ana nevromu unutmşumm yazmayı of yaa cnm benım oh şükür ne güzzel bak hersey hızla ilerlio bebişler sabırsızlanıomu neee ay inş cnm sana sıkı tutunurlarda 9ay boyunca tasırsın sonrada kucagına alırsın inşşş....
Sanki öyle canım. Onlar da gelmek istiyorlar ben inanıyorum. Rabbim "ol" derse de olacak. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
slm kızlarrr nasılsınızzzz iyi haberler var inşallah nevrosky canım çok sevindim 4 yumoşun döllenmiş 4 derken 6 olur 6 derken 8 olur inşallah bakarsın canım çok sevindim senin adına xvyz den hala haber yo mu kızlar kızlar size birşey sorcam benim adetime daha çok var belim öle ağrıyor öğle ağrıyor ki anlatamam size sanki akıyormuş gibi oluyo nedense ve çok sık idrara cıkıyorum idrar intihabı sandım ama değil idrarım normal koku yok onu da bilemedim birde bir şey takıldı kızlar benim bu ay adetim 5.gün kesildi diğer günlerde de zaten az geldi onuda bilemedim ve rengi çok değişti kahverengi gibiydi afedersiniz kokar gibiydi birazda benim kanım gelince kıpkırmızı gelirdi olmadı dün akşam öle kafama takıldı bilgisi olaN varsa yardımcı olsun acaba ilaç kullandım ondan olabilir mi bilemedim
Canımsınnn. Öpüyorum çoookk. Şeniz İlaçla alakası olduğunu sanmıyorum canım. Ama sen yeni dönemdesin. Adetinin kaçıncı günündesin sen. :uhm:
Kızlar bugün adetimin 16.günü.
Sağ kasığım acayip acıyo.
Yürürken kramp girmiş gibi bi ağrı var.
Böyle şiddetli yumurtlama belirtisi olur mu sizce?
Çalışmaları hızlandır tatlım. Çatırdamalar geliyor kulağıma. Şeniz
Nevrocuğum bu arada eğer 4 tanesi döllendiyse diğer kalanlar döllenmediği için iptal ederler..beklemezler..Çünkü ilk gün bakılıyor kaç tanesinin döllenip döllenmediğine..döllenme ile bitmiyor tabi...Daha sonra bölünip bölünmediğine bakıyorlar...kaç tane bölündüğüne ve yeterli sayıda olup olmadığına baıyorlar...şimdi 4 yumurta döllenmişse diğer kalan 6 tanesi iptal ediliyor...10 yumurtadan 8 i işleme alınıp 4 ü döllenmişse kalan 4 ü döllenmemiştir..
Zaten önemli olan çok embriyo olması değil,sağlıklı embriyolar oluşması...İnşallah herşey yolunda gider tatlı annecik..:1hug:
Nevro çok sevindim 6 sının da geliştiğine..demek ki nasılsa gelişimi yok diye iptal etmemişler diğerlerini..hayırlısı inşallah canım..:1hug:
xvyz seni de merak ediyordum.inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana..kendini çok yormamaya çalış..
benim de belim ağrıyor...umarım adet olurum....
Kuzenimin eşi kalçasını kırmış ameliyat olmuş...herşey üst üste geliyor ya...kayınvaldem artık yatalak kalacakmış dr ların dediğine göre....: çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Umarım en kısa zamanda hamile kalırım..bizim aileye moral lazım.............
belim hafif ağrıyor...ah bir adet olsam keşke.............
Canımm Pazar günü aradılar. Dediler ki 10 tane yumurtadan 8'ini işleme aldık. 4'ü döllendi. Yani daha döllenmeye devam edecekler veya diğerlerini çıkardık demediler. Erken saatte aramışlardı. Belki de o zamandan sonra diğerlerinin döllenmesi gözlenmiştir. Bir daha aramadılar tabi. Bugün de aradılar 6'sı da gelişimini sürdürüyor , yarın gelin dediler. Eğer herşey yolunda giderse yarın transferiniz olacak dediler. Sanırım ilk gözlemde yoktu o ikisi , sonradan mücadeleye dahil oldular. Onlar da bizi çok sevindirdi. Gücümüze güç kattı. Bizim istediğimiz kadar onların da bizi istediğini geçirdik içimizden. :asigim: Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları tabiki. İnşallah sağlıklıdırlar , sağlıklarını korurlar. :Saruboceq:
Kıyamam canım yaa. :teselli: Üzüntüler hep üst üste geliyor. İnşallah güneş doğacak yakında. Adet olsan rahatlayacaksın biraz eminim. İnşallah belinin ağrısı ona delalettir. :Saruboceq: Kayınvalidene , kuzeninin eşine çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. a.s.
Herkese iyi akşamlar kızlarhihoyyyt
Yarın görüşürüz.
Nevronun transferi inşallah olur, iptal falan olmasa bari.:Saruboceq:
Yarın ondan inşallah güzel haberler alırız.:Saruboceq:
Ben bu akşamı iyi değerlendireyim dimi?:jeyyar:
İnşallah güzel haberler veririm tatlım. :Saruboceq: Hadi bakalım , iyi çalışmalar. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
nevrom cok sevindim...melekler cogaldi..hadi insallah hakkinda hayirlisi olursa söyle ikisi ücü tutunur sana:Saruboceq:mesmelek arkadasim benim
Dün senin o güzel benzetmenden sonra 2'si daha katılmış döllenenlerin arasına. Onlar da bu ünvanı alabilmek istiyorlarmışş. :1hug: :asigim: Aminn canım , inşallahhh. :Saruboceq:
nevrosky canım allah yardımcın olsun bitanem senin için cok dua ettim emirsultan hazretlerinde aksam bu arada ben kırmızı kartı gördüm :) yeni adet tarihim 3nisan olarak degistirirsen sevinirim öptüm allaha emanetsin..
Sağol canımmm. Allah bin ere razı olsun. O güzel dualarını esirgemediğin için çok teşekkürler. Zaten dualar sayesinde bu günlere geldik. Öpüyorumm seni. Tarihini de güncelleyeceğim bu gece. İnşallah dualarımız kabul olur da gelecek ay pembe listemize geçersin bitanemm. Şeniz