cucummm benimm melek yüzlü arkadaşımmm...sen de çokk güçlü bi insansınnn....seninde senin kadar güzel meleklerin olacakk....inşallah güzel yüreğine doğan gerçek olurr...bebişim gelir bu ay annesine...hakkımızda hayırlısı....
güle güle,sen de iyiki varsına.s.butterfly 's'+, casper33+, cornelia35, Fadik, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, zencefill
kızlar ben çıkıyorum artık görev teslimatı malum.yarın sabah 8 de görüşmek ümidiyle hoşçakalın iyiki varsınız.
çok geçmiş olsun,dikkat et kendine ve bebişe a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın
Kuzenimin eşi kalçasını kırmış ameliyat olmuş...herşey üst üste geliyor ya...kayınvaldem artık yatalak kalacakmış dr ların dediğine göre....: çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Umarım en kısa zamanda hamile kalırım..bizim aileye moral lazım.............
belim hafif ağrıyor...ah bir adet olsam keşke.............
Tatlım Allah kısmet ederse yarın olacak transferim. :asigim: 4 de 6 olmuş. delikafadulden Kuzularıma aferinnnn. :1hug: Sağol bebişim. Aminnn inşallahhhh. :Saruboceq:
Canım kistlerinin yok olması çok güzel bir haber. İnşallah 3. denemede olacak canım. :Saruboceq: Hadi inşallahhhhh. :sm_cool: :içelim:
Kahveyle hiç aram yoktur ve içmem. Ancak seninle içerim bitanemm. Hele bu güzel yazıdan sonraa. :1hug: :asigim:
Canım iznin hayırlı olsun. :Saruboceq: Bol bol dinlen inşallah. Güzel bir tatil olsun sana. a.s.:asigim: İnşallah bitanemm. Ne güzel demişsin öylee.
Canım hoşgeldinnn. :1hug: Özlettin kendini. Güzel vakit geçirmişsindir inşallahhh. :Saruboceq:a.s. Listenin en başından canım dediğin gibi. Bir gün bu bekleyişler başka kapılya açılacak inanıyorumm.
Kuzenimin eşi kalçasını kırmış ameliyat olmuş...herşey üst üste geliyor ya...kayınvaldem artık yatalak kalacakmış dr ların dediğine göre....: çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
tehlikenin geçmesine çok sevindim canım ...merhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın
çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:Kuzenimin eşi kalçasını kırmış ameliyat olmuş...herşey üst üste geliyor ya...kayınvaldem artık yatalak kalacakmış dr ların dediğine göre....: çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hoşgeldin canım....herkese merhabalar kızlar geçmişi okudum sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama gelemedim nete annemlerde bağlantım yoktu...kısaca durumumu anlatayım kan testi yaptırdığımızda değer 1100 felan çıkmıştı sonraki gün kanamayla birilikte 940 çıktı dr.a gittik apar topar düşük dedi bi kaç gün bekle iice düştgnü anlamak için tekraar test yaptır dedi keseyide görmedim zaten dedi..bi kaç gün sonra gittiğimizde değer 1700 lerdeydi bu sefer ben bişi anlamadım yarın yine yaptır dedi ben de çok bunaldım hiç bişi yaptırmadım başka bi dr.a gittim bi iki gün bekleyip o da baktı kese var dedi ama kahverengi akıntım oluyo şu an belli değil ama cuma tekrar gidicez inş. tutunur...bir de progestan hap verdi kullanıyorum....bu arada nevrosky canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun sen anne olmaya çok layıksın...balsurat seninde aşılaman inşallah tutmuştur canım bu son aşılaman olmuş olur.
herkese merhabalar kızlar geçmişi okudum sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama gelemedim nete annemlerde bağlantım yoktu...kısaca durumumu anlatayım kan testi yaptırdığımızda değer 1100 felan çıkmıştı sonraki gün kanamayla birilikte 940 çıktı dr.a gittik apar topar düşük dedi bi kaç gün bekle iice düştgnü anlamak için tekraar test yaptır dedi keseyide görmedim zaten dedi..bi kaç gün sonra gittiğimizde değer 1700 lerdeydi bu sefer ben bişi anlamadım yarın yine yaptır dedi ben de çok bunaldım hiç bişi yaptırmadım başka bi dr.a gittim bi iki gün bekleyip o da baktı kese var dedi ama kahverengi akıntım oluyo şu an belli değil ama cuma tekrar gidicez inş. tutunur...bir de progestan hap verdi kullanıyorum....bu arada nevrosky canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun sen anne olmaya çok layıksın...balsurat seninde aşılaman inşallah tutmuştur canım bu son aşılaman olmuş olur.
