Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sanki öyle canım. Onlar da gelmek istiyorlar ben inanıyorum. Rabbim "ol" derse de olacak. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:

Canımsınnn. Öpüyorum çoookk. Şeniz İlaçla alakası olduğunu sanmıyorum canım. Ama sen yeni dönemdesin. Adetinin kaçıncı günündesin sen. :uhm:

Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?

Çalışmaları hızlandır tatlım. Çatırdamalar geliyor kulağıma. Şeniz

Canımm Pazar günü aradılar. Dediler ki 10 tane yumurtadan 8'ini işleme aldık. 4'ü döllendi. Yani daha döllenmeye devam edecekler veya diğerlerini çıkardık demediler. Erken saatte aramışlardı. Belki de o zamandan sonra diğerlerinin döllenmesi gözlenmiştir. Bir daha aramadılar tabi. Bugün de aradılar 6'sı da gelişimini sürdürüyor , yarın gelin dediler. Eğer herşey yolunda giderse yarın transferiniz olacak dediler. Sanırım ilk gözlemde yoktu o ikisi , sonradan mücadeleye dahil oldular. Onlar da bizi çok sevindirdi. Gücümüze güç kattı. Bizim istediğimiz kadar onların da bizi istediğini geçirdik içimizden. :asigim: Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları tabiki. İnşallah sağlıklıdırlar , sağlıklarını korurlar. :Saruboceq:

Kıyamam canım yaa. :teselli: Üzüntüler hep üst üste geliyor. İnşallah güneş doğacak yakında. Adet olsan rahatlayacaksın biraz eminim. İnşallah belinin ağrısı ona delalettir. :Saruboceq: Kayınvalidene , kuzeninin eşine çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. a.s.

İnşallah güzel haberler veririm tatlım. :Saruboceq: Hadi bakalım , iyi çalışmalar. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

nevrom cok sevindim...melekler cogaldi..hadi insallah hakkinda hayirlisi olursa söyle ikisi ücü tutunur sana:Saruboceq:mesmelek arkadasim benim

Dün senin o güzel benzetmenden sonra 2'si daha katılmış döllenenlerin arasına. Onlar da bu ünvanı alabilmek istiyorlarmışş. :1hug: :asigim: Aminn canım , inşallahhh. :Saruboceq:

Sağol canımmm. Allah bin ere razı olsun. O güzel dualarını esirgemediğin için çok teşekkürler. Zaten dualar sayesinde bu günlere geldik. Öpüyorumm seni. Tarihini de güncelleyeceğim bu gece. İnşallah dualarımız kabul olur da gelecek ay pembe listemize geçersin bitanemm. Şeniz

Bitanemmm. Ben de sizleri çok seviyorum. :asigim: Bu kadar çok düşünüyorsunuz ya , nasıl seviniyorum bilemezsiniz. Stress falan kalır mı hiç. Rahatlatıyorsunuz beni. :1hug: Amin canım inşallahhh. :Saruboceq:

nevro senin bu pozitifliğin beni o kadar etkiliyor ki anlatama.gözlerim doluyor okurken.ne güzel düşünüyorsun.melek gibi bir kalbin var.Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım...Şeniz

Sağol bebişimm. Amin inşallahh. Özel mesajını da aldım , çok tatlısın. Şeniz Aminnn. :Saruboceq:

canım nevro hadi bakalım bebeişlere çok yaklaştın ALLAHIN İZNİ İLE CANIM EN GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ rabim YARDIMCIN YARDIMCIMIZ OLSUN

Canımm o kadar ilgileniyorsun ki. Ne kadar teşekkür etsem azdır. a.s. Özel mesaj , ziyaretçi mesajı , buradan.. :asigim: Allah razı olsun canım. Şeniz

Canım çok geçmiş olsun. Düşük tehlikesini atlattığına çok sevindim bitanemm. İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu. Şeniz

Canım senden habe ralamayınca çok endişelenmiştik. Çok şükür son durumunuz iyi. Daha da iyi olsun inşallah. Sağlıkla gelsin meleğin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol bitanemm. Aminn inşallahh. :Saruboceq: Güzel takdirin için çok teşekkürler. :asigim: Hepimiz yaşayalım bu duyguyu inşallah. :Saruboceq:

