Benim de annem sara idi..senağlamasenağlama
4.5 yıl oldu evleneli artık o kadar test yapmıyorum
çok heyecanlanmıyorum açıkçası
Rabbime inancım umudum olmasını sağlıyor ama o kadar beklemiyorum artık
ben birazcık aştım sanırım
şükür ediyorum
hayırlısını diliyorum
GEÇMİŞ OLSUN CANIM...
fisfisfisEEE ŞİMDİ?CADIARZU
nur şimdi fark ettim.
sen 4,5 yıllık evliyim demişsin amafisfisfis
alttaki resim de 6 yıl yazıyo.şutarafagitti
şimdi nesrin herşeyi görüyom diye dalga geçicek benimle.:dilcikar:
canım rabbim yardımcın olsun :Saruboceq: bizleride dualarına katığın için teşekkürler topiğimizin ilk annişi a.s.hepınıze tek tek dua edıcem arkadaslar Allahım sizin mucızelerınızıde hayırlısıyla yollasın saglıcakla canlarım hepınızı öptümmm
bu düzensizlik beni sinir eden geçen ay 60 günü geçti ve ben ilaçla oldum
ondan önceki ay 40. günde
ister isteme kafamda yumurtlama ile ilgili bi problemmi var oluyo:çok üzgünüm:
ahh inşallah
COLOR]
Kızlar doktora gittik annemle sabah erkenden ordan geliyorum. doktor bayağı bir muayene etti annemi... özgeçmişini aldı hastalığın ve daha önce gittiğimiz doktorların ne dediğini sordu ve doktorların hangi teşhisi koyduklarını. elinde liste yaptı ve sonuç olarak %90 epilepsi(sara) hastalığı dedi. EEG,BT,MR,Kan tahlili istendi. bu hafta hepsini yaptırıyoruz birer gün arayla ve salı günü bütün sonuçlarını doktora götüreceğiz ve tedavimiz başlayacak. yine atak gelebilir hazırlıklı olun ve yanında kaşık olsun herzaman... ve atak geldiğinde bize nasıl müdahale edebileceğimizi anlattı... bakalım ya herşeyin hayırlısı. Sara İse Bİle en azından tedavisi var ve rabbim en kısa zamanda şifamızı verir inşallah önce diğer hastalara sonra bizlere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BTRKLC ablacım çok tşk ederim dileklerin için...:çok üzgünüm:
nur şimdi fark ettim.
çok agrasifim kötükedihüsoçok sinirliyimklava:çok mutsuzum:çok üzgünüm:
her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama
neden gününde regli olamıyorum nedensenağlama
neden bende mucize guruptan olmuyorumsenağlama
canlarım benim ya sizleride meşgul ediyorum ama kusura bakmayın olur mu dün akşam eşimi acile kaldırdım ALLAha şükürler olsun ki şimdi bişeyi yok.strese bağlı baş agrısı ama normal bir agrı değilmiş.keşke eşime adetin geçtiğini hiç söylemeseydim dün akşam o kadar pişman oldum ki çok umutlanmıştı adet olunca sıkıntısından banada bişey demedi ama hastanelik oldu balım benim onun için fazlada umudum yok benim ama yinede işte yarın doktora bir gidicem bakalım hayırlısı kızlar
çok agrasifim kötükedihüsoçok sinirliyimklava:çok mutsuzum:çok üzgünüm:
her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama
Kızlar doktora gittik annemle sabah erkenden ordan geliyorum. doktor bayağı bir muayene etti annemi... özgeçmişini aldı hastalığın ve daha önce gittiğimiz doktorların ne dediğini sordu ve doktorların hangi teşhisi koyduklarını. elinde liste yaptı ve sonuç olarak %90 epilepsi(sara) hastalığı dedi. EEG,BT,MR,Kan tahlili istendi. bu hafta hepsini yaptırıyoruz birer gün arayla ve salı günü bütün sonuçlarını doktora götüreceğiz ve tedavimiz başlayacak. yine atak gelebilir hazırlıklı olun ve yanında kaşık olsun herzaman... ve atak geldiğinde bize nasıl müdahale edebileceğimizi anlattı... bakalım ya herşeyin hayırlısı. Sara İse Bİle en azından tedavisi var ve rabbim en kısa zamanda şifamızı verir inşallah önce diğer hastalara sonra bizlere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nesrincim geçmiş olsun.. Allah sağlık versin annene.. inş ilaçlarla düzelir.. ya da en az seviyeye iner.. atakları olmaz..
