Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım çok teşekkür edeim çok merak etmiştim bunu
Allah razı olsun bi sorum daha var tatlım hergün mü yenicek bu yoksa ara vermek gereklimidir:uhm:

canım benim hakkına hayırlısı olsun inşallah,İnşallah bebiş vardır:Saruboceq:Allahtan tek isteğimiz bu zatena.s.

canım çok sağol inş

sidelya yenidenmi test yaptırdın.hadi işallah hamilesindir.sabah eşime söyledim sonucu o hamile diyor..:))))))))))))

hayır yaptırmadım henüz... perşembeye rand.var onun öncesinde de gidemem benim işyeri merkezde değil ancan o zaman izin alabilirm zaten canım.benim işyeri bir alem yarım gün izin alim 40 defa ararlar

canım bu kür ne kadar kullanılcak yani kaç gün içilecek :uhm:

kızlar bence ara vermekte fayda var malum incir bu :jeyyar: çok yedirmmek lazım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol:

Canım çok teşekkür edeim çok merak etmiştim bunu
Allah razı olsun bi sorum daha var tatlım hergün mü yenicek bu yoksa ara vermek gereklimidir:uhm:

evet ya onu unuttuk bak heyecandan kızlar eger varya bir tutarsa incir kürümüz olayı btiririz canlar

ayşe ve nevrosky transferleriniz hayırlı olsun rabbim bebişlerinize tutunma gücü versin hayırlısıyla güzel sonuçlanacak inşallah tedavide olan tüm arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

canım çok teşekkür edeim çok merak etmiştim bunu
allah razı olsun bi sorum daha var tatlım hergün mü yenicek bu yoksa ara vermek gereklimidir:uhm:

canım onlar 1,5 ay kadar uygulayıp sperm testi yapmışlar değerler acayip yükselmiş... Ben de en az 1 ay uygulamayı düşünüyorum

kardeşimin arkadaşı 3 senedir uğraşıyordu 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdı olmadı kendinde çikolata kisti vardı eşindede sayı ve hareket azdı yine tüp bebek deniceklerdi ama hamileymiş:CüvCüv: çokkk sevindim doğal yoldan kalmış allahım mucizeleri gerçekten çok arkadaşlar inşallah zamanı vakti gelince bizimde kapımızı çalar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet canım ya yanlışlıkolmuş yenecek demek istedim anladın sen onu ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anladım tabii canım şaka yaptım zaten laelaelaelaelae o incirler şişirirde şiriri bizi gerçi aman bi taneden bişeycik olmaz herhalde ohhh doğumdan sonra haydi spora kaydirigubbakcemile2

ben de horona katılmak istiyorummmm:teytey::teytey::teytey:
gel gülümm sende
işallah hamilesindir canım..

nevro ve ayşe için hep beraber :teytey::teytey::teytey:

ayşede,nevroda şimdi nasıl heyecanlılardır bizde onlar kadar heyecanlıyız rabbim yüzlerini güldürür işallah..buda ayşe için

NİYE MİDEN AĞRIDI KISSS:1shok:

benim miğdede rahatsızlık var her şeyi yiyemiyorum,hani hakiki zeytinyağ biraz acı oluyo ya incirde tatlı kesin miğdemi ağrıtır,siz bana bakmayın yiyin gali:roflol:
size fayda ederse bende yerim ağrı mağrı dinlemem herşey çocuk için:lepi:

çok geçmiş olsun canım..bebişin bir daha üzmesin seni

badem canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten..rabbim bir daha başka acılar yaşatmasın inşş

canım ne güzel bir değerlerinden yeniden katlanmaya başlamış..inş bebeğin seninle kalmaya devam eder

canım dualarımız seninle rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşş

aşılama için 4 milyon ve üzeri yeterli oluyor sanırım.ayrıca değerleri sonradan yükselenler var..canım hemen öyle umudunuzu yitirmeyin..çok kötü bir sonuç değil.tamam sayı az ama yok değil yani
tsh hormonunun düşük olması troid bezinin aşırı çalıştığını gösterir ama testi tekrarlamakta fayda var canım

kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı

canım idrar testinde belli olmayabilir..kesin sonuç için kan testi yaptırman lazım

kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç

sidelya canım testini tekrarla..en son ne zaman yaptırdın bilmiyorum..iki gün aralıklarda yenile tahlilini

canım tüplerinin kapalı olabilir diyorsun rahim filmi çektirdinmi ..tüplerin kapalı olması hamile kalamıyacağın anlamına gelmez sadece yardımcı üreme tekniklerine başvurmanız gerekir..

geçmiş olsun canimmm. tamam sen yeme kocişine yedir o zaman da faydasını görüyorsun...durmak yok calışmaya devam he he Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…