Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4.5 yıl oldu evleneli artık o kadar test yapmıyorum
çok heyecanlanmıyorum açıkçası
Rabbime inancım umudum olmasını sağlıyor ama o kadar beklemiyorum artık
ben birazcık aştım sanırım
şükür ediyorum
hayırlısını diliyorum

İnşallah doğal yoldan gelir bebeşin.
Allahım gönlüne göre versin.:Saruboceq:

Sayı süpermiş.
400 milyon krugera göre mi WHO'ya göre mi?
Bizimkine göre süper ötesi.
Morfolojiniz de çok düşük sayılmaz.
Sayı için eşin neler kullanıyo?

Nesrıncımmm bıtanem hoŞ geldın keŞke daha guzel haberlerl e gelebılseydın . Çok uzuldum canım ama bellı yaŞtan sonramı Çıkıyo bu hastalık Şımdıye kadar bıŞeyı olmayan bırınde nasıl olur bÖle bıŞey . AnŞallah en kısa zamanda tedavısı olur bıtanem . Hakınızda hayırlısı ÜzÜlme canım

Sayı süpermiş.
400 milyon krugera göre mi WHO'ya göre mi?
Bizimkine göre süper ötesi.
Morfolojiniz de çok düşük sayılmaz.
Sayı için eşin neler kullanıyo?

krugera göreydi sanırım evet evet kruger
hiç canım Allah vergisi
ilk testte 8 günlük perhiz vardı doktor hareketin düşmesi normal uzun süre dedi
ikinci testte ise 3 gün perhizdi sanırım
hareket düşerken sayı nasıl arttı bilmiyorum
sigarayı bırakmıştı sadece
keçiboynuzu falan bu testten sonra içti ama yeni test yaptıramadık

nesrincim Rabbim annene şifa versin
ben geç yaşta sara hastalığı çıktığını bilmiyordum şaşırdım

canım sen bende tama anlamıyla tepeden tırnağa güzel bir doktora git her ay böyle olması zor oluyor senin için hem yumutlama gününde sürekli değişit bu sefer denk getirmek te zor olur bir baksınlar yumurtlama varmı yokmu diye sonrda çaresine bakarsın canım geçmiş olsun inşallah biran önce adetlerin düzene girer canım

Meraba kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Nevro senin transferinde hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile sana tutunurlar canım.Ben bebeği gördüm kalp atışlarını gördüm çok şükür yeni hamile olduğuma inandım biliyormusunuz hep sanki rüyadayım ve birisi beni bu raüyandan uyandıracakmış gibi geliyordu çok şükür onu görünce rahatladım.Bir iki gün o görüntügözümün önünden gitmedi.Rabbim herkese nasip etsin...

çok sevindim canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım allahım sağlıklı bir gebelik geçirmeni sağlasın canım :dance::dance:

ben hiç tedavi görmedim canım
hayatım boyunca hep düzensiz olmuşumdur
ama ortalama 35 günde bir olurdum
evlebnmeden nce 2 kere belli dönmelerde ilaç kullandım düzelmişti bi kaç ay sonra gene bozulmuştu
evet herkesin yapısı farklı
ama bu nasıl iş gerçekten bende çözemedim canım
bende ovulasyon testi sipariş verdim bi olabilirsem bakalım

özlemcim çok sağol canım... Rabbim dermansız dert vermesin inşallah. en azından hastalığı ve tedavisini biliyoruzCADIARZU

canım nette ovulasyon testi için 117 tl yazıyor doğru mu
burada çok ucuz eğer öyleyse

sevgicim canım tebrik ederim.umarım değerlerin katlanırŞeniz

kızlar yürüyüşe çıkıyorum
görüşürüz dönüşte inşaallah
kaydirigubbakcemile5

canım bizde de varikosel var ve morfoloji %1 ileri hızlı hareketli yok. bize de yararsa bizde yapalım hemen... sen nasıl yapıldığını araştırdın mı?CADIARZU[/QUOTE]

yapılmıyo hazır satılıyo sitenin ismi mucize karışım. Öyle arattır çıkacak karşına birçok şeye faydası varmış.Kararsız kaldım.

merhaba kızlar herkese tünaydınlar mirmirmirmir

nevrom canım ne güzel 3 embriş transfer etmişler hayırlısıylaannişlerine tutunurlar inşallah rabbim dualarımızın şahididir hakkında hayırlısı olsun canııımmm :1hug:

nesrincim Rabbim annene şifa versin
ben geç yaşta sara hastalığı çıktığını bilmiyordum şaşırdım

Benim de annem sara idi..senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…