Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canımŞeniz
peki kızlar hakiki zeytin yağını nerden bulacağızCADIARZU
markatlerde satılan zeytin yağları hakikimi:uhm:

canım hakiki zeytin yağı marketlerdekiler gibi değil
damıtılmamış
saf ilk çıktığı gibi
rengi yeşile dönük koyudur
ağırdır
ama özellikle izmirden falan sipariş verenler var
belki internette bi site ya da marka adı bulunabilir

canım bana hamilesin gibi geliyor
bari idrarda bak yeniden

slm kızlar nasılsınızzzz xvyzden haber gelmiş çok sevindim onun adına bebişleri ne güzel ona tutunuyo xvyz elinden geleni yap canım bugün sessizsiniz arkadaşlarrr
kızlarrrrr bana dua edin yarın sabahtan doktordayım randevum vardı yumoşlara bakılacak boyutu istediği gibiyse doktorun iğne önerecek
kızlarrrr banada dua edin olur mu allah bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin kızlar ben doktora gideceğim zaman korku sarıyo nedense onuda bilemedim kalbim küt küt atıyor nedense allah hepimizin yadrımcısı olsun
bu arada kızlar hamile olanlara söylüyorum benim annem hastanede calışyo yemek hane bölümünde doktorlarla benim için görüşüyo mAYDONOZ YEMEK VE SUYUNU ıÇMEK HAMıLE BAYANLARA ıYı DEĞıLMıŞ HABERıNıZ OLSUN DÜŞÜK YAPTIRIYORMUŞ sizinle paylaşmak istedim canlarım
tulin nbr canım nasılsın görüşemedik bana dua et canım

nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız

aymes canım sen nasılsın yarın hepinizi özlicem yarın doktordayım çünkü

nevro ve ayşe için hep beraber :teytey::teytey::teytey:

gel gülümm sende

işallah hamilesindir canım..

ayşede,nevroda şimdi nasıl heyecanlılardır bizde onlar kadar heyecanlıyız rabbim yüzlerini güldürür işallah..buda ayşe için

Kızlar süpersiniz ya......sositososito
Haydi Nevrom ve ayşe için salla sallakaydirigubbakcemile2
Ohhh maşallahkaydirigubbakcemile2
Bizim kadar oynak topik yok vallakaydirigubbakcemile3

kızlar isterseniz ben gönderim size zeytinyağını

bari idrarda bak yeniden

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız

eminecim bende burdayım hoş geldin bu arada

anladım canım...
bende markettekiler gerçek değil diye biliyordum...
bir bakalım gerçeyini nerede bulabilirizCADIARZU
Rylai arkadaşımızın dediği gibi belki akdarlarda da bulunur....

bari idrarda bak yeniden

ama sidelyanın değeri çok düşük eğer varsada idrrarda gözükmez diye tahmin ediyorum...
yanlış hatırlamıyorsan arkadaşlardan biri idrar testi yaptı negatifti sonra kan testi yaptı 11.00 çıktı yani pozitif....
her insan bir olmaz ama bilemiyorumCADIARZU

canım burdayım bi taraftan dizi zliyorum
bi taraftan burayı takip ediyorum
incir kürü düştü aklıma saf zeytin yağıda var yapsam mı acaba
seninde muayenen güzel geçer inşaallah eminecim
bol ve kocama yumoşların olsun

:teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

dedik dimi yavrum sana telaş yapma biter diye.. şükür bitti de rahatladın sende.. yırttın hadi muayeneden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

rylai kafan dönmedimi daha otur azıcık yerine.. sabahtan beridir sallamışsınız buraları zaten.. kaydirigubbakcemile3

kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı

oooo dur bakalım hemen olmadı deme.. 1 gün geçmiş.. çıkmaz idrarda sonuç.. bekle biraz daha 5 günden sonra kan testi yaptırırsın geç döllenme olduysa çıkar.. hayırlı haberlerle gelirsin inş..

aymescim bende çok merak ettim banada bilgi verirmisin sonra.bu arada kızlar perşembeye doktordan rand.aldım inş güzel haberlerle döncem

sidelyacım senin işin zor .. patronu patakla çık yaa.. testi acilen tekrarlamalısın bencede.. bebek diye deli oluyoruz sen ucundan tutmuşsun patron yüzünden kaybedicekmisin.. en azından şimdi çık yarın belli olur.. yazık etme varsa bebişe.. çabuk git izin al çık hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:

MERHABA RAPUNZELİM HOŞGELDİN CANIM
BENİM EVİMİ DE KARDEŞİM TEMİZLİCEK İNŞALLAH BUGUN.BAŞLAR BİRAZDAN HE HEsırnaşık şey

bende kızacaktım sana hamile hamile temizlik mi yaptırıyosun kıza diye ama o değilmiş.. yırttın hadi kaydirigubbakcemile3 bugün çenen düşmüş senin maşallahın var nesrincim.. delikafadulden delikafadulden

ben yağsız yiyim eşim yağlı.. o zeytinyağını sever.. babaannem veriyor yağımızı.. yerimseniben incir almak lazım artık.. bi de bunu deniyek teste kadar bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi gün gebercez onu duyduk ye bunu duyduk ye delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayşecim nevrocum monarosa hepimizin inş hayırlısıyla transferleriniz olmuştur.. kendinize çok iyi bakın.. bebişlerinizin rahatı için ne gerekiyorsa yapın.. buraya gelmeye kalkmayın.. kocişleriniz iyi desin yeter kaydirigubbakcemile3 hepinizi seviyoruz ve dua ediyoruz..

latifeelif tüplerim tıkalı diye sıkılma.. bebek için ümit kesilmez her geçen gün ne yenilikler çıkıyor.. tüp bebek imkanınız var.. devlette de yaptırabiliyosunuz.. üzülmek yokkkkkkk kaydirigubbakcemile5

hepinize selam kızlar.. temizlik iş güç ancak okudum yazdım geldim kaydirigubbakcemile3 komşum çağırdı gidim gelirim birazdan.. öptüm hepinizi... Şeniz

eminecim iyiyim canım.. inş yarın senin için istediğin gibi geçer.. istenilen büyüklüğe ulaşmışlardır da iğneye geçer çatlatırsın.. sonra daaaa :jeyyar: :jeyyar: hayırlısı Allah'tan stres yapmaaaaaa...

Kızlar eşi selenyum içen var mı?
İçen varsa bunun yanında başka ilaçta kullanıyo mu?
Benim eşim l-carnitine kullanıyo bunun yanında bide selenyum kullansa bi zararı olur mu sizce?fisfisfis
Lütfen bilenler cevap versinfisfisfis

canım stres yapmıyorum da doktora gitmekten hep korkarım nedense oda bende küçüklükten kalma birşey acaba yumoşaların boyutu istediği gibyse hemen catlama iğnesi yaptırır mı bilgin var mı

Benim eşim de selenyum kullanıyor...ikisinin bir arada kullanılmasının zararı olur mu bilemiyorum..Sanmıyorum zararı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…