr. a.s. :asigim:

Canım Allah sana kolaylıklar versin.Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Kendine iyi bak , çok yorma kendini. :1hug: a.s.

canım benim yaaa inşallah Alahın izniyle herşey güzel olacak dualarım senle:asigim::asigim::Saruboceq:

Bitanemm. Hissediyorum. Demiştim yaa hepinizi tek tek hissediyorum. O dualarınız için çok sağolun. Allah hepinizden razı olsun. :1hug: :asigim:

Nevrom Cnm Allah yardımcın olsun bu yolda yüzünü güldürsün inşallah şimdi zamanda geçmez sana iki yavrunda sıksıkı tutunur inşallah

Bitanem daha transfer gerçekleşmedi. :1rolleyes: Ama Allahım ağzından duysun. :Saruboceq: Öpüyorumm çokkkk. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…