- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
sevgili jeyannd,
çok teşekkürler arkadaşım.yani bizim kafamızı karıştıran,
doktor sadece sperm testi ile sperm bulunamayınca mıkro yapalamım dedi.hormon
testi istemeden.acaba biz yine de yaptırsak mı dıyoruz.
bir de istanbulda mıkroteseyı en ıyı yapan yer neresi?
önerebileceğiniz bir yer var mı?
bizden doktorumuz azosperm çıkınca hormon testi istemedi demiştim
arkadaşlar , biz kendimiz hormon testlerini yaptırmaya kalksak
sanırım fsh,lh,prolaktin yapılıyor değil mi?
yaklaşık ne kadar bu testler?
bir de kromozom testi nasıl yapılıyor?bilgisi olan var mı?
[/QUO
TE]
canım durumunuzu anlatınca zaten doktorunuz hangi tahlillerin yapılması gerektiğini söylecektir size.kromozom ve genetik araştırma istemediyse doktor sizden hormon ve kromozom tahlili istediğinizi belirtin. bence yaptırmanızda fayda var canım..eğer hormon ve genitikle alakalı bişeyse sorun ilaçlada çözülebilir belki durumunuz.ayrıca fiyat konusu ve merkez konsunda hiç bir bilgim yok canım
..
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım neden üzüyorsun kendine fazla kafana takma balım:teselli:
Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
çok geçmiş olsun canım..allah acil şifalar versin
geçmiş olsun caım...slm kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul ellerimizi boş çevirmesin inşallah
acil bi sorum var biliyosunuz eşim dün sabah varikosel ameliyatı oldu yalnız bugün şişlik oluşmaya başladı boynunda ve başındada şiddetli ağrıları var eşleri ameliyat olanlar aynı şeylerle karşılaştınızmı?
geçmiş olsun canım...nevrom dualarım seninle a.s.yarındı değil mi yumurta toplama işlemin?
ay ben umutlandırmak istemiyorum ama öyle kuvvetli hissediyorum ki ikizlerinin olacağını :lepi:bak bu mübarek gecede hepimiz için dua ediyorum ama benimki olacaksa ikiz değil tek olsun inşallah ...:CüvCüv:
ay ben de az önce bir tehlike atlattım lavabo açıcının paketini ağzımla açıvereyim dedim napayım makası bulamadım o anda üşendim de ayy nefes alıvermişim ciğerlerime girdi:mymeka: korkuyorum şimdi ayyyy ya yapışırsa ciğerime acaba ufak tozlar girdi mi yokda sadece kokusundan mı oldu bilemiyorum umarım sadece kokusudur bir daha böyle bir gariplik yapmayacağım söz dersimi aldım yasakkelime
canım ben yakın bir zamnada hormon testlerimi 100 ytl ye yaptırdım...bizden doktorumuz azosperm çıkınca hormon testi istemedi demiştim
arkadaşlar , biz kendimiz hormon testlerini yaptırmaya kalksak
sanırım fsh,lh,prolaktin yapılıyor değil mi?
yaklaşık ne kadar bu testler?
bir de kromozom testi nasıl yapılıyor?bilgisi olan var mı?
canım çok çok geçmiş olsun...hepiniz çok sağolsun kızlar dilekleriniz için tşk ediyorum... kulak arkasından beyne giden damarlarda tıkanma olmuş ve buda gecici olarak bilinç kaybı ile bayılma yaşanıyor. en kısa zamanda nörolog ayarlamam lazım... Rabbim şifamızı versin inş bu hürmetli gecenin yüzü suyu hürmetine...:Saruboceq:
nevrocum inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın... transferine az kalmış hadi hayırlısı canım... balış ceren doğum gününüz kutlu olsun... bademcim kayınvalidene acil şifalar diliyorum cnm...
hayırlısı olsun canım..kızlar yarın test yaptırmaya gidiyorum biliyorum yine kocaman negatifi görecem ama.5 gün geçti gideyim bari yoksada adetim gelsin.psikolojik olarak etkileniyorum..hayırlısı artık.
hoşgeldin canımslm; kizlar, nasilsiniz?
ben pek iyi sayilmam, çok yakin bi arkadasimisin annesi vefat etti gencecik kadin daha 45 yasindaydi dun sabah kansere yenik dustu, persembe gununden beri hiç keyfim yok aglamaktan bi hal oldum; persembe gununden beri olmesini beklediler, çok zor allahim sabirlar versin.
bu yuzden kk'ya hiç giremedim eger bana kisaca geçmisi ozetleyen olursa çok sevinirim.
yagmurdan ve xyz ten haber varmi novru nasil galiba transferine bi kac saat kaldi...
ben cuma gunu doktora gittim ve sali gunu transferim olacak tabii bebislerim uykularindan guzelce uyanirlarsa
hayırlısı olsun canım..
bizde merak ettik..
kan testimi yaptıracaksın....
hoşgeldin canım
başınz sağolsun....
rabbim sevenlerine sabır versin....
canım yağmurcanın lekelenmesi var ama bebeyin kesesi iyi...,
şimdilik sorun yok bol bol dinleniyor....
xvyz hiç gelemdi biz de bilmiyoruz ne durumda....
canım önemli olaylara burdanda bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5041.html#post5620040
herkese hayırlı geceler canlar ben yatıyoruma.s.