canım istersen bir dr a git...Günaydın engüzel anniş adayları gününüz güzel geçsin inşallah
sidelyacım ben sana ogün söylemiştim güzelim yanıltmakta istemem ama sende var bişeyler
benimde kasıklarımda ağrı var acaba idrar testi yapsam gösterirmi bende sıkıldım artık belirsizlikten ya adet olayım yada hamiş kalayım allah hepimize nasip etsin inşallh
geçmiş olsun canım...canlarım benim ya sizleride meşgul ediyorum ama kusura bakmayın olur mu dün akşam eşimi acile kaldırdım ALLAha şükürler olsun ki şimdi bişeyi yok.strese bağlı baş agrısı ama normal bir agrı değilmiş.keşke eşime adetin geçtiğini hiç söylemeseydim dün akşam o kadar pişman oldum ki çok umutlanmıştı adet olunca sıkıntısından banada bişey demedi ama hastanelik oldu balım benim onun için fazlada umudum yok benim ama yinede işte yarın doktora bir gidicem bakalım hayırlısı kızlar
sen daha uyanıkmışsın canım:jeyyar:Şenizohhh akilli arkadasim benimkaydirigubbakcemile3
ben dönmedim gecmise hic..sizin alinti mesajlarinizdan takip ediyorumkaydirigubbakcemile3
ah canım ya:çok üzgünüm: şu adetler bir zamanında olsaçok agrasifim kötükedihüsoçok sinirliyimklava:çok mutsuzum:çok üzgünüm:
maşalalh çok sevindim canım...Meraba kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Nevro senin transferinde hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile sana tutunurlar canım.Ben bebeği gördüm kalp atışlarını gördüm çok şükür yeni hamile olduğuma inandım biliyormusunuz hep sanki rüyadayım ve birisi beni bu raüyandan uyandıracakmış gibi geliyordu çok şükür onu görünce rahatladım.Bir iki gün o görüntügözümün önünden gitmedi.Rabbim herkese nasip etsin...
nur şimdi fark ettim.
nan nesrin bilmiyon mu?:mymeka:
konuşmadık mı msn de daha önce.:mymeka:
nesrinden önce ben söyliyimmm
maşallah kaçmadı gözündennn:roflol::roflol:
6yazıyor gerçekten
anneciğine çok geçmiş olsun nesrincim,rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:
bilmiyorum biz bir kaç doktora daha götüreceğiz şu tahliller bir çıksın hele...tatlım benim de ablam da bayılmayalar vrdı ilk teşhisi sara diye koyduylar çok üzüldük.
ablam inanmak hiç istemedi araştırdı bu seferde kalp rahatsızlığının olduğunu ,şeker çıktı.hastalığının tam ismi şu "Vazovagal senkop:çok üzgünüm:
kızlar çok sinir oluyoruyorum yaa bu ne yaa 300 tane katolog hazırlıcam türkiyedeki bütün hastanelere
içlerine birsürü evrak koyacağım ve o evrakları bilgisayardan tek tek çıkarıcam anlıcanız bittim ben bu esnada da çalan telefonlar gelen kargolar muhasebe işleri hepsi benim üzerimde yardım edin banaa lütfennnnnn
nesrincim güzelim geçmiş olsun benim eşimde epilepsi hastası evlendiğimizin 6ayında uyukudayken atak geçirdi ve bende onu ilkkes öyle gördüğümde kafayı yiyordum
doktoara gittik tedaviye başladık tam 15aydır tedavi görüyor ilaç kullanması çok önemliymiş hiç aksatmadn kullanıyor üroloji doktoru ilaçlarında spermlerinyapısını bozdğunu söylemişti ama ozaman eşim ilaçlarını bırakmak istedi bıraktırmadım napalım kaderimiz bu hiçdeğilse dediğin gibi tedavisi var ama doktor bize kaşıkla ilgili bişey demedi ne işe yarıyor kaşık
canım adet olacka gibi sancım var şuan belkide kırmızılar yolda ama doktra gidecem busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?