Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzenimin eşi kalçasını kırmış ameliyat olmuş...herşey üst üste geliyor ya...kayınvaldem artık yatalak kalacakmış dr ların dediğine göre....: çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Umarım en kısa zamanda hamile kalırım..bizim aileye moral lazım.............

belim hafif ağrıyor...ah bir adet olsam keşke.............

cerensesil Allah sağlık versin size.. bundan sonra da hiç bir ağrın sızın olmadan doğuma gider bebişini kucağına alırsın inş..

bademcim kara bulutlar sizin üstünüzde gibi herşey üstüste geliyor.. Allah'tan ümit kesilmez.. istedikten ne mucizeler yaşatır herkese rabbim.. kayınvalden de toparlanır inş.. geçmiş olsun canım...

herkese merhabalar kızlar geçmişi okudum sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama gelemedim nete annemlerde bağlantım yoktu...kısaca durumumu anlatayım kan testi yaptırdığımızda değer 1100 felan çıkmıştı sonraki gün kanamayla birilikte 940 çıktı dr.a gittik apar topar düşük dedi bi kaç gün bekle iice düştgnü anlamak için tekraar test yaptır dedi keseyide görmedim zaten dedi..bi kaç gün sonra gittiğimizde değer 1700 lerdeydi bu sefer ben bişi anlamadım yarın yine yaptır dedi ben de çok bunaldım hiç bişi yaptırmadım başka bi dr.a gittim bi iki gün bekleyip o da baktı kese var dedi ama kahverengi akıntım oluyo şu an belli değil ama cuma tekrar gidicez inş. tutunur...bir de progestan hap verdi kullanıyorum....bu arada nevrosky canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun sen anne olmaya çok layıksın...balsurat seninde aşılaman inşallah tutmuştur canım bu son aşılaman olmuş olur.

canim benim,o senin güzel kalbinden kaynaklaniyor:asigim:
güclü olmamiz gerek canim,ne ilaclar ne igneler bizi yipratamicak insallah...:lepi:

hayırlısı olur inş xvyz.. bebişin direniyor demek seni bırakmamak için sende elinden geleni yap .. ne diyorlarsa kullan.. allah sağlık versin size ...

güle güle,sen de iyiki varsına.s.

çok geçmiş olsun,dikkat et kendine ve bebişe a.s.

badem çok geçmiş olsun,kendini fazla üzme,sanada moral lazıma.s.

nevrom canım benim,ne kadar güzel herşey yolunda gitmiş.inşallah bundan sonrası da yolunda gider.burda halayını çekeriz bütün topik.Allahım gönlüne göre versin herşeyi.seni çok seviyoruzzz:asigim:a.s.

yarin dimi transfer,ay ben bugün mü dedimözür dilerim bitanem..
cok sagol bitanem...ay bebislerine o kadar yaklastin ki Allahin izniyle canim..cok seviniyorum:1rolleyes:

cok gecmis olsun bitanem...bi sanssizliktir gidiyor
bir an önce hersey yoluna girer insallah...
ve meleklerin gelir sana,herkesin morali düzelir insallah:Saruboceq:

tehlikenin geçmesine çok sevindim canım ...
rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:
allah yardımcınız olsun....

hoşgeldin canım....
allah a şükür bebiş seninleymiş:1hug: canım ilaçlarını kullanıp bol bol dinlen....
kendine iyi bak:1hug:a.s.

canim güzel haber bu...insallah melegin seninle kalir canim...kalicakta Allahin izniyle...dualarimizdasin canim:Saruboceq:a.s.

Nevro çok sevindim 6 sının da geliştiğine..demek ki nasılsa gelişimi yok diye iptal etmemişler diğerlerini..hayırlısı inşallah canım..:1hug:

xvyz seni de merak ediyordum.inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana..kendini çok yormamaya çalış..

benim de belim ağrıyor...umarım adet olurum....

hoşgeldin canım.çok merak ettik seni.İnşallah bebeğin bir ömür boyu seni bırakmaz .bol bol uzan.ayağının altına minder koy uzanırken.Çok geçmiş olsun...

günaydın kızlar
smsh hoışgeldin güzelim umarım iyi vakit geçirmişindir istanbulda gerçi sürekli yağmuryağdı ama senin kısmetine bereketli geldin kıs :)
evet canım hep yağmurluydu
olsun ben genede baya iyi vakit geçirdim

canım benim üzme kendini lütfen herşey Allahın izniyle inşallah
ahhhhh ahhhhhhhhhh inşallahhsenağlama senağlama senağlama senağlama
ayrıca yarın dularım senle tatlım

inşallah bu evrelerde geçecek canım hayırlısıyla sen dinlenmene bak
canım evet çok merak ettik
bebiş annesine tutanacak inşallah
güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

benim de belim ağrıyor...umarım adet olurum....

inşallah canım hayırlısıyla

ahh bide ben olabilsem
nedennini bi bilebilsem :mymeka:

xvyz
cok merak ettik seni canim
bebisinin seninle olmasina cok sevindim
insallah annecigini birakmaz yaramaz

aman kızlar çok dikkat dein kendinize ne olurrr:Saruboceq::Saruboceq:

-tatlicadiarzu- geçmişi ancak bitirebildim,temizlikten sonra bide geçmişi okumak beni çok yordu.ben çıkıyorum.herkese iyi akşamlarçnevrocum dualarım seninle canım benim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

Belim çok ağrıyor..Eğer adet olucaksam 5 aydır adet sancısının nasıl olduğunu unutmuşum ben...benneyaptımki

ne zaman adet olucağımı da bilmiyorum kesin olarak..Kürtaj sonrası değişiyor diyorlar...:sm_confused:

evet canim allahim onalrin yerine bizlere verse keske o melekeler e yazik yaa

hayirlisi olsun canim vazgecme arka arkaya yaptirki sansin artsin insallah bi dahaki sefer yuzun guler

kızlar biliyordum sonucun böyle olacağını 1,00 çıkmış..(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((senağlama:

canim benim saglik olsun hayirlisi diyelim

insallah hamiledirsin canim

gercekten geldimi ust uste gelir bu en iyi bilenlerden birisi benim canim insallah hemen kalkar kara bulutlar ayrica kayin validene cok uzuldum insallah yatalak kalmaz allahim acil sifa versin

buda guzel haber canim melegin insallah bu savasi yener ve sninle kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…