:asigim: :asigim: Ben de , ben deee sizleri çoook seviyorummm. :asigim: :asigim: İnşallah canımm , Aminnnnn :Saruboceq: Bu dualar yardımcım olacak , inanıyorumm. :1hug:

ahhhhh ahhhhhhhhhh inşallahhsenağlama senağlama senağlama senağlama
ayrıca yarın dularım senle tatlım

Sağol bitanemm. Sizleri yanımda hissedeceğim emin olun. Hepinizin duaları kulaklarımda çınlayacak. Şeniz :asigim:

slm herkese ,yeni üye oldum.semen testinde 7 milyon sperm.% 15 hızlı hareketli ,% 15 yavaş hareketli,% 10 yerinde hareketli,morfoloji % 25 çıktı eşimin.çok üzgünüm.hiçbirşey imkansız değil hayatta hayırlısı bakalım hayatta neler bekliyor bizi...bu değerlerle normal hamile kalan var mı yada tanıdığınız?çok mu zayıf ihtimal? birde aşılama için bu değerler yeterli mi?

ayy nevrom ben hergün güzel seyler söyleyim:asigim:
massallah teyzesinin meleklerine
yarini atlatalim hayirlisiyla,bol bol dinlen..
meleklerinde sana simsiki tutunsunlar insallah...
ay inanamiyorum insallah bu ay halayini cekicez burda bitanem:teytey:
izinlisin degil mi sen?

canim hosgeldin aramiza...a.s.
bu konularda sana en iyi bilgiyi diger arkadaslarim verecektir ama bende burda dura dura az cok anliyorum:1closedeyes:
üzülme sakin,cünkü bildigim kadariyla bu degerler asilama icin uygun..ve inan bana sende burda insallah ne güzel mucizelere sahit olacaksin...%0morfolojiyle bile hamis kalan arkadasimiz var..sifir spermle hamile kalan arkadasimiz var...insallah sende kalicaksin...:teselli:

herkese merhaba arkadaslara.s.
nevrom yarın dualarım senle olacak ınsallah saglıkla bebislerın sana sımsıkı tutanacak..:Saruboceq:
sıte cokecek senın hamıs haberınle:teytey:
aysem yarın transferın olacak ınsallah bu sefer son kez olacak..sana sımsıkı tutanacak...dualarm sene canım
pınkcım basınız saolsun:1hug:
bademcım cok gecmıs olsun...bugunlerde uzucu olaylar oldu senın ıcın..ınsallah yenıden hamıs kalır bu uzntulu gunlerı gerıde bırakırsın:1hug::asigim:
bu arada bende sabırsızlıkla adet gunumu beklıyorum..hıc gecmıyecek sanıyorum..ve dedıklerımı gıbı ınsallah gecıkmez:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
adet gununu bılsem tekrardan baslıyacam :çok üzgünüm:
sıdelyacım o der senın hamıs oldugunu gosterıyor bence testı tekrarla...
ceylıncım tekraradan gecmıs olsun..a.s.
sabırsız sabom ve smh smhım sızlerde hosgeldınız..benım ıcnde gezseydın ıstanbulu..yerimseniben
yabangulum umutlar bııtmedı gelecek aya ınsallah..bu yaramazların ne zamn gelecegı bellı olmuyor...

hamıs arkadslarımız xwyz ve cerencesıl sızde kendınıze ve bebıslerınıe ıyı bakın..

unuttugum arkadaslar varsa herkesden ozur dılerım..a.s.
eve gelır gelmez pc basına gectım..
bugunlerde cok yogunum kendıme sureklı ugras buluyorum..evde kaldıgım surece aklıma gelen olumsuz seyler benı etkılıyor..:çok üzgünüm:
napalım kendımı gezmelere ve spora adadım:sm_cool:

asicimm nevromm smhsmh sağolun canlarımm herşeyin hayırlısıı.....allah hepimizin gönlüne göre versin...

