Şeniz Şeniz :asigim: Aminn canımm. İnşallahhh. :Saruboceq: Ben izin almıştım ama rapor da verdiler hastaneden. İzni kullanmıyorum böylece. Raporluyumm. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
kedi olaylariyla tülincim yakindan ilgileniyor:roflol:
olasi gelismelerden haberdar edicek bizisositososito
hee doğru bu konu benim kapsama alanım dahilinde.. bilmek istediğiniz ne varsa söylenir.. bir gün yakalıcam onları o halde delikafadulden delikafadulden delikafadulden videosunu da size göstercem :roflol: :roflol: :roflol:
sabirsizlikla beklioss bacuu:lepi:
tüliny sen bizim herseyimizsin:sm_cool:
tüliny sen bizim herseyimizsin:sm_cool:
ne kaaa meraklıymışsın sen kedülere.. sana daha iri cüsselileri gösterdim yine de yetmedi :roflol: :roflol: söz bulacam size kedücükler delikafadulden delikafadulden hsg gününde karşılaşırım hehehehe bekleyin biraz daha anacım delikafadulden delikafadulden
ne kaaa meraklıymışsın sen kedülere.. sana daha iri cüsselileri gösterdim yine de yetmedi :roflol: :roflol: söz bulacam size kedücükler delikafadulden delikafadulden hsg gününde karşılaşırım hehehehe bekleyin biraz daha anacım delikafadulden delikafadulden
bende gellemmı hsg gününde beraberrr gözetleriz kedıcıklerı sen kıstır ben kameraya cekımm heeeheeedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
bir hafta kaldııııı ohh beyaa bakalım herşey haftaya bugun belli olcak spermıogramda inş bebişime yaklaşırım asılamaylaaadelikafadulden
hehe,pisst söyleme öyle ulu orta:roflol:
rezil olucas heeesırnaşık şey
cok sefiom seni canimcimmmm:asigim:Şeniz
tamam olur canım.. 18 mart çarşamba.. ege doğumevi bekliyoruz .. sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.. :roflol: :roflol: :roflol:
hayırlısı olsun canım.. inş değerler yüzünüzü güldürür.. neye karar verirseniz sonucu olumlu olur inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
NevrocuĞum gÖbÜŞÜn bÖbÜŞ dolsun saĞlıkla gelsİn...yarın saat bellİ mİ?allah gÖnlÜne gÖre gelsİn.halayları cekelİm burada gÜmletelİm topİĞİmİzİ....
nevrom insallah 9 ay izine cikarsin canim:1rolleyes::asigim:
hayirlisi olsun canim,dualarimizdasin unutma...:Saruboceq:
iyi aksamlar kizlar
bizim pc virus girdi 4 gündür giremiyorum,malesef ne var ne yok
nevrocugum yarin transferin oluyormus, dualarim seninle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?