Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım cok sevındım... sana güzel bır hamılelık diliyorum bitanem...

balsurat bende sneın gıbıyım.canım. zor geçirdim.ama sonucu cok ıy gelsin inşallah
:çok üzgünüm:Çok sağolunn kızlarrr inşallahhh çektiklerime değerr..oLMASADA olsunn allaha şükür sağlık olsun:Saruboceq:
işallah tiliny canım yarın test yaptırıyorum......işallah yine hüsrana uğramam..
Yabanım canım benimmm bencee bebişş yoldaaaa süprizz yapıcakkkkkk allahımmm inşallahhhhhh bu mübarek aksamda ınsallhhhhhh yarın gzuel haberını alırız:Saruboceq::Saruboceq:

Herkesin Mevlit Kandili Mubarek Olsun.Rabbim bu günün hürmetine Hayırlı güzel evlatları kucağımıza almak nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sevgili belya sana msj göndermiştim herhalde alamadın.Neyse bende buradan konuşurum.Canım gerçektenBi tevafuk bu bebek işi.Doktora gittik.Ben beşımdan geçenleri anlattım bize katiyetle tüp bebek dediler dedim.Başımızdan aşılama geçti fakat bebek yine olmamıştı diye anlattım.Çok şaşkın olduğumu söyledim Adam ne dedi biliyormusun Hiç şaşırmayın dedi.Benim üç defa üst üste tüp bebek yapıp hamile kalamayan hastam şimdi doğal yoldan hamile demezmi.Rabbim dedimya senden asla ümit kesilmiycekmiş demekki.Varikosel ameliyatı iyi yapılınca 3ila 6 ayda engeç 1,5 yılda kendinni gösteriyor canım.Allah güzel günler nasip etsin inşaallah

herkesin kandili mübarek olsun.bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsun inşllh.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

ayrıca kadınlar gününüzü de kutluyorum bayanlar.umarım kadınlar hakettikleri değeri görürler

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun ve kadınlar gününüz kutlu olsun. doğum günümü kutlayan arkadaşlar, çok naziksiniz çok teşekkür ediyorum.
nevrosky canım, inşallah herşey dilediğiniz gibi olur. hakkınızda hayırlısı olur.
listemizin ilk hamişi kızıldeniz 1 hafta sonra doğum yapacakmış inşallah. Allah kolaylık versin.
şu mübarek günün hürmetine inşallah 46 olan sayımız 146'yı da bulur. ben sizlerin duaları ve ramazan ayının hürmetine hamiş kaldım. bu gece bende sizler için dua edecem. hepinize hayırlı akşamlar.

kizlar listeyi bastan sona okudum...
neler neler gelmis gecmis burdan...gercekten icim yeniden kipirdamaya basladi...
Rabbim ol diyince oluyor,bunun kirk küsür örnegi var listede...
ayyy bizde gecicez insallah o güzel listeye:asigim:

selam kizlar..topigimiz yogun degil bugün
herkes nerde bakalim:sm_confused:
canım kızlar pazar günleri hep böyle yapıyorlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
ama omlarada hak vermek lazım...
kocişler bugün evde birazda onlarla vakit geçirmeli:asigim:
canım ben buradayım aslında ama öğleden sonra kk ye giremedim...
hep hata verdi

kizlar listeyi bastan sona okudum...
neler neler gelmis gecmis burdan...gercekten icim yeniden kipirdamaya basladi...
Rabbim ol diyince oluyor,bunun kirk küsür örnegi var listede...
ayyy bizde gecicez insallah o güzel listeye:asigim:
elbette bitanem:1hug::asigim:
sadece zamanı belli değilyerimsenibenŞeniz

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bitanem ne oldu:çok üzgünüm:
seni böyle görünce üzülüyorum:çok üzgünüm:
ne olur biraz rahat olmaya çalış...
allah ne demişse o olacaka.s
sitres yapma bitanem:1hug:
bak mubarek gün abdest al namaz kıl bol bol dua et...
eğer kuran biliyorsan kuran oku...
eminim biraz rahatlarsın:1hug:Şeniz
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
amiiinnnn....

hayırlı akşamlar arkadaşlar kandiliniz kutluu olsuun bu mubarek gunde o alemlere ışık veren kutlu peygamberimize en sevgiliye,, ol!!! dediği gibi bizimde minik alemimize ışıklarımızı nasip etsin yüce mevlam..o yüce peygamber gelmeseydi yaşamlarımız anlamsız olurdu,kim bilir belkide isyanlar içinde olurduk ş anki halimize o bize teselliyi öğretti herşeyde bir hayır oldugunu başımıza gelen olaylarında bir imtihan oldugunu öğretti.... şimdi biz onun bize öğrettikleriyle bu sınavda anlımızın akıyla geçeceğiz inşallah...
bu gece bool bol dua edicez bizbirmize ki yüce rasul diyorya birbirinize yaptığınız dualar kılıçtan keskindir....keskindualarla bu akşam ona bol bol selam (salavat) gonderelim arkadaşlar...
nevroşum inşallah seninde alemin bu sefer işiklanacak inanıyorum bende öyle hissediyorum...
emine fadik blny72 nasılsınz

Fadikim tabiki dualarr edicem abdest almadan önce ilk olarak pcden ilahi açtım sonra namaz,dualarrr geceye kadar devam
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet fadigim haftasonlari bikac sayfa ilerliyor
yarin görürüz,ben uyanmaya 6-7 sayfa ilerlemis olur:dilcikar:
bosver tadini cikarsinlar...
benim kocis pc basinda calisiyor her zamanki gibi...
bende kendi pcme hapsettim kendimi...uyuyana kadar böyle...:bbo:

Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....

Umarım herkes iydir..Hepimizin kandili mübarek olsun.........

Nevrocuğum biz transferden sonraki son kanun değişikliği nedeni ile evlilikte 3 yılı doldurmadığımız için rapordan yararlanamadık........

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..allahım bu gece açılan elleri edilen duaları geri çevirmesin...

bademcim çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin...

balım sende üzülme artık hem niye üzülüyosun senin çok mutlu olman lazım...bu gece bol bol dua et...umarım meleklerin seninledir hayatım...

çok sağol canım ben iyiyim:1hug:a.s.

Fadikim tabiki dualarr edicem abdest almadan önce ilk olarak pcden ilahi açtım sonra namaz,dualarrr geceye kadar devam
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tamam bitanemŞeniz
ben adetliğim namaz da kılamam kuranda okuyamam:çok üzgünüm:
ama ne yapalım hayırlısı olsun:çok üzgünüm:
rabbim dualarımızı kabul etsin....

çok çok geçmiş olsun canım...
ben geçen profiline bakmıştım kaç gündür yoktun:çok üzgünüm:
demek bu yüzden:çok üzgünüm:
canım allah acil şifalar versin...
kısa zaman da sağlığına döner inşallah...

canım benim çok sevindim senin adına...inşallah 15 gün sonra senden çok güzel haberler alıcaz hemde 2 tane benim içime öyle doğuyor.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:..zor işlemi atlatmışsın canım inşallah ağrıların çabuk geçer...allahım yüzünü güldürsün...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…