Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
Umarım herkes iydir..Hepimizin kandili mübarek olsun.........
Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
Nesrinin annesine ne olmuş ki.:1shok:
Allahım sağlık sıhhat versin inşallah:Saruboceq:
evet ya geçmiş olsun inş nesrincim ALLAH acil şifalar versin canım
nesrincim Allah acil şifalar versin. İnşallah önemli bişey değildir. :Saruboceq:
merhaba arkadslar..ben gezmecı ev hanımlarına dondum...hıc bos gunum yok..kendımı gezmelere verdım..
gezdıgım ıcınde konulara tam bılemıyorum...
bugun balkafamın asılaması var..delum benım:asigim:
ınsallah hersey guzel geceer..sonunda bebsı tosun pasası hayırlsıyla gelır...:Saruboceq:
nevrom canım sende catlatıcı vurunmuusn...ne cabuk gectı senın ıslemler...cokda guzel oldu...artık bebeıslerıne daha yakınsın..hayırlısıyla 3 kısılık aılenıze yenı melek yada melekler gelecek...:ecrin_bebek::Saruboceq:
nesrıncım ve ceylın nazım sızlerede buyuk gecmısler olsun..
rabbım acıl sıfalar versın..:Saruboceq:
cornelıa canım senınde test sonuclar guzel cıkar bır an once tedavıye baslarsınız...:Saruboceq:
yaban gulum ve tulınım sızlerden guzel haberler alcaz gıbı gelıyor:CüvCüv::CüvCüv:
ınsallah belırtılerınzıhabercısıdır..:Saruboceq:
yagmurun haberıde gelmıs..cok sevındım..ınsallah 9 ay hep boyle devam eder..bebisı onla olur..:Saruboceq:
unuttugum arkadslar canımsınız..cunku tum hepsını okuyamadım..bunlarda sızılerea.s.a.s.
kırmız kart goren arkadslar uzulmesınler yenı bır ay yenı bır umut...
gunu gecıp beklemeden olan arkadslar guzel haberler versıznler bızlere:CüvCüv:
RABBIM BU YOLDA YURUYEN HERKESIN YARDIMCISI OLSUN..
DUALARIM SIZLERLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nesrincim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
nevrocum yarın herşey yolunda gider inşallah.dualarımız seninle :Saruboceq:
balcım,inşallah senden de güzel haberler alırız:Saruboceq:
allah beterinden korusun canım...
senin dediğine göre sadece çenesi düşükmüşkaydirigubbakcemile3
ne yapalım canım biraz da sabretmek lazım:1hug:
ne olmuş acaba:uhm:
çok çok geçmiş olsun...
allah acil şifalar versin...
görüşürüz canım:1hug::asigim:
inşallah pozitif olur....
hoşgeldin canıma.s.
kızlar biz annemlere çaya gidiyoruz...
sonra görüşürüza.s.
cok gecmis olsun Nesrincimm:teselli:
insallah güzel haberlerle gelirsin...
Güzel insan. Allah dualarını kabul etsin. Allah sana güzel bir evlat daha bağışlasın. Hastalığına deva bulsun , şifa versin. herşey gönlünce olsun. Canımsınn benimm. :asigim:
Tatlım seni gördüğüme sevindim. Keyfin nasıl? Bizler de sana burdan öpücükler gönderiyoruz. Şeniz Şeniz Şeniz
Aaaa ne olmuş ki canım. Önemli birşey mi? Haber alırsan lütfen bildir. :uhm:
Sağol bitanemm. Aminnn. :Saruboceq: İnşallahhh. :asigim:
Tatlı dillim.. Ağzından bal damlıyor yine. Öpüyorum kocamannnnnnnn. Aminn diyorumm her kelimeneeee. a.s.:1hug: :asigim:
Ahh güzelimm. Canım arkadaşımm. Sen de iyi dileklerini sunmuşsun. Çok mutlu ediyorsunuz beni. Allah razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:
Sağol bebişimmmm. :1hug: Senin planı da tuttum ben. :lepi: Ama gerek kalmadan o zamana kadar doğal yolla gelir inşallahhhhhhh. :Saruboceq:
Allah razı olsun canımm. Aminn inşallahh. :Saruboceq: Seni bayadır göremiyoruz. Nasılsın iyimisin canım? :1hug: :asigim:
Sağol canım. Ben de genel anestezi ile yaptıracağım. Çok teşekkürler desteğin için. İnşallah yüzümüz gülerrrr. :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:
Bitanemm.. Çok isterim güzel haberlerle gelebilmeyi. Ama kısmetimde ne varsa razıyım. Rabbim ne verirse kabulümdür. Üzülmem demiyorum ama yıkılmam ve sabırla mücadelemi veririm. Çünkü rabbim gücümü de verecektir. İnşallah Allahın izniyle sizlere o halayı çektirebilirim. :teytey: :teytey:
Şeniz Şeniz Allah razı olsun fadiğimmm. Güzel dileklerin için çok sağolll. Şeniz
Şeniz :asigim:
nesrinin annesinin nesi varmış acaba ki
canım geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. hemencik iyileşiverir.
dularımız senle ve annenle canım:Saruboceq:
rahim filmimi çekilecekti canım...
