nevrom allahım hep yanında olsun senin için edilen duların hepsi kabul olsun taransferin başarıyla geçsin ve sonucun pozitif olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin yüce allahım sana :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı
eller havaya
:teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay bitanem ne güzel durmasina cok sevindimmmm...
kizzzz yerlesiyooooo sanirimmmm:sm_cool:
aymes canım benim eşimde dinlemiş o dr ayetlerle kanıtlanmış bir şifa diyormuş incir taneleri erkeğin spermine benzetiliyormuş ayette dr ondan çıkarak araştırmış dediği gibi kesin sonuçlar alanlar varmış kuru incirle zeytinyağından tabi allahın vereside varsa oda sebeb oluyor bende tam bilmiyorum nasıl kullanılacağını ama sitesine gireceğim ordan bakacam bakalım daha neleri varmış dr un zaten bizim buraya yakın bürosu adanada belki eşim orayada gidip yüzyüze konuşmak istiyor bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez onuda deneyelim eksik kalmasın
Nesrİncİm o teyzede anlatmıŞtı hatırlıyomusun kuru İncİrİ has zeytİn yaĞında bekletİn dİye aslında bİ tam tarİfİnİ almak lazım ondan ne kadar yaĞda doĞru sÖlÜyo aymes onun kardeŞİndede varmıŞ İkİzlerİ olmuŞ yanındakİ kadın Öle dedİ. KardeŞİne baka baka İkİz doĞurttu dedİ
Nesrİncİm o teyzede anlatmıŞtı hatırlıyomusun kuru İncİrİ has zeytİn yaĞında bekletİn dİye aslında bİ tam tarİfİnİ almak lazım ondan ne kadar yaĞda doĞru sÖlÜyo aymes onun kardeŞİndede varmıŞ İkİzlerİ olmuŞ yanındakİ kadın Öle dedİ. KardeŞİne baka baka İkİz doĞurttu dedİ
aymes canım benim eşimde dinlemiş o dr ayetlerle kanıtlanmış bir şifa diyormuş incir taneleri erkeğin spermine benzetiliyormuş ayette dr ondan çıkarak araştırmış dediği gibi kesin sonuçlar alanlar varmış kuru incirle zeytinyağından tabi allahın vereside varsa oda sebeb oluyor bende tam bilmiyorum nasıl kullanılacağını ama sitesine gireceğim ordan bakacam bakalım daha neleri varmış dr un zaten bizim buraya yakın bürosu adanada belki eşim orayada gidip yüzyüze konuşmak istiyor bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez onuda deneyelim eksik kalmasın
Canım o teyze dediğin kim öğrenebilirseniz yazsanıza şu tarifi çok merak ettim nasılmış bakalım:1hug:
:roflol: :roflol: :roflol:Hiç güleceğimm yoktuuu cucumm ne yerleşmesii nan daha yeni aşılama oldumm ohoooo çok var daha yerleşmesine .Yerleşmezsede boşver salla umrumda değill sağlık olsun:teytey::teytey::teytey:
BENİM BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ ABLA VAR. ÖZLEM HSG ÇEKTİRMEYE GELDİĞİ GÜN ANLATMIŞTI BİZE DENEYİN DİYE...CADIARZUBUGUN SORAR YAZARIM BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?