kızlar günatdın hepinizin kandilini kutluyorum bu güzel günde RABİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN inşş kucaklarımızı bebeşlerle doldursun .b ayrıca bu gün bizim gümümüz düya kadınlar günü hepinizin kadınlar günü kutlu olsun nevrocum canım sana ve senin gibi olan tüm kader arkadaşlarıma dua ediyorum ne güzel bir tesadüfdürki kandildeyiz inşş her sşey güzel olacak haber ver merak ediyorum ALLAHIM NE OLUR DUY SESİMİZİ HEPİMİZİN
oyyy melegimin melekleri geliyor allahin izniyle...:Saruboceq:
Rabbim su mübarek günde tüm dilek kapilarini acsin insallah canim..
bitanem sivi gidalar tüketmeye calis,bagirsaklarina yüklenme yani,birde sicak su torbasi varsa ayaklarinin altina,belinin altina koymani tavsiye ederim:1hug:
arkadaşlar üroloğun direk mikrotese yapalım dediğini
yazmıştım.sadece spermiograma bakarak söyledi.
hormon testi vs istemedi.
kafamız çok karıştı.
sizce biz yine de hormon testi,kromozom testi vs yaptıralımmı?
kime nasıl inanacağız bilemiyoruz.
özel hastane olduğu için acaba ticari mi bakıyorlar diye de düşünüyor insan.
hangi hormon testlerini yaptıralım?
bir de azospermi olup,hiç sperm bulunamayıp sonradan eşi ilaç kullanarak
sperm oluşan var mı?
ne olur yardım edin kızlar.
çok kötüyüm
dımtısım bu baluuu doğurtmaya ben gitcem başka çare kalmadı bana naz da yapamaz
kız kasarsan kendini birde acıyacak diye programlanırsan tabiki acır
2 dk işlem kuzum ya :mymeka:
neyse çok şükür bunuda atlattın :teytey:
bacım ben herkese aynı şeyi diyorum
balkafalı hamiş kalırsa yandık :roflol:
çok evhamlı bu cadı :mymeka:
düşünsene balkafalının doğumu. hayal etmesi bile ilginç :roflol:
yağmurcum hadi canım gözünaydınnnnnnCanlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
Canlarımmm ben geldimmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
10 tane yumoşum toplandı.hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:
Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz
Canlarımmm günaydınnnnnn. İyi pazarlarrrr.. hihoyyyt
Öncelikle Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. :Saruboceq: Bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualar kabul olsun. Açılan eller geri çevrilmez. Allah hakkımızda hayırlısını veriyor ve verecektir. Birbirimiz için ettiğimiz dualar da en makbul olanlardır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü de kutluyorum. Kadın olmak gerçekten kolay değil. Ama burada tanıdığım herkes hakkını veriyor. Kocalarımıza iyi bir eşiz. Çocuklarımıza iyi bir anne. Daha hamile kalmadan yaşadığımız o heyecan ve sorumluluk duygusu bizim nasıl bir anne olacağımızın da göstergesi. Evlerimizle ilgilenen , kadir kıymet bilen , gözü yükseklerde olmayan , kalpleri temiz , üzerimize düşen herşeyi yapan , fedekar kadınlarız bizler. Duyarlıyız , ilgiliyiz , duacıyız. Bugün bizim günümüz. Ve bizler mükafatlandırılacağız. Buna eminim. Öyle ya da böyle , er ya da geç. Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz
Hastaneden aradılar. Dün 10 yumurtam toplanmıştı. Bunlardan 8 tanesini işleme almışlar. 2 tanesi olgun değilmiş. 8 tanesinden 4 tanesi döllenmiş. :asigim: Bölünmeleri takip ediliyormuş. Yarın arayıp yine bilgi vereceklermiş. Herşey yolunda giderse Pazartesi öğleden sonra ya da Salı sabahtan transferiniz olabilir dediler. Eşimin biraz morali bozuldu. Hani yarısı döllenmeyince biraz ümitsizliğe kapıldı sanki. Belli etmek istemese de ben öyle anladım. Hani daha bölünmeme ihtimalleri de olabilir diye düşünüyor sanırım. Ama ben yine de iddia ediyorum ; hayatımın hiçbir evresinde bebeğime bu kadar çok yaklaşmadım. Yaklaştıran Allahıma da şükürler olsun. Eğer kısmetimde varsa bu embriyolar yaşama tutunur. 1 tane de olsa sağlıklı kalır. Transferim gerçekleşir. Onları çok seviyorum. Çünkü onlar benim yavrularım. Eğer sağlıklı olmayı başarabilirlerse benimle olacaklar. Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Zaten çoğunlukla yerleştirilen 2 ya da 3 embriyo. Kalitesi önemli. Eşime bunu anlatmaya çalıştım. Elbette anladı ama ne kadar içi ferahladı bilmiyorum. :1rolleyes:
Burdan ellerimi açıp dua ediyorum. Bu mübarek günde. :Saruboceq:
Allahımm ; Hakkımda hayırlısı ise bu zamana kadar işlerimi rast getirdiğin gibi yine rast getirirsin. Sen "ol" dedikten sonra neler olmaz ki. Eğer kısmetimde varsa ben anne olmak istiyorum. Vaktim zamanım geldiyse bu mutluluğu tatmak istiyorum. Sana sığındım. Senden dilerim. Üzerime düşenleri yaptım , yapıyorum. Tedaviye uyuyor , önerileri dinliyorum. Yönergeleri her zaman takip ediyorum. Bundan sonrasını da sana havale ediyorum. Senden gelen herşeye razıyım ve hazırım. İsyanım kesinlikle olmayacak. Sen hakkımızda hayırlısını ver Allahımm. Aminn. :Saruboceq:
Hem kandilinizi ve Kadınlar gününüzü kutlamak , hem de hakkımdaki gelişmelerden haberdar etmek için geldim kızlar. :1hug: Şimdi çıkacağım. Ama günün ilerleyen saatlerinde muhakkak geleceğim. Sizlerin hakkını ödeyemem. a.s. Hepinizi çok seviyorum. :asigim: O dualarınız var ya her zaman yardımcım oldu. :Saruboceq: Hepiniz dualarımdasınız. :Saruboceq: Allaha emanet olun. Şeniz
-cerencim-
Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun bitanemmm :sm_cool:
Yeni yaşını kutluyor , yeni yaşında ve sonrasında herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. :Saruboceq:
Eski yaşın sana uğurlu geldi , bebeğini getirdi. Çok şükür. Bebeğin de aranıza katılınca çok daha güzel ve büyük bir yuva olaccaksınız. Daha sıcak , daha mutlu. İnşallah o günleri de göreceğiz birlikte. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım. :Saruboceq:
Nice yıllara inşallah canım arkadaşım. Şeniz
Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:
nevromm dualarım seninle:teytey::teytey:
canımm dualarımızdasın..allahın izni ile bebişlerine kavuşmak nasip olacakk inşallahh....:ecrin_bebek:duanda çok güzell..allah herkeze herşeyinn hayırlısı versin inşallahh...inşalalh allah nasip etmiştirrr tatlımmm......halayını çekecezz inşallahh.....:Saruboceq: :Saruboceq:
ne demek..ben öyle panik halinde yazıyorum işte..Canım bu konudaki sorularını hep yanıtsız bırakıyorum. Kusura bakma. Yani herkese cevap veriyor bana vermiyor diye düşünme. İnan hiç bilgim yok. Arkadaşlarımız yardımcı oluyorlar. Her zaman da olacaklardır. Allah gönlüne göre verir inşallah bitanemm. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?