Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymescim bende çok merak ettim banada bilgi verirmisin sonra.bu arada kızlar perşembeye doktordan rand.aldım inş güzel haberlerle döncem

ay kızlar geçmişi okuyordum ve baya güldüm nevrom beni güldürdü rabbim inşllah onuda güldürür listeye bakıyodum bende günü geçenler listesindeyim adımı harzam diye yazmış kendimi zam gibi hissettim baya güldüm orelimde çok bozuktu iyi geldi artık aklıma geldikçe gülerim.......kaydirigubbakcemile3kızlar geç cevap verdim kusura bakmayın yeni grdüm dr adı ömer coşkun sitesi var dr un yeride adana kozanda ben zaten o dr 1.5 yıl önce duymuştum ama önemsememiştim imeilde atmıştım ona bana cevap olarak testlerinizi yani şuana kadar ne yaptırdıysanız alın gelin değerlendirelim demişti galiba gideriz birkaçgüne kadar allahtan birşey olmazsa tabi

aymescim bende çok merak ettim banada bilgi verirmisin sonra.bu arada kızlar perşembeye doktordan rand.aldım inş güzel haberlerle döncem

BENDE PERŞEMBE GİDİCEM DOKTORA CANIMMM BAKALIM BANADA NE DİYCEK SEN NEDEN GİDİYOSUN TAKİP EDEMİYORUM AKLIMDA TUTAMIYORUM KİMİN NE YAPTIRDIĞINI

kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı
canım 1 gün çok erken çıkmaya bilir...

aminnnn.......

:teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay canım çok sevindim:teytey::sm_cool:
seni böyle mutlu gördümü dünyaalr benim oluyor:asigim:Şeniz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

canlar şimdi dua zamanı:Saruboceq:
neromuzun tıransferi oldu olacak:asigim:
ayriyeten ayşenin tıransferide bugündü
biliyorsunuz ayşe bu yollaarda çok emek harcadı
onada yürekten dua edelim
rabbim onun yüzünüde güldürsün...

yüce rabbim arkadaşlarımızın ve bu yolarda emek veren bütün kardeşlerimizin emeklerini boşa çıkarma:Saruboceq:
bu emeklerinin karşılığı olarak onlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle:Saruboceq:
hatamız günahınız çok:çok üzgünüm: yüce rabbim bizleri affeyle:Saruboceq:
bu duaları günahsız ağızlardan yapılmışcasına kabul eyle:Saruboceq:

amiinn...amiiinnn ....amiinnnn

Veriririm tabi canım öğrenir öğrenmez yazıcam randevun güzel geçer inşalalh

sağol canım inş

harzemcim alemsin canım sen yaa bende eşimle görüşümde bizde gidelim olmazsa ya belli mi olur ALLAHım hepimiizn emeğini boş çıkarmaz inş

BENDE PERŞEMBE GİDİCEM DOKTORA CANIMMM BAKALIM BANADA NE DİYCEK SEN NEDEN GİDİYOSUN TAKİP EDEMİYORUM AKLIMDA TUTAMIYORUM KİMİN NE YAPTIRDIĞINI

canım benim kan değerim birazcık yüksek çıkmıştı ama adet oldum dün ve bu günde o kadar az oluyor ki bi kan testini tekrarlıcam bide neden böyle oldu diye konuşcam doktorla canım.inş ikimizde mutlu döneriz buraya tatlım

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
girer girmez incir olayı gündemime oturdu inşaallah bulursunuzdelikafadulden
nevrom Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum Şeniz

arkadaşlar uyarıyorum sizi sakın gitmeyin o doktora yaa...
haber özeli izlemediniz herhalde hafta sonu... Sağlık bakanlığı kapatmıştı biara orayı... Sözde tedavi ettiğini söylüyor. Güzelim bi cocuğu kanserden kurtardım diye haberlere çıkıyor daha sonra cocuk haberin arkasıdan vefat ediyor. Böyle uydurma şeylere inanmayın ve boşu boşuna da bir sürü para vermeyin... Kürleri set olarak satıyor ve fiyatları 100ytlden başlıyor...

haklısın bitanem ben özele bile gitmek istemiyorum çünkü insanların duygularıyla para için oynayabilme şansları olduklarını düşünüyorum . tabii hepsi için geçerli değil ama olsun bu sanş bile beni rahatsız ediyo.

inşallah canım yaa benim içinde karar vericek doktor aşılamamaı yada hangi tedavi diye

ayy evett ayse icinde dualarimizi esirgemeyelim canlar...
rabbim nevronunda ayseninde yüzüne gülsün insallahhh:Saruboceq:

canlar o doktor adanada ve ben biliyorum o mahalleyi hiçte nezih bir yer değil ki orası ama yinede siz bilirsiniz

gunaydin arkadaslar, ben kaç gundur dogru durust giremiyorum, geçmiside okuyamadim ((
neyse bi saat sonra trasnferim var, dun hastaneyle gorustum, trasfer ok dedi ama iki tanemi yoksa bitanemi bilmiyorum..
bi saat sonra beni dusunun ve bana dua edin arkadaslarim, ihtiyacim olacak hepinizi çok seviyorum optum

ayy evett ayse icinde dualarimizi esirgemeyelim canlar...
rabbim nevronunda ayseninde yüzüne gülsün insallahhh:Saruboceq:

evet canım yaa benim aklıma o geldi dün biliyomusun ismini hatırlamaya çalıştım.ve bugun nevronun notunda okudum transferi olucakmış. çok sevindim Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün . nolurrr Allahım gül arkadaşımızın yüzüne :Saruboceq:

canlar o doktor adanada ve ben biliyorum o mahalleyi hiçte nezih bir yer değil ki orası ama yinede siz bilirsiniz

ya müge anlının programında herşey ortaya çıkmıştı.hatta pazar günü haber özelde gizli camerayla çekim görüntüleri de vardı... ömer coşkun hakkında basında çıkan haberler diye yazın bakalım neler çıkıyor neler... Tuzak buuu resmen yaaa inanmayın böyle şeylere...

canim senden bahsediyorduk bizde...
dualarimizdasin tatlim...insallah melegin sana tutunur bu defa...
Allahim yar ve yardimcin olsun...:Saruboceq:

Harzem Nevro seni güldürmüş.kaydirigubbakcemile3
Sen de beni güldürdün.kaydirigubbakcemile3
Allah seni emi.:roflol:
Kız mail yazacağına imeil yazmışsın...:roflol:

bilemiyorum canım ya bir programa çıkmıştı baya övgüler aldı birine çıktı yerden yere vurdular ya biz insanlar işte hani bir dr iyi olduğunu duyarız bizde gideriz ama bizi iyi edemez bizim için kötü olur kötü diye gideriz iyi çıkar aslında onlar bir elçi yani allah isterse iyileşir istemezse kötü oluruz bizi iyi edende kötü edende dr değilki sadece sebeb herşey allahtan zaten bende içime sinerse tedavi uygularım dr olsa bitkicide olsa önce iyi bir araştırır sonra denerim zaten benim içim karadır eşim öyle der erşeyin önce kötü tarafını düşünür ince eler sık dokurum yani bu benim için öyledir bak mesala kimine keçiboy. kürü iyi geliyor kimine kötü rabbim ne derse o olur uyarın içinde sağol arkadaşım zaten benim eşimde çenesizin biridir insanı konuşmasıyla cezbeder ne olduğunu ortaya çıkarır o yüzden yüzyüze görüşelim diyor bilmiyorum bakacaz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…