Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kızlarr nasılsınız bakalımmm
nesrincim annene çok geçmiş olsunnn
sevgicimm dün tebrik etmiştimm tekrardan söyliyimm allah tamamına erdirrir inşallahhh

allahımmm bizlerede nasip et enkısa zamandaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bu kaçıncı hamişimiz olduuuu 44falan galiba yanlışmı biliyorummm:uhm:

nur şimdi fark ettim.
sen 4,5 yıllık evliyim demişsin amafisfisfis
alttaki resim de 6 yıl yazıyo.şutarafagitti
şimdi nesrin herşeyi görüyom diye dalga geçicek benimle.:dilcikar:

nur şimdi fark ettim.

nesrinden önce ben söyliyimmm
maşallah kaçmadı gözündennn:roflol::roflol:
6yazıyor gerçekten

hepınıze tek tek dua edıcem arkadaslar Allahım sizin mucızelerınızıde hayırlısıyla yollasın saglıcakla canlarım hepınızı öptümmm
canım rabbim yardımcın olsun :Saruboceq: bizleride dualarına katığın için teşekkürler topiğimizin ilk annişi a.s.
bu düzensizlik beni sinir eden geçen ay 60 günü geçti ve ben ilaçla oldum
ondan önceki ay 40. günde
ister isteme kafamda yumurtlama ile ilgili bi problemmi var oluyo:çok üzgünüm:
ahh inşallah

COLOR]

smhcim düzensizliğinin sebebi nedir acaba benim kızkardeşimde evlendikten sonra hiç adet olmazdı ancak ilaçlarla olurdu ama dr lar yumurtaların çalışıyor demişti ve şu an 2 tane çocuğu var hemde üst üste oldu bizim ondan hiç umudumuz yoktu oysaki yerimseniben

anneciğine çok geçmiş olsun nesrincim,rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:

BTRKLC ablacım çok tşk ederim dileklerin için...:çok üzgünüm:

tatlım benim de ablam da bayılmayalar vrdı ilk teşhisi sara diye koyduylar çok üzüldük.
ablam inanmak hiç istemedi araştırdı bu seferde kalp rahatsızlığının olduğunu ,şeker çıktı.hastalığının tam ismi şu "Vazovagal senkop:çok üzgünüm:

nesrincim güzelim geçmiş olsun benim eşimde epilepsi hastası evlendiğimizin 6ayında uyukudayken atak geçirdi ve bende onu ilkkes öyle gördüğümde kafayı yiyordum
doktoara gittik tedaviye başladık tam 15aydır tedavi görüyor ilaç kullanması çok önemliymiş hiç aksatmadn kullanıyor üroloji doktoru ilaçlarında spermlerinyapısını bozdğunu söylemişti ama ozaman eşim ilaçlarını bırakmak istedi bıraktırmadım napalım kaderimiz bu hiçdeğilse dediğin gibi tedavisi var ama doktor bize kaşıkla ilgili bişey demedi ne işe yarıyor kaşık
canım adet olacka gibi sancım var şuan belkide kırmızılar yolda ama doktra gidecem busefer

smhsmh canim hatirliyorsan bende asilamadan sonra 3 ay adet olmamistim kafayi yemistim dr gittik yumurtlama olmamis dedi duphaston verdi oyle adet oldum ondan sonraki ayda 15 gun gecti test yaptim negatif dr aradik cok zaman gecsin istemedim kan tahlili yapmamizi istedi garanti olsun diye ondada negatifti hemen duphastona basladim ilaci ictigimin3. gunu adet oldum ama ilacida birakmadim onun icin hala adetliyim kotumu yaptim bilmiyorum nerdeyse 10 gun oldu bitmedi
bende simdiden bir dahaki ayi dusunuyorum acaba normal olucakmiyim diye corekotu,bal,tarcina basladim insallah normal olurum bir dahaki aya
yani canim seni cok iyi anliyorum onun stresi cok baska devamli onu dusunmek beklemek cok zor

nesrincim canim cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah
btrklc ablacim kardesinede cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah

geçmiş olsun sidelyacım.. gitmişken kan aldırsaydın ya bi de... yarına da birşey kalmadı ama neyse .. hayırlı haberlerle gelirsin inş..