:çok üzgünüm: :a015:
hala lekelenmenlerim devam ediyor korkuyorum
nevrom canim melegim cok sevindim..insallah bundanda yüzünün akiyla cikarsin canim..meleklerin sagliklica büyüsünler:Saruboceq:
sorun hakkatende uzmanlik sorusu gibikaydirigubbakcemile3
melegin melegiCADIARZU
dünyalar güzeli,saglikli sihattli,gülünce yüzünde güller acan,her nefes alisinda cennet kokusu sacan bir peri olur olsa olsa:asigim:
nasil hocam,gectimmi sinavi:lepi:
kızlar sidelyadan haber yokmu???
nevrom ya kusura bakma listeye yetişemedim...
benim kırmızıalr geldi...
hayırlısı olsun....
zamanında geldi çok şükür...
eee tabi biraz ilacın karıda oldu
yeni tarihim 4 nisan....
______________________________________________________________________________________
canım şu mübarek günün hurmetine birde şuan ezan okunuyor okunan ezanların hürmetine mevlam dualarımızı kabul etsin....
senin bebişin hayırlı sağlıklı bir evlat olarak bu ay gelsin...
ve diğer bütün anne olmak isteyen arkadaşlarımıza da yüce mevlam en kısa zamnada hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
mutluluklarımız daim olsun...
şu dünyada ne kadar zordurumda kalmış inanan kardeşim varsa rabbim cümlesinin yardımcısı olsun...
dertlilerin derdine derman...
borçluların borcuna ödeme kolaylığı...
kafielerin zalimlerin baskısı altındaki kerdeşlerimizede özgürlüklerini versin....
anne babalarımıza hayırlı ömür...
bizleride onalra hayırlı evlat eylesin....
bizleri bütün felaketlerden muhafaza eylesin...
rabbim dualarımızı kabul etsin....
amiiinnnn
kızlar slm nevrodan ne haber göremedim birşey
Merhaba arkadaşlar,hepinizin kadınlar günü ve kandili kutlu olsun.
İnşallah bu gün hepimizin duaları kabul olur ve Allahım hayırlı çocuklar nasip eder.
Nevrocuğum nasılsın canım?umarım herşey yolundadır.
canım cok sevındım... sana güzel bır hamılelık diliyorum bitanem...
balsurat bende sneın gıbıyım.canım. zor geçirdim.ama sonucu cok ıy gelsin inşallah
NEVROM :çok sevindim canım..ya..özeline yazdım.bakarsın:teytey:
BURAYA ZİYARET EDEYIM DEDIM:) sizi özledım gelişmelere bakayım dedim..cok sevindiğim şeyler oldu.benım hamılelıgım8.haftasında.ıyı kötü ıdare edıyorum hepiniiz cok öpüyorum...a.s.
Nevromm canım benimm hadii geçmişş olsunn ohh yumoşlarr toplanmışş dölleniyorlarr hayırlısıyla şimdii.Allahın izniylee çok yakındaa sana transferr ediliceklerrrrr ..:teytey::teytey:canım benim duıalarım seninleee inşallah bebelerin tutunucak sana
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrocum hayırlısı olsun senin için.. döllensin iyi kalitede olsunlar inş.. rahmine de sıkı sıkıya yapışsınlar .. 9 ay sağlıkla büyüsünler inş..:1hug:
sağol nevrocum bakalım sonucunu görücez.. belki kısmet ya işte hsg sonrası benimde yüzüm güler.. çok takan biri değilimdir.. zamanı ne zamansa kabul.. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun ve kadınlar gününüz kutlu olsun. doğum günümü kutlayan arkadaşlar, çok naziksiniz çok teşekkür ediyorum.
nevrosky canım, inşallah herşey dilediğiniz gibi olur. hakkınızda hayırlısı olur.
listemizin ilk hamişi kızıldeniz 1 hafta sonra doğum yapacakmış inşallah. Allah kolaylık versin.
