Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şeniz Şeniz :asigim: Aminn canımm. İnşallahhh. :Saruboceq: Ben izin almıştım ama rapor da verdiler hastaneden. İzni kullanmıyorum böylece. Raporluyumm. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

nevrom insallah 9 ay izine cikarsin canim:1rolleyes::asigim:
hayirlisi olsun canim,dualarimizdasin unutma...:Saruboceq:

kedi olaylariyla tülincim yakindan ilgileniyor:roflol:
olasi gelismelerden haberdar edicek bizisositososito

hee doğru bu konu benim kapsama alanım dahilinde.. bilmek istediğiniz ne varsa söylenir.. bir gün yakalıcam onları o halde delikafadulden delikafadulden delikafadulden videosunu da size göstercem :roflol: :roflol: :roflol:

hee doğru bu konu benim kapsama alanım dahilinde.. bilmek istediğiniz ne varsa söylenir.. bir gün yakalıcam onları o halde delikafadulden delikafadulden delikafadulden videosunu da size göstercem :roflol: :roflol: :roflol:

sabirsizlikla beklioss bacuu:lepi:
tüliny sen bizim herseyimizsin:sm_cool:

sabirsizlikla beklioss bacuu:lepi:

ne kaaa meraklıymışsın sen kedülere.. sana daha iri cüsselileri gösterdim yine de yetmedi :roflol: :roflol: söz bulacam size kedücükler delikafadulden delikafadulden hsg gününde karşılaşırım hehehehe bekleyin biraz daha anacım delikafadulden delikafadulden

iyiyim canım biraz yorgunum..duş alıp yatıcam şimdilik hoşçakalın olurmu yarın yokum öbür gün görüşmek üzere hoşçakalın..

bende gellemmı hsg gününde beraberrr gözetleriz kedıcıklerı sen kıstır ben kameraya cekımm heeeheeedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
bir hafta kaldııııı ohh beyaa bakalım herşey haftaya bugun belli olcak spermıogramda inş bebişime yaklaşırım asılamaylaaadelikafadulden

hehe,pisst söyleme öyle ulu orta:roflol:
rezil olucas heeesırnaşık şey
cok sefiom seni canimcimmmm:asigim:Şeniz

tamam olur canım.. 18 mart çarşamba.. ege doğumevi bekliyoruz .. sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.. :roflol: :roflol: :roflol:
hayırlısı olsun canım.. inş değerler yüzünüzü güldürür.. neye karar verirseniz sonucu olumlu olur inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hehe,pisst söyleme öyle ulu orta:roflol:
rezil olucas heeesırnaşık şey
cok sefiom seni canimcimmmm:asigim:Şeniz

sen kaşındın cicim.. dedim bile.. meraklıyız ne var canım aaaa :roflol: :roflol: :roflol: görenlerde merakla izler... delikafadulden delikafadulden delikafadulden iyi geceler sana bende seni seviyoreeee Şeniz

tmm cnm gelirim ni demek ne kaaa ki mesafemız deilmii:roflol::roflol:

saol cnm inş düzelmiştirde morfololımız asılamaya baslarız inşş hayırlısı olsun inşş:Saruboceq:

NevrocuĞum gÖbÜŞÜn bÖbÜŞ dolsun saĞlıkla gelsİn...yarın saat bellİ mİ?allah gÖnlÜne gÖre gelsİn.halayları cekelİm burada gÜmletelİm topİĞİmİzİ....

Canım sabah 09:30'da gelin dediler. Sonrasını bilmiyorum :1rolleyes: Allah kısmet ederse öğleden önce olur sanırım. :asigim:

iyi aksamlar kizlar
bizim pc virus girdi 4 gündür giremiyorum,malesef ne var ne yok

nevrocugum yarin transferin oluyormus, dualarim seninle canim

Canım geçmiş olsun. Hallettiniz inşallah virüsü. klava: Evet tatlım transferim gerçekleşecek hayırlısı ile. Bir aksilik çıkmazsa. Sağol bitanemm. :asigim: Senin nasıl gidiyor tedavi. :1hug:

kızlar bişey soracam ya lütfen bilenler cevaplasın.bu gün gebelik testinin yanında hormon tahlilide yaptırdı doktor.sonuç şu:

prolaktin:20.46

tsh:0.200

tsh hormonum düşmüş bu hormon düşünce ne anlam çıkramalıyım şimdi bundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…