semihacım tedavi olsaydın ya madem canım yaa.. gecikmelerin sürekli diye ben tedavi oluyorsundur sandım.. doktora gitmeyi aksatma.. tedavi neyse uygula canım.. adetin düzene girsin seninde bebişin olsun artık :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi günler kızlar hamiş haberimiz var tebrik ederim sevgi inşallah sağlıklı şekilde kucağınada alırsın......nesrincim geçmiş olsun canım......sidelya seninde eşine geçmiş olsun.....

hayırlı günler topiğin gülleria.s.

canım istersen bir dr a git...
hem hamile olup olmadığına bakarlar..
eğer yoksada sebebini araştrırsın...

geçmiş olsun canım...
demek strstenmiş:çok üzgünüm:

ohhh akilli arkadasim benimkaydirigubbakcemile3
ben dönmedim gecmise hic..sizin alinti mesajlarinizdan takip ediyorumkaydirigubbakcemile3
sen daha uyanıkmışsın canım:jeyyar:Şeniz

ah canım ya:çok üzgünüm: şu adetler bir zamanında olsa
allah yardımcın olsun canımŞeniz

maşalalh çok sevindim canım...
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....

nesrincim canım çok çok geçmiş olsun...
sara hastalığı da zor ama en zor olan teşisi konulmayan....
benim anneminde buna benzere çok değişik bir rahatsızlığı var...
ama adı bile yok...
adı olmayınca pskolojiye bağlıyorlar....
eskiden birşeyi kafaya takdığı zaman rahatsılanırdı şimidi ise grip olup vücüdu halsiz düşse bazen yine o rahatsızlığı tutuyor....
rabbim cümlesine acil şifalar versin...[/
B]

nur şimdi fark ettim.

KKnın en dikkatli gözleri Sevcangökselsırnaşık şey

nan nesrin bilmiyon mu?:mymeka:
konuşmadık mı msn de daha önce.:mymeka:

valla hatırlamıyorum sevcan yaasenağlama
kafa kalmadı valla:çok üzgünüm:

nesrinden önce ben söyliyimmm
maşallah kaçmadı gözündennn:roflol::roflol:
6yazıyor gerçekten

he he zambak sende bendensin...

anneciğine çok geçmiş olsun nesrincim,rabbim tez zamanda şifalar versin :teselli:

tşk ederim ceylincim Allah razı olsun:1closedeyes:

bilmiyorum biz bir kaç doktora daha götüreceğiz şu tahliller bir çıksın hele...
Rabbim dermansız dert vermesin. seninde kardeşine Rabbim tez zamanda şifa versin:çok üzgünüm:

smhsmh kız bende adet olmadım daha bekliyorum canım tüpbebek için dr gitmiştik muayene oldum dr bende aşırı yumurtlama varmış doğuştan canım o yüzden adetler gecikiyormuş ilaç kullan dedi yasmin verdi ama ben kullanmıyorum yan etkisi çok ...eğer eşimde sorun olmasaymıştı çoğul gebelikler oluşurmuştu bende öyle diyodu dr.önceden korkuyodum kist falanmı oluştu diye ama öğrenince rahatladım senin yaşadığın stresi bende yaşıyorum inan pek farklı değiliz canım

kızlar çok sinir oluyoruyorum yaa bu ne yaa 300 tane katolog hazırlıcam türkiyedeki bütün hastanelere
içlerine birsürü evrak koyacağım ve o evrakları bilgisayardan tek tek çıkarıcam anlıcanız bittim ben bu esnada da çalan telefonlar gelen kargolar muhasebe işleri hepsi benim üzerimde yardım edin banaa lütfennnnnn

aşk meleği sen ne iş yapıyosun canım?

Size de geçmiş olsun aşk meleği.
Gece atak geçirmesi falan çok zor olsa gerek.

Senin günün mü geçti?
Test yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…