Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dualarımız seninle bitanem inşallah rabbim bu sefer gülücek yüzüne veee bebişin gelecek... Bütün dularım seninle... sakın sıkıntı stres yapma ve olumlu düşün olur mu canım? Herşeyde bir hayır vardır...

kızlar günaydın benim yine elim ayağım tutmuyor titredemen dermanım yok hava çok kötü feci yağmur yağıyor bulunnduğum yer kapkara oldu gene bendeki panik atak devreye giriyor kalbim hızlı hızlı çarpamayabaşlıyor banada yardım edin dua edin

ay canım ya morelim bozuk yazdıklarıma bile dikat etmiyorum bazı keliemler eksik çıkıyor zaten kfa karışık tamam kızlar vazgeçtim gitmiyorum o paraları kendime harcicam canıma deysin gül sen gül devam .....ayş inşallah bu sefer olur canım hamişliğinide yazarsın umarım dualarım sizinle

sen bilirsin canım...benden uyarması... hayırlısı olsun...

aşk meleğim canım dikkat et kendine ve olumlu düşünmeye çalış ... başka şeylerle ilgilen... önemsememiş gibi davran... dularımız seninle bitanem

Canım bu bahsettiğiniz dr dün petek dinçöze çıkanmı aynı kişimi yani incir kürünü veren kafam karıştı şimdi:uhm:

kız okunuşunu yazmışım dalgınlıktan ne var yani senin olmuyormu bu dalgınlıkların klava:

cnm allah yardımcın olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım inş herşey yolunda gider bu sefer ALLAH yardımcın olsun tatlım dualarımızdasın

peki canım olmazsa sz bir gidin görüşün bakalım sen sonra yorum yaparsın bize

canım ya korkma biz yanındayız :1hug: :1hug: :1hug:

Allahım nevro ve ayşe için edilen tüm dular kabul olsun transferleri başarı ile sonuçlansın ve sonuçları pozitif olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle
Allahım tedavide olan herkesin emeklerini boşa çıkarma allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm insanları hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi yap

aşk meleğim canım dikkat et kendine ve olumlu düşünmeye çalış ... başka şeylerle ilgilen... önemsememiş gibi davran... dularımız seninle bitanem

canım deniyorum masamda birsürü iş var onlara vermeye çalışıyorum kendimi zor oluyor ama yapıcam duanda banada yer verdiğin için teşekkürler canım

bitanem mono rosa arkadaşımızda var bugun transferi olan bilidğim kadarıyla 3ü içinde dua edelim . 3 hamiş aynı gunde ayyy ne guzel

Canım bu bahsettiğiniz dr dün petek dinçöze çıkanmı aynı kişimi yani incir kürünü veren kafam karıştı şimdi:uhm:

evet aynı doktor canım incir kürü doğru olabilir bizim burdaki abla erkek kardeşine uygulamış değerler yükselmiş ve ikiz bebişleri olmuş ama doktorun muayenesine gitmek bir sürü para vermek yanlış bence aymescim... Dr muayenehanesinin hemen altında anlaşmalı olduğu bir dükkan var herkes ordan alıyormuş ve ufacık birleye bile 100 milyon veriyor insanlar... sağlık bakanlığı daha önce ruhsatsız olduğu için kapatmış

anam boşverin şimdi nesrin bize laz ablanın kürünü yazacak biz onu yapalaımmm. herşeyi biliyodu kadın neler anlattı bize . peşine ver yesin dedi sırnaşık şeysırnaşık şey

teşekkürler kızlar dualarınız çok çabuk kabul oldu hava açmaya başlıyor hepiniz iyi ki varsınızz
nevrocum ve ayşecim allah yardımcınız olsun bol bol beişleriniz olur inşallah sağlıkla

nesrinnnnnn kıs kültür testinde üreme olmadı ne demekkk yavvvvvv sen anlarsın

kızzz kaçak sen netten baktın sonucuna bakem:))
üreme olmadı demek temiz demek... birşey yok çok iyi
akıntı için kullandığın antibiotik işe yaramış demek :1rolleyes:

canım deniyorum masamda birsürü iş var onlara vermeye çalışıyorum kendimi zor oluyor ama yapıcam duanda banada yer verdiğin için teşekkürler canım

canım Allah şifa versin inşallah. dr gidiyormusun peki bunun için CADIARZU

bitanem mono rosa arkadaşımızda var bugun transferi olan bilidğim kadarıyla 3ü içinde dua edelim . 3 hamiş aynı gunde ayyy ne guzel

evet özlemcim doğru monarosa da vardı... Rabbim inşallah hepsine bebişlerini bu vesile ile gönderirrrrrr. Allahım nolur sen arkadaşlarımızın gönlüne göre ver... Onları bu sevinçten mahrum bırakma inşallah... amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse kizlar gidiyorum bebisi daha fazla bekletmeyeyim...
dualariniz için çok tsk ederim, allahim hepimizin yuzune guler insallah...
gerçi benim bu transferden pek umudum yok bu yuzden streste yok gayet sakinim,
gerçi umudum yok desem, her deneme yinede umut tasiyor, ya tutarsa dimi ))
hadi kaçtim optuuuuuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…