Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı

canım daha erken 3 gün falan daha geçsin tekrarlarsın ama istersen kan testi yaptırabilirsin kesin sonuç çıkar canım fisfisfis

Gunayyydınnn kıslarrrr nesrınım oyna canım ohhh yandan . Keyfının yerıne gelmesıne sevındım canım.

Nevrommmm dualarımız senınle hadı bakalım artık bebıŞlere ıyı bak onlarda annelerıne tutunsunlar .

nevrom sana ve senden sebep şu anda tüm tedavi olanlara dua ediyorum sürekli allah yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli ana babaya hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gunaydın kızlar :teselli:nevrocum allahım ınsallah gonderır meleklerınıde annelerını daha fazla bekletmezler ınankı sen bunu hakedıyosun canım benım hadı hayırlısı bkalımmmm

Kıslar bişey sorcam evde olan arkadaşlar özellikle sorum size dün arım balım peteğimde bi dr çıkmış hem dr hemde bitkisel otlar uzmanıymış erkek infertilitesiyle ilgili şeyler söylemiş inciri zeytinyağında bekletip yiycekler birebir kesin bütün değerleri artıcak %100 kanıtlanmıştır mutlaka deneyin diye bi arkdaşaım duymuş ama tam ayrıntıları almamış kuru incirmi ne kadar bekletilcek ne kadar yemesi lazım izleyen varsa yazabilirmi ben onuda denemk istiyorum arkadaşım dr çok kesin anlatıyodu falan dedi bi onu denememiştik onunda hatrı kalmasın diyorum onuda deniyelima.s.

Nesrıncım o teyzede anlatmıŞtı hatırlıyomusun kuru ıncırı has zeytın yaĞında bekletın dıye aslında bı tam tarıfını almak lazım ondan ne kadar yaĞda doĞru sÖlÜyo aymes onun kardeŞındede varmıŞ ıkızlerı olmuŞ yanındakı kadın Öle dedı. KardeŞıne baka baka ıkız doĞurttu dedı

günaydin kizlar...massallah sabah sabah canlisinizhihoyyyt
insallah güzel haberler aliriz dahada cosarizdelikafadulden
herkese güzel bir gün diliyorum...
nevrom dualarimizdasin bitanem...:Saruboceq:

ay bitanem ne güzel durmasina cok sevindimmmm...
kizzzz yerlesiyooooo sanirimmmm:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol:Hiç güleceğimm yoktuuu cucumm ne yerleşmesii nan daha yeni aşılama oldumm ohoooo çok var daha yerleşmesine .Yerleşmezsede boşver salla umrumda değill sağlık olsun:teytey::teytey::teytey:

aymes canım benim eşimde dinlemiş o dr ayetlerle kanıtlanmış bir şifa diyormuş incir taneleri erkeğin spermine benzetiliyormuş ayette dr ondan çıkarak araştırmış dediği gibi kesin sonuçlar alanlar varmış kuru incirle zeytinyağından tabi allahın vereside varsa oda sebeb oluyor bende tam bilmiyorum nasıl kullanılacağını ama sitesine gireceğim ordan bakacam bakalım daha neleri varmış dr un zaten bizim buraya yakın bürosu adanada belki eşim orayada gidip yüzyüze konuşmak istiyor bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez onuda deneyelim eksik kalmasın

Evet canım ayetlerle kanıtlamış banada özelde drun ismini yazarmısın bende araştırıyım arkadaşım alamamış ismini bencede çıkmadık candan ümit kesilmez onuda bi denemk istiyorum belki bu vesile olur dimi ama:1hug:

Canım o teyze dediğin kim öğrenebilirseniz yazsanıza şu tarifi çok merak ettim nasılmış bakalım:1hug:

evet canım hatyırladım şimdi ben bugun bir ara gidip tam tarifini alırım buraya da yazarım...

canım doktorun adı ne?CADIARZU

Canım o teyze dediğin kim öğrenebilirseniz yazsanıza şu tarifi çok merak ettim nasılmış bakalım:1hug:

BENİM BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ABLA VAR. ÖZLEM HSG ÇEKTİRMEYE GELDİĞİ GÜN ANLATMIŞTI BİZE DENEYİN DİYE...CADIARZUBUGUN SORAR YAZARIM BEN

heeene bilem,kafamda tarih kalmadiki benim
neyse yerlesiyo dedik yerlesiyo iste:roflol:
kurula kurula yerlessin insallahhhhhhhta 9 ay ayak uclarini göremesırnaşık şey

evet canım ya söylermisin o doktorun adı neymiş bende meraklandım şimdi bakın bide doktorun sitesi mi varmış :uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…