gunaydin arkadaslar, ben kaç gundur dogru durust giremiyorum, geçmiside okuyamadim((
neyse bi saat sonra trasnferim var, dun hastaneyle gorustum, trasfer ok dedi ama iki tanemi yoksa bitanemi bilmiyorum..
bi saat sonra beni dusunun ve bana dua edin arkadaslarim, ihtiyacim olacak hepinizi çok seviyorum optum
bilemiyorum canım ya bir programa çıkmıştı baya övgüler aldı birine çıktı yerden yere vurdular ya biz insanlar işte hani bir dr iyi olduğunu duyarız bizde gideriz ama bizi iyi edemez bizim için kötü olur kötü diye gideriz iyi çıkar aslında onlar bir elçi yani allah isterse iyileşir istemezse kötü oluruz bizi iyi edende kötü edende dr değilki sadece sebeb herşey allahtan zaten bende içime sinerse tedavi uygularım dr olsa bitkicide olsa önce iyi bir araştırır sonra denerim zaten benim içim karadır eşim öyle der erşeyin önce kötü tarafını düşünür ince eler sık dokurum yani bu benim için öyledir bak mesala kimine keçiboy. kürü iyi geliyor kimine kötü rabbim ne derse o olur uyarın içinde sağol arkadaşım zaten benim eşimde çenesizin biridir insanı konuşmasıyla cezbeder ne olduğunu ortaya çıkarır o yüzden yüzyüze görüşelim diyor bilmiyorum bakacaz işte
kızlar günaydın benim yine elim ayağım tutmuyor titredemen dermanım yok hava çok kötü feci yağmur yağıyor bulunnduğum yer kapkara oldu gene bendeki panik atak devreye giriyor kalbim hızlı hızlı çarpamayabaşlıyor banada yardım edin dua edin
ya müge anlının programında herşey ortaya çıkmıştı.hatta pazar günü haber özelde gizli camerayla çekim görüntüleri de vardı... ömer coşkun hakkında basında çıkan haberler diye yazın bakalım neler çıkıyor neler... Tuzak buuu resmen yaaa inanmayın böyle şeylere...
gunaydin arkadaslar, ben kaç gundur dogru durust giremiyorum, geçmiside okuyamadim((
neyse bi saat sonra trasnferim var, dun hastaneyle gorustum, trasfer ok dedi ama iki tanemi yoksa bitanemi bilmiyorum..
bi saat sonra beni dusunun ve bana dua edin arkadaslarim, ihtiyacim olacak hepinizi çok seviyorum optum
Harzem Nevro seni güldürmüş.kaydirigubbakcemile3
Sen de beni güldürdün.kaydirigubbakcemile3
Allah seni emi.:roflol:
Kız mail yazacağına imeil yazmışsın...:roflol:
bilemiyorum canım ya bir programa çıkmıştı baya övgüler aldı birine çıktı yerden yere vurdular ya biz insanlar işte hani bir dr iyi olduğunu duyarız bizde gideriz ama bizi iyi edemez bizim için kötü olur kötü diye gideriz iyi çıkar aslında onlar bir elçi yani allah isterse iyileşir istemezse kötü oluruz bizi iyi edende kötü edende dr değilki sadece sebeb herşey allahtan zaten bende içime sinerse tedavi uygularım dr olsa bitkicide olsa önce iyi bir araştırır sonra denerim zaten benim içim karadır eşim öyle der erşeyin önce kötü tarafını düşünür ince eler sık dokurum yani bu benim için öyledir bak mesala kimine keçiboy. kürü iyi geliyor kimine kötü rabbim ne derse o olur uyarın içinde sağol arkadaşım zaten benim eşimde çenesizin biridir insanı konuşmasıyla cezbeder ne olduğunu ortaya çıkarır o yüzden yüzyüze görüşelim diyor bilmiyorum bakacaz işte
kızlar günaydın benim yine elim ayağım tutmuyor titredemen dermanım yok hava çok kötü feci yağmur yağıyor bulunnduğum yer kapkara oldu gene bendeki panik atak devreye giriyor kalbim hızlı hızlı çarpamayabaşlıyor banada yardım edin dua edin
aşk meleğim canım dikkat et kendine ve olumlu düşünmeye çalış ... başka şeylerle ilgilen... önemsememiş gibi davran... dularımız seninle bitanem
Allahım nevro ve ayşe için edilen tüm dular kabul olsun transferleri başarı ile sonuçlansın ve sonuçları pozitif olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle
Allahım tedavide olan herkesin emeklerini boşa çıkarma allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm insanları hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi yap
Canım bu bahsettiğiniz dr dün petek dinçöze çıkanmı aynı kişimi yani incir kürünü veren kafam karıştı şimdi:uhm:
sen bilirsin canım...benden uyarması... hayırlısı olsun...[/quotetamam canım bu olay benim için bitmiştir gitmiyorum ama incir kürünü uygulayacağım ya fayda eder yada kökten çözüm uygular artık bahtımıza ne çıkarsa -tatlicadiarzu-
evet aynı doktor canım incir kürü doğru olabilir bizim burdaki abla erkek kardeşine uygulamış değerler yükselmiş ve ikiz bebişleri olmuş ama doktorun muayenesine gitmek bir sürü para vermek yanlış bence aymescim... Dr muayenehanesinin hemen altında anlaşmalı olduğu bir dükkan var herkes ordan alıyormuş ve ufacık birleye bile 100 milyon veriyor insanlar... sağlık bakanlığı daha önce ruhsatsız olduğu için kapatmış
nesrinnnnnn kıs kültür testinde üreme olmadı ne demekkk yavvvvvv sen anlarsın
canım deniyorum masamda birsürü iş var onlara vermeye çalışıyorum kendimi zor oluyor ama yapıcam duanda banada yer verdiğin için teşekkürler canım
bitanem mono rosa arkadaşımızda var bugun transferi olan bilidğim kadarıyla 3ü içinde dua edelim . 3 hamiş aynı gunde ayyy ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?