dün geceden beri net gidip geliyor yazamadım.. yok canım bildiğim birşey olduktan sonra istediğin kadar sor cevaplarım bıkmam :1hug:
yağmur gözün aydın.. dinlenmene bak sen.. Allah'ın izniyle kalp atışlarını da duyarsın.. 9 ayı bitirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. :ecrin_bebek:
nevrocum hayırlısı olsun senin için.. döllensin iyi kalitede olsunlar inş.. rahmine de sıkı sıkıya yapışsınlar .. 9 ay sağlıkla büyüsünler inş.. :1hug:
yabangülüm inş güzel haberler verirsin bize.. bebeğin sana arkadaş yoldaş olur sıkıntılarını giderir inş.. :1hug:
Canım sağlık olsun. Başka şeyler olabilir mi dedik ama kandırık yapmış adet azıcık. İnşallah HSG sorunsuz ve güzel sonuçlu olur canım. Mart ayında çok çalışarak bebişine kavuşursun inşallah bitanemm. Şeniz /quote]
sağol nevrocum bakalım sonucunu görücez.. belki kısmet ya işte hsg sonrası benimde yüzüm güler.. çok takan biri değilimdir.. zamanı ne zamansa kabul.. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
pinkim başınız sağolsun.. Allah sabır versin ailesine.. Allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:
korkma balım.. doktorunda olur demiş bak.. stres yapma durduk yere.. sıkarsın şimdi kendini.. rahatla bitecek nasılsa.. Allah sana bağışlasın meleğini.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.. Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.. hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın defterlerimize.. tüm hastalara şifa, evladı olmayana evlat, işi olmayana iş, huzuru olmayana huzur versin.. kimin ne sıkıntısı varsa geçirsin rabbim.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Dünya kadınlar gününüzde kutlu olsun kızlar.. :enbuyukkk:
:çok üzgünüm:Çok sağolunn kızlarrr inşallahhh çektiklerime değerr..oLMASADA olsunn allaha şükür sağlık olsun:Saruboceq:canım cok sevındım... sana güzel bır hamılelık diliyorum bitanem...
balsurat bende sneın gıbıyım.canım. zor geçirdim.ama sonucu cok ıy gelsin inşallah
Yabanım canım benimmm bencee bebişş yoldaaaa süprizz yapıcakkkkkk allahımmm inşallahhhhhh bu mübarek aksamda ınsallhhhhhh yarın gzuel haberını alırız:Saruboceq::Saruboceq:işallah tiliny canım yarın test yaptırıyorum......işallah yine hüsrana uğramam..
kızlar iyi akşamlar benım kırmızılar dün biraz başladı gibi
bugunde gelıyorsenağlamasenağlama
yani olmadı kızlar gelmedi bebişim hayırlısı ne yapalım çok şukur sağlimiz yerinde olsun eşiminde canı saolsun ne yapalım dıyorum rabbbim hayırlı evlat versin amin:Saruboceq::Saruboceq:
eşimde heveslenmişti ama olmadı
hepinize iyi akşamlar ben sonra yine gelirım
canım kızlar pazar günleri hep böyle yapıyorlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3selam kizlar..topigimiz yogun degil bugün
herkes nerde bakalim:sm_confused:
elbette bitanem:1hug::asigim:kizlar listeyi bastan sona okudum...
neler neler gelmis gecmis burdan...gercekten icim yeniden kipirdamaya basladi...
Rabbim ol diyince oluyor,bunun kirk küsür örnegi var listede...
ayyy bizde gecicez insallah o güzel listeye:asigim:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım kızlar pazar günleri hep böyle yapıyorlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
ama omlarada hak vermek lazım...
kocişler bugün evde birazda onlarla vakit geçirmeli:asigim:
canım ben buradayım aslında ama öğleden sonra kk ye giremedim...
hep hata verdi
elbette bitanem:1hug::asigim:
sadece zamanı belli değilyerimsenibenŞeniz
bitanem ne oldu:çok üzgünüm:
seni böyle görünce üzülüyorum:çok üzgünüm:
ne olur biraz rahat olmaya çalış...
allah ne demişse o olacaka.s
sitres yapma bitanem:1hug:
bak mubarek gün abdest al namaz kıl bol bol dua et...
eğer kuran biliyorsan kuran oku...
eminim biraz rahatlarsın:1hug:Şeniz
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
amiiinnnn....
çok sağol canım ben iyiyim:1hug:a.s.hayırlı akşamlar arkadaşlar kandiliniz kutluu olsuun bu mubarek gunde o alemlere ışık veren kutlu peygamberimize en sevgiliye,, ol!!! dediği gibi bizimde minik alemimize ışıklarımızı nasip etsin yüce mevlam..o yüce peygamber gelmeseydi yaşamlarımız anlamsız olurdu,kim bilir belkide isyanlar içinde olurduk ş anki halimize o bize teselliyi öğretti herşeyde bir hayır oldugunu başımıza gelen olaylarında bir imtihan oldugunu öğretti.... şimdi biz onun bize öğrettikleriyle bu sınavda anlımızın akıyla geçeceğiz inşallah...
bu gece bool bol dua edicez bizbirmize ki yüce rasul diyorya birbirinize yaptığınız dualar kılıçtan keskindir....keskindualarla bu akşam ona bol bol selam (salavat) gonderelim arkadaşlar...
nevroşum inşallah seninde alemin bu sefer işiklanacak inanıyorum bende öyle hissediyorum...
emine fadik blny72 nasılsınz
tamam bitanemŞenizFadikim tabiki dualarr edicem abdest almadan önce ilk olarak pcden ilahi açtım sonra namaz,dualarrrgeceye kadar devam
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok çok geçmiş olsun canım...Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
Umarım herkes iydir..Hepimizin kandili mübarek olsun.........
Canlarımmm ben geldimmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
10 tane yumoşum toplandı.hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:
Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?