selam kızlar iyi geceler..
üffffffffff
f gene canım sıkılıyo:çok üzgünüm:
kızlar bişey soracam ya lütfen bilenler cevaplasın.bu gün gebelik testinin yanında hormon tahlilide yaptırdı doktor.sonuç şu:
prolaktin:20.46
tsh:0.200
tsh hormonum düşmüş bu hormon düşünce ne anlam çıkramalıyım şimdi bundan..
Canım ben tsh konusunu hiç bilmiyorumm. :1no2: BTRKLC iyi biliyor sanırım onu. :1rolleyes:
çok canım sıkıldı şimdi sonuca netten baktım..ne anlama geliyor bu ya..
Ne yazıyor canım baktığın yerde. Can sıkıcı bir durum mu var?
bitanem kiyamam sana:teselli:üffffffffff
f gene canım sıkılıyo:çok üzgünüm:
al iste bi delü daha:roflol:bende gellemmı hsg gününde beraberrr gözetleriz kedıcıklerı sen kıstır ben kameraya cekımm heeeheeedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
bir hafta kaldııııı ohh beyaa bakalım herşey haftaya bugun belli olcak spermıogramda inş bebişime yaklaşırım asılamaylaaadelikafadulden
sen kaşındın cicim.. dedim bile.. meraklıyız ne var canım aaaa :roflol: :roflol: :roflol: görenlerde merakla izler... delikafadulden delikafadulden delikafadulden iyi geceler sana bende seni seviyoreeee Şeniz
tmm cnm gelirim ni demek ne kaaa ki mesafemız deilmii:roflol::roflol:
saol cnm inş düzelmiştirde morfololımız asılamaya baslarız inşş hayırlısı olsun inşş:Saruboceq:
yokta tsh hormonu sonucunun yanında ok işareti var aşağı doğru..
NORMAL DEĞERLER:0,27-4,2 ama benimki çok fazla düşmüş.endişelendim neden bu kadar düşmüş diye..
nevro canım allahın izniyle yarın hayatının en güzel gününü yaşamak için çıkacağın son basamak onuda sağlam adımlarla çıktınmı zirveye ulaşacaksın veeeeeeeeee hamileyim dediğin gün hayatının en güzel günü olacak ve tabiki bebeğini kucağına aldığın gün hiç birşeye değişilmeyecek bir sevinç olacak tüm kalbimizle inandık ve inanmaya devam edeceğiz canım tüm dularımız seninle allajım yardımcın olsun hep yanında olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yokta tsh hormonu sonucunun yanında ok işareti var aşağı doğru..
NORMAL DEĞERLER:0,27-4,2 ama benimki çok fazla düşmüş.endişelendim neden bu kadar düşmüş diye..
iyiyim cnm sen nasılsınnn tamam canım hiç sorun deil nezaman rahat oldun ozaman konuşuruzz.kaydirigubbakcemile2:1hug:a.s.
kizlar hepinize iyi geceler...
dünden beri midem agriyor,tas yutmus gibiyim,yatiyimda dinleneyim...
bi gözüm saga bi gözüm sola bakiyor artik-tatlicadiarzu-
tatli uykular....
bende iyiyim canım sağol. şimdi biraz ders çalıştım bir bakayım dedim ne var ne yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?