Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bitanem sen bugün bol bol dinlen:asigim:
sakın ayağa kalkma...
bizleri merak etme.... ama yatarken tabiki buraya gelebilirsin:asigim:
canım ama sakın loptopta cevep yazacağım diye uğraşma...
ben bir kaç kere yatarken yazmaya denedim çok zor oluyor...
insanın kolları beli ağrıyor....
eğer sıkılırsan gel:asigim: bizlere takıl ama cevap yazma canım ....
rabbim emeklerinin karşılığını gönderrir inşallah....
şimdi daha hastanede işlemler başlamadı...
başlasın ayriyeten dua edeceğim bitanem...

gunaydin kizlarr
can iso dan haberi olan var mi
canım ameliyat için soruyorsan geçen cumartesi eşi ameliyat oldu...
bize gelip yazdı...ama bir kaç gündür gelmedi...
eşi evde olduğu için belkide gelemiyordur...

canlar herkese günaydınlara.s.
bugün erken kalktımhihoyyyt
daha doğrusu eşim işe gittikten sonra yatmadım...
çünkü yatarsan daha uyanamazdımmirmirmirmir
bugün önemli bir gün nevromuzu yanlız bırakmayacaağız:1hug::asigim:
dualarımızla hep onunla olacağız:asigim:

fadikcim haklısın az önce unutmuşum nevromuzu yazmaya....ALLAH inş emeklerini boşa çıkarmaz inş herşey yolunda gider.......ve bizede güzel haberlerle döner.....ALLAHım bu yolda emek sarfedenlerin emegini,ellerini semaya açıp hayırlı evlat isteyenlerin duasını inş boşa çıkarmaz hayırlı bir şekilde en kısa zamanda verir inşş.

haydi nevrooooo haydi nevro haydiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi: :roflol: :roflol:

Nevommmm canımmm Allah yardımcın olsunn canım.Allaha emanett oll.Dualarımızz seninlee.Trasnferinnn hayırlıı olsun inşallahh.Bebelerinn sana sımsıkı tutunucakkk allahın izniyleee inşallahhh...Rabbim emeklerinin karşılığını vericek inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

nevrocum canım benim... Allahın izniyle bugun transferin gerçekleşecek... Bebişlerinde sana sımsıkı tutunacaklar Allahın izniyle... Çok az bi zaman sonra bebişlerin artık senle olacaklar ve doğana kadar da bırakmıcaklar artık annelerini...canım benim o kadar temiz bir yüreğin var ki; rabbim bunun müfakatını verecek sana inşallah. hadi hayırlısı olsun bitanem... Unutma; Ne gelirse Rabbimden gelir, boynumuz kıldan ince, kabulumuzdur...:1hug:

Günaydın canlarım inşallah herkes için güzel bi gün olur.

Nevrom Allah yardımcın olsun tatlım bebişlerin artık seninle inşallah seni hiç bırakmıycaklar kalbim inanki seninle beraber atıyo şuan.:asigim:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr ....eve gelir gelmez hemen pc nin başına geçtim ya insan baya özlüyor burayı kaç günden beri giremiyorum diye canım sıkılıyodu neyse canlarım ben şimdi dağğğğğğğğ gibi biriken geçmişi okuyayım .....ya ne hakkatten semboller nevro olsa söylerdi herhalde ..........ve bugün büyük günmüş nevrommm inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurrrabbim emeklerini boşa çıkartmaz

kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı

nevrom allahım hep yanında olsun senin için edilen duların hepsi kabul olsun taransferin başarıyla geçsin ve sonucun pozitif olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin yüce allahım sana :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…