GEL VATANDAŞ GELLLL LAZ TEYZEDEN İNCİR KÜRÜ
kızlar az önce gittim yanına... işte tarifin özellikleri
hem siz hem eşiniz yiyecekmiş, günlük olarak yapıcaksınız. akşamdan hazırlayıp sabah aç karına yiyecekmişsiniz...
derin bir kabın içine 1 adet incir üzerine 2 kaşık hakiki zeytinyağı döküp butun gece bekletif sabah yiyecekseniz. kendinize ayrı eşinize ayrı olacak. yani iki ayrı kapta hazırlayacaksınız... ayrıca buna ek olarak eşiniz keçiboynuzu pekmezi ve hakiki bala fındık,ceviz,antep fıstığı karıştırıp sabah aç karına yine yediriyorsunuz...afiyet olsuncokacimcoook
canım benim hakkına hayırlısı olsun inşallah,İnşallah bebiş vardır:Saruboceq:Allahtan tek isteğimiz bu zatena.s.
sidelya yenidenmi test yaptırdın.hadi işallah hamilesindir.sabah eşime söyledim sonucu o hamile diyor..:))))))))))))
GEL VATANDAŞ GELLLL LAZ TEYZEDEN İNCİR KÜRÜ
kızlar az önce gittim yanına... işte tarifin özellikleri
hem siz hem eşiniz yiyecekmiş, günlük olarak yapıcaksınız. akşamdan hazırlayıp sabah aç karına yiyecekmişsiniz...
derin bir kabın içine 1 adet incir üzerine 2 kaşık hakiki zeytinyağı döküp butun gece bekletif sabah yiyecekseniz. kendinize ayrı eşinize ayrı olacak. yani iki ayrı kapta hazırlayacaksınız... ayrıca buna ek olarak eşiniz keçiboynuzu pekmezi ve hakiki bala fındık,ceviz,antep fıstığı karıştırıp sabah aç karına yine yediriyorsunuz...afiyet olsuncokacimcoook
Canım çok teşekkür edeim çok merak etmiştim bunu
Allah razı olsun bi sorum daha var tatlım hergün mü yenicek bu yoksa ara vermek gereklimidir:uhm:
nesrinciğim senin kür iyi hoş da şimdiden miğdem ağrımaya başladıkafamçokkarıştı
canım bu kür ne kadar kullanılcak yani kaç gün içilecek :uhm:
canım çok teşekkür edeim çok merak etmiştim bunu
allah razı olsun bi sorum daha var tatlım hergün mü yenicek bu yoksa ara vermek gereklimidir:uhm:
anam ne içilmesi yencek kıs ooo içme sakın zeytinyağını kilo yapar bide sırnaşık şey
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet canım ya yanlışlıkolmuş yenecek demek istedim anladın sen onu ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım senin eşin dr. muydu?
gel gülümm sendeben de horona katılmak istiyorummmm:teytey::teytey::teytey:
işallah hamilesindir canım..canım çok sağol inş
hayır yaptırmadım henüz... perşembeye rand.var onun öncesinde de gidemem benim işyeri merkezde değil ancan o zaman izin alabilirm zaten canım.benim işyeri bir alem yarım gün izin alim 40 defa ararlar
nevro ve ayşe için hep beraber :teytey::teytey::teytey:
NİYE MİDEN AĞRIDI KISSS:1shok:
ayşede,nevroda şimdi nasıl heyecanlılardır bizde onlar kadar heyecanlıyız rabbim yüzlerini güldürür işallah..buda ayşe için
:))))))))))yok bi tanem değil ama bilmiyorum öyle söyledi...tabi adam her sonuç kağıdından negatifi gördüğü için değerleride biliyor artık..
çok geçmiş olsun canım..bebişin bir daha üzmesin senimerhaba arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum nete düşük tehlikem vardı 10 gündür kımıldamadan yatıyodum sonunda atlattım tehlikem geçti.işe yeni başladım sizleri çok özledim unuttum sanmayın
Kuzenimin eşi kalçasını kırmış ameliyat olmuş...herşey üst üste geliyor ya...kayınvaldem artık yatalak kalacakmış dr ların dediğine göre....: çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Umarım en kısa zamanda hamile kalırım..bizim aileye moral lazım.............
belim hafif ağrıyor...ah bir adet olsam keşke.............
herkese merhabalar kızlar geçmişi okudum sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm ama gelemedim nete annemlerde bağlantım yoktu...kısaca durumumu anlatayım kan testi yaptırdığımızda değer 1100 felan çıkmıştı sonraki gün kanamayla birilikte 940 çıktı dr.a gittik apar topar düşük dedi bi kaç gün bekle iice düştgnü anlamak için tekraar test yaptır dedi keseyide görmedim zaten dedi..bi kaç gün sonra gittiğimizde değer 1700 lerdeydi bu sefer ben bişi anlamadım yarın yine yaptır dedi ben de çok bunaldım hiç bişi yaptırmadım başka bi dr.a gittim bi iki gün bekleyip o da baktı kese var dedi ama kahverengi akıntım oluyo şu an belli değil ama cuma tekrar gidicez inş. tutunur...bir de progestan hap verdi kullanıyorum....bu arada nevrosky canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun sen anne olmaya çok layıksın...balsurat seninde aşılaman inşallah tutmuştur canım bu son aşılaman olmuş olur.
gunaydin arkadaslar, ben kaç gundur dogru durust giremiyorum, geçmiside okuyamadim((
neyse bi saat sonra trasnferim var, dun hastaneyle gorustum, trasfer ok dedi ama iki tanemi yoksa bitanemi bilmiyorum..
bi saat sonra beni dusunun ve bana dua edin arkadaslarim, ihtiyacim olacak hepinizi çok seviyorum optum
slm herkese ,yeni üye oldum.semen testinde 7 milyon sperm.% 15 hızlı hareketli ,% 15 yavaş hareketli,% 10 yerinde hareketli,morfoloji % 25 çıktı eşimin.çok üzgünüm.hiçbirşey imkansız değil hayatta hayırlısı bakalım hayatta neler bekliyor bizi...bu değerlerle normal hamile kalan var mı yada tanıdığınız?çok mu zayıf ihtimal? birde aşılama için bu değerler yeterli mi?
kızlar bişey soracam ya lütfen bilenler cevaplasın.bu gün gebelik testinin yanında hormon tahlilide yaptırdı doktor.sonuç şu:
prolaktin:20.46
tsh:0.200
tsh hormonum düşmüş bu hormon düşünce ne anlam çıkramalıyım şimdi bundan..
kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı
kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç
canlarım merhabalar nasılsınız.. hepinizi teker teker öyle çok özledimki.. mail adresim kapanmış.. haliyle bende siteden eengellenmişim.. bi türlü giremedim uzun süre.. en sonunda nevrocuğumdan yardım istedim...
tüplerim kapalı olabilir hamile kalma şansım hiç olmayabilir ama yinede sizin heyecanınzla heyecanlanıyorum ....
rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah..
nevrocuğuma ve tüm arkadaşlarımıza tedavilerinde güzel sonuçlar almalarını diliyorum.. hepinizi çok özledimmmm
benim miğdede rahatsızlık var her şeyi yiyemiyorum,hani hakiki zeytinyağ biraz acı oluyo ya incirde tatlı kesin miğdemi ağrıtır,siz bana bakmayın yiyin gali:roflol:
size fayda ederse bende yerim ağrı mağrı dinlemem herşey çocuk için:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?