kızlar çok sinir oluyoruyorum yaa bu ne yaa 300 tane katolog hazırlıcam türkiyedeki bütün hastanelere
içlerine birsürü evrak koyacağım ve o evrakları bilgisayardan tek tek çıkarıcam anlıcanız bittim ben bu esnada da çalan telefonlar gelen kargolar muhasebe işleri hepsi benim üzerimde yardım edin banaa lütfennnnnn
aşk meleği sen ne iş yapıyosun canım?
KISS NESRİN BANA BAKA ASIL HAFİYE BURDA :roflol:
nesrincim güzelim geçmiş olsun benim eşimde epilepsi hastası evlendiğimizin 6ayında uyukudayken atak geçirdi ve bende onu ilkkes öyle gördüğümde kafayı yiyordum
doktoara gittik tedaviye başladık tam 15aydır tedavi görüyor ilaç kullanması çok önemliymiş hiç aksatmadn kullanıyor üroloji doktoru ilaçlarında spermlerinyapısını bozdğunu söylemişti ama ozaman eşim ilaçlarını bırakmak istedi bıraktırmadım napalım kaderimiz bu hiçdeğilse dediğin gibi tedavisi var ama doktor bize kaşıkla ilgili bişey demedi ne işe yarıyor kaşık
canım adet olacka gibi sancım var şuan belkide kırmızılar yolda ama doktra gidecem busefer
nesrincim canim cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah
nesrincim geçmiş olsun.. Allah sağlık versin annene.. inş ilaçlarla düzelir.. ya da en az seviyeye iner.. atakları olmaz..
iyi günler kızlar hamiş haberimiz var tebrik ederim sevgi inşallah sağlıklı şekilde kucağınada alırsın......nesrincim geçmiş olsun canım......sidelya seninde eşine geçmiş olsun.....
hayırlı günler topiğin gülleri
nesrincim canım çok çok geçmiş olsun...
sara hastalığı da zor ama en zor olan teşisi konulmayan....
benim anneminde buna benzere çok değişik bir rahatsızlığı var...
ama adı bile yok...
adı olmayınca pskolojiye bağlıyorlar....
eskiden birşeyi kafaya takdığı zaman rahatsılanırdı şimidi ise grip olup vücüdu halsiz düşse bazen yine o rahatsızlığı tutuyor....
rabbim cümlesine acil şifalar versin...[/B]
valla canım her işi yaparım pozisyonundayım :jeyyar::jeyyar:
sekreterlik ön muhasebe yapıyorum aslında ama bunun dışında satış asistanlık burda bi çay makinamız var çay servisi anlıcan her işi yapıyorum katolog derkende medikal sektöre hizmet veriyoruz aldıımız bazı sertifalar var bunları insanlara bildirmekiçinde bütün hastanelere katolog gönderiyoruz anlıcan bu işede ben bakıyorum istersen bukdar işe rağman aldığım maaşıda söyliyim ağlıyım halime neyse ya biyerden başlıcaz allahım yardım etsin bana ayrıcana bu katolog gödnereceğim hastaneler yeterli değil ordaki yetkilileriöğrenip arayıp tek tek sonrada isimlerini alıp onlara kargolıcam zor işşşş senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Sİdelyacım geÇmİŞ olsun eŞİne benİm eŞİmdede oluyo arada sıkıntıdan baŞı Çok agrıyo
kasıklarım batıyo kıslarrrrr her ay oldugu gİbİ psİkolojık gebelİk yasıyorum . Hatta ve hatta her ay ÜstÜne gÖrÜyorumm takİİ adet bİtene kadar. BİtİtĞİ gÜn aklım baŞıma gelİyoo hamİŞ olmadıgımı anlıyommm :))))))))
kafaya takmak yok demedim mi ben sana he al sana al sana :mymeka::mymeka::mymeka:
günaydınnnnn canlarım
mona canım kaç gün kaldı sonuca?
17 mart yani haftaya salı test günüm.ama ben pazar sabah idrar testi yapayım diyorum.belki çıkar silik falan tabii pozitifse...
özlemcim günaydın çok duydum ben hsg sonrası hamile kalan
doktorlar 6 ay falan bekeyin diyorlar çekildikten sonra bazen
sevgiciğim harikaaaaaaaaaaaaaa.allah kucağına almayı da göstersin:teytey::teytey::teytey:çok saol arkadasım hayırlısından sizlerede versin rabbimmmm:1hug:
VURMA KISSSS BEBİŞİMİ DÜŞÜRCEN AAAAAklava:
bebişfisfisfis:uhm:
özlem ne güldüm sana yaaa kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
espürük nesrincim düşünme şimdi sonra düşünürüz.. bi günü geçsin daha yeni icraattan çıktı kız :roflol: :roflol:
anam dedim yaa psikolojık gebelik geçiriyorum diyeee ala ala sende
hehe özlem bende çok güldüm. Hayırlısı canım psikolojik falan derken gerçeğine yaklaşıyoruz inşallah
nesrincim biz genelde diyaliz bölümleri olan hastanelere gönderiyoruz ama istersen sizede göndereyim :)
öyle valla telefonnları açanlaraisim souyorum beni yetkliye bağlıyorlar onlardan başkalarına sürekli sinir harbi neyse ben biyeden başlıyım birasolsun ilerleme kaydedeyimde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?