aymescim bende çok merak ettim banada bilgi verirmisin sonra.bu arada kızlar perşembeye doktordan rand.aldım inş güzel haberlerle döncem
ok canım çok sağol ben bi denemek istiyorum
aymescim bende çok merak ettim banada bilgi verirmisin sonra.bu arada kızlar perşembeye doktordan rand.aldım inş güzel haberlerle döncem
canım 1 gün çok erken çıkmaya bilir...kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı
nevrom allahım hep yanında olsun senin için edilen duların hepsi kabul olsun taransferin başarıyla geçsin ve sonucun pozitif olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin yüce allahım sana :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay canım çok sevindim:teytey::sm_cool::teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Veriririm tabi canım öğrenir öğrenmez yazıcam randevun güzel geçer inşalalh
ay kızlar geçmişi okuyordum ve baya güldüm nevrom beni güldürdü rabbim inşllah onuda güldürür listeye bakıyodum bende günü geçenler listesindeyim adımı harzam diye yazmış kendimi zam gibi hissettim baya güldüm orelimde çok bozuktu iyi geldi artık aklıma geldikçe gülerim.......kaydirigubbakcemile3kızlar geç cevap verdim kusura bakmayın yeni grdüm dr adı ömer coşkun sitesi var dr un yeride adana kozanda ben zaten o dr 1.5 yıl önce duymuştum ama önemsememiştim imeilde atmıştım ona bana cevap olarak testlerinizi yani şuana kadar ne yaptırdıysanız alın gelin değerlendirelim demişti galiba gideriz birkaçgüne kadar allahtan birşey olmazsa tabi
BENDE PERŞEMBE GİDİCEM DOKTORA CANIMMM BAKALIM BANADA NE DİYCEK SEN NEDEN GİDİYOSUN TAKİP EDEMİYORUM AKLIMDA TUTAMIYORUM KİMİN NE YAPTIRDIĞINI
kaydirigubbakcemile3kızlar geç cevap verdim kusura bakmayın yeni grdüm dr adı ömer coşkun sitesi var dr un yeride adana kozanda ben zaten o dr 1.5 yıl önce duymuştum ama önemsememiştim imeilde atmıştım ona bana cevap olarak testlerinizi yani şuana kadar ne yaptırdıysanız alın gelin değerlendirelim demişti galiba gideriz birkaçgüne kadar allahtan birşey olmazsa tabi
arkadaşlar uyarıyorum sizi sakın gitmeyin o doktora yaa...
haber özeli izlemediniz herhalde hafta sonu... Sağlık bakanlığı kapatmıştı biara orayı... Sözde tedavi ettiğini söylüyor. Güzelim bi cocuğu kanserden kurtardım diye haberlere çıkıyor daha sonra cocuk haberin arkasıdan vefat ediyor. Böyle uydurma şeylere inanmayın ve boşu boşuna da bir sürü para vermeyin... Kürleri set olarak satıyor ve fiyatları 100ytlden başlıyor...
sağol canım inş
harzemcim alemsin canım sen yaa bende eşimle görüşümde bizde gidelim olmazsa ya belli mi olur ALLAHım hepimiizn emeğini boş çıkarmaz inş
canım benim kan değerim birazcık yüksek çıkmıştı ama adet oldum dün ve bu günde o kadar az oluyor ki bi kan testini tekrarlıcam bide neden böyle oldu diye konuşcam doktorla canım.inş ikimizde mutlu döneriz buraya tatlım
ayy evett ayse icinde dualarimizi esirgemeyelim canlar...
rabbim nevronunda ayseninde yüzüne gülsün insallahhh:Saruboceq:
canlar o doktor adanada ve ben biliyorum o mahalleyi hiçte nezih bir yer değil ki orası ama yinede siz bilirsiniz
gunaydin arkadaslar, ben kaç gundur dogru durust giremiyorum, geçmiside okuyamadim((
neyse bi saat sonra trasnferim var, dun hastaneyle gorustum, trasfer ok dedi ama iki tanemi yoksa bitanemi bilmiyorum..
bi saat sonra beni dusunun ve bana dua edin arkadaslarim, ihtiyacim olacak hepinizi çok seviyorum optum
ay kızlar geçmişi okuyordum ve baya güldüm nevrom beni güldürdü rabbim inşllah onuda güldürür listeye bakıyodum bende günü geçenler listesindeyim adımı harzam diye yazmış kendimi zam gibi hissettim baya güldüm orelimde çok bozuktu iyi geldi artık aklıma geldikçe gülerim.......kaydirigubbakcemile3kızlar geç cevap verdim kusura bakmayın yeni grdüm dr adı ömer coşkun sitesi var dr un yeride adana kozanda ben zaten o dr 1.5 yıl önce duymuştum ama önemsememiştim imeilde atmıştım ona bana cevap olarak testlerinizi yani şuana kadar ne yaptırdıysanız alın gelin değerlendirelim demişti galiba gideriz birkaçgüne kadar allahtan birşey olmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?