herkese merhabalar kızlar geçmişi okudum sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama gelemedim nete annemlerde bağlantım yoktu...kısaca durumumu anlatayım kan testi yaptırdığımızda değer 1100 felan çıkmıştı sonraki gün kanamayla birilikte 940 çıktı dr.a gittik apar topar düşük dedi bi kaç gün bekle iice düştgnü anlamak için tekraar test yaptır dedi keseyide görmedim zaten dedi..bi kaç gün sonra gittiğimizde değer 1700 lerdeydi bu sefer ben bişi anlamadım yarın yine yaptır dedi ben de çok bunaldım hiç bişi yaptırmadım başka bi dr.a gittim bi iki gün bekleyip o da baktı kese var dedi ama kahverengi akıntım oluyo şu an belli değil ama cuma tekrar gidicez inş. tutunur...bir de progestan hap verdi kullanıyorum....bu arada nevrosky canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun sen anne olmaya çok layıksın...balsurat seninde aşılaman inşallah tutmuştur canım bu son aşılaman olmuş olur.
evet canım hep yağmurluydugünaydın kızlar
smsh hoışgeldin güzelim umarım iyi vakit geçirmişindir istanbulda gerçi sürekli yağmuryağdı ama senin kısmetine bereketli geldin kıs :)
canım benim üzme kendini lütfen herşey Allahın izniyle inşallahmerhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
ahhhhh ahhhhhhhhhh inşallahhsenağlama senağlama senağlama senağlamaTatlım Allah kısmet ederse yarın olacak transferim. :asigim: 4 de 6 olmuş. delikafadulden Kuzularıma aferinnnn. :1hug: Sağol bebişim. Aminnn inşallahhhh. :Saruboceq:
Canım hoşgeldinnn. :1hug: Özlettin kendini. Güzel vakit geçirmişsindir inşallahhh. :Saruboceq:a.s. Listenin en başından canım dediğin gibi. Bir gün bu bekleyişler başka kapılya açılacak inanıyorumm.
inşallah bu evrelerde geçecek canım hayırlısıyla sen dinlenmene bakmerhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın
canım evet çok merak ettikherkese merhabalar kızlar geçmişi okudum sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama gelemedim nete annemlerde bağlantım yoktu...kısaca durumumu anlatayım kan testi yaptırdığımızda değer 1100 felan çıkmıştı sonraki gün kanamayla birilikte 940 çıktı dr.a gittik apar topar düşük dedi bi kaç gün bekle iice düştgnü anlamak için tekraar test yaptır dedi keseyide görmedim zaten dedi..bi kaç gün sonra gittiğimizde değer 1700 lerdeydi bu sefer ben bişi anlamadım yarın yine yaptır dedi ben de çok bunaldım hiç bişi yaptırmadım başka bi dr.a gittim bi iki gün bekleyip o da baktı kese var dedi ama kahverengi akıntım oluyo şu an belli değil ama cuma tekrar gidicez inş. tutunur...bir de progestan hap verdi kullanıyorum....bu arada nevrosky canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun sen anne olmaya çok layıksın...balsurat seninde aşılaman inşallah tutmuştur canım bu son aşılaman olmuş olur.
benim de belim ağrıyor...umarım adet olurum....
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın
canım çok zor biliyorum.bende test yaptırdım ama biliyorum negatif çokta üzülecem ama hayırlısı olsun..hastaneye bi kadın gelmiş kürtaj olmak istiyormuş.dedim neden 2 tane var dedi.bende bak bana 6 yıldır istiyorum olmuyor allah nasip ettiyse bi hayır vardır dedim.nuh diyor peygamber demiyor.hiç kabullenememiş bebeği bizim gibi olsaydı anlardı.çok üzüldüm ağladım.ben negatif sonucu görecem diye korkuyla yaşarken kadın aldırıyor.keşke ondan alma imkanım olsada kendime koyabilseydim dedim içimden..sınav dünyası işte ama sınavı kazanan biz olacaz o kaybetti canından can olana kıyacak..rabbim isteyenlere nasip etsin işallah..
merhaba kızlarr nasılsınızz..maleseff size güzell haberi vermek nasip olmadıı....senağlama......aşılamam tutmadı....ilk aşılamamdı...zaten adet olacağımı biliyordummm.... olmadıgını biliyordumm...kan testi bile yaptırmak istemiyordum...bi kez daha hislerimde yanılmadım..3 gün önce adet olunca hiçbişey yaptırmaya gerek kalmadı...nasip kısmet değilmişş..uzun zamandan beri ilk defa adet oldugum için ağladımm.ama adet oldugum için değil çabalarımın boşa gittiğinden...allah herşeyin hayırlısını versinn..zamanı gelmemiş demekki..bu ay tedavi yokk..nisan ayında..2.aşılama...doktorumm bütün sonuçların iyi oldugunu aşılama ile sanşımın yüksek oldugunu söyledi...3 kez aşılama olacakk dedi..ama bu ayda kendiliğinden hamiş kalabilirsin dedi....allah herkeze herşeyin hayırlısını versinn...alalh hepimizin gönlüne göre versinn...
kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( senağlama:
canım doktoru tekrar aradım doğum ameliyatındaymış degeriniz 10 ve üstü olması gerekiyodu dedi hemşiresi ama kızlar benim tüp bebekte sonucum 1.60 çıkmıştı bunda 8.98 olması beni biraz ümitlendirdi yaaa siz ne dersinzi bu konuda CADIARZU CADIARZU
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?