şu mübarek günün hürmetine inşallah 46 olan sayımız 146'yı da bulur. ben sizlerin duaları ve ramazan ayının hürmetine hamiş kaldım. bu gece bende sizler için dua edecem. hepinize hayırlı akşamlar.
hayırlı akşamlar arkadaşlar kandiliniz kutluu olsuun bu mubarek gunde o alemlere ışık veren kutlu peygamberimize en sevgiliye,, ol!!! dediği gibi bizimde minik alemimize ışıklarımızı nasip etsin yüce mevlam..o yüce peygamber gelmeseydi yaşamlarımız anlamsız olurdu,kim bilir belkide isyanlar içinde olurduk ş anki halimize o bize teselliyi öğretti herşeyde bir hayır oldugunu başımıza gelen olaylarında bir imtihan oldugunu öğretti.... şimdi biz onun bize öğrettikleriyle bu sınavda anlımızın akıyla geçeceğiz inşallah...
bu gece bool bol dua edicez bizbirmize ki yüce rasul diyorya birbirinize yaptığınız dualar kılıçtan keskindir....keskindualarla bu akşam ona bol bol selam (salavat) gonderelim arkadaşlar...
nevroşum inşallah seninde alemin bu sefer işiklanacak inanıyorum bende öyle hissediyorum...
emine fadik blny72 nasılsınz
Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
Umarım herkes iydir..Hepimizin kandili mübarek olsun.........
Nevrocuğum biz transferden sonraki son kanun değişikliği nedeni ile evlilikte 3 yılı doldurmadığımız için rapordan yararlanamadık........
5 mayıs 2008 de Hıdırellez günü bir dilek dilemiştim..
Biri erkek Biri kız elele tutuşan iki çöp adam çizmiştim..O sıralar hamile kalmayı istiyordum...Bunu paint programında yapıp pc ye kaydetmiştim..Pc de bir şey ararken aklıma geldi ve buldum...
Bu dileğimden 5 ay sonra Allahım duamı kabul etti ve ben biri erkek biri kız ikizlerime hamile kaldım...
Ama onları zamanında doğurup kucağıma almak nasib olmadı...
Mermerci aradı,bebeklerimin mezarlarını yapmış...Şimdi daha huzurluyum...
İnşallah oldukları yerde mutludurlar benim yavrukuşlarım...
Bu mübarek gecede en kısa zamanda sağlıklısıyla gelecek kardeşleri için dua ederler inşallah..................:Saruboceq: :Saruboceq:
nevrosky,balsurat,monarosa kizlar insallah yureginizden gecenleri RABBIM kabul etsin
meleklerinizi yollasin insallahh RABBIM
dualarimiz sizinle
-badem- canim cok gecmis olsun ALLAH en kisa zamanda sifa versin insallah
kızlar yarın test yaptırmaya gidiyorum biliyorum yine kocaman negatifi görecem ama.5 gün geçti gideyim bari yoksada adetim gelsin.psikolojik olarak etkileniyorum..hayırlısı artık.
slm; kizlar, nasilsiniz?
ben pek iyi sayilmam, çok yakin bi arkadasimisin annesi vefat etti gencecik kadin daha 45 yasindaydi dun sabah kansere yenik dustu, persembe gununden beri hiç keyfim yok aglamaktan bi hal oldum; persembe gununden beri olmesini beklediler, çok zor allahim sabirlar versin.
bu yuzden kk'ya hiç giremedim eger bana kisaca geçmisi ozetleyen olursa çok sevinirim.
yagmurdan ve xyz ten haber varmi novru nasil galiba transferine bi kac saat kaldi...
ben cuma gunu doktora gittim ve sali gunu transferim olacak tabii bebislerim uykularindan guzelce uyanirlarsa
- Dün nehir7680 arkadaşımızın transferi yapıldı. Dualarımızı esirgemeyelim..
- Dün benim yumurtalarım toplandı , 4'ü döllendi. Yarına haber bekliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin kızlarr. İyiki varsınız..
- Cuma günü Balsurat arkadaşımızın aşılaması yapıldı. İnşallah 14 gün sonra halayını çekmek nasip olur.
- Perşembe günü MONA ROSA arkadaşımızın transferi yapıldı. Dualarımızı esirgemeyelim. İnşallah Allahım "ol" demiştir.
nehir, balim mona rosa, hayirlai olsun canlarim, insallah guzel sonuclarinizi aliriz...
nevrocum seninde hayirli olsun canim, transferlerimiz hemen hemen ayni olacak insallah bizimde yuzumuz guler canim
canım benim çok sevindim senin adına...inşallah 15 gün sonra senden çok güzel haberler alıcaz hemde 2 tane benim içime öyle doğuyor.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:..zor işlemi atlatmışsın canım inşallah ağrıların çabuk geçer...allahım yüzünü güldürsün...a.s.
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mübarek gün hatırı ve yüzü suyu hürmetine, hepimizin kalbimizden ve gönüllerimizden geçirdiğimiz tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
nevrocum Allah yardımcın olsun inşallah.
Kızlar hepiniz dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?