Canlarım ben artık yavaş yavaş müsadenizi istiyorum. Gözlerim kapanıyor. mirmirmirmir Yarın da erken kalkacağız. Daha fazla yormayayım kendimi. a.s.
Sizleri çok özleyeceğim. :1hug: Belki laptopu alıp mesajları okurum ara ara , cevap yazamasam da yattığım yerden okurum.Sizlere iyi sohbetler ve güzel paylaşımlar diliyorum. :Saruboceq: Herşey gönlünüzce olsun inşallah. :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: Sizleri çok seviyorumm. :1hug: :asigim: a.s.
Herşey için çooook ama çoook teşekkürler. Şeniz Dualarınız olmasaydı böyle kolay olmazdı hiçbirşey. :asigim:
canım ameliyat için soruyorsan geçen cumartesi eşi ameliyat oldu...gunaydin kizlarr
can iso dan haberi olan var mi
Canlarım ben artık yavaş yavaş müsadenizi istiyorum. Gözlerim kapanıyor. mirmirmirmir Yarın da erken kalkacağız. Daha fazla yormayayım kendimi. a.s.
Sizleri çok özleyeceğim. :1hug: Belki laptopu alıp mesajları okurum ara ara , cevap yazamasam da yattığım yerden okurum.Sizlere iyi sohbetler ve güzel paylaşımlar diliyorum. :Saruboceq: Herşey gönlünüzce olsun inşallah. :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: Sizleri çok seviyorumm. :1hug: :asigim: a.s.
Herşey için çooook ama çoook teşekkürler. Şeniz Dualarınız olmasaydı böyle kolay olmazdı hiçbirşey. :asigim:
:teytey: :sm_cool: :teytey: :sm_cool: Şimdiii Müzikkkkk zamanıı
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:teytey: :sm_cool: :teytey: :sm_cool: Şimdiii Müzikkkkk zamanıı
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenSıradaki şarkııı sen ve eşin için :lepi:
:teytey: :dance: :sm_cool:sositososito
:teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?