:lepi::lepi:Şeniz/quote]
evet fadikçim özlem hsg çekildi.. ama tabi ben yazana kadar çoktan konuşulmuş.. bugün giremeyince ancak yazıyorum..
:ecrin_bebek:Tuliiyn canım süprizmi yapıcak yoksa bebişinnn..Bu belirtilerr güzell işaretttt delikafadulden/quote]
kızlar günüm geçmedi henüz ama ilk kez bu gibi şeyler olduğundan insan ister istemez hevesleniyor.. ilk kez heyecan yaptım.. keşke yazmasaydım sizi de telaşlandırdım.. yarın nolucak bakalım .. ateş düştü bugün gelirler herhalde.. gelsinler hsg çekiliyim sonraki ay hamileyim inş naniknanik delikafadulden delikafadulden delikafadulden
özlemcim canım benim canın yanmış beni de korkutmak istemedin.. korkmuyorum ama delikafadulden doktorunla konuş kararını ver canım.. başka bir doktora da sor istersen ona göre değerlendir.. hakkında hayırlısı güzel arkadaşım Şeniz
benim bilgim yok canım ama hayırlısı olsun.. inş güzel haberle gelirsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
rylai evet canım bende okudum.. yarım litre süte 1 demet maydanozmuş.. tüplerdeki iltihap sökülsün diyemiş.. ama neden hemen ilişki bilmiyorum :sm_confused: herşeyi denemeye çalışıyoruz onu da deneriz delikafadulden delikafadulden
kıslarrr nesrinin annesini hastaneye kadırmışlar o yüzden hafta sonu yokk yaa ALLAH hepimize vucut sağlığı versinde olur bebişimizde en önemlisi sağlık . öptüm sizleri iyi haftalar çok kaynatmayın okuyamıyorum sonra.
çok geçmiş olsun nesrin.. Allah sağlık versin annene canım.. acil şifalar diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrom yarın senin için beklediğinden de kolay ve herşey yolunda geçer inş.. Allah yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
cornelia hayırdır küsmüyüz acaba.. benim yazdıklarıma hiç yorum yok senden ne zamandır takip ediyorum önemsiz mi kafamçokkarıştı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. inş tüm sıkıntıların geçer.. bir an önce hamile kalırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
balkafam canın acımamıştır inş.. delikafadulden Şeniz bol bol dinlen bebişin seninle olsun.. annene iki kişi gidin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabırsızım özledim seni.. önümüzdeki hafta netin bağlanır inş.. gelirsin artık.. Şeniz
rapunzelim hayırlısı buymuş demek.. boşver sen spora devam et.. arada gezmelere git.. ev işiyle uğraş yakında da ev işi bebek falan uğraşıyorum işte dersin inş.. Şeniz
günaydın kızlar bugün kahvaltılar kimden
cumartesi çalışanlar geçtilermi işlerinin başına
:))) öğleye kdar mahkum gerçi sevcancım seninki 5e kdardı değilmi
inşallah zamn çabuk geçer seninde
nesrincim geçmiş olsun umarım annen iiyidir acil şifalar diliyorum
yabangülüm başka bi topicte senin bebek içinyaptığın patiklerden gördüm çok harika ellerin dert görmesin
nevrocum allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yumoşların toplanır spermlerle buluşur
seninde halayına az kaldı desene allah yardımcın olsun
cas _iso canım eşine allah yardım etsinbiran önce çıkar inşallah ameliyattan ameliyatı başarılı geçerve çabukcak anne olursun
Nevrocum hadi güzel haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Balsurat doğumgünün kutlu olsun.Her zorluktan sonra bi kolaylık vardır derler.a.s.
Nesrin çok geçmiş olsun canım
hepiniz çok sağolsun kızlar dilekleriniz için tşk ediyorum... kulak arkasından beyne giden damarlarda tıkanma olmuş ve buda gecici olarak bilinç kaybı ile bayılma yaşanıyor. en kısa zamanda nörolog ayarlamam lazım... Rabbim şifamızı versin inş bu hürmetli gecenin yüzü suyu hürmetine...:Saruboceq:
nevrocum inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın... transferine az kalmış hadi hayırlısı canım... balış ceren doğum gününüz kutlu olsun... bademcim kayınvalidene acil şifalar diliyorum cnm...
bizden doktorumuz azosperm çıkınca hormon testi istemedi demiştim
arkadaşlar , biz kendimiz hormon testlerini yaptırmaya kalksak
sanırım fsh,lh,prolaktin yapılıyor değil mi?
yaklaşık ne kadar bu testler?
bir de kromozom testi nasıl yapılıyor?bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?