süpersin rapunzelim..
seni iyi görmek bizide sevindiriyor..
gülen yüzün hic solmasin canim

tesk ederım hemserım benım cucumŞeniz
sende supersın...
burdakı tum can dostlarımı mutlu ve umutlu gorunce bende cok sevınıyorum..kımse uzulmesın..hersey guzellıkler ıcınde olsun..

bu arada fıstıkım senınde gulen yuzun hıc solmasın...sıgara ıcınde senı tebrık ederım..ılletden kurtulmak cok zor...:1ninca:
ben tedavı suresınce ıcmedım sonra aman nasıl olsa olmuyor dedım basladım basladıgım ay hamıs oldum..bıraktım anında..
bebısımın durumunu ogrendıgım gun aglarken basladım..halada devam edıyorum.ben napcam yaa..
bıde spora basladık nefesım kesılıyor

asicimm nevromm smhsmh sağolun canlarımm herşeyin hayırlısıı.....allah hepimizin gönlüne göre versin...

duygum sayfa coktu ozur dılerım..a.s.:1hug:
hayırlsı dıyelım..asılama oranları maalesefkı cok dusuk..ama 2.cı yapılan ve ard arda yapılan asılamalrda bıraz daha sans var gozuyle bakıyorlar..eger olmasa bıle uzulme bak asılama sonrası herkesler hamıs oldu..sende olabılırsın...
ben ,beter ablam,beyaz melek hepımız hamıs kalmıstık..
asılamalardan hamıs arkadslarda var lıstede...
ınsallah sende hamıs kalıp saglıkla bebısın gelecek:Saruboceq:

ben gelırım bırazdan..azcıkda kocısle ılgıleneyım..kaydirigubbakcemile2
ıyı aksamlar kızlar...Şeniz
ay sonunda patlama yastacaksın bu arada ee nede olsa mart ayı..kedııler gozlendı..taktıkler alındı:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz :asigim: Aminn canımm. İnşallahhh. :Saruboceq: Ben izin almıştım ama rapor da verdiler hastaneden. İzni kullanmıyorum böylece. Raporluyumm. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Canım değerleriniz ahlık vahlık değil. Bu değerlerin kat kat kötüsüyle doğal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Ümitsizliğe kapılma lütfen. Aşılama da olabilir ancak toplam sayı kaç canım?

Canım sağolasınn. Aminn inşallahh. :Saruboceq: Bayadır görüşemedik. İyisindir inşallah. Adetin de çok bekletmeden gelir dilerim. Spor nasıl gidiyor. Kilo kaybı oldu mu hiç? İyi gezmeler , iyi eğlenceler bitanemmm.. Şeniz

CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.BEBİŞİN SENİNLE ...NE GÜZELLL...
GEÇMİŞ OLSUN.SIKINTI ÜSTÜNE SIKINTI...KAYINVALİDEN DE SEN DE ÇOK YIPRANDINIZ TABİİ... HİÇ DE KOLAY DEĞİL...ADET GETİRİCİ İLAÇLARDAN ALINIYOR MU SENİN DÖNEMİNDE DOKTORUN NE DEDİ?ÇOK SIKINTI YAPIYORSA FARLUTAL FALAN KULLANDIRMIYORLAR MI ACABA?AMA EN GÜZELİ DOĞAL YOLLA OLANI...KIRMIZILAR GELSİN DE SEVİNELİM BU SEFER...
GEÇMİŞ OLSUN.BEBİŞİNE SESLENİYORUM:"ANNEYE SIKI SIKI TUTUN NOLUR,BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

inşallahh tatlımm inşallahhh...bunu yürekten istiyorumm inşallah allah nasip ederr...çokk saoll öptümm.....:ecrin_bebek::CüvCüv:

:asigim:
canimsin...
bitanem benim keske baslamasaydin ama birakmak icin gec degila.s
yaparsin sen ben sana inaniyorumyerimseniben

NevrocuĞum gÖbÜŞÜn bÖbÜŞ dolsun saĞlıkla gelsın...yarın saat bellı mı?allah gÖnlÜne gÖre gelsın.halayları cekelım burada gÜmletelım topıĞımızı....

kedi olaylariyla tülincim yakindan ilgileniyor:roflol:
olasi gelismelerden haberdar edicek bizisositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…