Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Allahım bu mübarek gün hatırı ve yüzü suyu hürmetine, hepimizin kalbimizden ve gönüllerimizden geçirdiğimiz tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

nevrocum Allah yardımcın olsun inşallah.

Kızlar hepiniz dualarımdasınız.

bademcim kayınvalidene ve Allahım tüm hastalara acil şifalar versin. Biran önce sağlığına kavuşur inşallah. Üzülmez mi canım en az sizin kadar üzülmüştür o da. Allah güç kuvvet versin. Herşeyde bir hayır vardır elbet..

nevrocuğum öncelikle geçmiş olsun.bak ne güzel sürprizler var yumoşlarda.10 tane çok güzel bir sayı.döllenme ile ilgili bilgi verdiler mi buğün?umarım her şey yolunda gider bebişler annişinin göbüşüne konuverir

canim cok cok gecmis olsun...
insallah eski sagligina kavusur bir an önce...
rabbim yardimciniz olsun bitanem...:Saruboceq:

Kandiliniz mübarek olsun .Rabbimbu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Tedavide olan arkadaşlar inşallah hayırlısı ile bebeklerinize kavuşturur rabbim.Diğer arkadaşlarada rabbim en yakın zamanda mucizesini göndersin bizimkileri de rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

slm kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul ellerimizi boş çevirmesin inşallah
acil bi sorum var biliyosunuz eşim dün sabah varikosel ameliyatı oldu yalnız bugün şişlik oluşmaya başladı boynunda ve başındada şiddetli ağrıları var eşleri ameliyat olanlar aynı şeylerle karşılaştınızmı?

bademcim kayınvaldene acil şifalar diliyorum.. bu güzel günde kayınvaldeninde bütün hastalarında şifalarını verir inş rabbim.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

can-iso hayırdır canım neden oldu ki öyle birşey.. bizde olmadı öyle bir sorun.. çok rahatsız edici birşeyse doktora danışmakla kalmayın bi hastaneye gidin.. çok geçmiş olsun inş önemli birşey değildir.. ilaç verdiyse doktor onlar etki yapmış olabilir belki.. bilemiyorum bende..

cerencim doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu uzun seneler diliyorum.. Şeniz

iyi gecelerr kizlar
kandiliniz mubarek olsun
RABBIM bu mubarek gunde hepimizin dualarini kabul etsin
hepimiz hakkinda hayirlisini versin RABBIM

nevrosky,balsurat,monarosa kizlar insallah yureginizden gecenleri RABBIM kabul etsin
meleklerinizi yollasin insallahh RABBIM
dualarimiz sizinle

-badem- canim cok gecmis olsun ALLAH en kisa zamanda sifa versin insallah

bizden doktorumuz azosperm çıkınca hormon testi istemedi demiştim
arkadaşlar , biz kendimiz hormon testlerini yaptırmaya kalksak
sanırım fsh,lh,prolaktin yapılıyor değil mi?
yaklaşık ne kadar bu testler?
bir de kromozom testi nasıl yapılıyor?bilgisi olan var mı?

rasyonelmart ben hormon tahlillerimi yaptırdım ama devlet hastanesinde ücret ödemedim bilmiyorum canım.. kromozom testleri de hastaların isteklerine göre yapılmıyor sanırım öyle tahmin ediyorum yine de kesin birşey diyemem..

canım çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum:1hug:

Nesrinin annesine ne olmuş ki.:1shok:
Allahım sağlık sıhhat versin inşallah:Saruboceq:

evet ya geçmiş olsun inş nesrincim ALLAH acil şifalar versin canım

nesrincim Allah acil şifalar versin. İnşallah önemli bişey değildir. :Saruboceq:

nesrincim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
nevrocum yarın herşey yolunda gider inşallah.dualarımız seninle :Saruboceq:
balcım,inşallah senden de güzel haberler alırız:Saruboceq:

cok gecmis olsun Nesrincimm:teselli:
insallah güzel haberlerle gelirsin...

nesrinin annesinin nesi varmış acaba ki

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. hemencik iyileşiverir.
dularımız senle ve annenle canım:Saruboceq:

canım o testleri dışarıdan sormuştum toplam 100 eyakındı hepsi. ama devlet hastanesinde yaptırdım ücret ödemedim

nevrom dualarım seninle a.s.yarındı değil mi yumurta toplama işlemin?
ay ben umutlandırmak istemiyorum ama öyle kuvvetli hissediyorum ki ikizlerinin olacağını :lepi:bak bu mübarek gecede hepimiz için dua ediyorum ama benimki olacaksa ikiz değil tek olsun inşallah ...:CüvCüv:
ay ben de az önce bir tehlike atlattım lavabo açıcının paketini ağzımla açıvereyim dedim napayım makası bulamadım o anda üşendim de ayy nefes alıvermişim ciğerlerime girdi:mymeka: korkuyorum şimdi ayyyy ya yapışırsa ciğerime acaba ufak tozlar girdi mi yokda sadece kokusundan mı oldu bilemiyorum umarım sadece kokusudur bir daha böyle bir gariplik yapmayacağım söz dersimi aldım yasakkelime

nevrom yumurta transferi yazacağıma yumurta toplama yazmışım.. ama mesajı düzeltemiyorum edite basınca sayfa hata veriyor buradan düzelteyim dedim:))

ay mesajlarım iki lere yayınlanıyor benim pc de mi sorun var sitede mi anlayamadım en iyisi ortalığa fazla mesaj yayıp rahatsızlık vermeye devam etmeyip çıkayım bu akşamlık.hadi size iyi geceler canlarım bu mübarek gecede aklınıza geldikçe bana da dua edin bu arada adım Nur
not: düşünüyorum da anne olmak bir şeref peygamber annesi olmak nasıl büyük bir şeref.. peygamberimizin annesi bu gece bebeğine kavuştu allahım o an ne kadar mutlu olmuştur.rabbim bizi de annelik makamına eriştirsin bebeğimizin mis kokusunu koklamayı nasip etsin. allahım herkesin duasını kabul etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…